Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλησπερα...πολυ γκρινια κ απο μας σημερα το απογευμα..δεν εχει κανει κακα βεβαια κ ισως να ηταν κ απο αυτο, γιατι εκλαιγε κ πολυ καποια στιγμη...παντως δεν ξερω για τα δικα σας μωρακια, αλλα εμενα θελει μονο χερια κ πανω κατω, απελπισια με πιανει ωρες ωρες, δεν καθεται καθολου ξαπλωμενος, ουτε στο ρηλαξ...ετσι ειναι κ σας;;;

Αννα συμπασχω στο παραπανω!ειδικα το βραδυ μεταξυ 9και 11:30

Περναω τεστ κοπωσεως!!!!!το παρηγορο ειναι οτι χθες πιο νωρις το απογευμα

Καταφερα να την κοιμησω με πιπιλα στο ρελαξ για κανα μισαωρο

(ισα που φαγαμε βραδινο σαν ανθρωποι) και σημερα το πρωι στο καροτσι

Παλι πηρε πιπιλα!ειμαστε σε καλο δρομο για να την αποδεχτει πιστευω.....

Μαρακι στεναχωρεθηκες μαυτα που σου ειπαν για τον μεγαλο φανταζομαι

Μην τον πιεζετε με πολλες αλλαγες τωρα σιγα σιγα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα θέλω να στο πω και όλο το ξεχνάω.Από το καφέ του Αυγούστου που είχα γεννήσει την κόρη μου σε κάποιες είχε περίοδος στις 40 μέρες κανονικά αλλά θηλάσαν κανονικά τα παιδιά τους μέχρι 18 μήνες και άλλες θηλάζουν ακόμα. Απλά τις μέρες με περίοδο τα μωρά κάθονται παραπάνω στο στήθος για΄τι μειώνεται το γάλα αλλά μόλις τελειώσεις επανέρχεται. Σε κάποιες αλλάζει και λίγο η γεύση και μερικά μωρά αντιδρούν αλλά και πάλι ξαναγυρίζουν στο στήθος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γιώτα θέλω να στο πω και όλο το ξεχνάω.Από το καφέ του Αυγούστου που είχα γεννήσει την κόρη μου σε κάποιες είχε περίοδος στις 40 μέρες κανονικά αλλά θηλάσαν κανονικά τα παιδιά τους μέχρι 18 μήνες και άλλες θηλάζουν ακόμα. Απλά τις μέρες με περίοδο τα μωρά κάθονται παραπάνω στο στήθος για΄τι μειώνεται το γάλα αλλά μόλις τελειώσεις επανέρχεται. Σε κάποιες αλλάζει και λίγο η γεύση και μερικά μωρά αντιδρούν αλλά και πάλι ξαναγυρίζουν στο στήθος.

Σ ευχαριστω πολυ Ξανθη!!!! Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες ειναι συνεχεια στο στηθος, αλλα το ειχα αποδωσει ειτε σε αλμα που λενε ειτε στη ζεστη, αλλα τωρα που λες κι αυτο...Θα δω οταν μου τελειωσει η περιοδος πώς θα ναι. Παντως γαλα εχω.

ναι δεν τίθεται θέμα να μην έχεις γάλα αφού ακολουθείς προσφορά και ζήτηση..Απλά στο λέω για το ότι είναι κολλημένη στο στήθος είναι νορμαλ αν είχες αδιαθετήσει μετά την εισαγωγή στερεών δεν θα το καταλάβαινες καν ότι μειώνεται ελαφρά το γάλα στην περίοδο τώρα το βλέπεις ότι θέλει πιο πολύ γιατί κάνεις ακόμα αποκλειστικό. Επίσης είστε και στο άλμα της 5ης εβδομάδας πέσαν όλα μαζί υπομονή

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

δεν ξερω βρε κοριτσια λετε να εχουμε εντονους κολικους κ να μην το εχω παρει χαμπαρι;;; παντως δεν καθεται πουθενα πανω απο 10 λεπτα...μονο πανω κατω τον ηρεμει...πιπιλα δε μαχη κανουμε ια να την παρει αλλα τιποτα...βαζει τα χερια του κ τη βγαζει το σκατο, μου σπρωχνει τα χερια κανονικοτατα...τι να πω...υπομονη!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ελπίζω να μην σκάτε κιόλας στη ζέστη!!! :rolleyes:

Αχ κορίτσια, έφαγα μια σούπερ ταλαιπωρία χθες πήγαινε - έλα Θεσ/νίκη, 12 ώρες ακριβώς έλειπα απ' το σπίτι για μια εξέταση 3,5 ωρών με τις αναμονές και τις ψιλοκαθυστερήσεις των τρένων :mad::mad: Τεσπα, ελπίζω ν' άξιζε τον κόπο!! Το χειρότερο δεν ήταν τόσο το περίμενε όσο το στήθος που στο γυρισμό είχε γεμίσει και πόναγε, δράμα. Αφού σκεφτόμουν να πάω σε μια τουαλέτα να με αρμέξω χαχαχαχα :tongue::tongue: Ευτυχώς κράτησαν τα επιθέματα και δεν είχα και κανένα ατύχημα! :oops: Άσε που όταν έφτασα σπίτι ο μικρός μόλις είχε κοιμηθεί, ήταν και ταισμένος, πού να θηλάσει

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!!

Ελπίζω να μην σκάτε κιόλας στη ζέστη!!! :rolleyes:

Αχ κορίτσια, έφαγα μια σούπερ ταλαιπωρία χθες πήγαινε - έλα Θεσ/νίκη, 12 ώρες ακριβώς έλειπα απ' το σπίτι για μια εξέταση 3,5 ωρών με τις αναμονές και τις ψιλοκαθυστερήσεις των τρένων :mad::mad: Τεσπα, ελπίζω ν' άξιζε τον κόπο!! Το χειρότερο δεν ήταν τόσο το περίμενε όσο το στήθος που στο γυρισμό είχε γεμίσει και πόναγε, δράμα. Αφού σκεφτόμουν να πάω σε μια τουαλέτα να με αρμέξω χαχαχαχα :tongue::tongue: Ευτυχώς κράτησαν τα επιθέματα και δεν είχα και κανένα ατύχημα! :oops: Άσε που όταν έφτασα σπίτι ο μικρός μόλις είχε κοιμηθεί, ήταν και ταισμένος, πού να θηλάσει

Kαλημερα!!! Δεν εχεις θηλαστρο να βγαζεις;;

Εμεις κοριτσια ενα δραμα. Θελει συνεχεια αγκαλια, δεν ηρεμει κατω. Μονο λιγο με το καροτσι που την περπαταω μεσα στο σπιτι. Το βραδυ ξυπνησε στις 3 κ δεν κοιμοταν με τιποτα...ουρλιαζε κ εγω δεν την επαιρνα αγκαλια για να κοιμηθει. Την επαιρνα λιγο ισα να ηρεμησει κ μολις την αφηνα, παλι τα ιδια. Κοντα 6 η ωρα κοιμηθηκε.

Καλημέρα μανουλιτσες???

Χριστιανα??? δώσε το παρόν....

Άννυ σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Τα ιδια είχα κ εγω την προηγούμενη βδομάδα

που πήγαμε ηρακλειο κ έλειπα 7 ωρες απο το σπιτι..

Το βγάλαμε με το θηλαστρο οταν γύρισα κ ξαλαφρωσα...

Ήταν κ η δικη μου ταισμενη.....

Γιωτα κ εγω χθες ανησυχησα μήπως μου κόβεται το γαλα...

Η μικρη ήταν συνεχεια στο στήθος....

Το απόγευμα το έβγαλα με το θηλαστρο κ είδα οτι εχω....

Μάλλον με εχει βρει πιπιλα.....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Γιωτα κ εγω χθες ανησυχησα μήπως μου κόβεται το γαλα...

Η μικρη ήταν συνεχεια στο στήθος....

Το απόγευμα το έβγαλα με το θηλαστρο κ είδα οτι εχω....

Μάλλον με εχει βρει πιπιλα.....

Κι εμενα εχει λιγες μερες που ειναι συνεχεια στο στηθος, σαν να μη χορταινει, αλλα εχω γαλα κανονικοτατα...αφου σταζω!!!!!! Η Ξανθη μού ανεφερε οτι ειναι ισως επειδη μου ηρθε περιοδος, τοτε λεει μπορει τα μωρα να θηλαζουν περισσοτερο ή μπορει να περναμε αλμα, ειμαστε σε τετοια εβδομαδα. Δεν ξερω, παντως με πιανει απελπισια οταν δεν ηρεμει με τιποτα. Βαζω κ τα κλαματα, φρικαρει κ ο αντρας μου, δεν ξερει τι να με κανει......ΦΡΙΚΗ!!!!

