Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εκτός αν αποφασίσετε ότι δεν σας ενοχλεί και ότι θα το κόψετε όταν γίνει πια παιδάκι.

Μας ενοχλει και μας παραενοχλει! Κι ημουν απο αυτες που τα κοροιδευαν αυτα (το παιδι στο κρεβατι με τους γονεις ή, ακομα χειροτερα, με τη μαμα κι ο μπαμπας αλλου:evil:). Την ημερα κοιμαται οπου να'ναι, μονο το βραδυ πεφτω στην παγιδα, που κανω τον ξαπλωτο θηλασμο, για ευκολια και γιατι κερδιζω υπνο! Πρεπει παντως να το δρομολογησω αμεσα:rolleyes:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μας ζήσουν τα καινούργια μωράκια !!!

Σκουντούφλα προσπάθησε να κόψεις αυτή τη συνήθεια τώρα που είναι μικρός γιατί φίλη μου έχει χρονίσει ο μικρός της και ακόμα προσπαθεί να τον βγάλει από το κρεβάτι τους...:|:-|

Εμείς είμαστε καλά, έχουμε λίγους κολικούς κυρίως το μεσημέρι απόγευμα αλλά βγαίνουμε έξω βόλτα το απόγευμα και χαλαρώνουμε. Ευτυχώς κοιμόμαστε τετράωρα το βράδυ ;);););)Έχουμε πάρει 800gr και 2cm σε 20 μέρες όταν μας είδε η παιδίατρος και τώρα σαραντίζουμε και θα πάμε την άλλη εβδομάδα να δούμε εξέλιξη. Αλλά φαίνεται ότι πήραμε αφού γέμισαν μάγουλα, κωλαράκι και μπουτάκια. Ευτυχώς φύγανε και τα σπυράκια.

Σκάι υπομονή!!!! Έτσι ήταν η αδελφή μου μικρή , την είχε σκάσει τη μαμά μου αλλά στους 2 μήνες κόπηκαν όλα και έγινε τέλειο μωρό από εκεί και πέρα!!!

Εγώ ψυχολογικά είμαι καλά , αλλά σωματικά ακόμα με τραβάνε λίγα ράμματα που έχουν μείνει και μάλλον βγάζω αιμορροΐδα γιατί δε μπορώ να κάτσω, πονάω!!!!:(:(:(

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Γεια σας κοριτσια να ευχηθω με το καλο για τα νεα μωρακια του καφε. Σας διαβαζω συνεχεια αν και δεν ειχα π ολυ χρονο να σχολιασω με τις ετοιμασιες.

Μπηκα να σας πω πως πηγαμε στο γιατρο και γενναω!! Εχω διαστολη 1 και η μπεμπα ειναι χαμηλα. Αν δεν με πιασουν οι πονοι ή σπασουν τα νερα σημερα, αυριο εχω εισαγωγη στις 8:30!

χριστιανα με το καλο και εσυ λιγο εμεινε!!

Φιλια.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ρουμπίνι να σας ζήσει η μικρούλα τσακ μπαμ αποφάσισε και βγήκε και σε γλύτωσε να περιμένεις μέχρι την Τρίτη....

Νικάκι και εσύ με το καλό με ένα πόνο...

Κορίτσια εγώ χάλια με έπιασε η μέση μου πολύ άσχημα όλο το βράδυ υπέφερα δεν έκλεισα μάτι μέχρι και παυσίπονο πήρα που για να πάρω χάπι πρέπει να πεθαίνω...όχι τίποτα άλλο ο μικρός έκανε απόψε 9-3-7 θα είχα τον ύπνο.ας περάσει η μέση μου και δεν θέλω τίποτα άλλο ούτε να σταθώ δεν μπορώ.

