Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα να πιανειςτα ποδαρακια για να δεις αν κρυωνει.

Εγω της φοραω αμανικο κορμακι εξω μπουτια δηλαδη και

Καλτσακια αλλα χθες της τα βγαλα κι αυτα!

Α ενταξει κι εγω ετσι την βγαζω κ στις πολλες ζεστες χωρις καλτσακια. Εχθες κ σημερα ομως εχει κ πολυ αερα...εχθες πηγα να τη βγαλω κ αρον αρον τη γυρισα πισω. Φοβηθηκα μην κρυωσει. Γενικως πολυ ασχετη....:?:?:?

Γεννησαμε πριν 2 εβδομαδες, ο Μπέμπης 2270 και η Μπέμπα 2190!

Να σου ζησουν!Μπραβο για το θηλασμο βρε θηριο!Α,ρε αιγοκερακι, τσακαλι:P

1. στην κούνια με τι τα "στριμώχνετε" για να μην μπαλαντζάρουν? 2. στο άλλαγμα μετά το γεύμα σας βγάζουν γουλιές?

Σοφία, ποιο εμβόλιο κάνατε? Ενημέρωσε για παρενέργειες [ελπίζω βέβαια να μην έχετε..]

Δεν τον στριμωχνω πια, ασε που πλεον τον βαζω ανασκελα...Η γιατρος ειπε οχι υπνο μπρουμυτα, αλλα να τον βαζουμε πού και πού για ασκηση.

Γενικα μου βγαζει γουλιες, ακομα και 2 ωρες μετα το φαγητο,μαλλον φταιει αυτο που λες για το ρεψιμο.Η γιατρος ειπε οτι δεν ειναι ανησυχητικο. Το εμβολιο ειναι αυτο το τετραπλο (στο βιβλιαριο που σου δωσανε στο μαιευτηριο, πισω-πισω τα εχει, ειναι τα 4 πρωτα "κουτακια").

Σοφία η δική μας παιδίατρος για τα εμβόλια λέει πάντα να κλείσει τους 2 μήνες να αφήσω να περάσουν και 2-3 μέρες και μετά το κάνουμε όχι νωρίτερα όπως εσείς.

Αχ, τα λενε αυτα βρε Ξανθη...θα το τηρησω στο επομενο (δυο μαζι, πευμονιοκοκκο και μηνιγγιτιδα στο τριμηνο,ε?)

... τα δικά σας ξυπνάνε από αυτά τα τινάγματα που κάνουν σ' αυτή την ηλικία?

Ναι ρε γμτ!

Γενικως πολυ ασχετη....:?:?:?

Παρομοιως, αλλα πού να ξερουμε:tongue:!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Εμένα δεν ξυπνάει απο τα τιναγματα αλλα όταν πειναει...

Χθες ηρθε ένας παπας ξαδερφος του άντρα μου και μας διάβασε την ευχή για τις 8 μέρες. Επίσης μας ειπε ότι αυτό που λένε να μην βγει η λεχωνα και το μωρο πριν τις σαράντα μέρες ειναι προκαταλήψεις και δεν έχει σχέση με την θρησκεία.

Γύρισε και το αντρακι μου σημερα και είμαι όλο χαρα!!!!! Μέχρι στιγμής καλα το έχει πάρει σχετικά...θα δείξει...

Η μπεμπα κοιμάται πολυ καλα το βράδυ μπορω να πω ξυπνάει 2 φορές και μου κάνει ένα πένταωρο και ένα τετραωρο!!!! Την ημέρα δεν έχει στάνταρ ωρες αλλα αφού κοιμάται το βράδυ χαλάλι της!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Εμάς η παιδιατρος μας ειπε ανάσκελα και όχι πλάι(αυτή λέει ειναι η νέα οδηγία για τα μωρά...και μπρουμητα μέσα στην μέρα όταν ειναι ξυπνια.

Μπράβο στην διδυμομανουλα που τα καταφέρνεις με το θηλασμο!!!!! Αξία!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμας για μπρουμητα ειπε μονο ενω ειμαστε εμεις ξυπνιοι, οχι να την αφηνουμε να κοιμαται ετσι μονη της....

Σοφια πολυ εκλαψε στο εμβολιο ε;; Αχ το σκεφτομαι απο τωρα.....

twinomama να σου ζησουν τα παιδακια σου!

