Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Όσο για τους άντρες, πιστεύω ότι βιώνουν την πατρότητα εντελώς διαφορετικά από μας. Δεν έχουν τόσο υπομονή απ' τη μια και απ' την άλλη έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τα μωρά (και τα παιδιά γενικότερα) ως ενήλικες και να περιμένουν απ' αυτά να συμπεριφέρονται.... ώριμα και λογικά, να μην κλαίνε, γκρινιάζουν κλπ. "χωρίς λόγο" γιατί προφανώς εκείνοι δεν βρίσκουν λόγο - σου λέει ταϊσμένο είναι, αλλαγμένο είναι, άρρωστο δεν είναι, γιατί γκρινιάζει τώρα το μ@λ@κισμένο;;;; Σε λίγα χρόνια, να δεις, που ο μικρός θα 'χει μεγαλώσει λίγο θα είναι όλο "ο γιος μου" και "ο γιος μου" κι όλο μαζί θα θέλει να είναι - δεν ξέρω αν έχετε δει εκείνη τη διαφήμιση που έπαιζε πριν λίγο καιρό, που έδειχνε τη μαμά να περνάει τα ξενύχτια, να ψωνίζει για το παιδί αντί για κείνη κλπ. και στο τέλος όταν είχε μεγαλώσει εκείνο το ρώταγε ο πατέρας του "ποιόν αγαπάς πιο πολύ;" εκείνο έλεγε "τον μπαμπά"! - το 'χει η μοίρα μας φαίνεται! :tongue::rolleyes:.

Μπραβο αννυ οπως το λες ειναι!αντρες!ολοι ιδιοι βρε παιδι μου....

Ρουμπινη γιατι δεν τρωει κατευθειαν απτο στηθος το μωρο?

Εμεις σημερα εχουμε γιορτη στο σχολειο το περιμενει ολη

Η οικογενεια γιαγιαδες,παππους,θεια πως κι πως.

Δε νομιζω να υπαρχει αλλο παιδακι με τοσο λαο να παει να το δει.....

Θα παρω και μωρο φυσικα......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χωρίς πλάκα τώρα αν είναι να ηρεμήσεις και να αισθανθείς καλύτερα έλα από εδώ και αλήθεια σου λέω θα σε αφήσω ένα 4ωρο ή και παραπάνω να κοιμηθείς να ισιώσεις και ας κλαίει ο μικρός σου θα τον κρατάω εγώ.Μπορεί εδώ να τον πιάσει ο αέρας του βουνού και να ηρεμήσει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έλα μου ντε. Δυστυχώς αυτό το ασταμάτητο κλάμα τό' χουμε ήδη από τώρα χωρίς εμβόλια και πυρετούς. Ειδικά από το μεσημέρι ώς ό,τι ώρα φτάσει το ξημέρωμα. Τώρα αν βγει κι άλλη εστία γκρίνιας στη μέση πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω...:oops:

Τελοσπαντων, εχει και μια ημερομηνια ληξης αυτη η κ@λοκατασταση, θα περασει, γι'αυτο πρεπει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να κανετε υπομονη, εσυ εισαι ηδη στα ορια σου...χρειαζεσαι στηριξη...τι να πω

NuWHp2.png

InJWp3.png

βρε Σκαι πρεπει επειγοντως να ξεφυγεις λιγο απο το μωρο κ την κλεισουρα, καλα στο λενε οι κοπελες...βρες καποιον να σου κρατησει το μωρο καποιες ωρες κ κοιμησου ή πηγαινε μια βολτα μονη σου, να ξεσκασεις, να γεμισεις μπαταριες, να σου λειψει το αντρακι σου...θα γυρισεις με αλλον αερα...πολυ στεναχωριεμαι να σε ακουω ετσι...υπομονη...θα περασει που θα παει!!!!! οσο για τον αντρα σου, τι να πω, ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ειναι πολυ δυσκολα ρε κοριτσια, οντως. Σκαι τι να σου πω κι εγω τωρα......Πρεπει οντως να βρεις καποιον να σε βοηθησει. Κ μονο που θα ερθεις σ επαφη κ εσυ με καποιον κατι ειναι, πραγματικα. Κ να μην κοιμηθεις που λεει ο λογος, αλλα να πιεις εναν καφε κ να πεις μια κουβεντα θα νιωσεις αμεσως καλυτερα πιστευω.

Διαφημίσεις

+1 εδώ.