αννυ να χαίρεσαι την κόρη σου να τα εκατοστήσει!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μας ενοχλει και μας παραενοχλει! Κι ημουν απο αυτες που τα κοροιδευαν αυτα

αφου δεν σου αρεσει σαν συνηθεια,κοψε το καλυτερα σταδιακα. θα κλαιει στην αρχη κ ειναι λογικο. επιμονη κ υπομονη χρειαζεται για να το καταλαβει πως στην κουνια θα κοιμαται.

Γεια σας κοριτσια να ευχηθω με το καλο για τα νεα μωρακια του καφε. Σας διαβαζω συνεχεια αν και δεν ειχα π ολυ χρονο να σχολιασω με τις ετοιμασιες.

Μπηκα να σας πω πως πηγαμε στο γιατρο και γενναω!! Εχω διαστολη 1 και η μπεμπα ειναι χαμηλα. Αν δεν με πιασουν οι πονοι ή σπασουν τα νερα σημερα, αυριο εχω εισαγωγη στις 8:30!

χριστιανα με το καλο και εσυ λιγο εμεινε!!

Φιλια.

Με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!! ;);)

Σου ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα και να εχεις μια υπεροχη εμπειρια!!

Φιλια κ να μπεις να μας πεις τα νεα σου οταν μπορεσεις!!:)

Ξανθη μου περαστικα! ετσι ξαφνικα σε επιασε? αυτος ο πονος στην μεση δεν παλευται..:| αν συνεχισει να ειναι τοσο ασχημα πηγαινε καλυτερα σε γιατρο να μην υποφερεις κ εσυ με τρια παιδια..:|

Διαφημίσεις

Δυστυχώς έχω θέμα με την μέση μου πολλά χρόνια από φοιτήτρια που έκανα πρακτική και με έβαζαν να κουβαλάω την είχα πάθει....Ε τώρα το περίμενα με την επισκληρίδιο αλλά τόσο πολύ δε το φανταζόμουν....Η βολταρέν κάνει πάρτι κοίταξα τώρα και ευτυχώς είναι ρισκ λεβελ 0 για θηλασμό να μην έχω και τύψεις...Ελπίζω σε κανά 2 μέρες να ισιώσω λίγο γιατί δεν αντέχεται...Ευτυχώς είναι ο άντρας μου εδώ και κουβαλάει τον μικρό να μην τον σηκώνω

Γεια σας κορίτσια...

Σας διαβάζω στα πεταχτα οπότε μπορέσω....

Άννυ χρονια πολλα να τα χαίρεσαι κ τ δυο...

Πιπιλα έπιασε εμένα της τη δίνω πολυ λίγο όμως οταν

γκρινιαζει ενώ ξέρω οτι εχει φάει...

Μήπως Μαρακι η πιπιλα που της δίνεις δεν της αρεσει σα σχήμα???

Μου εχουν πέσει ολα μαζι τις τελευταίες μερες....

Καλώς όρισαν τα νεα μπεμπακια...

Ρουμπινακι, Giovanna k nip να τα χαίρεστε κ Καλομεγαλωμενα...

Νικάκι με το καλο εύχομαι....

Χριστανα οπως κατάλαβες θα ρίξεις την αυλαία

οταν έρθει η ωρα βεβαίως βεβαίως....

Ηρεμία κ ολα θα έρθουν φυσιολογικά κ μαγικά...

Κορίτσια με τους κολικους πολυ σας σκέφτομαι....υπομονη !!!

Τα νεα μου....

1) κοψαμε την πιπιλα στο γιο μου οπως καταλαβαίνετε

είχαμε μια σχετική γκρίνια πριν τον ύπνο...

2)αφου ξέχασε την πιπιλα μετα απο 2 μερες

ο μπαμπάς μας αποφάσισε να τον βάλει να κοιμάται

στο κανονικό του κρεβάτι το μεγάλο....

Χθες πρωτη φορα τον βάλαμε...καλά πήγε....να δούμε κ σήμερα....

