Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αννυ να χαίρεσαι την κορούλα σου, πολύχρονη και καλότυχη να είναι!

Για τα ΚΤΕΛ που ρωταγες, όταν θα φεύγεις αν δεις οτι δεν προλαβαινεις για 5 λεπτά πάρε τηλέφ στα εκδοτήρια και πες τους οτι επειδή φτάνεις οριακά μήπως μπορείς να βγάλεις εισητηριο μεσα στο λεωφορείο. Λογικα θα σου πούνε όχι αλλά ίσως πούνε στον οδηγό να περιμένει 5 λεπτά να προλαβεις.

Όσο για το εαπ εγω την πρώτη χρόνια πήρα 2 ενότητες, τη δεύτερη εγκυμονουσα πήρα μια όποτε μετα έμεινε άλλη μια και φέτος διπλωματικη και τέλος!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα μου κι εγώ έχω φίλη που της ήρθε περίοδος στις 40 μέρες και θήλασε κανονικα 9 μήνες οπότε και σταμάτησε λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης και συσπασεων. Εμένα την προηγούμενη φορά μου ήρθε στους 6 μήνες, μετα σε 55 μέρες και σιγά σιγά μίκρυνε ο κύκλος. Και θήλασα 20 μήνες.

Μακαρι μωρε, κριμα ειναι, τοσο κοπο εκανα 1,5 μηνα τωρα!!! Κι εγω δε νομιζω να μου κοπει, αφου το μωρο συνεχεια στο στηθος ειναι. Προσφορα κ ζητηση δε λενε;;;;

Γιώτα και μένα ο δικός μου έτσι είναι, όλο αέρια όλη μέρα χαχαχα, βρε μακάρι να μας αερίζει παρά να έχουμε κολικούς και να μην ησυχάζουμε!! :tongue::tongue:

Εννοειται!!!!! Εχθες ηταν πολυ καλυτερα απο αλλα βραδυα παντως, τελικα μαλλον ζεσταινοταν, αρχισαμε να βαζουμε αιρ-κοντισιον κ το βραδυ ισα ισα να σπαει (ειναι σε αλλο δωματιο, μακρυα, εννοειται οτι δε "βαραει" το μωρο.....)

Skybeam στο ring sling ηρεμεί καθόλου; Δοκιμασέ το ίσως βοηθήσει. Εμένα ετσι κατευθειαν κοιμάται και νομίζω του αρέσει που είναι τα ποδαράκια μαζεμένα σαν βατραχάκι, λογικά ανακουφιζεται έτσι. Χθες σιδερωσα 1 από τα 4 πλυντήρια που είχα με τον μπεμπη στο sling. Τα υπόλοιπα σήμερα που περιμένω όπου να ναι να έρθει η γυναίκα που μας συγυριζει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Χριστιάννα, δόξα και τιμή στην τελευταία κοιλιά!!!! άντε, θα κλείσεις τη λίστα!!

:D :D :D

Skybeam στο ring sling ηρεμεί καθόλου; Δοκιμασέ το ίσως βοηθήσει.

Στο ring sling δεν κάθεται με τίποτα, κλαίει, παρότι το φοράω μπροστά σε καθρέφτη και ξέρω ότι είναι σωστά. Αν ηρεμούσε στο sling δεν είχα πρόβλημα να τον φοράω όλη μέρα. Αλλά ό,τι και να έχει μόνο ο ώμος το ηρεμεί, δυστυχώς.

Να πανε ολα καλα Χριστιανναααααααα!!!!!Να ξερεις κ εγω πιστευω πολυυυ πως θα τα καταφερεις!!!

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! ;)

Κορίτσια γέννησα την μπεμπα μου στις 3 τα ξημερώματα πολυ εύκολα με επισκληριδιο φυσικά!!! Ειναι ίδια με μένα!!!!3250 και51εκ.

