Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μαρία την πρωτη φορά είχα απο την πρωτη μέρα γάλα για αυτό έχω απογοητευτεί... Μου λείπει και ο μικρός και αστα να πανε... Χθες μίλησα μαζι του στο Skype και είχε κολλήσει την μουριτσα του στην οθόνη για να με δει και να δώσει φιλακια!! Αφήστε που με το που κλείσαμε μέτα απο 20 λεπτά με πήρε η μαμα μου να ξανάμπω να μιλήσουμε γιατι δεν ξεκουναγε απο την οθόνη και φώναζε μαμα... Κομμάτια με έκανε σας λέω... Αφού σημερα θέλω παλι αλλα...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία, αυτές είναι ΠΟΛΥ δύσκολες καταστάσεις... πώς την παλεύετε ο καθένας χώρια κι οι δυο μαζί? Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς? Εδώ τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο, ειδικά τις καθημερινές... Είναι ΖΟΡΙΚΑ τα πράγματα!

[σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι...]

Πως το χε πει η σκουντουφλα ¨σκασε και κολυμπα¨

Ενα πραγμα!εμενα τα σκ ειναι ζορικα που τα χω ολη μερα

Το μεγαλυτερο σπιτι θα σε βολεψει τωρα αμα μπορειτε να πατε

Ναεχετε χωρο να κανετε κανενα καροτσι περα δωθε!

Τωρα το κλαμα αμα ειναι δυνατο ακουγεται και στο μεγαλο σπιτι

Υπομονη και ψυχραιμια θελει αμα βαρατε εσεις κοκκινο βαραει κι αυτο!!!!

Γιωτα εμενα το βραδυ εχει παντα εξαρση αλλα την ημερα

Δεν εχει στανταρ κατασταση. Αλλα αμα το χεις ταισει,αλλαξει,μπανιαρισει κτλ

Και συνεχιζει να γκρινιαζει και θελει κουνημα χωρις να κοιμαται ε τοτε ποναει

Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση μπορει να εχει και δυσκοιλιοτητα γι αυτο να γκρινιαζει

Και τη μερα λεω εγω τωρα τι να υποθεσεις αλλο?

Μαρία την πρωτη φορά είχα απο την πρωτη μέρα γάλα για αυτό έχω απογοητευτεί... Μου λείπει και ο μικρός και αστα να πανε... Χθες μίλησα μαζι του στο Skype και είχε κολλήσει την μουριτσα του στην οθόνη για να με δει και να δώσει φιλακια!! Αφήστε που με το που κλείσαμε μέτα απο 20 λεπτά με πήρε η μαμα μου να ξανάμπω να μιλήσουμε γιατι δεν ξεκουναγε απο την οθόνη και φώναζε μαμα... Κομμάτια με έκανε σας λέω... Αφού σημερα θέλω παλι αλλα...

Αχ μη μου λες τετοια θα βουρκωσω κι εγω!ψυχουλα γλυκια

Σε καταλαβαινω τι περνας....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Βρε Ρουμπίνι τι είχατε να πάθετε καλά που ήταν λαιτ το χτύπημα με το νεογέννητο μέσα...

Για το γάλα μην απογοητεύεσαι και εμένα την 2η φορά την 4η μέρα κατέβηκε και έκλαιγα όλη μέρα και έλεγα δεν φτάνει που έκανα καισαρική δεν θα θηλάσω κιόλας;;;τελικά όλα καλά πήγαν και γάλα είχα μετά και θήλασε και η μικρή..

Να σας ρωτήσω και εγώ γιατί ξέχασα ο μικρός κάνει συνέχεια κακά αλλά υδαρή καθόλου σχηματισμένα και εσάς τα αποκλειστικά θηλάζοντα έτσι κάνουν;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :P:p:p.... να σας πω και τη δική μου ιστορία.

