Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημέρα! Από τις 3 η ώρα είμαι στο πόδι γιατί το μωρό ροχάλιζε σαν γέρος! Φυσικά ξανά στο Παίδων... Η διάγνωση είναι ρινίτιδα, δεν μου τον κράτησαν να του κάνουν μια αναρρόφηση τις μυξούλες, γιατί, λέει, σε δυο ώρες πάλι θα έχουν μαζευτεί. Εξάλλου λέει είναι απύρετος, ζωηρός, με καλό κορεσμό κι έχει όρεξη.. Αυξάνουμε κι άλλο τους ορούς και έχουμε το νου μας μη μας το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα :( Μου είπαν να του δίνω λιγότερο γάλα και συχνότερα για να μην επιβαρύνεται το όλο σύστημα... ναι καλά, πήγα από 150 να του δώσω 80 ml κι έγινε του κουτρούλη ο γάμος, τελικά συμβιβάστηκε με 100.

Λοιπόν κορίτσια που δίνετε ξένο γάλα ή συμπλήρωμα και υποψιάζεστε κολικούς, πάρτε μπιμπερό dr brown's. Έχουμε κάτι παραπάνω από 36 ώρες που τα χρησιμοποιούμε κι έχουμε δει τεράστια διαφορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ απο μένα....

Κ εγω στο πόδι απο τις 4.30... Μεχρι τις 5.30 τρώγαμε

κ κάναμε κακα εναλλάξ...

Ο γιο μου είχε ανήσυχο ύπνο κ ξυπνουσε με κλάματα

μεχρι τι 7 παρα που τελικά σηκώθηκε...

Σκαι περαστικα στο μικρούλη....

Ελπίζω να μη σας ξανπιασουν οι παλιοκολικοι

τωραμε τα νεα μπιμπερο....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημερα!!! Ρε κοριτσια εμενα η μικρη εδω κ 2-3 μερες ολη μερα σχεδον, ειδικα απο το μεσημερι κ μετα θελει στηθος συνεχεια!!! Ανα μισαωρο, ανα τεταρτο, ανα 1 ωρα.....Διψαει απο τη ζεστη, τι να πω;;;Τα βραδυα ομως κανει 3ωρα,ευτυχως....αλλα κοιμαται κατα τις 11:30 μετα απο πολυ γκρινια. Προχθες κοιμηθηκε στη 1!!! Κουτουλουσαμε εγω κ ο αντρας μου....

Kαλημέρα! Από τις 3 η ώρα είμαι στο πόδι γιατί το μωρό ροχάλιζε σαν γέρος! Φυσικά ξανά στο Παίδων... Η διάγνωση είναι ρινίτιδα, δεν μου τον κράτησαν να του κάνουν μια αναρρόφηση τις μυξούλες, γιατί, λέει, σε δυο ώρες πάλι θα έχουν μαζευτεί. Εξάλλου λέει είναι απύρετος, ζωηρός, με καλό κορεσμό κι έχει όρεξη.. Αυξάνουμε κι άλλο τους ορούς και έχουμε το νου μας μη μας το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα :( Μου είπαν να του δίνω λιγότερο γάλα και συχνότερα για να μην επιβαρύνεται το όλο σύστημα... ναι καλά, πήγα από 150 να του δώσω 80 ml κι έγινε του κουτρούλη ο γάμος, τελικά συμβιβάστηκε με 100.

Λοιπόν κορίτσια που δίνετε ξένο γάλα ή συμπλήρωμα και υποψιάζεστε κολικούς, πάρτε μπιμπερό dr brown's. Έχουμε κάτι παραπάνω από 36 ώρες που τα χρησιμοποιούμε κι έχουμε δει τεράστια διαφορά.

