Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κοιμούνται τώρα και είπα να μπω λίγο.

Γεννησαμε πριν 2 εβδομαδες, ο Μπέμπης 2270 και η Μπέμπα 2190! Μπήκαν στην μενν αμέσως λόγω ταχυπνοιας και δεν τα είχα καθόλου μαζί μου. Ο Μπέμπης ευτυχώς ηταν στην απλή παρακολούθηση οποτε πηγαινα και τον ταιζα και η Μπέμπα ηταν θερμοκοιτιδα και δεν μπορουσα να την πάρω καν αγκαλιά. Ψυχολογία χάλια, ακομα και τώρα που το γράφω κλαίω. Βέβαια μην είμαι και αχάριστη, είχα ρα μεγαλυτερα δίδυμα σε όλη την μενν, αυτά που είδα εκεί μέσα, ουτε στον εχθρό νμ ου!!!

Φύγαμε μαζί με τον μπεμπη και μετα απο 2 μέρες πήραμε και την μικρούλα μας. Απο την αρχή μου ειχαν δώσει θηλαστρο στο μαιευτήριο και με συμβούλευαν συνέχεια τι να κάνω για να κατέβει το γάλα. Έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις απο το γαία, ολοι αψογοι. Εγώ ταλαιπωρηθηκα πολύ με την καισαρική πονουσα πολύ τις πρωτες 3 μέρες, δεν μου έδωσαν και παυσίπονα την δεύτερη μέρα λογω μιας παρεξήγησης με μια νοσηλεύτρια, anyways ευτυχώς δεν θα ξανακανω καισαρική ποτέ μου....

Τώρα έχω νοικιάσει θηλαστρο νοσοκομειακό και βγαζω γάλα και θηλάζω και τα δυο. Λόγω του ότι ήταν μικρουλακια όταν βγήκαμε μου ειπαν απο την μενν να το δινω το γαλαμου με μπιμπερο γιανα μην κουραζονται και χασουν βαρος. Τωρα ομως που πηραν αρκετοβαρος μου ειπεη παιδιατρος να τα βαζω στηθος να μαθαινουν, επομενως κατα την διαρκεια της ημερας θηλαζχουμε και το βραδυ, δινω το δικο μου με μπιμπερο. Έχω πολύ γάλα ευτυχως και καλυπτω πλήρως τις αναγκες τους.

Έιναι πολύ ήσυχα μωρακια κλαίνε μονο όταν πεινασουν περιπου στο 3ωρο... Εκπαιδευμένα απο την μενν!!!!!

Αλλά νυσταζω πολύ, το κάθε ξυπνημνα μας, αλλαγη , τάισμα, αλλαγή, άντληση, παιρνει πανω απο 1- 1.5 ωρα. Θέλω σιγά σιγά να κόψω τις αντλησεις, αλλά με το μπιμπερο βοηθάει και ο μπαμπάς μας....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Twinomama, επιτέλους έχεις τα μωράκια σου! Να σου ζήσουν!

Κορίτσια έχω δύο ερωτήσεις.

1. στην κούνια με τι τα "στριμώχνετε" για να μην μπαλαντζάρουν?

2. στο άλλαγμα μετά το γεύμα σας βγάζουν γουλιές?

Σοφία, ποιο εμβόλιο κάνατε? Ενημέρωσε για παρενέργειες [ελπίζω βέβαια να μην έχετε..]

Μαρία το μυαλό τους στο σεξ, χεχε! Πάντως εγώ έτσι όπως είμαι μόνο αυτό μού' λειπε.

Μπραβο διδιμομανουλα ευτυχως δεν στα κρατησανε πολυ!

Σκαι εγω βαζω το σφηνακι στη μια πλευρα κολλητα στο κρεββατι

Και ακουμπαω το μωρο με πλατη στη μεγαλη πλευρα απτο σφηνακι

Δεν ξερω πως να το περγραψω. Οποτε το παιδι το βαζω να κοιμαται

Στο πλαι και δεν μπορει να σπρωξει με την πλατη του σφηνακι για να

Γυρισει ανασκελα γιατι το σφηνακι ακουμπαει στα καγκελα.