Ο άντρας μου πήγε χτες για τσιγάρα και μου είπε ότι αν δεν ήταν η σχέση μας αυτή που είναι δεν θα ξαναγύριζε. Δεν τον κατηγορώ, κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Ντροπή μου αλλά κουράστηκα ΟΛΗ μέρα κλάματα. Το να κάνω γάλα, να κάνω έναν καφέ, να κάνω μισή δουλειά έχει γίνει άθλος. Χτες το μισό βράδυ κοιμήθηκε πάνω μου, εγώ ανάσκελα ανασηκωμένη κι αυτό στο στήθος μου.

Δεν ξέρω τι φταίει. Οι κολικοί? Τα τινάγματα που κάνει και τον ξυπνάνε? Τον έχω κακομάθει? Είναι δυνατόν τόσο μικρό μωρό?

Τώρα έψαχνα την ατζέντα μου μήπως υπάρχει κανείς να έρθει να με βοηθήσει. Να τον κρατήσει λίγο ρε παιδί μου να κάνω ένα τσιγάρο. Είμαι μονίμως με πονοκέφαλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε ξημέρωμα τρέμω τη μέρα που έρχεται και κάθε σουρουπο τρέμω τη νύχτα.

γλυκια μου σε παρακολουθω Απο οταν γεννησες,τα ιδια τραβηξα στον μεγαλο μου Γιο και ελπιζω να μην τα περασω και στο Δευτερο ευτυχως εγω ειχα πολυ βοηθεια......Μια Ερωτηση το εχεις ψαξει μηπως το μωρακι ειναι αλλεργικο στο γαλα???? Ρωτα την-τον παιδιατρο σου να σε καθοδηγησει,υπεφερα 4 μηνες με ξενυχτια,κλαμματα και χωρις υπνο πρωι-βραδυ με το αντιαλλεργικο γαλα Ηρεμησε.....

79o6p3.png

Μπραβο αννυ οπως το λες ειναι!αντρες!ολοι ιδιοι βρε παιδι μου....

Ρουμπινη γιατι δεν τρωει κατευθειαν απτο στηθος το μωρο?

Εμεις σημερα εχουμε γιορτη στο σχολειο το περιμενει ολη

Η οικογενεια γιαγιαδες,παππους,θεια πως κι πως.

Δε νομιζω να υπαρχει αλλο παιδακι με τοσο λαο να παει να το δει.....

Θα παρω και μωρο φυσικα......

Δεν πιάνει με τίποτα... Την έχω δοκιμάσει πολλές φορές και σαν να μην θέλει.οι θηλες ειναι προς τα μέσα και με πονάει απίστευτα και το μωρο και το θηλαστρο. Και η παιδιατρος μου ειπε ότι ειναι πολυ δύσκολο να πιάσει και ειναι απο τους υποστηρικτές του θηλασμου αποδεδειγμένα(πανε πολλές γνωστές μου εκεί που τις βοήθησε πολυ με το θηλασμο)

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Μαρία καλά να περάσετε στη γιορτή, φαντάζομαι καμάρι που θα 'χει ο μικρός με τέτοια εξέδρα!!!

Αχ βρε κορίτσια, τελικά εμείς το τραβάμε όλο το λούκι στα δύσκολα, ξενύχτια, αρρώστιες, και μετά το ευχαριστώ το ακούνε οι μπαμπάδες που τα βγάζουν καμιά βόλτα για σινεμά και μπάλα! Εσύ το πολύ πολύ να τ' ακούσεις, γιατί έχεις κάνει το παιδί ΣΟΥ (λες και το 'σπειρες και φύτρωσε) κακομαθημένο αν γκρινιάζει και δεν ακούει, χώρια που είσαι η "κακιά" της οικογένειας επειδή το κυνηγάς να διαβάσει και να φάει το σπανακόρυζο!!! χαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δεν πιάνει με τίποτα... Την έχω δοκιμάσει πολλές φορές και σαν να μην θέλει.οι θηλες ειναι προς τα μέσα και με πονάει απίστευτα και το μωρο και το θηλαστρο. Και η παιδιατρος μου ειπε ότι ειναι πολυ δύσκολο να πιάσει και ειναι απο τους υποστηρικτές του θηλασμου αποδεδειγμένα(πανε πολλές γνωστές μου εκεί που τις βοήθησε πολυ με το θηλασμο)

Πωπω κριμα ειναι δηλαδη καθαρα θεμα θηλων αρα δεν

Υπαρχει τροπος αλλος αποτι καταλαβα!οσο αντεξεις τοτε!

Σιγουρα δεν θα ναι σαν την πρωτη φορα γιατιτωρα εχεις κι

Αλλο παιδι και ειναι πιο δυσκολο. Να μην αισθανεσαι τυψεις

Το πολυ πολυ να πας στη σκονη με την οποια τοσα και τοσα μωρα μεγαλωσαν

Εσυ το προσπαθησες....

