Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Τι εγινε βρε παιδια ?παει η λιστα πατ κιουτ?????

Χριστιανα μπραβο βρε κοπελα μου φτ τοσο ευκολα μετα απο καισαρικη

Φτουσου!και δε σε αναλαμβανανε κιολας μπραβο που το παλεψες και τα καταφερες!

Καλημερα σε ολες!!! Σημερα θα παμε να παρουμε σαραντισμο!!!

Λοιπον, ακου τι εγινε χθες. Γενικα μεσα στη μερα ηταν πολυ ησυχη, βολευτηκε στο καροτσι, την πηγαινα βολτουλα μεσα στο σπιτι κ στο μπαλκονι κ ηταν καλη. Το απογευμα πηγαμε στο σπιτι του κουμπαρου μας, που ειναι κ γειτονια. Θελαμε πρωτη βολτα με το καροτσι να ειναι καπου κοντα.....Κυρια η δικια σου!!!!! Κιχ δεν εβγαζε. Κοιμηθηκε κι ολας κ εκλαψε μονο οταν θελησε να φαει κ ειχε λερωθει. Ε κατα τις 10.30 αρχισε λιγο να γκρινιαζει κ φυγαμε. Στο σπιτι την ταισα με το που μπηκαμε γιατι ειχε αρχισει να ουρλιαζει κ μετα συνεχιζε να ουρλιαζει κ εδειχνε να ποναει το δολιο. Οποτε λεω...κολικοι στανταρ......αυτο κρατησε ευτυχως μονο καμια ωριτσα. Στις 3 που ξυπνησε για να θηλασει, μετα που τελειωσε, δεν ηρεμουσε, σφιγγοταν, προσπαθουσε να κανει κακα κ να αεριστει. Την ταλαιπωρει κ κατι τετοιο καποιες φορες. Κακα ομως κανει μεσα στη μερα, δεν εχω θεμα. Μωρο που θηλαζει περιεργο δεν ειναι να τρααβει ζορι εστω κ περιστασιακα; Κ δεν τρωω πραγματα που ξερω οτι σφιγγουν...

Ειδες που εδειχνε να ποναει?δεν περνανε ολα τα μωρα την ιδια φαση

Ειναι λογικο αλλο να ποναει λιγο κι αλλο πολυ.

Εμας χθες μας πηγε γαμι@ντας. Εκει που μονο το απογευμα

Την επιανε χθες ολη μερα γκρινια απιστευτη και δεν κοιμοταν ΚΑΘΟΛΟΥ

Ολη μερα. Κοιμηθηκε στις 1:30 τη νυχτα κοντευα να κλαταρω!

Σημερα παλι καλυτερα ειναι πιο ηρεμη και χτυπαει τους υπνους της.

Η μερα δηλαδη ειναινστο φλου μπορει να οριεται μπορει να ειναι παναγια

Μετα τις 9 το βραδυ ομως εδω και πολλες μερες κλαιει απαρηγορητη...

Ρουμπινη να σου ζησει και παλι

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ πως τα καταφερνετε με τη βολτα;;νομιζω οτι χρειαζετε να παρουμε μαζι βαλιτσα!!!δεν χωραει απολυτως τιπιτα στην τσαντα αλλαγης!!!μαρτυριο!!

χριστιαννα να σου ζησει το μωρο σου!!

Ειδες που εδειχνε να ποναει?δεν περνανε ολα τα μωρα την ιδια φαση

Ειναι λογικο αλλο να ποναει λιγο κι αλλο πολυ.

Εμας χθες μας πηγε γαμι@ντας. Εκει που μονο το απογευμα

Την επιανε χθες ολη μερα γκρινια απιστευτη και δεν κοιμοταν ΚΑΘΟΛΟΥ

Ολη μερα. Κοιμηθηκε στις 1:30 τη νυχτα κοντευα να κλαταρω!

Σημερα παλι καλυτερα ειναι πιο ηρεμη και χτυπαει τους υπνους της.

Η μερα δηλαδη ειναινστο φλου μπορει να οριεται μπορει να ειναι παναγια

Μετα τις 9 το βραδυ ομως εδω και πολλες μερες κλαιει απαρηγορητη...

Τι να πω ρε Μαρια, δεν ξερω...σημερα πηγαμε στην εκκλησια για τον σαραντισμο, μεχρι εκεινη των ωρα ηταν πολυ καλη, μετα κατα το μεσημερακι την επιασε παλι αυτο που θελει να ειναι κολλημενη πανω μας κ κατω κλαιει....

ουφ πως τα καταφερνετε με τη βολτα;;νομιζω οτι χρειαζετε να παρουμε μαζι βαλιτσα!!!δεν χωραει απολυτως τιπιτα στην τσαντα αλλαγης!!!μαρτυριο!!

