Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ κορίτσια, μου 'φυγε ένα βάρος.... πέρασα το μάθημα με 7... ουφ! :cool::tongue:

πολλα πολλα μπραβο!

πτυχιο κανεις ή μεταπτυχιακο?

σας θαυμαζω παντως που με μωρα εχετε κ κουραγιο για διαβασμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Χριστιαννα να σου ζήσει και παλι!!! Με έκανες κι έκλαψα πρωί πρωί... Πάντα έτσι δυνατη να είσαι να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια όλα καλα??

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα!!

Χριστιάνα, να παραγγείλουμε κι εμείς πρωινό;;; ;):tongue:

Όλα καλά με το μπεμπάκι;

Ελπίζω οι υπόλοιπες να είχατε όλες ήσυχες νύχτες!

Πτυχίο κάνω, έχω πάρει και φυσικές επιστήμες τρομάρα μου!! Είχα αγχωθεί λίγο γιατί όλη τη χρονιά ξέκλεβα χρόνο για διάβασμα καμιά ωρίτσα τη μέρα και οι εργασίες που είχα γράψει ήταν όλες πάνω από 9 κ θα 'ταν κρίμα να μην περάσω. Παίρνω και μια ενότητα κάθε χρόνο γιατί παραπάνω δεν παίζει! Από τη γέννα και μετά όμως δεν είχα ξανα ασχοληθεί. Παρασκευή βράδυ τύπωσα κάτι παλιά θέματα και τα πήρα μαζί μου, τους έριξα μια ματιά στο τρένο μέχρι να φτάσω Θεσ/νίκη κι αυτό ήταν. Αφού σκεφτόμουνα "καλά, πού πάω η τρελή" χαχα. Ε, μετά στην εξέταση χαλάρωσα, άρχισα να γράφω ό,τι θέμα ήξερα καλύτερα πρώτο. Από τα 10 θέματα πρόλαβα να γράψω τα 7. Λέω δεν μπορεί, 7 δε θα πάρω αλλά το 5 το έχω τουλάχιστον. Χτες βράδυ που κοίταξα αν βγήκαν αποτελέσματα βλέπω βαθμό 6,7 στην εξέταση! :shock::shock: (πού στο καλό έχασα 3 δέκατα!! - πλάκα κάνω!), συν ο βαθμός απ' τις εργασίες που ήταν καλός έφτασα στο 7, πάλι καλά!

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να πάρω ενότητα ή να διακόψω για ένα χρόνο; Είναι και 550 ευρώ ρε γμτ, μην πάνε και τζάμπα!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Χριστιανα μοπυ πολυ συγκινηθηκα, μπραβο σου κ παλι συγχαρητηρια!!! Επισκληριδιος δεν επαιξε;;; Γιατι;;;

Εμεις αποψε πανω κατω τα ιδια μονο που η απελπισια μου χειροτερευει. Λεω να παρω την παιδιατρο τηλεφωνο για να ηρεμησω.

Καλημέρα.

Βίβιαν δεν κάνω κανένα κόλπο απλά μοιάσαν εμένα στον ύπνο τα παιδιά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να βρω τρόπο να τα κοιμίσω και έτσι έχω συνηθίσει τα ακουμπάω κάτω και κοιμούνται αν και συνήθως έχουν ήδη κοιμηθεί από το τάισμα.Το δε βράδυ όλα τους ποτέ δεν έκλαψαν για φαγητό αλλά αρχίζουν να κάνουν κάτι μου μου μου και να κουνιούνται και τα ταίζω αμέσως κοιμισμένα τρώνε, κοιμισμένα τα αλλάζω και τα ξαναβάζω κούνια και συνεχίζουν να κοιμούνται.. Και να πω έτσι νόμιζα ότι είναι όλα τα νεογέννητα και από εδώ και το καφέ του αυγούστου είδα πως απλά είμαι τυχερή πολύ που είναι βολικά τα παιδιά.

