Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπερα!! Κοριτσια σημερα η μικρη ειναι πολυ καλυτερα....Εκανε κ κακα της ανετα χωρις προβλημα. Απο χτες το χω ριξει στο χαμομηλι κ νομιζω αυτο βοηθησε. Πινω 2 φλυτζανια τη μερα. Ειναι πολυ πιο ησυχη, μαλλον αυτο της εφταιγε. Μου εφεραν κ οι αδερφες μου το ρηλαξ κ ψιλοκαθεται.

Ολα θα κριθουν απο το βραδυ βεβαια......εδω θα ειμαστε το πρωι να τα πουμε, αλλα κ μεσα στη μερα που ειναι ησυχη μου φτανει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

+1 εδώ.

Ο άντρας μου πήγε χτες για τσιγάρα και μου είπε ότι αν δεν ήταν η σχέση μας αυτή που είναι δεν θα ξαναγύριζε. Δεν τον κατηγορώ, κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Ντροπή μου αλλά κουράστηκα ΟΛΗ μέρα κλάματα. Το να κάνω γάλα, να κάνω έναν καφέ, να κάνω μισή δουλειά έχει γίνει άθλος. Χτες το μισό βράδυ κοιμήθηκε πάνω μου, εγώ ανάσκελα ανασηκωμένη κι αυτό στο στήθος μου.

Δεν ξέρω τι φταίει. Οι κολικοί? Τα τινάγματα που κάνει και τον ξυπνάνε? Τον έχω κακομάθει? Είναι δυνατόν τόσο μικρό μωρό?

Τώρα έψαχνα την ατζέντα μου μήπως υπάρχει κανείς να έρθει να με βοηθήσει. Να τον κρατήσει λίγο ρε παιδί μου να κάνω ένα τσιγάρο. Είμαι μονίμως με πονοκέφαλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε ξημέρωμα τρέμω τη μέρα που έρχεται και κάθε σουρουπο τρέμω τη νύχτα.

Αγαπημένη μου Skybeam καλησπέρα

Να σου ζήσει ο γιόκας σου καθώς και όλα τα μωράκια όλων των μανάδων

Συγνώμη που επεμβαίνω έτσι στο θέμα σας αλλά σας διαβάζω συχνά μιας και ήταν να είμαι και εγώ μια μανούλα αυτής της περιόδου για δεύτεερη φορά......

Ο λόγος που πήρα το θάρρος να σου πω δυο κουβέντες είναι για να σε εμψυχώσω...εκ πείρας.....

Ο γιόκας μου ήταν ακριβώς τα ίδια, όπως ο δικός σου....Από την κλινική μόνο η δικιά του φωνούλα ακουγόταν στην κλινική.....όταν φτάσαμε σπίτι μετά 3 ημέρες, η κατάσταση είχε ξεπεράσει κάθε όριο....όλη μέρα και όλα νύχτα χερια, κλάμα, κολικοί, κούνημα.....και εμένα μου λέγανε υπομονή μέχρι να σαραντήσει, έπειτα υπομονή να περάσει το πρώτο εξάμηνο, να βγάλει τα πρώτα του δόντια.....και εγώ ένα κινούμενο πτώμα, χωρίς ουσιαστική βοήθεια, με επιλόχειο, με αϋπνία ατελείωτη, κλάματα, νεύρα......

Πόσες φορές ήθελα να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη ζωή, την ανέμελη...πόσες φορές δεν έβαλα τα κλάματα και δεν με έπιασε απελπισία όταν αναλογιζόμουν ότι με τον άνδρα μου είχαμε απομακρυνθεί, ότι αυτός ο καινούριος "εισβολέας" μας είχε κάνει να χάσουμε ισορροπίες, ηρεμία....

Στο δια ταύτα....μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και ένα καλό 12ωρο ύπνου. Άσε τον άνδρα σου να βοηθήσει, απαιτησέ το. Ηρέμησε γιατό το μπουρεκάκι σου αντιλαμβάνεται την αγχωμένη και κουρασμένη μανούλα και εκνευρίζεται και το ίδιο.....