Τρίτη 18/6 είχα γιατρό το απόγευμα και όπως με εξέτασε και κολπικά μου λέει ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και θα πρέπει να περιμένουμε. Επειδή με είδε ότι στεναχωρήθηκα μου είπε αν δεν γένναγα μέχρι Παρασκευή το Σάββατο να μπαίναμε με πρόκληση. Φεύγουμε από το γιατρό και κατά τις 9 ξεκινάνε κάτι χαζοπονάκια τα οποία απέδωσα στην εξέταση. Γύρω στις 11 ο πόνος υποχώρησε και λέω ''ο.κ..... δεν γεννάω''. 12 το βράδυ όμως ο πόνος επανήλθε και ήταν πιο οξύς. Περιμένω ένα μισάωρο και παίρνω τηλέφωνο το γιατρό. Μου είπε να πάρω τηλέφωνο τη μαία, να της πω τι νιώθω και αυτή θα μου πει αν είναι να πάω στην Κλινική ή όχι. Έτσι και έγινε και μου λέει να ετοιμαστώ να πάω στην κλινική για να με δει. 01.20 ήμαστε εκεί με διαστολή 5 και 02.35 γεννήθηκε ο φουρφουρίκος μας.... που είναι ένας κούκλος :P:p:p:p:p

Τώρα είμαστε καλά και έχουμε ξεκινήσει με θηλασμό. Δίνω όμως και συμπλήρωμα γιατί ο μικρούλης μου έχει λίγο ίκτερο και είναι και φαγανούλης. Νομίζω όμως ότι πάμε καλά.... :P

Nip και Ρουμπίνη να σας ζήσουν και εσάς τα μωράκια σας.

Χριστιάνα και εσύ με το καλό κοπέλα μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα σε ολες!!! Σημερα θα παμε να παρουμε σαραντισμο!!!

Γιωτα εμενα το βραδυ εχει παντα εξαρση αλλα την ημερα

Δεν εχει στανταρ κατασταση. Αλλα αμα το χεις ταισει,αλλαξει,μπανιαρισει κτλ

Και συνεχιζει να γκρινιαζει και θελει κουνημα χωρις να κοιμαται ε τοτε ποναει

Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση μπορει να εχει και δυσκοιλιοτητα γι αυτο να γκρινιαζει

Και τη μερα λεω εγω τωρα τι να υποθεσεις αλλο?

Λοιπον, ακου τι εγινε χθες. Γενικα μεσα στη μερα ηταν πολυ ησυχη, βολευτηκε στο καροτσι, την πηγαινα βολτουλα μεσα στο σπιτι κ στο μπαλκονι κ ηταν καλη. Το απογευμα πηγαμε στο σπιτι του κουμπαρου μας, που ειναι κ γειτονια. Θελαμε πρωτη βολτα με το καροτσι να ειναι καπου κοντα.....Κυρια η δικια σου!!!!! Κιχ δεν εβγαζε. Κοιμηθηκε κι ολας κ εκλαψε μονο οταν θελησε να φαει κ ειχε λερωθει. Ε κατα τις 10.30 αρχισε λιγο να γκρινιαζει κ φυγαμε. Στο σπιτι την ταισα με το που μπηκαμε γιατι ειχε αρχισει να ουρλιαζει κ μετα συνεχιζε να ουρλιαζει κ εδειχνε να ποναει το δολιο. Οποτε λεω...κολικοι στανταρ......αυτο κρατησε ευτυχως μονο καμια ωριτσα. Στις 3 που ξυπνησε για να θηλασει, μετα που τελειωσε, δεν ηρεμουσε, σφιγγοταν, προσπαθουσε να κανει κακα κ να αεριστει. Την ταλαιπωρει κ κατι τετοιο καποιες φορες. Κακα ομως κανει μεσα στη μερα, δεν εχω θεμα. Μωρο που θηλαζει περιεργο δεν ειναι να τρααβει ζορι εστω κ περιστασιακα; Κ δεν τρωω πραγματα που ξερω οτι σφιγγουν...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλή βδομάδα στους απανταχού θερμόπληκτους!

8 το πρωί 28 βαθμοί :mad: έβαλα λάστιχο στο μπαλκόνι κ μετά ταισα το μικρό έξω να δροσιστούμε λίγο. Το μεσημέρι κλάφτε μας!!! χαχαχα :rolleyes:

Γιοβάννα να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! γερό κ καλότυχο κ καλό σαραντισμό!

Γιώτα μεγαλώσατε κι εσείς βρε!!! με το καλό την ευχούλα!

Χριστιάνα, μακάρι να 'χουμε γεννητούρια σήμερα!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!!

Χριστιαννα να σου ζήσει!!!! Μπράβο που τα καταφέρατε!!!!! Πολυ χάρηκα που πήγαν όλα καλα:P καλο σαραντισμο να έχετε!!!

Γιοβαννα να σου ζήσει κι εσένα!!!!

