Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

βγαζει ναι.Μην φανταστεις εμετο με μεγαλη ποσοτητα αλλα βγαζει γαλατακι ακομα και μια ωρα αργοτερα.

εμενα η Ειρηνη εβγαζε συνεχεια γουλιες κ πολλες...ακομα κ πριν απο το επομενο γευμα, δηλαδη 3 ωρες μετα το φαγητο...η γιατρος δε μας εδωσε ποτε σιροπι γιατι επαιρνε πολυ βαρος το μωρο οποτε δε χρειαζοταν ουτε γαλα να αλλαξει, γιατι αυτα τα αντιαναγωγικα ειναι πολυ πηκτα κ ισως να μην το ηθελε, ουτε θεραπεια να παρει...μονο οταν επηρεαζει το βαρος δινουν αγωγη, κατα τη γιατρο μου βεβαια...αυτο κρατησε μεχρι την εισαγωγη των στερεων τον 5ο μηνα οποτε κ σιγα σιγα σταματησαν οι γουλιες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο εμάς....

Αννα απο Σητεια ειμαι....

Μαρακι μουδενεχω περίοδο εγω,η Γιωτα νομίζω εχει....

Ελπίζω πάντως να μην κοπεί το γαλα...απο χθες την ξυπνάω

συνεχεια κ τη βάζω στο στήθος....

Mummytobe καλα έτσι χωρις να δει καν το μωρο

έβγαλε συμπέρασμα για παλινδρομηση??

Ρηλαξ απο 2 μηνα είχα βάλει το γιο μου....

Πιπιλα στο γιο μου είχα αρχίσει απο 10 ημερών...γιατι πιπιλιζε τον αντίχειρα του...

Οπότε προτίμησα πιπιλα παρα δάχτυλο...

ουπς ναι μπερδευτηκα!μα καλα εσενα τωρα γιατι να μειωνεται το γαλα

Στα καλα καθουμενα?μαλλον αλμα αναπτυξης θα ειναι!

Εμεις το ρελαξ απο την πρωτη βδομαδα το χρησιμοποιουμε και ριχνει εκει

Τον καλυτερο υπνο!πιπιλα το παλεουμε που θα παει θα την καταφερω!

Εγω βιβιαν εχω φτασει στο τριτο παιδι και δεν ξερω ειλικρινα πως μπορει

Κανεις να κοιμησει βρεφος χωρις κουνημα,στηθος ΄η πιπιλα.

Ειλικρινα δεν μου πετυχε τιποτε αλλο ακομα και μεθοδοι τριψιμο πλατουλας,

Τραγουδακια, περιστρεφομενα κτλ αντε να δουλεψαν δυο τρεις φορες αλλα

Μεχρι εκει.....ειναι και στο παιδι βεβαια οποτε οτι πιστευεις οτι μπορει να πιασει καντο να δεις!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εμένα τα δικά μου πάλι είναι από τα παιδιά που απλά τα ακουμπάς κάτω και κοιμούνται χωρίς τίποτα και τα 3 μέχρι στιγμής. Ακόμα και ξύπνιος ο μικρός κουνάει χεράκια ποδαράκια και μετά από λίγο κοιμάται. Βασικά Μαρία ήθελα να ρωτήσω τα δικά σου ασχολούνται με την μικρή; Εγώ έτσι και τον βάλω σε ρηλαξ τον μικρό θα μου τον τσακίσουν φοβάμαι εδώ και στην κούνια του κάνουν επιθέσεις στα καλά καθούμενα και δεν ξέρω τι να κάνω να τον αφήσουν ήσυχο.Ο μεγάλος πάει και τον σηκώνει αγκαλιά η δε μικρή του τραβάει χέρια πόδια ότι βρει πρόχειρο αρκεί να κάνω κάτι και να υπολογίσει ότι δεν την προλαβαίνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα!!!