χριστιαννα να σου ζησει το μωρο σου!!

Τι παιρνεις μαζι σου κ δε σου αρκει η τσαντα;;;

χριστιανα να σου ζησει!!!!!!!!!!!μπραβο που τα καταφερες!!!δινεις ελπιδα και για μας να προσπαθησουμε με vbac στο επομενο!!!εμεις κοριτσια φτου μην τον ματιασω το βραδυ ηταν καλος κοιμηθηκε 11.30και ξυπνησε στις 3 εφαγε στο τεταρτο(συνηθως κανει μια ωρα ακριβως για να φαει) και ξαναξυπνησε στις 6 μετα!κοιμηθηκε και την μερα αρκετα και φοβαμαι μην μου το βγαλει το βραδυ!εντομεταξυ το αριστερο στηθος με πεθαινει,με ποναει παρα οταν θηλαζω εσωτερικα,να παρω το γιατρο τηλ?ντεπον αναβραζων μπορουμε να παρουμε οταν θηλαζουμε??

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

λοιπον επειδη δεν θηλαζω αποκλειστικα περνουμε μαζι μπουκαλι το γαλα μας θερμο με νερο παμπερς κρεμα μωρομαντηλα 2-3 φορμακια ποδιεσ πανακια και σιγουρα κατι που ξεχναω..και οι κολικοι στο μεγαλειο τους!!τον λυπαμαι τον καημεο ολη μερα αν μπορει να ειναι αγκαλια μονο αυτο θελει..εσεις η μανουλες που εχετε κ αλλα παιδακια ποτε αρχιζουν και στρωνουν με τον υπνο τους;;

depon άφοβα και γενικά όταν θες να τσεκάρεις κάτι αν είναι συμβατό με τον θηλασμό μπαίνεις εδώ και βλέπεις http://www.e-lactancia.org/ risk level 0 παίρνεις άφοβα από εκεί και πέρα το συζητάς με τον γιατρό σου.

Μαρινάκι με τον ύπνο είναι ανάλογα με το παιδί πάντα.Είναι αρκετά που μέχρι και 4 ετών δεν κοιμούνται και ξυπνάνε συνέχεια είναι άλλα που από 2-3 μηνών κοιμούνται και 12ωρα τώρα όπως σου κάτσει και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κ μας μας εκανε τωρα ενα ωραιοτατο μισαωρο σπαραγμο αλλο τιποτα...δεν ησυχαζε με τιποτα...τον ταισα λιγο, ενω δεν ηταν καθολου η ωρα του να φαει κ κοιμηθηκε...ειχε τρομερο εκνευρισμο!!!!! νυσταζε πολυ, πεινουσε κ λιγακι, δεν εχει κανει κ κακα παλι σημερα κ ολα μαζι δε θελει κ πολυ!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

λοιπον επειδη δεν θηλαζω αποκλειστικα περνουμε μαζι μπουκαλι το γαλα μας θερμο με νερο παμπερς κρεμα μωρομαντηλα 2-3 φορμακια ποδιεσ πανακια και σιγουρα κατι που ξεχναω..και οι κολικοι στο μεγαλειο τους!!τον λυπαμαι τον καημεο ολη μερα αν μπορει να ειναι αγκαλια μονο αυτο θελει..εσεις η μανουλες που εχετε κ αλλα παιδακια ποτε αρχιζουν και στρωνουν με τον υπνο τους;;

ολα αυτα +κουτακι με πιπιλα εμεις κ κανενα ζακετακι για παν ενδεχομενο!!!!! ενταξει με καλη τακτοποιηση χωρανε στην τσαντα, εννοειται χωρις να κουμπωσει!!!!!

ovvZp2.png

Τωρα μπήκα κ είδα τα ευχάριστα...

Χριστιανα να σας ζήσει καλομεγαλωμενος ο μπεμπης σας

Καλο σαραντισμο...

Χάρηκα παρα πολυ που τα καταφέρες κ

ολα πήγαν οπως τα ήθελες...

Νικακι να χαίρεστε κ εσείς τη μπεμπα σας...καλομεγαλωμενη

κ καλο σαραντισμο!!

Κορίτσια μπυ ανησυχώ οτι μου κόβεται το γαλα...

Η μπεμπα δε χορταινει όση ωρα κ να κάθεται στο στήθος...

Της έδωσα συμπλήρωμα σήμερα για να δω

τι γίνεται κ ήπιε 90 ml μετα απο θηλασμο, άρα απο

το στήθος δεν είχε πιει κ πολυ...

Το απόγευμα έβγαλα κ με θηλαστρο να

δω τι εχω....μονο 50 ml σύνολο....

