Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω, δεν πολυκάθεται γιατι είναι πολύ "χωστό" και δεν βολεύεται, βάζω κι ένα μαξιλάρι από κάτω και τον παίρνει ο ύπνος καμιά φορά εκεί μέσα... καλά ξύπνιος δεν κάθεται πουθενά, μόνο αγκαλιά.

Άσε και δεν έχει κάνει κακά του ακόμα σήμερα, και τώρα όταν ξυπνήσει περιμένω πανηγύρια.

Κατ' αρχήν και να καθίσουμε να φάμε κάποια στιγμή θα κλαψει και θα σηκωθώ, ένα αυτό. Ο δικός μου, που θέλει να πιει και τη μπύρα του με το φαϊ, μετά το σιχτιρίζει γιατί θέλει να ξαπλώσει λίγο το μεσημέρι και παίζεται αν θα τον αφήσει το μωρό ή όχι.

Οπότε μαγειρεύουμε κάτι ό,τι νά' ναι και εγώ τρώω στο πόδι, ή μαγειρεύει ο πατέρας μου και μας φέρνει (η μοναδική βοήθεια που έχω) ή κανένα σουβλάκι σπανιότερα. Αλλά για να καθίσουμε στο τραπέζι να φάμε σαν άνθρωποι και να προλάβω να πλύνω και πιάτα δεν παίζει.

Εσείς?

Διαφημίσεις

τι ινεται βρε παιδια;;; τα ματιασανε τα μωρα μας;;; εμενα παντως ουτε στο ρηλαξ καθεται, με τιποτα ομως...στη βολτα ενταξει τα κουτσοκαταφερνουμε...το καροτσι δεν τον τρελαινει αλλα συνηθως κοιμαται οποτε περναει η ωρα...παντως απο γκρινια αλλο τιποτα!!!!!!!! τωρα φαγαμε κ θα παω για σιδερωμα...θα βρασω, εχει μια ζεστη εδω αλλο πραγμα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

και εμεις ετσι ειμαστε!απο τις 6 το πρωι ξυπνιος,κοιμηθηκε μονο μια ωρα 1-2 το μεσημερι και αυτο ηταν ολο!!!απο τοτε ειμαστε συνεχεια στο στηθος και γκρινιαζουμε!!!

Κι εμεις την ιδια ιστορια μονο που σημερα ξυπνησαμε 3.30 το πρωι και απο τοτε κλαμα-στηθος κλαμα-στηθος.Οι κολικοι ποτε ξεκινανε? Ο δικος μου ειναι 10 ημερων.Μπορει να εχει απο τωρα? Και ποσο μπορει νακρατησουν?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Κορίτσια καλησπερα!!!!!

Γυρίσαμε σπίτι μας!!!!! Λίγο επεισοδιακα βέβαια γιατι όπως ερχομασταν μας τρακαραν απο πίσω αλλα ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα ούτε εμείς ούτε το αυτοκίνητο....

Η μικρή ειναι προς το παρών πολυ ήσυχη... Δυστυχώς δεν πιάνει με τίποτα στήθος αλλα αυτό που με στεναχωρεί παρά πολυ αυτή τη φορά ειναι ότι δεν βγάζω καθολου και με το θηλαστρο... Το σώμα μου ειναι λες και δεν γεννησα(αν εξαιρέσουμε την κοιλια που ειναι ακόμα εκεί) ούτε ποναω στα ράμματα ούτε το στήθος κάνει κάτι... Ο μικρός μου δυστυχώς ειναι άρρωστος και ειναι στην γιαγιά και δεν τον έχω δει καθολου απο την Πέμπτη και κάπως μου φαίνεται...:cry:

Ταλαιπωρημένες μάνες κουράγιο και υπομονη...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια καλησπερα!!!!!

Γυρίσαμε σπίτι μας!!!!! Λίγο επεισοδιακα βέβαια γιατι όπως ερχομασταν μας τρακαραν απο πίσω αλλα ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα ούτε εμείς ούτε το αυτοκίνητο....

Η μικρή ειναι προς το παρών πολυ ήσυχη... Δυστυχώς δεν πιάνει με τίποτα στήθος αλλα αυτό που με στεναχωρεί παρά πολυ αυτή τη φορά ειναι ότι δεν βγάζω καθολου και με το θηλαστρο... Το σώμα μου ειναι λες και δεν γεννησα(αν εξαιρέσουμε την κοιλια που ειναι ακόμα εκεί) ούτε ποναω στα ράμματα ούτε το στήθος κάνει κάτι... Ο μικρός μου δυστυχώς ειναι άρρωστος και ειναι στην γιαγιά και δεν τον έχω δει καθολου απο την Πέμπτη και κάπως μου φαίνεται...:cry:

να σας ζησει η μπουμπου!!!!! να τη χαιρεστε, να ειναι υγιης κ ευτυχισμενη!!!!!!!! καλη αναρρωση, που απο ο,τι φαινεται εχεις αναρρωσει ηδη, κ καλη προσαρμογη...περαστικα στο μικρουλη σου!!!!!!!

ovvZp2.png

Κι εμεις την ιδια ιστορια μονο που σημερα ξυπνησαμε 3.30 το πρωι και απο τοτε κλαμα-στηθος κλαμα-στηθος.Οι κολικοι ποτε ξεκινανε? Ο δικος μου ειναι 10 ημερων.Μπορει να εχει απο τωρα? Και ποσο μπορει νακρατησουν?