Μαρία καλά να περάσετε στη γιορτή, φαντάζομαι καμάρι που θα 'χει ο μικρός με τέτοια εξέδρα!!!

Αχ βρε κορίτσια, τελικά εμείς το τραβάμε όλο το λούκι στα δύσκολα, ξενύχτια, αρρώστιες, και μετά το ευχαριστώ το ακούνε οι μπαμπάδες που τα βγάζουν καμιά βόλτα για σινεμά και μπάλα! Εσύ το πολύ πολύ να τ' ακούσεις, γιατί έχεις κάνει το παιδί ΣΟΥ (λες και το 'σπειρες και φύτρωσε) κακομαθημένο αν γκρινιάζει και δεν ακούει, χώρια που είσαι η "κακιά" της οικογένειας επειδή το κυνηγάς να διαβάσει και να φάει το σπανακόρυζο!!! χαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:D:D:D αννυ πολυ γελασα τι ωραια που ταλες. Δυστυχως ετσι ειναι.

Πηγα πηρα τα παιδια και προσπαθω να τα κοιμησω για να ξυπνησουν

Νωρις ια τη γιορτη. Αυτα που λεγαμε για τον υπνο!

Στη λυδια ειπα πηγαινε για υπνο και απλα πηγε...

Στο χαρη δεν ξερω τι αλλο να κανω για να τον πεισω

Τον αφησα στο κρεββατι του και περιμενω

Καλα για το μωρο δεν το συζητω αξεσουαρ στον ωμόκαι ματι γαριδα

Χεχε!

Θα σας πω αυριο τα νεα απτο καμαρι μας.

Σκαι σε κατι τετοια θα τα ξεχασεις ολα και ξενυχτια κ κουραση!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μανουλιτσες......γεια σας!!!

Χριστιανα μπράβο για άλλη μια φορα...

Αχ Σκαι μου βρες κάποια κολλητη σου να κρατήσει

λίγο το μπεμπουλη να χαλαρωσεις εσυ...

μην ξεχνάμε οτι είμαστε ευάλωτες ακομα ψυχολογικά...

Κρητη θα χαρώ πολυ να έρθεις κ εσυ κ οποία

άλλη κοπέλα το θελήσει απο το καφε...

Μαρία καλα να περάσετε στη γιορτή!!

Έτσι ακριβώς ειναι οι άντρες οπως τα γράφεις Άννυ...

Ρουμπινακι μη στενοχωριεσαι..δεν πειράζει...οτι μπορούσες έκανες!!

Άννυ συγχαρητήρια..με το καλο να πάρεις κ το πτυχίο..

Τωρα εχω τη,ιερή στο στήθος κ προσπαθώ να την ταιζω....

Δεν ειναι η ωρα της, αλλα στις 4 θα πάμε στον παιδοψυχολογο τον μικρο...

Μα καθε φορα που θέλω να κανω κατι ενα προγραμμα

, λες κ το κατάλαβαινουν κ κανουν τα δικα τους αυτα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

σημερα εχω τρελαθει...απο τις 9.30 που ξυπνησε δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι πριν απο λιγο κ δεν ξερω κ για ποση ωρα θα κοιμηθει...απαπα...με ξεπατωσε, γκρινια κ χερια πανω κατω...κατι εχει στα σιγουρα, δεν το εχει ξανακανει αυτο...παντα κοιμοταν αρκετες ωρες την ημερα...σημερα αλλο πραγμα...κ χθες το απογευμα εκανε το ιδιο, 3 παρα το μεσημερι ξυπνησε κ ξανακοιμηθηκε στις 10 παρα το βραδυ, παθαινει κ εκνευρισμο τοσες ωρες αυπνος κ αντε να κοιμηθει μετα...κατι τον ενοχλει αλλα τι;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ρουμπίνι και εγώ θέμα με τις θηλές είναι εισέχουσες και ειδικά η μια είναι πλήρως εισέχουσα δεν βγαίνει με τίποτα έξω.Την καλή ας πούμε είναι αυτή που μου την έκοψε και ακόμα έχει κακάδι και ως επι το πλείστον βγάζω και εγώ με νοσοκομειακό θήλαστρο αλλά με το πρωτόκολλο και όταν μπορώ και αντέχω τον πόνο τον βάζω και στο στήθος να μην ξεχάσει εντελώς την κίνηση αλλά μιλάμε πονάω πολύ όχι αστεία.Να σου πω την αλήθεια είμαι διατεθειμένη να κάτσω να αντλώ όσο χρειαστεί και σίγουρα μέχρι το 6μηνο για να πιει δικό μου σε περίπτωση που δεν πιάσει ποτέ στήθος.Το ίδιο είχα και στην κόρη μου αλλά κατάφερα και 2 μηνών την γύρισα στο στήθος αλλά δεν έτρωγε πολύ αυτή ο μικρός ήδη πίνει 100-120 μλ σε κάθε γεύμα και ευτυχώς τον καλύπτω έχω πολύ παραγωγή είμαι και γεύματα μπροστά.Αυτά στα λέω για να ξέρεις ότι περνάμε το ίδιο και για υποστήριξη.Συνήθεια γίνεται από ένα σημείο και μετά.