Στενοχωριεμαι πολυ γιατι μεχρι τωρα είχε παει πολυ καλα το θέμα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα μπήκα κ είδα τα ευχάριστα...

Χριστιανα να σας ζήσει καλομεγαλωμενος ο μπεμπης σας

Καλο σαραντισμο...

Χάρηκα παρα πολυ που τα καταφέρες κ

ολα πήγαν οπως τα ήθελες...

Νικακι να χαίρεστε κ εσείς τη μπεμπα σας...καλομεγαλωμενη

κ καλο σαραντισμο!!

Κορίτσια μπυ ανησυχώ οτι μου κόβεται το γαλα...

Η μπεμπα δε χορταινει όση ωρα κ να κάθεται στο στήθος...

Της έδωσα συμπλήρωμα σήμερα για να δω

τι γίνεται κ ήπιε 90 ml μετα απο θηλασμο, άρα απο

το στήθος δεν είχε πιει κ πολυ...

Το απόγευμα έβγαλα κ με θηλαστρο να

δω τι εχω....μονο 50 ml σύνολο....

Στενοχωριεμαι πολυ γιατι μεχρι τωρα είχε παει πολυ καλα το θέμα...

δεν ξερω αν το θηλαστρο ειναι ενδεικτικο για το ποσο γαλα εχεις..κ μενα συνολο να εβγαζε 60 μλ αλλα οταν το πιεζα το γαλα πεταγοταν, οποτε ειχα κ εχω ακομα, παρα το γεγονος οτι ο μπεμπης δεν το πολυθελει, προτιμαει την ευκολη λυση...απο ποιο μερος της Κρητης εισαι;;; εγω ειμαι απο Ηρακλειο...

ovvZp2.png

Κοριτσιαααα!!!

Σας στελνω απο την κλινικη!

Σας υπερ-ευχαριστω ολες για τις ευχες σας, μα πανω απο ολα σας ευχαριστω που εισασταν διπλα μου ολους αυτους τους μηνες και μου δινατε κουραγιο!!

Χριστιάνα μου με συγκίνησες στο καλό μου....Πάει τελείωσε και αυτό και από εδώ και πέρα θα είμαστε εδώ για να ασχολούμαστε με τα μπεμπάκια μας!!!

Υ.Γ. οι Αθηναίες και όσες άλλες θέλετε βέβαια να ετοιμάζεστε για συνάντηση με τα των μωρών μας πριν τα Χριστούγεννα ε;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκάι περιμένω με αγωνία να μας πεις αν τώρα που 40ντησατε είδες διαφορά στον μικρό.Δεν εννοώ σήμερα αύριο γενικά πως θα πάει...

xaxaxaxa!

Χειρότερα από ποτέ!

Λόγω δυσκοιλιότητας ξαναλλάζουμε γάλα, ελπίζω αυτό να μας κάτσει.

Επικοινώνησα και με παιδογαστρεντερολόγο να μας δει αν χρειαστεί και ίδωμεν.

Δεν έχω ελπίδα εγώ παιδί μου αν δεν πάει έξι μηνών να έχουν βγει και τα πρώτα δόντια, να φάει και όσο φαϊ τραβάει η ψυχή του, και φρούτα πολλά να στρώσει το έντερο... και ίδωμεν γιατί μπορεί να είμαι και αφελής και στους 6 μήνες να βγαίνουν άλλα κουσούρια που δεν τα ξέρω!

Τη Σοφία έχουμε δυο μέρες να τη δούμε...

Τι ωραία που ξεφορτωθήκαμε όλες τις κοιλιές επιτέλους!!!

Σήμερα μου 'κανε ο μικρός ένα ωραίο τρίωρο ύπνου το μεσημέρι 3-6 άλλο πράγμα!! οριζοντιωθήκαμε οικογενειακώς!! :D:D:cool: Τώρα έφαγε κ το βραδινό κι έπεσε ξερός. Είμαι απ' τις πάααααρα πολύ τυχερές που γύρω στις 10 κατεβάζει διακόπτες και κοιμάται μέχρι τις 2-3. Αφού άμα δεν είχα τη μεγάλη μου φαίνεται πως θα κοιμόμουνα κι εγώ μαζί του! Το νυχτοπούλι πριν τις 11 αποκλείεται να πέσει στο κρεβάτι :rolleyes::rolleyes:

Χριστιάνα, καλή ανάρρωση κ καλή επιστροφή σπίτι με το μπέμπη. Επίσης, καλό κουράγιο από δω και πέρα, γιατί απ' ότι έχω καταλάβει μαμά και πεθερά πρόκειται να πετάξουν τρελές ατάκες! ;):tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...