Και μένα ο δικός μου κορίτσια έτσι απλά κοιμάται, τον ακουμπάω κάτω, τον σκεπάζω κι αυτό ήταν. Το βράδυ συνήθως, επειδή τον ταίζω πριν τον ύπνο, έχει αποκοιμηθεί.... όρθιος πριν καν τον βάλω να ρευτεί! :tongue: Το μεσημέρι πάλι που τυχαίνει να έχει φάει κάμποση ώρα πριν, απλά κουνάει χέρια πόδια μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Όταν δε τον έχω στο ρηλάξ, συνήθως η μεγάλη δεν του δίνει πολλή σημασία, μπορεί βέβαια καμιά φορά να πάει και να κουνήσει το ρηλάξ δυνατά ή να του τραβήξει κανένα πόδι, όπως λέει η Ξανθή. Απλά εκεί που είχε ξεχάσει το ρηλάξ εκείνη, τώρα όταν έχω το μικρό αγκαλιά πάει καμιά φορά και κάθεται εκείνη -παλεύει να χωρέσει η γομάρα! χαχαχα :tongue:- και παίζει και με τα παιχνίδια! :rolleyes: Μια φορά βέβαια αγνόησε το μωρό που ήταν μέσα και έκατσε απλά από πάνω του!!! καλά που δεν έσκασε ο φουκαράς!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γεια σας κ απο εμάς....

Μαρακι μουδενεχω περίοδο εγω,η Γιωτα νομίζω εχει....

Ελπίζω πάντως να μην κοπεί το γαλα...απο χθες την ξυπνάω

συνεχεια κ τη βάζω στο στήθος....

Mummytobe καλα έτσι χωρις να δει καν το μωρο

έβγαλε συμπέρασμα για παλινδρομηση??

Επειδη ανησυχούσα κ εγω στο γιο μου μου

είχε πει ο παιδιατρος οτι στην παλινδρομηση συνήθως

βγάζουν ρουκέτες κ οχι απλές γουλιτσες....

Γουλιτσες βγάζει κ η μπεμπα μου, αλλα νομίζω

αυτο ειναι φυσιολογικο

Σε ολα τα μωράκια....

Πάντως μου είχε πει ο παιδιατρος να ανασηκωσω

λίγο το στρωματακι που κοιμόταν ο γιος μου

να εχει μια ελαφρά κλίση...

Γιατι αυτο τα βοηθάει...

Σκαι μου τι ταλαιπωρία που περνάει ο μικρουλης κ εσείς βέβαια...

Εύχομαι ολα να διορθωθούν κ να ηρεμήσει ο μικρουλης....

Ρηλαξ απο 2 μηνα είχα βάλει το γιο μου....

Πιπιλα στο γιο μου είχα αρχίσει απο 10 ημερών...γιατι πιπιλιζε τον αντίχειρα του...

Οπότε προτίμησα πιπιλα παρα δάχτυλο...

Ναι εγω ειχα περιοδο, μου τελειωσε κι ολας, αλλα το γαλα δε μειωθηκε καθολου, ευτυχως!!!! Ε ειναι κ ολη μερα στο στηθος η μικρη, πώς να μειωθει!!!

Κι εμενα η δικη μου παιδιατρος αυτο ειχε πει για την παλινδρομηση, οτι βγαζουν ρουκετες κ μαλιστα για πολλες ωρες, ακομη κ μεχρι το επομενο γευμα.

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα..... Η γκρινια της μικρης μ εχει καταβαλει. Δειχνει να ποναει ωρες ωρες, αλλες παλι απλα γκρινιαζει κ ζοριζεται να κανει κακα κ να αεριστει. Σφιγγεται σφιγεται κ στο τελος παταει τις φωνες. Τι να κανω, δεν ξερω. Κανει μεσα στη μερα 1-2 φορες, αλλα στις αρχες εκανε πολυ παραπανω. Το μεσημερι μ επιασαν τα κλαματα με λυγμους, δεν μπορουσα να ηρεμησω....Θελει να την εχω συνεχεια πανω μου, μολις κανω να την αφησω κλαιει. Πρεπει να κοιμηθει σχετικα βαρια για να την αφησω...Θα της περασει ή δεν εχω ελπιδες;;;

Διαφημίσεις

(παντως νομιζω οτι δεν χρειαζεται να εχει βγαλει κανονικα δοντια για να φαει φαι, τρωνε και με τα ουλα καποια πραγματα, οποτε μπορει να κοντευεις περισσοτερο απ' οσο νομιζεις;)).