Ζήσε τις στιγμές....τώρα το μικρούλη σου είναι 45 ημερών....και αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτε....

ίσως όλα αυτά που σου λέω τώρα να σου φαίνονται απραγματοποίητα ή να θεωρείς ότι μόνη εσύ το έχει βιώσει αυτό.....όμως όχι, απλά η περίοδος προσαρμογής είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και για το ζευγάρι και για το μωρό....

Όσο για τον΄άνδρα σου, αλλιώς αντιλαμβάνεται την πατρότητα...΄'ισως να είναιι περισσότερο αγχωμένος γιατι εχει επωμιστεί περισσότερες ευθύνες από πριν.....θέλετε χρόνο και οι δύο......

Βρες μια γυναίκα που να της έχεις εμπιστοσύνη και αφησέ της το μωρό και εσύ πάρε τον ανδρούλη σου από το χέρι και πηγαίντε μια βολτίτσα, απλά να χαζέψετε τον ουρανό και να ηρεμήσετε...

Λοιπόν, τώρα ο γιος μου κοντεύει τα 5 και όλα όσα πέρασα μαζί του, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα τα βίωνα τελείως διαφορετικά, πιο χαλαρά και με περισσότερη ηρεμία......

Τώρα είναι ένα διαφορετικό παιδί και εγω λιώνω για αυτόν...

Και κάτι τελευταίο,η αγάπη εξελίσσεται, σε περιμένουν πρωτόγνωρα συναισθήματα για αυτό το πλασματάκι αλλά σιγά σιγά......

Συγνώμη για το εμβόλιμο

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας

Είστε υπέροχες μανούλες

Φιλικά:P

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Χροστιανα μπραβο για τον τσαμπουκα σου!

σου αξιζε να το ζησεις κοπελα μου!

Καλημέρα!!

Χριστιάνα, να παραγγείλουμε κι εμείς πρωινό;;; ;):tongue:

Όλα καλά με το μπεμπάκι;

Ελπίζω οι υπόλοιπες να είχατε όλες ήσυχες νύχτες!

Πτυχίο κάνω, έχω πάρει και φυσικές επιστήμες τρομάρα μου!! Είχα αγχωθεί λίγο γιατί όλη τη χρονιά ξέκλεβα χρόνο για διάβασμα καμιά ωρίτσα τη μέρα και οι εργασίες που είχα γράψει ήταν όλες πάνω από 9 κ θα 'ταν κρίμα να μην περάσω. Παίρνω και μια ενότητα κάθε χρόνο γιατί παραπάνω δεν παίζει! Από τη γέννα και μετά όμως δεν είχα ξανα ασχοληθεί. Παρασκευή βράδυ τύπωσα κάτι παλιά θέματα και τα πήρα μαζί μου, τους έριξα μια ματιά στο τρένο μέχρι να φτάσω Θεσ/νίκη κι αυτό ήταν. Αφού σκεφτόμουνα "καλά, πού πάω η τρελή" χαχα. Ε, μετά στην εξέταση χαλάρωσα, άρχισα να γράφω ό,τι θέμα ήξερα καλύτερα πρώτο. Από τα 10 θέματα πρόλαβα να γράψω τα 7. Λέω δεν μπορεί, 7 δε θα πάρω αλλά το 5 το έχω τουλάχιστον. Χτες βράδυ που κοίταξα αν βγήκαν αποτελέσματα βλέπω βαθμό 6,7 στην εξέταση! :shock::shock: (πού στο καλό έχασα 3 δέκατα!! - πλάκα κάνω!), συν ο βαθμός απ' τις εργασίες που ήταν καλός έφτασα στο 7, πάλι καλά!

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να πάρω ενότητα ή να διακόψω για ένα χρόνο; Είναι και 550 ευρώ ρε γμτ, μην πάνε και τζάμπα!!