Έχω τρελή υπερένταση,ο άντρας μου κοιμάται κι εγω βρυκολακιαζω!!!!

Χριστιαννα εσυ εμεινες....με το καλο!!!!

Να σου ζησει!!!!!!!! Χαρηκα πολυ που ολα πηγανε καλα!!!!! Καλο σαραντισμο!!!!

Καλημέρα!!!

Χριστιάννα, δόξα και τιμή στην τελευταία κοιλιά!!!! άντε, θα κλείσεις τη λίστα!!

Αντε μακαρι να την κλεισω με επιτυχια!! ;)

Καλα ελεγα οτι θα γεννησετε ολες κ θα μεινω να κλαιγομαι εδω μονη μου!!:cool:

Αλλα.. δεν με πειραζει αληθεια!Μακαρι να πανε ολα καλα κ ας βγει οποτε θελει!!

Γιωτα μου παλι καλα που δεν σου κοπηκε κ εσενα το γαλα! συνεχιζεις ακαθεκτα!!

Νιπ μου κουραγιο κοπελα μου..ειναι λογικα αυτα τα ψυχολογικα σκαμπανευασματα! Να μπαινεις να μας γραφεις εδω,μην τα κρατας μεσα σου! Εδω ειμαστε για εσενα!:)

Σκουντουφλα τελικα το σκαλισμα ηταν οπως ακρινως μου το περιεγραψες!!

Λοιπον,κοριτσια παω να κανω δουλειες.

Πεθανα κ απο τη ζεστη ηδη,κ σερνομαι μιας κ κοιμηθηκα κατα τις 3... Εχω ακομα καφε υγρα κ ποναω καποιες στιγμες..

Καλη μας μερα!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γέννησα την μπεμπα μου στις 3 τα ξημερώματα πολυ εύκολα με επισκληριδιο φυσικά!!! Ειναι ίδια με μένα!!!!3250 και51εκ.

Έχω τρελή υπερένταση,ο άντρας μου κοιμάται κι εγω βρυκολακιαζω!!!!

Χριστιαννα εσυ εμεινες....με το καλο!!!!

Συγχαρητηρια!να χαιρεσαι την κουκλα σου!εχεις την υπερενταση της γεννας

Θα ηρεμησεις το βραδυ....

Νιπ κι εσενα να σου ζησει.τα μωρα πουθηλαζουν δεν

Εχουν προγραμμα κ ωραρια να εισαι ηρεμη κ ψυχραιμη

Γιατι το μωρο τον καταλαβαινει τον εκνευρισμο!

Γιωτα ωραια τα νεα σας. Ο γιατρος μαλλον εννοει οτι εχει εντονους

Κολικους γιατι τα πολλα αερια ειναι στην ουσια οι κολικοι.

Οταν βγαινουν ευκολα το μωρο δεν υποφερει πολυ οταν κανει ωρα

Να τα αμολησει υποφερει χωρις να ειναι αυτο δυσκοιλιοτητα.

Κι εμενα τις μερες που αεριζεται πολυ ειναι πιο ηρεμη!

Μακαρι να θηλασετε για πολυ καιρο!

Σκαι πως ηταν το βραδυ χαλια παλι?

Εμεις σταθερα καπου 9 με 11:30 εχουμε εντονη γκρινια

Το χω παρει ομως αποφαση και παμε πανω κατω

Χανω και καμια θερμιδα και της μιλαω ηρεμα ολητην ωρα.

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημερα!

Γεννησαμε!!!!

Να σου ζησει!!!!!!!!!Δεν νομιζω οτι κανεις τιποτα λαθος, ειναι το μονοπατι που ολες πρεπει να περπατησουμε, απλα εσυ εισαι ακομα στα πολυ πρωτα βηματα;).Καλο σαραντισμο να εχετε:P

Αποστολή τούρτα εξετελέσθη....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Κορίτσια γένναω!!!! Σπασαν τα νερά!!!