Το ξέρω, το είπα με την έννοια να περάσει η ταλαιπωρία των πρώτων δοντιών, χεχε!

βγαζει ναι.Μην φανταστεις εμετο με μεγαλη ποσοτητα αλλα βγαζει γαλατακι ακομα και μια ωρα αργοτερα.

Περαιτέρω εξέταση υπάρχει για να το διαπιστώσετε?

παλι θαλλαξετε γαλα?τι εγινε βρε παιδι μου σε εχουνε φτυσει?

Μία που το άλλαξα και μία που ξαναγυρίζω στο φριζολάκ. Μου κάνει γουλιές μεγάλες όπως και να τον πιάσω, αν πάω να τον σηκώσω, να τον ανεβάσω ή κατεβάσω από τον ώμο, ακόμη και στον ύπνο μιάμιση ώρα μετά το γεύμα, οπότε και τρόμαξα και του το σταματάω. Την είχα διαβάσει στο διαδίκτυο την παρενέργεια αυτή από άλλες μαμάδες αλλά δεν φανταζόμουν πόσο τρομακτικό είναι αν γίνεται όλη την ώρα. Κι ηταν και πανάκριβο πανάθεμά το αυτό το γάλα. Χτες βράδυ με τον παραμικρό ήχο πεταγόμουν να δω αν έβγαλε γουλιά, δεν είναι ζωή αυτή... το μπουρέκι έγινε γαλακτομπούρεκο! Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σήμερα έκανε κακά, τώρα τι θα γίνει μετά βλέπουμε.

εμείς είμαστε καλά κι σήμερα του ξεκίνησα λίγο εκπαίδευση ας πούμε

να κοιμάται μόνος του!ε όσο του χάιδευα πλατούλα κοιμόταν με το

που έβγαζα το χέρι γαρίδα!αν το κάνω για λίγες μέρες λέτε να πιάσει?

Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω! Μακάρι να σου κάτσει οπότε και θα περιμένω λεπτομέρειες για τη μέθοδο. Εμένα αποκοιμιέται μόνο στον ώμο ή γλαρώνει αγκαλιά με πιπίλα, οπότε μετά πάω και τον βάζω όπου θέλω! Και συνήθως ξυπνάει αμέσως μετά!

Καλά, μια χρονιά θα κουβαλήσω οικογένεια στην Κρήτη οπότε μια μέρα αφήνουμε μπομπιράκια στους κυρίους και πάμε για βουτιές και ρακές ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ!

Εγώ έτσι και τον βάλω σε ρηλαξ τον μικρό θα μου τον τσακίσουν φοβάμαι εδώ και στην κούνια του κάνουν επιθέσεις στα καλά καθούμενα και δεν ξέρω τι να κάνω να τον αφήσουν ήσυχο.Ο μεγάλος πάει και τον σηκώνει αγκαλιά η δε μικρή του τραβάει χέρια πόδια ότι βρει πρόχειρο αρκεί να κάνω κάτι και να υπολογίσει ότι δεν την προλαβαίνω.

Ααααχαχαχα! Του κάνουν επιθέσεις! :P:D:P:D:P

Όταν δε τον έχω στο ρηλάξ, συνήθως η μεγάλη δεν του δίνει πολλή σημασία, μπορεί βέβαια καμιά φορά να πάει και να κουνήσει το ρηλάξ δυνατά ή να του τραβήξει κανένα πόδι, όπως λέει η Ξανθή.