Επισης κατι γουλιες βγαινουν και στο αλλαγμα και στο ρηλαξ

Μια ωρα μετα το ταισμα δεν δινω σημασια το θεωρω φυσιολογικο.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μπραβο διδιμομανουλα ευτυχως δεν στα κρατησανε πολυ!

Σκαι εγω βαζω το σφηνακι στη μια πλευρα κολλητα στο κρεββατι

Και ακουμπαω το μωρο με πλατη στη μεγαλη πλευρα απτο σφηνακι

Δεν ξερω πως να το περγραψω. Οποτε το παιδι το βαζω να κοιμαται

Στο πλαι και δεν μπορει να σπρωξει με την πλατη του σφηνακι για να

Γυρισει ανασκελα γιατι το σφηνακι ακουμπαει στα καγκελα.

Επισης κατι γουλιες βγαινουν και στο αλλαγμα και στο ρηλαξ

Μια ωρα μετα το ταισμα δεν δινω σημασια το θεωρω φυσιολογικο.

Έτσι το κάνω κι εγώ αλλά ο δικός μου μπαλαντζάρει και κάθεται σε μια στάση περίεργη μισοανάσκελα και μετά όταν θέλει να ξαναγυρίσει στο πλευρο και δεν μπορεί ξυπνάει! :(

Βασικά δεν το διευκρίνισα, εννοούσα άλλαγμα μετά το φαγητό αν έχει κάνει κακά στη μέση της νύχτας... είναι λίγο δράμα αυτή η περίπτωση!

Εγώ τα κοιμηζω ανάσκελα! Έτσι μου είπαν όλοι οι παιδιατροι και στην μενν και η δικιά μας.

Γουλιτσες βγάζουν αν τα αλλάξω αμέσως μετα το τάισμα γι αυτό περιμένω κανένα τεταρτακι.

Πάντως, πολύ κακά βρε παιδι μου, ουτε ξέρω ποσά κουτιά πάνες έχουμε χαλάσει σε 10 μέρες....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς γουλιές δεν έχουμε καθόλου μέχρι στιγμής. Στην κούνια κάθεται ανάσκελα με τεντωμένα πλήρως πόδια και χέρια και δεν κουνιέται καθόλου όταν αρχίζει να κουνιέται καταλαβαίνω ότι ήρθε η ώρα για φαγητό γιατί δεν κλαίει όταν πεινάει απλά αρχίζει και κουνιέται.Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να τα βάζουμε στο κάτω μέρος της κούνιας αλλά δεν το εφαρμόζω προσωπικά.

Σοφία η δική μας παιδίατρος για τα εμβόλια λέει πάντα να κλείσει τους 2 μήνες να αφήσω να περάσουν και 2-3 μέρες και μετά το κάνουμε όχι νωρίτερα όπως εσείς.Και αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια κλείνουμε πρώτα τους μήνες που γράφει και μετά από 2-3 μέρες πάμε.

Διδυμομανούλα μπράβο σας τα πάτε περίφημα και εύχομαι γρήγορα να κόψετε και τις αντλήσεις αφού δεν τις αντέχεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έτσι το κάνω κι εγώ αλλά ο δικός μου μπαλαντζάρει και κάθεται σε μια στάση περίεργη μισοανάσκελα και μετά όταν θέλει να ξαναγυρίσει στο πλευρο και δεν μπορεί ξυπνάει! :(

Βασικά δεν το διευκρίνισα, εννοούσα άλλαγμα μετά το φαγητό αν έχει κάνει κακά στη μέση της νύχτας... είναι λίγο δράμα αυτή η περίπτωση!

Αυτο που λες οτι θελει να ξαναγυρισει στο πλευρο μου φαινεται πολυ προχω

Για την ηλικια του!σηκωνει το χερι του να σπρωξει το σωμα του να γυρισει?παντως

Νομιζω οτι δεν πειραζει να καθεται ανασκελα πλεον που εχει μεγαλωσειλιγο

Θα γυρισει το κεφαλακι στοπλαι και θα τη βγαλει τη γουλια αν του ρθει.