Αμαν βρε κοπελα μου, δεν προλαβαινετε να ηρεμησετε!!! Στο Παιδων σας εχουν μαθει, ετσι;;;;:P:p.Κουραγιο......Βγαινετε καθολου, να ξεσκαει κ ο μικρος κ εσυ;;;;

Τι διαφορα εχουν αυτα τα μπιμπερο;; Ρωταω γιατι προβληματιζομαι για οταν θα αρχισω να της δινω μπιμπερο.....Την πρωτη μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο κ της εδωσα κ συμπληρωμα (γιατι ετσι ειπε ο παιδιατρος του μαιευτηριου...:evil::evil:) με μπιμπερο chicho με 1 τρυπουλα, πνιγοταν το καημενο κ εγω φοβομουν πολυ γιατι νομιζω οτι ετρεχε πολυ.

Μαράκι του έπεσαν πολλές οι αλλαγές του μικρούλη!...

Αμαν βρε κοπελα μου, δεν προλαβαινετε να ηρεμησετε!!! Στο Παιδων σας εχουν μαθει, ετσι;;;;:P:p.Κουραγιο......Βγαινετε καθολου, να ξεσκαει κ ο μικρος κ εσυ;;;;

Τι διαφορα εχουν αυτα τα μπιμπερο;; Ρωταω γιατι προβληματιζομαι για οταν θα αρχισω να της δινω μπιμπερο.....Την πρωτη μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο κ της εδωσα κ συμπληρωμα (γιατι ετσι ειπε ο παιδιατρος του μαιευτηριου...:evil::evil:) με μπιμπερο chicho με 1 τρυπουλα, πνιγοταν το καημενο κ εγω φοβομουν πολυ γιατι νομιζω οτι ετρεχε πολυ.

To τι άγχος τό'χω ρε συ Γιώτα αυτό με τη μύτη... αν γίνει καμμιά στραβή θα μου το κρατήσουν μέσα κι έχω φρικάρει, ο άντρας μου νομίζει ότι αφού δεν τον κράτησαν όλα καλά, αλλά λείπει όλη μέρα, δεν καταλαβαίνει τι πάει να πει να βάζεις ορό στη μύτη με πίεση όλη μέρα, ακόμη και τη νύχτα όταν ξυπνάει για φαγητό, και το μωρό να σπαράζει..

Δεν έχω προλάβει να τον βγάλω γιατί μέχρι τώρα είχαμε δράματα με τους κολικούς και είχαμε όλη μέρα γοερό κλάμα. Τώρα το απόγευμα θα τον πάμε για την ευχή του σαραντισμού γιατί μεθαύριο σαραντίζουμε, οπότε μια βολτίτσα θα την κάνουμε.

Λοιπόν τα chicco έτσι μου έκαναν κι εμένα και περνάει και πολύς αέρας μέσα. Άχρηστα είναι. Τα dr brown's έχουν μέσα ένα μακρυνάρι κούφιο που κρατάει τον αέρα μακρυά απ' τη θηλή. Νόμιζα ότι είναι μούφα αλλά δεν είναι, ηρέμησε σημαντικά το μωρό. Τέτοια να πάρεις όταν έρθει ο καιρός.

To τι άγχος τό'χω ρε συ Γιώτα αυτό με τη μύτη... αν γίνει καμμιά στραβή θα μου το κρατήσουν μέσα κι έχω φρικάρει, ο άντρας μου νομίζει ότι αφού δεν τον κράτησαν όλα καλά, αλλά λείπει όλη μέρα, δεν καταλαβαίνει τι πάει να πει να βάζεις ορό στη μύτη με πίεση όλη μέρα, ακόμη και τη νύχτα όταν ξυπνάει για φαγητό, και το μωρό να σπαράζει..

Δεν έχω προλάβει να τον βγάλω γιατί μέχρι τώρα είχαμε δράματα με τους κολικούς και είχαμε όλη μέρα γοερό κλάμα. Τώρα το απόγευμα θα τον πάμε για την ευχή του σαραντισμού γιατί μεθαύριο σαραντίζουμε, οπότε μια βολτίτσα θα την κάνουμε.