:P:D:P:D:P

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα..... Η γκρινια της μικρης μ εχει καταβαλει. Δειχνει να ποναει ωρες ωρες, αλλες παλι απλα γκρινιαζει κ ζοριζεται να κανει κακα κ να αεριστει. Σφιγγεται σφιγεται κ στο τελος παταει τις φωνες. Τι να κανω, δεν ξερω. Κανει μεσα στη μερα 1-2 φορες, αλλα στις αρχες εκανε πολυ παραπανω. Το μεσημερι μ επιασαν τα κλαματα με λυγμους, δεν μπορουσα να ηρεμησω....Θελει να την εχω συνεχεια πανω μου, μολις κανω να την αφησω κλαιει. Πρεπει να κοιμηθει σχετικα βαρια για να την αφησω...Θα της περασει ή δεν εχω ελπιδες;;;

Γιωτούλα κουράγιο, όπως τα λες πρόσθεσε σ' εμάς τη δυσκοιλιότητα και την μπουκωμένη μυτούλα. Και ώρες ώρες δεν του φτάνει καν ο ώμος. Θέλει βόλτες πάνω κάτω, θέλει κούνημα, όλο θέλει. Τον αποκοιμίζω, τον αφήνω κάτω, λέω θα πάω να κάνω ένα τσιγάρο και μετά αποστειρώσεις ή κάνα μπάνιο ή κάποια δουλειά... και μέχρι να κάνω μισό τσιγάρο είναι με το μάτι γαρίδα και ουρλιάζει. Άσε τη νύστα που κουβαλάω, αυτή δεν περιγράφεται...

Ορισμένα μωράκια είναι δύσκολα γμτ. Δεν ξέρω αν περνάει, ο άντρας μου λέει ότι τον έχω σκ@τομάθει.. :rolleyes::tongue:

(ασχημες μερες, συγχωρηστε με δεν θελω να πω τιποτα παραπανω, οχι με το μπεμπακι μου, αυτο ειναι μια χαρα και με ξεκουραζει, ολο και καλυτερα το βλεπω το μωρακι μου:D)

Τι να πω, περαστικές να είναι οι άσχημες μέρες και γρήγορα... όσο για το μπεμπάκι σου νομίζω ότι είναι το βολικότερο μπεμπάκι του καφέ μας! :D Tυχερούλα!

Παιδιά έβγαλα το μωρό απ' το πορτ-μπεμπέ γιατί δεν χωράει καλά πια και ζεσταίνεται... και το έβαλα στην κούνια του. Για πείτε κάνα κόλπο να το στριμώχνω γιατί κατρακυλάει σαν γιουβαρλάκι και το σφηνάκι τον ζεσταίνει, άσε που τον εκνευρίζει τώρα που μεγάλωσε λιγάκι...

εμενα η Ειρηνη εβγαζε συνεχεια γουλιες κ πολλες...ακομα κ πριν απο το επομενο γευμα, δηλαδη 3 ωρες μετα το φαγητο...η γιατρος δε μας εδωσε ποτε σιροπι γιατι επαιρνε πολυ βαρος το μωρο οποτε δε χρειαζοταν ουτε γαλα να αλλαξει, γιατι αυτα τα αντιαναγωγικα ειναι πολυ πηκτα κ ισως να μην το ηθελε, ουτε θεραπεια να παρει...μονο οταν επηρεαζει το βαρος δινουν αγωγη, κατα τη γιατρο μου βεβαια...αυτο κρατησε μεχρι την εισαγωγη των στερεων τον 5ο μηνα οποτε κ σιγα σιγα σταματησαν οι γουλιες.

Ειπε θα την δει και θα μας πει πως θα προχωρησουμε!το θεμα ειναι πως ποναει και ξυπναει κλαιγοντας με λυγμους καμμια φορα.μονο στο μαρσιπο κοιμαται!

Το βαρος της παει σουπερ ευτυχως!

Υπομονη θα κανουμε μια εβδομαδα ακομα!οσο για τον υπνο που λετε αφηστε τα!δεν μπορει να κοιμηθει μονη της. Μονο αγκαλια και αν την αφησω κατω ξυπναει και φωναζει!

aCtzp3.png

κι βρε ξανθή κι άννα εσάς πως κοιμούνται μόνα τους?