ΕΑΠ? και φυσικες επιστημες?αντεχεις ε?

εγω τα παρατησα...δεν προλαβαινα με τιποτα με το μαγαζι!εισαι αξια συγχαρητηριων πραγματικα γιατι ειναι πολυ απαιτητικο πτυχιο και υποστηριξη δεν υπαρχει!το συστημα ειναι μαπα!

μπραβο και ξανα μπραβο!

+1 εδώ.

Ο άντρας μου πήγε χτες για τσιγάρα και μου είπε ότι αν δεν ήταν η σχέση μας αυτή που είναι δεν θα ξαναγύριζε. Δεν τον κατηγορώ, κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Ντροπή μου αλλά κουράστηκα ΟΛΗ μέρα κλάματα. Το να κάνω γάλα, να κάνω έναν καφέ, να κάνω μισή δουλειά έχει γίνει άθλος. Χτες το μισό βράδυ κοιμήθηκε πάνω μου, εγώ ανάσκελα ανασηκωμένη κι αυτό στο στήθος μου.

Δεν ξέρω τι φταίει. Οι κολικοί? Τα τινάγματα που κάνει και τον ξυπνάνε? Τον έχω κακομάθει? Είναι δυνατόν τόσο μικρό μωρό?

Τώρα έψαχνα την ατζέντα μου μήπως υπάρχει κανείς να έρθει να με βοηθήσει. Να τον κρατήσει λίγο ρε παιδί μου να κάνω ένα τσιγάρο. Είμαι μονίμως με πονοκέφαλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε ξημέρωμα τρέμω τη μέρα που έρχεται και κάθε σουρουπο τρέμω τη νύχτα.

ποτε παμε για καφε?φορα μει ται(καθεται?) και παμε!αυριο κιολας αν θες!

θα κλαιει το δικο σου θα κλαιει το δικο μου και θα το ριξουμε στην τρελη φιλεναδα!:rolleyes:

εμεις ραντεβου στην παιδιατρο σε μια εβδομαδα για εμβολιο.

ωστοσο μαλλον θα την παω για υπερηχο νωριτερα ετσι ωστε να μην ψαχνομαστε εαν εχει γοπ το παιδι να παρει αμεσα θεραπεια γιατι υποφερει το παιδακι μου!

ειμαι και εγω τοσο μπερδεμενη...την θηλαζω βγαζει γουλιες ενω ειναι η ωρα για το συμπληρωμα και δεν ξερω τι να κανω...δεν ξερω γιατι κλαιει..πειναει?ανεβαινει το γαλα και την καιει??

εγω οπως βλεπετε νυχτερινη...εχει μπει στο μαρσιπο πινω το τσαγακι θηλασμου και χαζολογαω..

ελπιζω να κοιμαστε ολες και να μην ξενυχταει καμμια απο το μπουμπουκακι της!:tongue:

aCtzp3.png

Το μπουμπουκάκι ευτυχώς κοιμάται μακαρια, το μεγάλο μπουμπούκι βέβαια είναι ακμαιότατο και τρέχει πέρα δώθε ακόμα! :rolleyes: ώρα να τη μαζέψω!.

Να σας πω το κόλπο που έκανα εγώ για το διάβασμα, από τότε που είχα μόνο τη μεγάλη μωρό, έπαιρνα το βιβλίο μου και της το διάβαζα, κάνοντας τη φωνή μου σαν να της διαβάζω παραμύθι χαχα! καθόταν κι αυτή κι άκουγε, έτσι κι αλλιώς δεν καταλάβαινε τι της διάβαζα, τι παραμύθι τι χημεία το ίδιο της έκανε :tongue::tongue: Φέτος της είχα πάρει ξυλομπογιές και χαρτιά να ζωγραφίζει αλλά περιττό να σας πω πώς είναι τα βιβλία μου, όλο γραμμές χρωματιστές και τα φύλλα τους ξεκολλημένα, τους έβγαλε τα μάτια!! :rolleyes::rolleyes:

Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

κι εγώ μια καληνύχτα μπήκα να πω αν κι εγώ τον περιμένω

να ξυπνήσει σε λίγο για μαμ..είναι η ώρα του..