Λοιπόν τα chicco έτσι μου έκαναν κι εμένα και περνάει και πολύς αέρας μέσα. Άχρηστα είναι. Τα dr brown's έχουν μέσα ένα μακρυνάρι κούφιο που κρατάει τον αέρα μακρυά απ' τη θηλή. Νόμιζα ότι είναι μούφα αλλά δεν είναι, ηρέμησε σημαντικά το μωρό. Τέτοια να πάρεις όταν έρθει ο καιρός.

Ειναι ζορι να εισαι κ μονη σου. Ενω κλαιει αν τον βγαλεις εστω κ στο μπαλκονι ενω ειναι στην αγκαλια σου δεν ηρεμει καθολου;;;

Αυτα τα μπιμπερο σε ποιο μαγαζι μπορω να τα βρω; Ή μονο απο ιντερνετ;;

Διαφημίσεις

Αυτα τα μπιμπερο σε ποιο μαγαζι μπορω να τα βρω; Ή μονο απο ιντερνετ;;

Εμείς τα πήραμε από κατάστημα ΛΗΤΩ. Νομίζω υπάρχουν και στα mothercare. Μήπως να βρεις το κατάστημα που σ' ενδιαφέρει και να τους τηλ. να τους ρωτήσεις αν τα έχουν...

Εμείς τα πήραμε από κατάστημα ΛΗΤΩ. Νομίζω υπάρχουν και στα mothercare. Μήπως να βρεις το κατάστημα που σ' ενδιαφέρει και να τους τηλ. να τους ρωτήσεις αν τα έχουν...

Διαβαζω τωρα αυτο το θεμα, για κοιτα το λιγο κι εσυ.... Βγαζεις ακρη;;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43763&page=3

Διαβαζω τωρα αυτο το θεμα, για κοιτα το λιγο κι εσυ.... Βγαζεις ακρη;;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43763&page=3

Ναι, αυτές πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό. Είναι απλό.

Κατ' αρχήν εγώ πήρα τα μεγάλα, τα μικρά δεν θα είναι για πολύ. Δεύτερον στην πράξη είδα ότι όντως βοήθησαν, δηλαδή από εκεί που είχαμε κλάματα με τις ώρες, χτες τη βγάλαμε με γκρίνια μόνο. Πόσο σύμπτωση πια! Τρίτον για το σωληνάκι που μπερδεύτηκαν είναι πολύ απλό. Γεμίζεις τα μπιμπερό, τοποθετείς το σωληνάκι κι από πάνω βιδώνεις το καπάκι, αυτό. Τάπες για μεταφορά εγώ δεν πήρα. Το ότι τρέχει λιγάκι όταν το κουνάς για να ανακατευτεί το γάλα εγώ το βρίσκω λογικό.

Τα έξτρα πώματα που λένε δε γνωρίζω τι είναι ούτε φαντάστηκα ότι χρειάζεται κάποιο έξτρα αξεσουάρ.. ρώτα όταν τους τηλεφωνήσεις!

εντιτ: ρώτα και τη Νάντια στο fb, τέτοια έχει πάρει κι είδε διαφορά στα κλάματα και στη γκρίνια!

Ναι, αυτές πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό. Είναι απλό.

Κατ' αρχήν εγώ πήρα τα μεγάλα, τα μικρά δεν θα είναι για πολύ. Δεύτερον στην πράξη είδα ότι όντως βοήθησαν, δηλαδή από εκεί που είχαμε κλάματα με τις ώρες, χτες τη βγάλαμε με γκρίνια μόνο. Πόσο σύμπτωση πια! Τρίτον για το σωληνάκι που μπερδεύτηκαν είναι πολύ απλό. Γεμίζεις τα μπιμπερό, τοποθετείς το σωληνάκι κι από πάνω βιδώνεις το καπάκι, αυτό. Τάπες για μεταφορά εγώ δεν πήρα. Το ότι τρέχει λιγάκι όταν το κουνάς για να ανακατευτεί το γάλα εγώ το βρίσκω λογικό.