εσένα ξανθή ειδικά κι τα 3?????????:shock::shock:

κάτι έκανες από το 1ο κιόλας κι ξέρεις το κόλπο..για πες το

κι σε μας τις νέες!πολύ βασικό πράγμα βρε παιδί μου να

κοιμούνται εύκολα!

εμένα κοιμάται αγκαλιά αλλά ντάξει τον αφήνω κι συνεχίζει τον

ύπνο του..ειδικά το βράδυ αμέσως σχεδόν!μες στη μέρα μπορεί να

ξυπνήσει αλλά τον ξαναπαίρνω γρήγορα, ξανακοιμάται κι πάλι

κάτω..συνήθως τη 2η φορά κοιμάται, καμιά φορά θέλει κι 3η..

το κάνω όμως μέχρι να κάτσει, ευτυχώς δεν κλαίει όπως λέτε απλά

νιαουρίζει..που να είχατε κι τα σκυλιά μου που άδικη ώρα γαυγίζουν!

ευτυχώς δεν ξυπνάει, από την αρχή..αυτό που λένε ότι ακούει από την

κοιλιά το μαθαίνει ισχύει..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Τζα!

Καλα σας διαβαζω κ ακομη να συνειδητοποιησω οτι γεννησα! Και οτι οι ευχες που γραψατε ειναι για καποια αλλη!!:tongue:

Ολα γινανε τοσο γρηγορα!

Θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν θα καταλαβαινα οτι γεννουσα..????:tongue:

Ειχα λοιπον αιμα, μετα πονους αλλα δεν εδινα σημασια.

Σε καποια φαση.. ηταν 11 η ωρα το βραδυ.

Λεω ας χρονομετρησω γιατι μου φαινοντε πολλοι πονοι.

Μετρουσα μεχρι τις 12 και ηταν 3λεπτοι!:shock:

Λεω στον αντρα μου ετοιμασου.Τον χαβα του αυτος.

Κανω μπανιο,ετοιμαζω τα πραγματα μου κ αυτος στον κοσμο του πανω στον καναπε. [νομιζε πως θα επεφτα κατω κ θα εκλαιγα οταν θα με επιαναν οι πονοι:o]

Κατα τις μια φτανουμε στην κλινικη χαλαρα.

"γεια σας νομιζω οτι γενναω" τους ειπα :mrgreen:

Με βαλανε για καποιες ωρες στον καρδιοτοκογραφο..Δεν κοιμηθηκα καθολου αν κ νυσταζα κ εκανα χαλαρα τις αναπνοες μου.

Κατα τις 6.30 ηρθαν να μου σπασουν τα νερα. Αλλα δεν τα καταφερναν με τιποτα.

Και ερχεται τελικα το τελικο 2ωρο, γιατι μεχρι εκεινη την ωρα δεν καταλαβα και πολλα.. Ελεγα, μα καλα, τωρα εγω γενναω??

7 το πρωι με διαστολη 3,,σπανε απο μονα τους τα νερα μου.

οι συσπασεις γινοντε μονολεπτες.

πηρα τηλεφωνο τη μανα μου, γιατι μεχρι εκεινη την ωρα ειμασταν ο αντρας μου,εγω κ το μωρακι μας. Μονο οι τρεις μας.Χαϊδευα την κοιλια μου κ του ελεγα να μην φοβαται κ πως η μανουλα ειναι εδω για αυτον. τοσο ηρεμα, τοσο ωραια, με χαμηλο φωτισμο, οπως τα φανταζομουν..

Αρχισαν τα οργανα λοιπον.

δεν μπορουσα να ελεγξω το σωμα μου,τις αναπνοες μου.

πονουσα ΠΟΛΥ!

7.30 ερχεται η μαια κ με τσεκαρει!

καλε εσυ γεννας εχεις τελεια διαστολη!

αντε σηκω μου λεει να παμε μεσα!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩ να περπατησω!!!!:shock: Με πηρε ο αντρας μου κουβαλητη..

Με βαλανε σε εκεινη την "ωραια" καρεκλα..