3)την τεταρτη το απόγευμα πήγαμε σε αναπτυξιολογο το γιο μου,

για το θέμα της ομιλίας....μας ειπε οτι εντοπίζει αποκλίσεις

γα την ηλικια του στο θέμα της επικοινωνίας κ της

κοινωνικής αλληλεπίδρασης...

Συνέστησε παρεμβάσεις (θεραπεία) σε παιδοψυχολογο

κ θα αρχίσουμε την αλλη βδομάδα...

4)πήγαμε τη μπεμπα σήμερα στον παιδιατρο.

Απο το νοσοκομειο βγήκαμε 2700 στις 10 του μηνα κ μεσα σε

11 μερες εχει πάρει 530 γραμμ. κ 2 πόντους ύψους.

Το χα μεγάλο άγχος γιατι με το θηλασμο δεν ξέρω τι πίνει.....

Δε χρειάζεται να πάμε ξανά στο μηνα,

θα πάμε πάλι μόλις σαραντισουμε...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια και για τις συμβουλες σας και για τα παρηγορα λογια σας. Πραγματικα μου δωσατε που κουραγιο! Ευτυχως με βοηθαει τοσο ο αντρας μου γιατι η μαμα μου ερχεται περισσοτερο για επισκεψη οποτε το ξεκοψα! Επισκεψεις,ακομα και τους γονεις μας, θα δεχτουμε οταν βρουμε ολοι το ρυθμο μας.....μικροι και μεγαλοι!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Xanp στο νοσοκομειο μου έδιναν βόλτα την για τον

πόνο απο καισαρικη κ μου είχαν πει κ μένα οτι

δεν επηρεάζει το θηλασμο.....

Εύχομαι περαστικα...

Τωρα που λέω για φάρμακα κ θηλασμο...

Να σας ρωτήσω...το χάπακι τη γνωστή φακη για

να κανει συσπασεις η μήτρα για να καθαρίσει

(methergin) σας το έδωσαν???

Εμένα οχι κ οταν ρώτησα το γιατρο μου γιατι (μου το ειχανδωσει στην προηγουμενη γεννα κ το ξερα το χαπι αυτο)ειπε οτι συμφωνα με

τις τελευταίες μελέτες βλάπτει το θηλασμο κ δεν το δίνουν πια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Μαρία όχι εγώ δεν πήρα μιτροταν(αυτό δίνουν εδώ) σε κανένα παιδί επειδή θηλάζω και κάνει συσπάσεις από μόνη της η μήτρα.Επίσης ούτε αντιθρομβωτικές μου έδωσε για την καισαρική μιας και περπατάω από μόνη μου από την πρώτη στιγμή.Αυτή την φορά έκανα και 2 παυσίπονες ενέσεις στο νοσοκομείο μετά άντεχα τον πόνο και δεν έκανα άλλη.

Το μόνο που μου είπε να παίρνω είναι ασβέστιο για ένα μήνα επειδή θα θηλάσω.

Διαφημίσεις

Εμένα οχι κ οταν ρώτησα το γιατρο μου γιατι (μου το ειχανδωσει στην προηγουμενη γεννα κ το ξερα το χαπι αυτο)ειπε οτι συμφωνα με

Δε θυμαμαι πως το ελεγαν, αλλα ετσι μικρουλι ηταν, μου το εδιναν οσο ημουν στην κλινικη, ναι

Σκάι υπομονή!!!! Έτσι ήταν η αδελφή μου μικρή , την είχε σκάσει τη μαμά μου αλλά στους 2 μήνες κόπηκαν όλα και έγινε τέλειο μωρό από εκεί και πέρα!!!

Mακάρι να της μοιάσει ο δικός μου!

Μια χαρά είστε σε βάρος, ε? :D

nikaki με το καλό κούκλά!

ας περάσει η μέση μου και δεν θέλω τίποτα άλλο ούτε να σταθώ δεν μπορώ.

πακέτο! Περαστικά..

Τωρα που λέω για φάρμακα κ θηλασμο...