Τα έξτρα πώματα που λένε δε γνωρίζω τι είναι ούτε φαντάστηκα ότι χρειάζεται κάποιο έξτρα αξεσουάρ.. ρώτα όταν τους τηλεφωνήσεις!

εντιτ: ρώτα και τη Νάντια στο fb, τέτοια έχει πάρει κι είδε διαφορά στα κλάματα και στη γκρίνια!

Γι αυτα το PBA free που λενε οτι δε γραφουν οι συσκευασιες κ ειναι λεει επικινδυνη ουσια κλπ;;

Διαφημίσεις

Πολύ καλύτερη. Εκεί που έκανε πολύ λίγη ώρα να φάει και κατάπινε και αέρα, τρέχανε τα γάλατα, πνιγόταν κ.λπ. τώρα έχει αυξηθεί ο χρόνος ταϊσματος και δεν πνίγεται. ;)

Αντε ρε συ, τελεια!!! Θα ειστε κ καλυτερα απο δω κ περα επομενως!!!:P:p

Γιατι δεν ειναι τοσο διαδεδομενα αυτα κ ολες τρεχουμε στα chicho κ τα nuk;;;

Ειδες, αν το ψαχνεις λιγο περισσοτερο....

Καλημερα κοριτσια!

εδω ειμαι ακομα...:)

κιτυμαρια.. φανταζομαι τι περνας.. κ τα περιμενω κ εγω.. δεν θα εχω ενα βρεφος..δυο θα εχω, με την κορη μου..μην σου πω κ τρια με τον αντρα μου μαζι!:twisted::twisted:

Σκαι!! Ρινιτιδα τελικα? εχουν ρινιτιδα απο τοσο μικρα?:confused: κ εγω εχω κ ειναι βασανο το βραδυ.. κριμα μωρε..

Οσο για μπιμπερο εγω εχω της Αvent BPA free πλαστικα για να μην σπανε κ κανουν κ για κολικους,δεν σταζουν κλπ. ειμαι ευχαριστημενη δυο χρονια που τα εχω ειναι σαν καινουρια. Αν δεν τα δεχτει ο μπεμπης θα παρω αυτα που λες εσυ!

Ξανθη εισαι καλυτερα?

Ηθελα να πηγαινα για περπατημα τωρα το πρωι που ειμαι καλα, αλλα δεν την παλευω γιατι παλι κοιμηθηκα κατα τις 4 .. κ οχι πολυ καλα μεχρι τις 7.30 που με ξυπνησε η κορη μου..

Ο αντρας μου πηγε για ψωνια με την μικρη κ θα ξαπλωσω να κλεισω λιγο τα ματια μου μεχρι να ερθουνε.

Φιλακια σε ολες !!!

καλησπερα...πολυ γκρινια κ απο μας σημερα το απογευμα..δεν εχει κανει κακα βεβαια κ ισως να ηταν κ απο αυτο, γιατι εκλαιγε κ πολυ καποια στιγμη...παντως δεν ξερω για τα δικα σας μωρακια, αλλα εμενα θελει μονο χερια κ πανω κατω, απελπισια με πιανει ωρες ωρες, δεν καθεται καθολου ξαπλωμενος, ουτε στο ρηλαξ...ετσι ειναι κ σας;;;

Αννα συμπασχω στο παραπανω!ειδικα το βραδυ μεταξυ 9και 11:30

Περναω τεστ κοπωσεως!!!!!το παρηγορο ειναι οτι χθες πιο νωρις το απογευμα

Καταφερα να την κοιμησω με πιπιλα στο ρελαξ για κανα μισαωρο

(ισα που φαγαμε βραδινο σαν ανθρωποι) και σημερα το πρωι στο καροτσι

Παλι πηρε πιπιλα!ειμαστε σε καλο δρομο για να την αποδεχτει πιστευω.....

Μαρακι στεναχωρεθηκες μαυτα που σου ειπαν για τον μεγαλο φανταζομαι

Μην τον πιεζετε με πολλες αλλαγες τωρα σιγα σιγα.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...