Ειχε πολλους εκει.

Δεν θυμαμαι.Δεν εβλεπα καλα.Ενιωθα πως ημουν καπου αλλου..Και πως μονο το σωμα μου ηταν εκει.

Στο ενα το πλευρο ηταν ο αντρας μου κ στο αλλο η μαμα μου.. Τους δαγκωνα,τους εσφιγγα..

Φοβομουν πολυ..Σκεφτομουν.. Χριστε μου,..Μεχρι που θα φτασουν οι πονοι? Πως θα αντεξω?? ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ????

Μου ελεγαν να αρχισω να σπρωχνω.

Εσπρωχνα, αλλα μαλλον δεν το εκανα σωστα.

Περιμεναν να ερθει ο πονος κ μου φωναζανε ΟΛΟΙ!

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ΣΣΠΡΡΡΩΩΩΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ενιωθα πως δεν μπορω!Δεν ειχα δυναμη. Πως δεν θα βγει με τιποτα.

Ο γιατρος μου ελεγε "ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ" κ μου εδειχνε πως να σπρωξω..

Το δωματιο ειχε πολυ φως..

Ολοι κοιτουσαν τον κολπο μου και περιμεναν με αγωνια.

Εβλεπα προσωπα πολλα εκει.. Γνωστοι,αγνωστοι,ασχετοι,περαστικοι.. Μεχρι κ την καθαριστρια φωναξανε να μου κραταει το ενα ποδι για να σφιξω με πιο πολυ δυναμη..

Ξαφνικα δεν ξερω που,πως βρηκα το κουραγιο.

Μαζεψα τα κομματια μου και εβγαλα ενα δυνατο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εσπρωξα με ολο μου το ειναι.

Ο γιατρος εγινε μουσκεμα απο πανω μεχρι κατω απο τα νερα κ το μωρο εξφενδονιστηκε κυριολεκτικα στα χερια του!!!

Ωρα 8.50..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

Εγυρα στον ωμο του αντρα μου..

Μειναμε εκει αγκαλιασμενοι για ωρα.. δεν ξερω για ποσο..μου φανηκε αιωνας..

Ακουγα απο παντου μπραβο..συγχαρητηρια..

Ακομη να το πιστεψω..

Τελικα ολες εχουμε περισσοτερη δυναμη απο οση φανταζομασταν..

Τζα!

Καλα σας διαβαζω κ ακομη να συνειδητοποιησω οτι γεννησα! Και οτι οι ευχες που γραψατε ειναι για καποια αλλη!!:tongue:

Ολα γινανε τοσο γρηγορα!

Κανω μπανιο,ετοιμαζω τα πραγματα μου κ αυτος στον κοσμο του πανω στον καναπε. [νομιζε πως θα επεφτα κατω κ θα εκλαιγα οταν θα με επιαναν οι πονοι:o]

Με βαλανε για καποιες ωρες στον καρδιοτοκογραφο..Δεν κοιμηθηκα καθολου αν κ νυσταζα κ εκανα χαλαρα τις αναπνοες μου.

Και ερχεται τελικα το τελικο 2ωρο, γιατι μεχρι εκεινη την ωρα δεν καταλαβα και πολλα.. Ελεγα, μα καλα, τωρα εγω γενναω??

πηρα τηλεφωνο τη μανα μου, γιατι μεχρι εκεινη την ωρα ειμασταν ο αντρας μου,εγω κ το μωρακι μας. Μονο οι τρεις μας.Χαϊδευα την κοιλια μου κ του ελεγα να μην φοβαται κ πως η μανουλα ειναι εδω για αυτον. τοσο ηρεμα, τοσο ωραια, με χαμηλο φωτισμο, οπως τα φανταζομουν..

πονουσα ΠΟΛΥ!

αντε σηκω μου λεει να παμε μεσα!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩ να περπατησω!!!!:shock: Με πηρε ο αντρας μου κουβαλητη..

Ειχε πολλους εκει.