σκαι κράτα γερά!κι οργανώστε καφέ όποτε θέλετε..εγώ μέσα

είμαι, βαριέμαι σπίτι κάθε μέρα, ειδικά τα πρωινά!βουρ!

νυστάζω τόσο πολύ...θέλω ένα 6ωρο μην είμαι κι πλεονέκτης...

να κοιμηθώ σερί, μπορώ??

μίλαγα με την αδερφή μου πριν κι της λέω τι γίνεται ο μικρός?

(6 μηνών), ξυπνάει ακόμα στις 3?όχι μου λέει το κοψε!κάγκελο εγώ!

από τι ώρα λέω, 8.30 με 7 μου λέει!ξανά κάγκελο εγώ!

άντε βρε κορίτσια κι στα δικά μας!:tongue: έφτασε 6 μηνών βέβαια

για να το κάνει αλλά κι το 8.30-3 που έκανε μέχρι τώρα μια χαρά

μου ακούγεται..:P

edit:πωπω είδα το τικεράκι μου...σήμερα γινόμαστε 2 μηνών!απίστευτο!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Kαλημέρα!

Η ήσυχη νύχτα εμένα έχασε το δρόμο της! Τώρα εύχομαι μια ήσυχη μέρα! :P

Βίβιαν εγω κοιμηθηκα πλήρες δίωρο σήμερα, το κουτουλάω σαν λέξη είναι φτωχή!

Γίνατε 2 μηνών, ε? Ολόκληρος άντ(ρ)ας! :D

Περιμένω ηλεκτρολόγο γιατί μας χάλασε ο θερμοσίφωνας. Ελπίζω να μη γίνει πανικός από φασαρία και μου τον ξυπνήσει, καλά όχι ότι δεν θα ξυπνήσει από μόνος του αλλά λέμε τώρα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Βλεπω το χουμε συνηθισει πλεον το ξενυχτι και την γκρινια ε?

Κι εμενα το εργο με τους κολικους επαιξε παλι την ιδια ωρα με τον ιδιο τροπο....

Στη γιορτη ομως ηταν πολυ καλη μεχρι πιπιλα πηρε και δεν το πιστευα!

Αλλα μεχρι εκει ετσι?απλα μας εκανε τη χαρη να καμαρωσουμε τον αδερφο της!

Αννυ αξιζεις πολλα συγχαρητηρια που σπουδαζεις εχωντας παιδια

Εγω δεν θα τα καταφερνα θα ειχα φρικαρει στη θεση σου.

Μπραβο και παλι μπραβο!!

Σημερα εχω γιατρο!εγω περιμενω να μου δωσει το οκ για μπανιο

Και ο αντρας μου το οκ για.........καταλαβατε :D

Ο καθενας στον κοσμο του δηλαδη!:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερες κ απο κρητη!!

Σκαι 2 ωρες??? αν ειναι δυνατόν...ταλαιπωρηστε κ οι δυο....

Σκέψου οτι καθε μερα που περνάει είσαι κ μια μερα

πιο κοντα στο τελος των παλιοκολικων...

Μαρακι Κυρία το Σοφακι!!

Κ ο δικός μου άντρας ακριβώς το ίδιο περιμένει

να πει ο γιατρός...κ μετράει αντίστροφα...

Εγω πάλι εχω βαρεθεί να ξεχε...ω....

Ημαρτον καθε φορα που τρώει χεζ...

Μεχρι τωρα δε εχω ανοίξει πάνα

χωρις να βρω "θησαυρουλη" μεσα...

Ουτε ξέρω πόσες πανες εχουμε καταναλώσει...