γερα και καλοτυχα!!μακαρι να σου ειναι ηρεμα και να σου ερθουν ολα βολικα!

κοριτσια και εμενα κανει τιναγματα και γενικα ξυπναει με το που την αφηνω απο τα χερια μου!

δεν τολμαω να κουνηθω!την εχω στο κρεββατι μου λιγο ανασηκωμενη και κανω καμμια δουλεια και με ακολουθει με τα ματια της!αν με χασει απο το οπτικο της πεδιο αρχιζει τις τσιριδες!:tongue:

γουλιες κανουμε ναι μετα απο καθε γευμα και μια δυο ωρες μετα αλλα αυτο που με ανυσηχει ειναι πως συνοδευονται απο κλαμα και ακουω και κστι γκλουκ γκλουκ...κοντος ψαλμος αληλλούια...εν τω μεταξυ το δικο μου που ειναι πιο αραιο το βγαζει στανταρ πιο ευκολα..καιντης εχω πει εκατο φορες οχι της μανουλας γιατι ειναι πολυτιμο αλλα με γειωνει..:evil:

εμβολιο εμεις Τεταρτη θα κανουμε και μου ειπε για ενα πενταπλο!!!

μωρε σαν πολυ δεν ειναι?

ειναι και συμβουλος η γιατρος αντε να δουμε τα χαλια μας...

(παντως επειδη και τωρα πανω μου κοιμαται εχει παρει μια θεση εμβρυικη...ρε κοριτσια θα σκεβρωσει στο τελος!ειναι νορμαλ?πως θα ισιωσει το κορμακι της ολο πανω μου??)

aCtzp3.png

Σοφία είχα πει παλιότερα ότι όταν γεννήσουμε θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν και πολλές παιδιατρικές σχολές και για την ακρίβεια 30 είμαστε όλες ε 30 διαφορετικές στάνταρ...Τι να σου πω απλά σου είπα τι λέει η δικιά μας και τι κάνω σε όλα τα παιδιά δεν έχω ρωτήσει γιατί επιμένει κάθε φορά να έχουν περάσει και 2-3 μέρες τι να σου πω...Και εμάς 3 μηνών μας έχει πνευμονιόκοκο και μηνιγγίτιδας ενώ στην κόρη μου του πνευμονιόκοκου το είχαμε κάνει μαζί με το 6απλό το πρώτο και της μηνιγγίτιδας 6 μηνών νομίζω παραπάνω.Άλλαξε πάλι η οδηγία μου είπε και ακολουθούμε το νέο πρόγραμμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια και εμενα κανει τιναγματα και γενικα ξυπναει με το που την αφηνω απο τα χερια μου!

δεν τολμαω να κουνηθω!την εχω στο κρεββατι μου λιγο ανασηκωμενη και κανω καμμια δουλεια και με ακολουθει με τα ματια της!αν με χασει απο το οπτικο της πεδιο αρχιζει τις τσιριδες!:tongue:

γουλιες κανουμε ναι μετα απο καθε γευμα και μια δυο ωρες μετα αλλα αυτο που με ανυσηχει ειναι πως συνοδευονται απο κλαμα και ακουω και κστι γκλουκ γκλουκ...κοντος ψαλμος αληλλούια...εν τω μεταξυ το δικο μου που ειναι πιο αραιο το βγαζει στανταρ πιο ευκολα..καιντης εχω πει εκατο φορες οχι της μανουλας γιατι ειναι πολυτιμο αλλα με γειωνει..:evil:

εμβολιο εμεις Τεταρτη θα κανουμε και μου ειπε για ενα πενταπλο!!!

μωρε σαν πολυ δεν ειναι?

ειναι και συμβουλος η γιατρος αντε να δουμε τα χαλια μας...

(παντως επειδη και τωρα πανω μου κοιμαται εχει παρει μια θεση εμβρυικη...ρε κοριτσια θα σκεβρωσει στο τελος!ειναι νορμαλ?πως θα ισιωσει το κορμακι της ολο πανω μου??)

Εσενα δεν ειναι που της ειπε η γιατρος οτι εχει γοπ ή κανω λαθος;;; Τι γκλουπ γκλουπ εννοεις;; σαν να ανεβαινει το γαλα;;

Κι αυτο που κοιμουνται πανω μας, αστα να πανε.... τα βατραχια......