Μεχρι να σου ευχηθω γι' αυτο το ποστ....διαβασα αυτο!!!!

Κορίτσια γέννησα την μπεμπα μου στις 3 τα ξημερώματα πολυ εύκολα με επισκληριδιο φυσικά!!!Έχω τρελή υπερένταση,ο άντρας μου κοιμάται κι εγω βρυκολακιαζω!!!!

Να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!!

(οσο για την υπερενταση, σε καταλαβαινω απολυτα!εγω το πρωτο βραδυ ανετα εβγαινα για κλαμπινγκ...και ειχα γεννησει από τις 7.30 το απογευμα...φαντασου:shock:)

κοριτδια δεν μπηκσ τοσες μερες γιατι γεννηδα. 19/6 02::40 3400 + 51 εκ περισσοτερα θα σας πω απο το σπιτι

Να σου ζησει!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

...δυστηχως δεν εχω βοηθεια απο τον αντρα μου,φοβαται να το πιασει,μονο βολτα μεσα στο σπιτι το κανει,τιποτα αλλο!!

:shock: Χαρα στα κουραγια σου κοπελια...

...κι ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ, αφού ήθελα τόσο ένα μωρό, γιατί δεν το διαχειρίζομαι καλά όλο αυτό .

Να σε ενημερωσω-γιατι η κουραση δεν σε βοηθαει να σκεφτεις καθαρα:tongue:-οτι το διαχειριζεσαι πααααρα πολυ καλα! Δεν μπορεις να το συνειδητοποιησεις τωρα γιατι εχεις πεσει αναγκαστικα στα βαθια και η κατασταση ειναι "σκασε και κολυμπα", αλλά μια χαρα το 'χεις, απλα νιωθεις οτι θα κλαταρεις γι' αυτο νομιζεις οτι κατι δεν κανεις καλα. Σου'χω νεα, όμως: Την πατησες! ΔΕΝ θα κλαταρεις! Θα το αντεξεις και θα βγεις απο το τουνελ, καρατσεκαρισμενο;)!!!!!!

][/size]και η...

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

:P:p:p:p:pΤελευταια και τυχερη βρε!Αντε' date=' παλι τα καταφερες να γινεις το κεντρο της προσοχης:tongue::tongue::tongue:. Σου λεω θα ριξουμε πυροτεχνηματα!!!!

Θαυματουργο το γαλα μου κοριτσια κ το μωρο οση ωρα ειμασταν εκτος σπιτιου δεν εβγαλε κιχ!!!!!!!!! Ουτε ακουγοταν

Φτου φτου φτου (με την καλη εννοια!)

Εμεις σταθερα καπου 9 με 11:30 εχουμε εντονη γκρινια το χω παρει ομως αποφαση και παμε πανω κατω

Χανω και καμια θερμιδα και της μιλαω ηρεμα ολητην ωρα.

Μαρακι ηρωιδα, αντεχεις, ε???:D

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Να σε ενημερωσω-γιατι η κουραση δεν σε βοηθαει να σκεφτεις καθαρα:tongue:-οτι το διαχειριζεσαι πααααρα πολυ καλα! Δεν μπορεις να το συνειδητοποιησεις τωρα γιατι εχεις πεσει αναγκαστικα στα βαθια και η κατασταση ειναι "σκασε και κολυμπα", αλλά μια χαρα το 'χεις, απλα νιωθεις οτι θα κλαταρεις γι' αυτο νομιζεις οτι κατι δεν κανεις καλα. Σου'χω νεα, όμως: Την πατησες! ΔΕΝ θα κλαταρεις! Θα το αντεξεις και θα βγεις απο το τουνελ, καρατσεκαρισμενο;)!!!!!!

Λες βρε κοριτσάκι μου? Αχ, "σκασε και κολυμπα" είναι ακριβώς αυτό που μου συμβαίνει! :rolleyes:

Για πες και τα δικά σου! Αν είναι όλα απροβλημάτιστα όμως μη λες τίποτα γιατί θα σε ματιάξω! :tongue: :tongue: :cool:

Να σας πω και τα θείκα τα νεα.