Τωρα κατι αλλο δεν ξερω αν θα μπορουσες να κανεις.

Μεσα στη νυχτα δε μου βγαζει γουλιες συνηθως ταιζω απο το ενα στηθος

Περιμενω να ρευτει, τα κανει, την αλλαζω και πολλες φορες τα ξανακανει καπακι

Ξανααλλαγμα και μετα ταισμα Απτο αλλο στηθος. Εχω παρατηρησει οτι αμα

Δε ρευτει τοτε ειναι που μπορει να βγαλει γουλια

καλησπέρες μπουμπούκες!:tongue:

διδυμομανούλα μας μπράβο σας να σας ζήσουν κι να ναι

πάντα γερά!!

σκαι ούτε εμένα βγάζει γουλιές, αλλά από τινάγματα ξυπνάει

καμιά φορά όχι πάντα, συνήθως είναι γιατί πονάει..

ήθελα να σου πω κι όλο το ξεχνάω..μπρούμυτα τον βάζεις καθόλου?

βοηθάει πολύ το εντεράκι τους, εμένα τουλάχιστον..όταν ξυπνάει

από μπρούμυτα κάνει σίγουρα αέρια κι πολλές φορές κακά φουλ!

για δες το!

α! κι εγώ δεν βάζω σφηνάκι, τον βάζω πλάι κι γυρνάει κι ανάσκελα!

κι μένα η μαία ανάσκελα μου είχε πει..αφήστε που ψιλογυρνάει πια..

από ανάσκελα πλάι από πλάι μπρούμυτα...από μπρούμυτα ανάσκελα

όχι ακόμα βέβαια γιαυτό κι αγχώνομαι κι μπρούμυτα μόνο μες στη μέρα!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, ουτε εμενα ξυπναει απο τα τιναγματα.

Για τις γουλιες που λεγατε κ εγω παρατηρησα οτι αν δε ρευτει βγαζει πιο πολυ. Σημερα μαλιστα εβγαλε κ ρουκετουλα....μεγαλη ποσοτητα (ετσι μου φανηκε τουλαχιστον).

Αυτο που λες οτι θελει να ξαναγυρισει στο πλευρο μου φαινεται πολυ προχω

Για την ηλικια του!σηκωνει το χερι του να σπρωξει το σωμα του να γυρισει?

Σηκώνει το χέρι του αεροπλανικά σα να θέλει να πάρει φόρα και βάζει δύναμη να γυρίσει το άτιμο!

Γουλίτσες κι εμένα βγάζει καμιά φορά γιατί δεν ρεύεται πάντα, τον παίρνει ο ύπνος στον ώμο και δεν ξυπνάει με τίποτα, οπότε και τον έχω όρθιο κάνα μισάωρο να πάει το γάλα κάτω..

Μάλιστα!

Και κάτι άλλο... τα δικά σας ξυπνάνε από αυτά τα τινάγματα που κάνουν σ' αυτή την ηλικία?

Τιναγματα????εμενα ρε παιδια γιατι δεν τιναζεται οεο????.

Οποτε οπως καταλαβες δεν ξυπναει γιατι δεν τιναζεται!

Σηκώνει το χέρι του αεροπλανικά σα να θέλει να πάρει φόρα και βάζει δύναμη να γυρίσει το άτιμο!

Μωρε μπραβο!ζωηρος ο νεος!!!!

Βιβιαν κι εσενα ζωηρος. Βεβαια εσεις ειστε πιο μεγαλοι αλλα

Απο ανασκελα μπρουμητα τα δικα μου παιδια αργουσαν πολυ

Να το κανουν μη σου πω οτι δεθυμαμαι να το κανουν και καθολου!

Κοριτσια οταν τα βγαζετε εξω απογευματακι τι τα φορατε;; Δεν μπορω να καταλαβαινω αν κρυωνουν ή οχι κ φοβαμαι μην κανω καμια μ@λακια....

Γιωτα να πιανειςτα ποδαρακια για να δεις αν κρυωνει.

Εγω της φοραω αμανικο κορμακι εξω μπουτια δηλαδη και

Καλτσακια αλλα χθες της τα βγαλα κι αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...