Εσενα δεν ειναι που της ειπε η γιατρος οτι εχει γοπ ή κανω λαθος;;; Τι γκλουπ γκλουπ εννοεις;; σαν να ανεβαινει το γαλα;;

Κι αυτο που κοιμουνται πανω μας, αστα να πανε.... τα βατραχια......

σαν να ανεβαινει και να ξανακαταπινει...ενα τετοιο περιεργο θορυβο!

βατραχια δεν λες τιποτα...

εν τω μετσξυ εγω εχω τεραστιο προβλημα γιατι θελω να κανω αντλησεις και δεν μπορω.

Αν την αφησω κατω σπαραζει ε και το λυπαμαι να το ακουω!

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Νάντια έχει ένα ειδικό σουτιέν η μεντέλα που δεν χρειάζεται να κρατάς τα μπουκαλάκια τα συνδέεις και έχεις ελεύθερα χέρια...Βέβαια θα μου πεις πόσα να αγοράσεις ποιά;;;

Να Σοφία και της Νάντιας που είσαστε ίσα ίσα της είπε Τετάρτη ενώ Δευτέρα κλείνετε 2 μήνες

εντιτ: http://klinikum.gr/product/bustaki-easy-expression/ αυτό λέω Νάντια

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

σαν να ανεβαινει και να ξανακαταπινει...ενα τετοιο περιεργο θορυβο!

βατραχια δεν λες τιποτα...

εν τω μετσξυ εγω εχω τεραστιο προβλημα γιατι θελω να κανω αντλησεις και δεν μπορω.

Αν την αφησω κατω σπαραζει ε και το λυπαμαι να το ακουω!

Α καλα... εννοειται οτι κ εγω με το που κλαψει λιγο, τρεχω κατευθειαν.....

Βεβαια τις τελευταιες μερες που ειπα να την αφηνω λιγο, παρατηρησα οτι καποιες φορες σταματαει μονη της μετα απο λιγα δευτερολεπτα.....κλαιει λιγο κ σταματαει....καψονια μας κανει;;

Νάντια έχει ένα ειδικό σουτιέν η μεντέλα που δεν χρειάζεται να κρατάς τα μπουκαλάκια τα συνδέεις και έχεις ελεύθερα χέρια...Βέβαια θα μου πεις πόσα να αγοράσεις ποιά;;;

το εχω δει αλλα ξερεις τι γινεται?οτι μεσα σε ολα λογω μειωμενης παραγωγης-ροης κανω συμπιεσεις...οποτε και παλι δεν βολευει..

αστα...οι συνθηκες δεν ευνοουν...:rolleyes:

να ρωτησω κατι ασχετο?

για εξετασεις και τετοια υπαρχουν ιδιωτικα συμβεβλημενα με εοπυυ νοσοκομεια παιδων?

πχ το μητερα που ειναι συμβεβλημενο η παιδιατρικη του ειναι?ή η ευρωκλινικη παιδων..?κλπ

aCtzp3.png

Α καλα... εννοειται οτι κ εγω με το που κλαψει λιγο, τρεχω κατευθειαν.....

Βεβαια τις τελευταιες μερες που ειπα να την αφηνω λιγο, παρατηρησα οτι καποιες φορες σταματαει μονη της μετα απο λιγα δευτερολεπτα.....κλαιει λιγο κ σταματαει....καψονια μας κανει;;

εννοειται κανουν καψονια!

μοα σταλια σκατουλακια και ηδη μας εκμεταλλευονται!

οταν κλαιει γοερα και λες κατι εχει...πας της μιλας και γελαει...το τσιμπας ή δεν το τσιμπας?

aCtzp3.png

το εχω δει αλλα ξερεις τι γινεται?οτι μεσα σε ολα λογω μειωμενης παραγωγης-ροης κανω συμπιεσεις...οποτε και παλι δεν βολευει..

αστα...οι συνθηκες δεν ευνοουν...:rolleyes:

να ρωτησω κατι ασχετο?

για εξετασεις και τετοια υπαρχουν ιδιωτικα συμβεβλημενα με εοπυυ νοσοκομεια παιδων?

πχ το μητερα που ειναι συμβεβλημενο η παιδιατρικη του ειναι?ή η ευρωκλινικη παιδων..?κλπ

Τι εννοείς εξετάσεις; Αν ειναι μικρόβιολογικες όλα συμβεβλημενα ειναι απο όσο ξέρω.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...