Μαράκι πολλά μαζί πέσαν στον φουκαρά τον μικρό σας! Εύχομαι γρήγορα και καλά αποτελέσματα με τις θεραπείες!

Methergin πήρα εγώ αλλά δεν θήλασα. Καλά στα λέει ο γιατρός σου, αντενδείκνυται όταν θηλάζεις.

Το κοριτσάκι σου αναπτύσσεται σούπερ, μπράβο!

Πηγα γυναικολογο σημερα, ολα καλα, η πληγη εκλεισε πολυ καλα. Κανονικη περιοδος ειναι αυτο που εχω, τυχαινει λεει. Η μητρα δεν εχει επανελθει πληρως, αλλα θα γινει συντομα. Μου εξετασε κ το στηθος (εχουμε ιστορικο καρκινου μαστου στην οικογενεια :(), μια χαρα κι αυτο. Σεξ μου ειπε να αρχισουμε απο 1η του μηνος περιπου για να εχει επανελθει η μητρα. Ζυγιστηκα κ στη ζυγαρια του γιατι μονο εκει ζυγιζομουν κ στην εγκυμοσυνη κ εμειναν 2 κιλα περιπου απο τα 9 που ειχα βαλει. Καλα ειναι αν σκεφτεις οτι δεν προσεχα καθολου αυτο τον καιρο. Ο, τι μ@λακια δεν μπορουσα να φαω εγκυος λογω καουρας τα εφαγα αυτο το διαστημα......

καλησπερα...πολυ γκρινια κ απο μας σημερα το απογευμα..δεν εχει κανει κακα βεβαια κ ισως να ηταν κ απο αυτο, γιατι εκλαιγε κ πολυ καποια στιγμη...παντως δεν ξερω για τα δικα σας μωρακια, αλλα εμενα θελει μονο χερια κ πανω κατω, απελπισια με πιανει ωρες ωρες, δεν καθεται καθολου ξαπλωμενος, ουτε στο ρηλαξ...ετσι ειναι κ σας;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Πηγα γυναικολογο σημερα, ολα καλα, η πληγη εκλεισε πολυ καλα. Κανονικη περιοδος ειναι αυτο που εχω, τυχαινει λεει. Η μητρα δεν εχει επανελθει πληρως, αλλα θα γινει συντομα. Μου εξετασε κ το στηθος (εχουμε ιστορικο καρκινου μαστου στην οικογενεια :(), μια χαρα κι αυτο. Σεξ μου ειπε να αρχισουμε απο 1η του μηνος περιπου για να εχει επανελθει η μητρα. Ζυγιστηκα κ στη ζυγαρια του γιατι μονο εκει ζυγιζομουν κ στην εγκυμοσυνη κ εμειναν 2 κιλα περιπου απο τα 9 που ειχα βαλει. Καλα ειναι αν σκεφτεις οτι δεν προσεχα καθολου αυτο τον καιρο. Ο, τι μ@λακια δεν μπορουσα να φαω εγκυος λογω καουρας τα εφαγα αυτο το διαστημα......

Μια χαρά είσαι Γιωτάκι!

καλησπερα...πολυ γκρινια κ απο μας σημερα το απογευμα..δεν εχει κανει κακα βεβαια κ ισως να ηταν κ απο αυτο, γιατι εκλαιγε κ πολυ καποια στιγμη...παντως δεν ξερω για τα δικα σας μωρακια, αλλα εμενα θελει μονο χερια κ πανω κατω, απελπισια με πιανει ωρες ωρες, δεν καθεται καθολου ξαπλωμενος, ουτε στο ρηλαξ...ετσι ειναι κ σας;;;

Άννα πρέπει να έχει κολικούς, έτσι είναι κι ο δικός μου, ξαπλωμένος και στο ρηλάξ μόνο άμα τον βάλο μισοκοιμισμένο ή να κοιμάται βαθιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...