Ρουμπίνι και εγώ θέμα με τις θηλές είναι εισέχουσες και ειδικά η μια είναι πλήρως εισέχουσα δεν βγαίνει με τίποτα έξω.Την καλή ας πούμε είναι αυτή που μου την έκοψε και ακόμα έχει κακάδι και ως επι το πλείστον βγάζω και εγώ με νοσοκομειακό θήλαστρο αλλά με το πρωτόκολλο και όταν μπορώ και αντέχω τον πόνο τον βάζω και στο στήθος να μην ξεχάσει εντελώς την κίνηση αλλά μιλάμε πονάω πολύ όχι αστεία.Να σου πω την αλήθεια είμαι διατεθειμένη να κάτσω να αντλώ όσο χρειαστεί και σίγουρα μέχρι το 6μηνο για να πιει δικό μου σε περίπτωση που δεν πιάσει ποτέ στήθος.Το ίδιο είχα και στην κόρη μου αλλά κατάφερα και 2 μηνών την γύρισα στο στήθος αλλά δεν έτρωγε πολύ αυτή ο μικρός ήδη πίνει 100-120 μλ σε κάθε γεύμα και ευτυχώς τον καλύπτω έχω πολύ παραγωγή είμαι και γεύματα μπροστά.Αυτά στα λέω για να ξέρεις ότι περνάμε το ίδιο και για υποστήριξη.Συνήθεια γίνεται από ένα σημείο και μετά.

Σε ευχαριστώ πολυ για την συμπαράσταση... Το θέμα ειναι ότι η μικρή δεν πιάνει σε ότι στάση και να την έχω βάλει. Παραγωγή και εγω καλη έχω τώρα όχι βέβαια όπως στο πρώτο αλλα μέχρι στιγμής την κάλυπτω...

Εγω έχω κι άλλο θέμα ότι μετα το δίμηνο θα γυρίσω στην δουλειά και δε θα μπορω να αντλω για αρκετές ωρες...και δεν ξέρω πόσες ωρες θα ειναι(ελεύθερος επαγγελματίας) και είπα ότι δεν έχω την ίδια υπομονη που είχα στο πρώτο και για αυτό νοιώθω τύψεις...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Koρίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις ;)

Ξανθή μου σε χιλιοευχαριστώ για την καλή σου διάθεση.

Χριστιάνα μου πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, αυτό που έκανες (και δόξα το Θεό σου βγήκε) ήθελε μεγάλα α%$^&δια! Άξια και υπερήφανη μανούλα!

Άννυ είσαι αξιοθαύμαστη κοπέλα μου! Εγώ πριν χρόνια και χωρίς παιδί το παράτησα το ΕΑΠ (έχασα δυο φορές το ίδιο μάθημα και λέω ά στο καλό, πόσες φορές θα το πληρώσω). Είναι πακέτο το ΕΑΠ γιατί η ύλη δίνεται πολύ περιεκτικά κι από κει και πέρα θέλει προσωπικό ψάξιμο και μελέτη, χίλια μπράβο!

Σκαι άσε τα ευχαριστώ βούτα τον μικρό και εδώ είμαστε να γνωριστούν και τα φιλαράκια τα μικρά...

Ρουμπίνι τότε αν αντέξεις κάντο για 2 μήνες να πάρει ότι προλάβει η μπουμπού.Και εμένα από το δεξί στήθος δεν πιάνει με τίποτα μετά που μεγαλώνουν και ανοίγουν καλύτερα το στόμα κάτι γίνεται..Και σε σύμβουλο την προηγούμενη φορά άκρη δεν βγάλαμε στην αρχή μετά με δική μου προσπάθεια το κατάφερα και πείσμα τώρα και εγώ δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω κουράγια έτσι βολεύομαι μια χαρά προς το παρόν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...