Φαντάσου χθες πήγαμε στην παιδίατρο να μας ξαναπάρει αίματα γιατί αυτά που πήραν εις διπλούν στο νοσοκομείο δεν ήταν σωστά και την ρώτησα αν είναι φυσιολογικό που κοιμάται τόσο πολύ γιατί σε σχέση με όλα σχεδόν τα μωρά του καφέ μόνο το δικό μου κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο και μου λέει και δεν κάνεις 5 φορές την μέρα τον σταυρό σου που είναι μαμ κακά και νάνι;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!

Εκανα το μπανακι μου, εβαλα τις κρεμες μου,τα αρωματα μου, εφτιαξα μαλλια, βαφτηκα και ειμαι ετοιμη! παω να ταϊσω τον πριγκηπα μου!

μολις εδωσα κ την παραγγελια μου για σημερα!

γεμιστα για το μεσημερι κ κανελονια για το βραδυ! μιαμ μιαμ!

[επισκληριδιο δεν μου εκαναν Γιωτα μου,δεν ηθελε ο γιατρος]

τα λεμε μετα!

Καλημερα!

Καταρχας χριστιανα μου τι φοβερη εμπειρια ο τολετος σου

Συγκινηθηκα και θελω να σου πω παλι μπραβο και που επεμενες

Κι που τα καταφερες εισαι πολυ γενναια!

Εμένα τα δικά μου πάλι είναι από τα παιδιά που απλά τα ακουμπάς κάτω και κοιμούνται χωρίς τίποτα και τα 3 μέχρι στιγμής. Ακόμα και ξύπνιος ο μικρός κουνάει χεράκια ποδαράκια και μετά από λίγο κοιμάται. Βασικά Μαρία ήθελα να ρωτήσω τα δικά σου ασχολούνται με την μικρή; Εγώ έτσι και τον βάλω σε ρηλαξ τον μικρό θα μου τον τσακίσουν φοβάμαι εδώ και στην κούνια του κάνουν επιθέσεις στα καλά καθούμενα και δεν ξέρω τι να κάνω να τον αφήσουν ήσυχο.Ο μεγάλος πάει και τον σηκώνει αγκαλιά η δε μικρή του τραβάει χέρια πόδια ότι βρει πρόχειρο αρκεί να κάνω κάτι και να υπολογίσει ότι δεν την προλαβαίνω.
Καλησπέρα!!!

Και μένα ο δικός μου κορίτσια έτσι απλά κοιμάται, τον ακουμπάω κάτω, τον σκεπάζω κι αυτό ήταν. Το βράδυ συνήθως, επειδή τον ταίζω πριν τον ύπνο, έχει αποκοιμηθεί.... όρθιος πριν καν τον βάλω να ρευτεί! :tongue: Το μεσημέρι πάλι που τυχαίνει να έχει φάει κάμποση ώρα πριν, απλά κουνάει χέρια πόδια μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Όταν δε τον έχω στο ρηλάξ, συνήθως η μεγάλη δεν του δίνει πολλή σημασία, μπορεί βέβαια καμιά φορά να πάει και να κουνήσει το ρηλάξ δυνατά ή να του τραβήξει κανένα πόδι, όπως λέει η Ξανθή. Απλά εκεί που είχε ξεχάσει το ρηλάξ εκείνη, τώρα όταν έχω το μικρό αγκαλιά πάει καμιά φορά και κάθεται εκείνη -παλεύει να χωρέσει η γομάρα! χαχαχα :tongue:- και παίζει και με τα παιχνίδια! :rolleyes: Μια φορά βέβαια αγνόησε το μωρό που ήταν μέσα και έκατσε απλά από πάνω του!!! καλά που δεν έσκασε ο φουκαράς!

Κοριτσια φτου στα παιδακια σας και παλι φτου!καλα ειπε η μαια ξανθη

Δεν κανεις το σταυρο σου?η μεγαλυτερη ευτυχια ειναι να κοιμαται το παιδι μονο του

Το πιο δυσκολο για μενα στο μεγαλωμα παιδιων ειναι ακριβως αυτο!

Οσο για το ρελαξ στην αρχη η μικρη εκανε ντου αλλα τη μαλωνα.