Διαφημίσεις

Θήλαστρο είχα πάρει πριν 2 χρόνια για τη μεγάλη, αλλά ίσα ίσα που έβγαζα 20 - 30 ml κι οι θηλές μου είχαν μελανιάσει απ' το τράβηγμα, πόναγα κ το παράτησα, ούτε θυμάμαι που το έχω. Ευτυχώς θήλασε λίγο, μισοκοιμισμένος ο κακομοίρης!

Βρε παιδιά, τώρα που διάβαζα τα προηγούμενα ποστ, σαν πολλά μωρά να έχουν αρχίσει τη γκρίνια τώρα μαζεμένα, μήπως έχει αρχίσει και τα επηρεάζει κι η ζέστη;; Μακάρι να είναι μια περαστική φάση και να φτιάξουν τα πράγματα πάλι!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Βρε παιδιά, τώρα που διάβαζα τα προηγούμενα ποστ, σαν πολλά μωρά να έχουν αρχίσει τη γκρίνια τώρα μαζεμένα, μήπως έχει αρχίσει και τα επηρεάζει κι η ζέστη;; Μακάρι να είναι μια περαστική φάση και να φτιάξουν τα πράγματα πάλι!

ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια, έφαγα μια σούπερ ταλαιπωρία χθες πήγαινε - έλα Θεσ/νίκη, 12 ώρες ακριβώς έλειπα απ' το σπίτι για μια εξέταση 3,5 ωρών με τις αναμονές και τις ψιλοκαθυστερήσεις των τρένων :mad::mad:

Kαλή επιτυχία!

Το βραδυ ξυπνησε στις 3 κ δεν κοιμοταν με τιποτα...ουρλιαζε κ εγω δεν την επαιρνα αγκαλια για να κοιμηθει. Την επαιρνα λιγο ισα να ηρεμησει κ μολις την αφηνα, παλι τα ιδια. Κοντα 6 η ωρα κοιμηθηκε.

Τηλεπάθεια έχουν τα μωρά μας? Ακριβώς τα ίδια κι εμείς, ξύπνησε 3 και κοιμήθηκε 6.

Βαζω κ τα κλαματα, φρικαρει κ ο αντρας μου, δεν ξερει τι να με κανει......ΦΡΙΚΗ!!!!

Εσένα έχει το κουράγιο να σε παρηγορεί κιόλας. Εμείς κοντεύουμε να το τινάξουμε το σπίτι στον αέρα, δεν έχει καθόλου υπομονή με τα κλάματα και τη γκρίνια...

Τι θα γίνει ρε παιδιά, πότε φτιάχνουν λίγο τα πράγματα... ούτε να φάμε, ούτε να κάνουμε ένα μπάνιο, ένα σπίτι βομβαρδισμένο κι όλα αυτά γιατί τις λίγες ώρες που μένουν ή θες να κοιμηθείς ή θες να κοιτάς το κενό και να ηρεμήσεις.. είναι και το σπίτι μικρό, αν κλαίει το μωρό και το έχει ο ένας ο άλλος δεν μπορεί να κοιμηθεί...

πώς στο καλό αντέχουν οι οικογένειες όλο αυτό το πακέτο?

Kαλή επιτυχία!

Τηλεπάθεια έχουν τα μωρά μας? Ακριβώς τα ίδια κι εμείς, ξύπνησε 3 και κοιμήθηκε 6.

Εσένα έχει το κουράγιο να σε παρηγορεί κιόλας. Εμείς κοντεύουμε να το τινάξουμε το σπίτι στον αέρα, δεν έχει καθόλου υπομονή με τα κλάματα και τη γκρίνια...

Τι θα γίνει ρε παιδιά, πότε φτιάχνουν λίγο τα πράγματα... ούτε να φάμε, ούτε να κάνουμε ένα μπάνιο, ένα σπίτι βομβαρδισμένο κι όλα αυτά γιατί τις λίγες ώρες που μένουν ή θες να κοιμηθείς ή θες να κοιτάς το κενό και να ηρεμήσεις.. είναι και το σπίτι μικρό, αν κλαίει το μωρό και το έχει ο ένας ο άλλος δεν μπορεί να κοιμηθεί...

πώς στο καλό αντέχουν οι οικογένειες όλο αυτό το πακέτο?

κ εκεινη την ωρα σκεφτηκα αραγε ειναι κ καμια αλλη ξυπνια τωρα;;; χα χα

νομιζω οτι εχει βολευτει στο καροτσι, καθεται γυρω στη μια ωρα ησυχη. αντε να παρουμε ριλαξ αυτη τη βδομαδα....εσυ εχεις; καθεται;δε θυμαμαι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...