εμενα η γιατρος μου ειχε πει μετα το μηνα ξεκινουν οι κολικοι, αν ξεκινησουν, τωρα τι να σου πω...εδω πολλα μωρακια εχουν κολικους κ πριν το μηνα νομιζω...υπομονη!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Γκρινια Και κλαμα κι εδω και υπνος ελαχιστος

Την περνει ο υπνος για 5 λεπτα και μετα ξανα κλαμα!

Κι εμενα εχει λιγες μερες που ειναι συνεχεια στο στηθος, σαν να μη χορταινει, αλλα εχω γαλα κανονικοτατα...αφου σταζω!!!!!! Η Ξανθη μού ανεφερε οτι ειναι ισως επειδη μου ηρθε περιοδος, τοτε λεει μπορει τα μωρα να θηλαζουν περισσοτερο ή μπορει να περναμε αλμα, ειμαστε σε τετοια εβδομαδα. Δεν ξερω, παντως με πιανει απελπισια οταν δεν ηρεμει με τιποτα. Βαζω κ τα κλαματα, φρικαρει κ ο αντρας μου, δεν ξερει τι να με κανει......ΦΡΙΚΗ!!!!

Γιωτα μου εγω θα επιμεινω κι ας σου ειπε ο γιατρος.

Αυτο ειναι κολικοι!υπαρχουν οι λαιτ περπτωσεις οι ετσι κι ετσι και οι

Περιπτωσεις που σε παει γαμι@ντας.....

Τι θα γίνει ρε παιδιά, πότε φτιάχνουν λίγο τα πράγματα... ούτε να φάμε, ούτε να κάνουμε ένα μπάνιο, ένα σπίτι βομβαρδισμένο κι όλα αυτά γιατί τις λίγες ώρες που μένουν ή θες να κοιμηθείς ή θες να κοιτάς το κενό και να ηρεμήσεις.. είναι και το σπίτι μικρό, αν κλαίει το μωρό και το έχει ο ένας ο άλλος δεν μπορεί να κοιμηθεί...

πώς στο καλό αντέχουν οι οικογένειες όλο αυτό το πακέτο?

Φαντασου να υπαρχουν αλλα δυο παιδια το ενα να

Θελει να το πας τουαλετα και το αλλο να θελει να του

Διαβασεις παραμυθι.....

Και το βραδυ να ξυπνανε και τα τρια το καθενα για το λογο του!

Εγω το περναω ολο αυτο αν δεν το καταλαβατε!

Χθες η μικρη κοιμηθηκε στις μια το βραδυ και οταν ξαπλωσα

Ποναγε τοσο η μεση μου απο το πανω κατω που νομιζα οτι θα μεινω.

Κορίτσια καλησπερα!!!!!

βρε ρουμπινη τη γκαντεμια ευτυχως δεν παθατε τιποτα!

Να σου ζησει η μπουμπου!!!!το γαλα μπορει ναργησει μεχρι και

Μια βδομαδα να κατεβει ελπιζω να σου κατεβει πιο γρηγορα.

Τωρα δινεις ξενο δηλαδη?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Οι κολικοι ποτε ξεκινανε? Ο δικος μου ειναι 10 ημερων.Μπορει να εχει απο τωρα? Και ποσο μπορει νακρατησουν?

Kι εγώ από 10 ημερών ξέρω, και ότι κρατάνε 100 μέρες...

Γυρίσαμε σπίτι μας!!!!!

να σας ζήσει, περαστικά στον μικρό!

Διαβασεις παραμυθι.....

Μαρία, αυτές είναι ΠΟΛΥ δύσκολες καταστάσεις... πώς την παλεύετε ο καθένας χώρια κι οι δυο μαζί? Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε εμείς? Εδώ τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο, ειδικά τις καθημερινές... Είναι ΖΟΡΙΚΑ τα πράγματα!

[σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι...]

Καλησπερα!

Γκρινια Και κλαμα κι εδω και υπνος ελαχιστος

Την περνει ο υπνος για 5 λεπτα και μετα ξανα κλαμα!

Γιωτα μου εγω θα επιμεινω κι ας σου ειπε ο γιατρος.

Αυτο ειναι κολικοι!υπαρχουν οι λαιτ περπτωσεις οι ετσι κι ετσι και οι

Περιπτωσεις που σε παει γαμι@ντας.....

Διαβασεις παραμυθι.....

Ναι αλλα γκρινια ολη μερα;;;;Υποτιθεται οι κολικοι εχουν καποια ωρα εξαρση.....Δεν ξερω, παρατηρησα οτι ζοριζεται να αεριστει κ γκρινιαζει. Μετα αεριζεται ή κανει κακα κ ψιλοηρεμει. Ειναι πολυ καλυτερα σημερα,καθεται στο καροτσι χωρις γκρινια, μονο καμια φωνη βγαζει που κ που, την περπαταω λιγο στο σπιτι κ τελος.

Κι εσυ τραβας γερο λουκι, αλλα κ εμεις ειμαστε καινουριες, μας φαινονιται ολα βουνο, στα δευτερα θα μαθουμε....:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...