Ο μεγαλος δεν ασχολειται καθολου. Γενικα η Λυδια το αγαπαει πολυ

Το αγκαλιαζει του βαζει κουβερτα με βοηθαειναλλαξουμε πανα και εχει μαθει

Αφου τη μαλωσα να μην το πειραζει στο κεφαλι ¨μωρακι οχι ματϊ¨ λεει :D

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα..... Η γκρινια της μικρης μ εχει καταβαλει. Δειχνει να ποναει ωρες ωρες, αλλες παλι απλα γκρινιαζει κ ζοριζεται να κανει κακα κ να αεριστει. Σφιγγεται σφιγεται κ στο τελος παταει τις φωνες. Τι να κανω, δεν ξερω. Κανει μεσα στη μερα 1-2 φορες, αλλα στις αρχες εκανε πολυ παραπανω. Το μεσημερι μ επιασαν τα κλαματα με λυγμους, δεν μπορουσα να ηρεμησω....Θελει να την εχω συνεχεια πανω μου, μολις κανω να την αφησω κλαιει. Πρεπει να κοιμηθει σχετικα βαρια για να την αφησω...Θα της περασει ή δεν εχω ελπιδες;;;

Γιωτα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εχουμε κι εμεις απλως προσθεσε το βραδυ μεταξυ

8 και 12 θα εχουμε κρεσεντο.ειδικα χθες χτυπησε κοκκινο το παιδι σπαραζε πολυ!!!!!

Εσφιγγα τα δοτια να μη χασω την ψυχραιμια μου αλλα πραγματικα τιποτα μα τιποτα δεν

Την ηρμουσε ειχε βαρεσει μπιελα τρελη κι ας την ειχα αγκαλια κ πηγαινα πανω κατω.....

Ασε φρικη ηθελα να βαλω τα κλαματα αλλα ηξερα οτι δε θα βοηθησει μονο

Χειροτερα θα γινει και συγκρατιομουν!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Γιωτα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εχουμε κι εμεις απλως προσθεσε το βραδυ μεταξυ

8 και 12 θα εχουμε κρεσεντο.ειδικα χθες χτυπησε κοκκινο το παιδι σπαραζε πολυ!!!!!

Εσφιγγα τα δοτια να μη χασω την ψυχραιμια μου αλλα πραγματικα τιποτα μα τιποτα δεν

Την ηρμουσε ειχε βαρεσει μπιελα τρελη κι ας την ειχα αγκαλια κ πηγαινα πανω κατω.....

Ασε φρικη ηθελα να βαλω τα κλαματα αλλα ηξερα οτι δε θα βοηθησει μονο

Χειροτερα θα γινει και συγκρατιομουν!

+1 εδώ.

Ο άντρας μου πήγε χτες για τσιγάρα και μου είπε ότι αν δεν ήταν η σχέση μας αυτή που είναι δεν θα ξαναγύριζε. Δεν τον κατηγορώ, κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Ντροπή μου αλλά κουράστηκα ΟΛΗ μέρα κλάματα. Το να κάνω γάλα, να κάνω έναν καφέ, να κάνω μισή δουλειά έχει γίνει άθλος. Χτες το μισό βράδυ κοιμήθηκε πάνω μου, εγώ ανάσκελα ανασηκωμένη κι αυτό στο στήθος μου.

Δεν ξέρω τι φταίει. Οι κολικοί? Τα τινάγματα που κάνει και τον ξυπνάνε? Τον έχω κακομάθει? Είναι δυνατόν τόσο μικρό μωρό?

Τώρα έψαχνα την ατζέντα μου μήπως υπάρχει κανείς να έρθει να με βοηθήσει. Να τον κρατήσει λίγο ρε παιδί μου να κάνω ένα τσιγάρο. Είμαι μονίμως με πονοκέφαλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κάθε ξημέρωμα τρέμω τη μέρα που έρχεται και κάθε σουρουπο τρέμω τη νύχτα.

Αχ βρε σκαι μου στεναχωρηθηκα ετσι οπως μας τα λες.