Να σας πω τώρα και τα δικά μας... Σπασανε τα νερά 10:30 πάνω που μου είχε έρθει το ντελιβερι για να φάω και είμασταν οικογενειακως στην δουλειά του άντρα μου!!!! Το λέω στον άντρα μου να πει στον αδερφό του να έρθει να τον αντικαταστήσει και την μαμα μου να αναλάβει τον μικρο και φεύγω για το σπίτι, κάνω ντους και παίρνω τηλ το γιατρο... 11 και κάτι είμαι κλινικη και μέχρι τις 12:30 με ετοιμάζουν και ήδη έχω διάστολη 5. Ε μετα ηταν όλα εύκολα δεν ποναγα και κατα τις 3 παρά λέει ο γιατρός πάμε μέσα, έσπρωξε 2 φορές και βγήκε η μπουμπού μου!!!!

Τελείωσε και η λίστα...ολες στην πάνω λίστα είμαστε...

Αστο καλο συγκινηθηκα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Χριστιάνα να σας ζήσει!! φτου φτου παίδαρος! :D:D

Άντε βρε, κλείσαμε!!! γέμισε η λίστα! :cool:

Πάντως οι γέννες όλες, μια μια, η μια ευκολότερη απ' την άλλη βρε παιδιά, μπράβο! τουλάχιστον δεν ταλαιπωρηθήκατε με τη ζέστη!

Καλή ανάρρωση σε όλες και καλό σαραντισμό!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Χριστιάννα μου να σου ζήσει ο μπέμπης γερός και καλότυχος!!!Μπράβο που τα κατάφερες είμαι περήφανη για εσένα!!!!

Κορίτσια τέλος καλό όλα καλά για όλες μας!!!Καλή ανατροφή να έχουν τα μπεμπάκια μας!!!

Σκαι μόλις ενημερώσεις την λίστα μετέφερε την και στο φεις να την έχουμε για τα γενέθλια!!!

Ρουμπίνι κρίμα το ντελίβερι πήγε χαμένο χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χριστιάννα μου να σου ζήσει ο μπέμπης γερός και καλότυχος!!!Μπράβο που τα κατάφερες είμαι περήφανη για εσένα!!!!

Κορίτσια τέλος καλό όλα καλά για όλες μας!!!Καλή ανατροφή να έχουν τα μπεμπάκια μας!!!

Σκαι μόλις ενημερώσεις την λίστα μετέφερε την και στο φεις να την έχουμε για τα γενέθλια!!!

Ρουμπίνι κρίμα το ντελίβερι πήγε χαμένο χαχα

Ναι αστα να πανε... Πήρα την επόμενη μέρα στην κλινικη το ίδιο ακριβώς χαχαχα

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γέννησε και το Νικάκι!

Να της ζήσει!

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. marinaki!!! Τρίτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2520 κιλά 48 εκ.

17. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

18. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

19. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

20. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

21. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

22. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

23. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

24. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

25. twinomama - Πέμπτη 13/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2390 κιλά & ΚΟΡΙΤΣΙ 2170 κιλά

26. Νip - Πέμπτη 13/06/2013 - ΑΓΟΡΙ 3140 κιλά 52 εκ.

27. GiovannaXA - Tετάρτη 19/06/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3400 κιλά 52 εκ.

28. Ρουμπινάκι - Παρασκευή 21/06/2013 - φ.τ. ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ. 40+3

29. Nikaki - Σάββατο 22/06/2013 - φ.τ. ΚΟΡΙΤΣΙ 3270 κιλά

30. Χριστιάνα 24/06/2013 - vbac - ΑΓΟΡΙ 3250 κιλά 52 εκ. 39+3

καλησπερα σας!!!!!!! Χριστιαννα να σου ζησει!!!!!!!! καλοτυχο κ ευτυχισμενο!!!!!!! καλο σαραντισμο!!!!!!!! καλη ανατροφη να εχουν ολα τα μωρακια...εμεις εδω βραζουμε, 35 βαθμους εχει...πηγαμε μπανιο το πρωι, με τη μικρη, την ανηψια μου κ τον αντρα μου, ο μπεμπης στην πεθερα μου, η θαλασσα ηταν απιστευτη, λαδι...τωρα εχει παει ο αντρας μου να τον φερει τον πριγκιπα...χθες πηγαμε για καφε ολοι μαζι, κυριος ο μικρος, βεβαια τον κρατουσαμε κ κοιτουσε τα παιδακια που επαιζαν, οποτε ηταν η καλυτερη του...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...