Δεν θυμαμαι.Δεν εβλεπα καλα.Ενιωθα πως ημουν καπου αλλου..Και πως μονο το σωμα μου ηταν εκει.

Στο ενα το πλευρο ηταν ο αντρας μου κ στο αλλο η μαμα μου.. Τους δαγκωνα,τους εσφιγγα..

Φοβομουν πολυ..Σκεφτομουν.. Χριστε μου,..Μεχρι που θα φτασουν οι πονοι? Πως θα αντεξω?? ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ????

Εβλεπα προσωπα πολλα εκει.. Γνωστοι,αγνωστοι,ασχετοι,περαστικοι.. Μεχρι κ την καθαριστρια φωναξανε να μου κραταει το ενα ποδι για να σφιξω με πιο πολυ δυναμη..

Μαζεψα τα κομματια μου και εβγαλα ενα δυνατο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εσπρωξα με ολο μου το ειναι.

Ο γιατρος εγινε μουσκεμα απο πανω μεχρι κατω απο τα νερα κ το μωρο εξφενδονιστηκε κυριολεκτικα στα χερια του!!!

Ωρα 8.50..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

Ακομη να το πιστεψω..

Κλάψαμε και με σένα!

Να σου ζήσει! Πάντα γερό και καλότυχο!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Κλάψαμε και με σένα!

Να σου ζήσει! Πάντα γερό και καλότυχο!

και εγω τωρα που τα διαβασα εκλαψα παλι απο συγκινηση!

Με το καλο κοπελα μου!!

Μην φοβασαι τιποτα!

Τζα!

Ολα γινανε τοσο γρηγορα!

πονουσα ΠΟΛΥ!

Ειχε πολλους εκει.

Ωρα 8.50..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

Ακομη να το πιστεψω..

συγκινηθηκα πολυ...κλαιω...μπραβο σου...να χαιρεσαι το μωρο σου κ παντα ετσι δυναμικη να εισαι σε ολα!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αχ κορίτσια, μου 'φυγε ένα βάρος.... πέρασα το μάθημα με 7... ουφ! :cool::tongue:

Ελπίζω να έχετε όλες μια ήρεμη κ ξεκούραστη νύχτα. Άντε από αύριο είπαν ότι δροσίζει κιόλας λίγο!! :rolleyes: Μου 'χει μαζευτεί και σιδεροβουνό πάλι, αλλά τα μεσημέρια δεν έχω καμιά διάθεση για σιδέρωμα με τη ζέστη!

Καλό βράδυ σ' όλα τα μωράκια!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Kαι ετσι για να ευθυμησουμε κ λιγο να σας πω οτι περναω ζαχαρι εδω!;)

το δωματιο ειναι μονοκλινο κ φανταστικο, λες κ ειμαι σε 5νταστερο ξενοδοχειο.

οι μαιες πολυ καλες.

καθε πρωι ερχονται κ με ρωτανε τι θελω να φαω σημερα κ τους δινω παραγγελια.

εχω τηλεοραση,λαπτοπ..

τι αλλο να ζητησω?:):) γινεται να μεινω για παντα εδω??:mrgreen:

Ο γιοκας μου ειναι πολυ φρονιμος φτου να μην τον ματιασω!

Ξυπναει,θηλαζει κ ξανακοιμαται..ουτε κιχ δεν ακουσαμε ακομα απο το στομα του!

Λετε να με λυπηθηκε ο Θεος κ να μεινει ετσι??:cool:

Βεβαια οι ραφες απο κατω με πονανε κ δεν μπορω να κατσω καλα, αλλα το βουλωνω κ δεν λεω τιποτα! Μια χαρα ειμαι συγκριτικα παντα με την πρωτη γεννα!!

Kαλέ, όταν έγραφα το δικό μου μήνυμα δεν υπήρχε της Χριστιάνας, τώρα από πού ξεφύτρωσε;;; :shock::shock:

Τεσπα, Χριστιάνα συγχαρητήρια!!! να χαίρεσαι τώρα τον μπέμπη και κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που είσαι μες τη... χλίδα!!! χαχαχα :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...