Γιατι με το που την καθαρισω πολλες φορές

κ της κόλλησω την πάνα ξανάχεζ....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα και από εμάς καλησπέρα καλύτερα να πω...

Αυτό με τις πάνες και εμείς μια από τα ίδια όλο κακά κακά κακά και δεν τον καταλαβαίνω κιόλας και φοβάμαι μη μου συγκαεί και τρέχουμε και δεν βγάζει και τίποτα μόνο σποράκια και πασαλείμματα στην πάνα.

Μαρία διάβασα δίπλα για τον μικρό σου και έχω απορία δεν είναι νωρίς ακόμα που βγάλανε διάγνωση;Κανονικά μετά τους 18 μήνες μπορούν αν αξιολογήσουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γυρισαμε απο το πρωτο μας εμβολιο!!!!

(τελικα της γαστρεντεριτιδας δεν το καναμε, ουτε που ιδρωσε τ' αυτι της γιατρου-μαλλον της αρκουσε που μας το ειχε γραψει στο βιβλιαριο:evil:-οχι, εγω που εκανα προβες πώς θα της πω οτι δεν θελω να το κανω...)

Λίγο εκλαψε ο καημενος-πολυ γοερα ομως:(-αλλα τον βουτηξα αμεσως και τον εβαλα στο στηθος, οπου και κοιμηθηκε μεσα σε 5'! Τον βαλαμε-τον βγαλαμε απο το αυτοκινητο, πηγαμε για ψωνια, γυρισαμε σπιτι κι ακομα κοιμαται βαθια. Μας ειπε η γιατρος οτι ο πολυς υπνος ειναι μια απο τις παρενεργειες, αλλα δεν φανταζομαι οτι εννοουσε αμεσα! Ναρκωτικο του εβαλε? Μας προειδοποιησε και για τις πιθανες παρενεργειες και τωρα περιμενουμε...

Κατα τα αλλα πολυ καλος ειναι ο μπουσμπουκινος μου!

1.110 γραμμ. και 4 πόντους σε 27 μερες! Και σηκωνει και το κεφαλι του πολυ για 2 μηνων παιδι, μας ειπε (καμαρι εμεις, λες και μας ειπε οτι λεει την προπαιδεια).

Σκαι, αυτο που σου ειπε η Ναντια δεν ειναι κακη ιδεα! Γιατι οχι?

Χρειαζεσαι συμπαρασταση εμπρακτη βρε κοριτσι;)

Ναντια, οι γουλιες για να ειναι ανησυτικες πρεπει να ειναι πολλες μεσα στην ημερα και μεγαλες σε ποσοτητα, μου ειπε...Εσας πώς ειναι?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κ ο δικός μου άντρας ακριβώς το ίδιο περιμένει

να πει ο γιατρός...κ μετράει αντίστροφα...

Εγω πάλι εχω βαρεθεί να ξεχε...ω....

Ημαρτον καθε φορα που τρώει χεζ...

Μεχρι τωρα δε εχω ανοίξει πάνα

χωρις να βρω "θησαυρουλη" μεσα...

Ουτε ξέρω πόσες πανες εχουμε καταναλώσει...

Γιατι με το που την καθαρισω πολλες φορές

κ της κόλλησω την πάνα ξανάχεζ....

Κι εμενα ποοοοοολλες πανες λεμε μονο στο πρωινο ταισμα

Εχεσε 3 φορες και πολλα μαλιστα.ειναι στον οργανισμο.

Κι ο Χαρης ετσι εκανε ενω η Λυδια 1-2 φορες τη μερα.

Το ιδιο γαλα πινουνε ολα........τι να πω!

Καλα μαρακι ολοι οι αντρες ιδιοι!εμεις εχουμε την

Κουραση του ξενυχτιου,της γκρινιας και του ξεσκατισματος

Και οι αλλοι σκεφτονται το σεξ!

Σοφια ΜΠΡΑΒΟ στο γιοκα σου πολυ βαρος πηρε τρωει καλααααααα το παιδι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...