Απο τη μια ο αντρας σου που εχει απογοητευτει τοσο και

Προφανως δεν εχει δεθει ακομα με το γιο του και απο την αλλη

Εσυ που καταρρεεις σωματικα πρωτα απολα και ψυχολογικα.

Για τους κολικους η μονη λυση ειναι να γινεις αναισθητη

Και να περιμενεις να περασει η κριση!

Για την κουραση πρεπει να βρεις καποιον αφου ο αντρας

Σου δεν μπορει ΄η δεν θελει πρεπει να βρεις λοιπον καποιον

Ναπαρει το μωρο να το κανει βολτα με το καροτσι για καμια ωρα

Κι εσυ να πεφτεις για υπνο στο σπιτι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αχ σκαι υπομονη και συμφωνώ με την Μαρία ότι για τους κολικους πρέπει λόγο να γίνεις αναισθητη,φάση ειναι θα περάσει...

Ρε κορίτσια να σας πω ότι η μπουμπού μου πίνει γάλα της μαμάς που το αντλω όπως έκανα και στον γιο μου... Αλλα δεν έχω την υπομονη που είχα στον μικρο και στεναχωριεμαι και νοιώθω τύψεις που θέλω να το κόψω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Και να πω ότι όσο αναφορά τον ύπνο κι εγω κάνω τον σταυρο μου μέχρι στιγμής και είμαι στην κατηγορία της Ξανθής που το μωρο κοιμάται μόνο του και πολυ!

Ξανθή κι εγω έτσι νόμιζα ότι ειναι όλα τα νεογέννητα και τα μωρά γενικότερα!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Sky μου, καταρχήν δε χρειάζεται καθόλου να ντρέπεσαι. Δεν είσαι και υπεράνθρωπος, είσαι μια κουρασμένη, ταλαιπωρημένη άυπνη μάνα! Και που αντέχεις τόσες μέρες είναι άθλος!!! Ούτε και έχεις κακομάθει το μωρό, είναι τόσο μικρός ακόμα. Ούτε και πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του μωρού είναι "ανάποδος" και του αρέσει να κλαίει και να τσιρίζει όλη μέρα μόνο και μόνο για να σ' έχει στο πόδι. Απλά πονάει ο φουκαράς κι υποφέρει, εκνευρίζεται και ίσως γι' αυτό να γκρινιάζει ακόμα και όταν δε θα πονάει γιατί θα του λείπει και ύπνος ή για κάποιον άλλο λόγο.

Όσο για τους άντρες, πιστεύω ότι βιώνουν την πατρότητα εντελώς διαφορετικά από μας. Δεν έχουν τόσο υπομονή απ' τη μια και απ' την άλλη έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τα μωρά (και τα παιδιά γενικότερα) ως ενήλικες και να περιμένουν απ' αυτά να συμπεριφέρονται.... ώριμα και λογικά, να μην κλαίνε, γκρινιάζουν κλπ. "χωρίς λόγο" γιατί προφανώς εκείνοι δεν βρίσκουν λόγο - σου λέει ταϊσμένο είναι, αλλαγμένο είναι, άρρωστο δεν είναι, γιατί γκρινιάζει τώρα το μ@λ@κισμένο;;;; Σε λίγα χρόνια, να δεις, που ο μικρός θα 'χει μεγαλώσει λίγο θα είναι όλο "ο γιος μου" και "ο γιος μου" κι όλο μαζί θα θέλει να είναι - δεν ξέρω αν έχετε δει εκείνη τη διαφήμιση που έπαιζε πριν λίγο καιρό, που έδειχνε τη μαμά να περνάει τα ξενύχτια, να ψωνίζει για το παιδί αντί για κείνη κλπ. και στο τέλος όταν είχε μεγαλώσει εκείνο το ρώταγε ο πατέρας του "ποιόν αγαπάς πιο πολύ;" εκείνο έλεγε "τον μπαμπά"! - το 'χει η μοίρα μας φαίνεται! :tongue::rolleyes:

Η ιδέα που είχες είναι πολύ καλή. Αν μπορείς να βρεις και παραπάνω άτομα, ακόμα καλύτερα, να τους μοιράσεις σε βάρδιες γύρω στο 3ωρο - 4ωρο ο καθένας να μην τους φανεί και πολύ, να μπορέσεις να κλείσεις ένα 12ωρο να έχεις χρόνο να ξεκουραστείς και να μπορέσετε να βγείτε και καμιά βόλτα οι δυο σας ή και με καμιά φίλη, να απομακρυνθείς λίγο απ' το μωρό και ν' ανασάνεις λίγο.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα!

Καλά, μια χρονιά θα κουβαλήσω οικογένεια στην Κρήτη οπότε μια μέρα αφήνουμε μπομπιράκια στους κυρίους και πάμε για βουτιές και ρακές ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ!

... όσο για το μπεμπάκι σου νομίζω ότι είναι το βολικότερο μπεμπάκι του καφέ μας! :D Tυχερούλα!

Κι εγω θελω να'ρθω!

Τα βολικοτερα του καφε τα'χει η Ξανθη. Της εδωσε ο Θεος τετοια παιδια γιατι κανει και χιλια δυο αλλα πραγματα ταυτοχρονα (βλ. φορολ.δηλωσεις κλπ):tongue:

Περιμεναν να ερθει ο πονος κ μου φωναζανε ΟΛΟΙ! ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΣΣΠΡΡΡΩΩΩΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Αχ κορίτσια, μου 'φυγε ένα βάρος.... πέρασα το μάθημα με 7... ουφ!

Μπραβο ρε κοριτσι! Χαρα στο κουραγιο σου που σου ειπε κι η Χριστιανα...

Γενικα η Λυδια το αγαπαει πολυ

Το αγκαλιαζει του βαζει κουβερτα με βοηθαει ναλλαξουμε πανα και εχει μαθει

Κοριτσακια=παιζω με κουκλες=μωρο:P!

Ο άντρας μου πήγε χτες για τσιγάρα και μου είπε ότι αν δεν ήταν η σχέση μας αυτή που είναι δεν θα ξαναγύριζε.

Τι λες βρε Σκαι? Μη σας ξεφευγει και λετε υπερβολες, εκτος αν ειναι χιουμορ και δεν το πιασα...σορρυ. Δηλαδη οταν μας σηκωσουν καναν πυρετο απ τα εμβολια ή ξερνοβολανε/κανουν διαρροια παντου απο καμια ιωση και κλαινε ασταματητα, τι θα κανει ο αντρας σου?Θα παει σε ξενοδοχειο μεχρι να διαχειριστεις μονη σου την κριση?Νομιζω ειναι πολυ νωρις για τοσο "δεν αντεχω αλλο"...και μη βαζεις τον εαυτο σου στο ιδιο καζανι γιατι αλλο να λες/σκεφτεσαι "δεν αντεχω" κι αλλο το τι κανεις (σκεψου τι κανεις απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι και θα καταλαβεις τι εννοω).....:|

NuWHp2.png

InJWp3.png

σκαι ειλικρινά λυπάμαι που δεν είμαστε κοντά θα ερχόμουν εγώ να ηρεμήσεις λίγο....Μήπως θες να έρθεις βόλτα στην εξοχή;;;και δωμάτια έχω και κρεβάτια

Nα σου πω, αν δεν βελτιωθεί λίγο το πράγμα, ειλικρινά αφού το λες θα σου κουβαληθώ με το μωρό μια μέρα όχι για να ξεκουραστώ αλλά για να αξιολογήσεις λίγο την κατάσταση.Κάτι παραπάνω ξέρεις από μωρά.

Δηλαδη οταν μας σηκωσουν καναν πυρετο απ τα εμβολια ή ξερνοβολανε/κανουν διαρροια παντου απο καμια ιωση και κλαινε ασταματητα, τι θα κανει ο αντρας σου?|

Έλα μου ντε. Δυστυχώς αυτό το ασταμάτητο κλάμα τό' χουμε ήδη από τώρα χωρίς εμβόλια και πυρετούς. Ειδικά από το μεσημέρι ώς ό,τι ώρα φτάσει το ξημέρωμα. Τώρα αν βγει κι άλλη εστία γκρίνιας στη μέση πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...