Με παιρνει τωρα η μανα μου και με ρωταει..

Χρειαζεσαι καμια βοηθεια?

Τι εννοεις της λεω? [αφου ποτε δεν με βοηθησε με το σπιτι..]

Να μωρε με τις δουλειες..θα εχω λιγο χρονο το απογευμα αν θες να ερθω..

Εμεινα εγω! :shock::shock:

Οχι ειμαι ενταξει της λεω..

και να επιμενει αυτη να ερθει.

εε,να της λεω.. πρεπει να τριψω το μπανιο κ μου ειναι αδυνατον..:?

ααα μου λεει!!! εγω δεν μπορω να σκυβω..βαλε τον αντρα σου να στο κανει!!

:evil::evil: ασχολιαστο.

και το αλλο.

ερχεται χθες ο αντρας μου απο την πεθερα και μου λεει πως μου στελνει το αγαπημενο μου φαγητο...ντολμαδακια!! ΧΑΡΑ εγωωωω!!!

Ανοιγω το ταπερ..και τι να δω!!

ΤΕΣΣΕΡΑ ντολμαδακια!! :shock::shock:

επαθα σοκ!!

μα καλα,,γατι νομιζε οτι θα φαει????

ας μην τα εστελνε καλυτερα!!! :evil:

Να σας πω και τα θείκα τα νεα.

Α, ρε Χριστιανα, με εκανες και γελασα!!!

Βρε, μηπως το παρεξηγησες? Μηπως το ειχε μελετησει η γυναικα το θεμα και τα ειχε υπολογισμενα τα ντολμαδακια (ενα για σενα, ενα για τον αντρα σου, ενα για τη μικρη κι ενα για τον μπεμπη):tongue:?

Μωρε, μην ξεχασεις, οταν γεννησεις με το καλο, να πας παρεις απο ενα δωρο (κοσμημα κατα προτιμηση) σε μαμα και πεθερα, ετσι για το "ευχαριστω"!

Σκαι, εμεις ειμαστε καλα, ματιασε μας ελευθερα! Από το μωρο δεν εχω παραπονο, εγω μαλλον κανω μ@λακια και τον εχω συνεχεια στο κρεββατι μου και δεν ξερω ποτε και πώς να του το ξεκοψω και να μαθει τον υπνο στην κουνια του, αλλα γενικα και για τοσο μικροι που ειμαστε, ειμαι ευχαριστημενη!

NuWHp2.png

InJWp3.png

ΤΕΣΣΕΡΑ ντολμαδακια!! :shock::shock:

χαχαχα! Βρε μήπως τα έφαγε ο καλός σου στο δρόμο για το σπίτι? :D

Σκαι, εμεις ειμαστε καλα, ματιασε μας ελευθερα!

Πάντα τέτοια! [δε ματιάζω εγώ! :D ]

Όποτε κοιμάται, ακόμη και μες στη μέρα, στο κρεβάτι σου τον έχεις? Ξεκίνα από έναν ημερήσιο υπνάκο και αύξανέ τους σταδιακά τώρα που είναι πολύ μωρό ακόμα... θα σου βγάλει την ψυχή αν τον αφήσεις να πάει π.χ. 6-7 μηνών ή παραπάνω.. Εκτός αν αποφασίσετε ότι δεν σας ενοχλεί και ότι θα το κόψετε όταν γίνει πια παιδάκι.

Μηπως το ειχε μελετησει η γυναικα το θεμα και τα ειχε υπολογισμενα τα ντολμαδακια (ενα για σενα, ενα για τον αντρα σου, ενα για τη μικρη κι ενα για τον μπεμπη):tongue:?

χαχαχα! Βρε μήπως τα έφαγε ο καλός σου στο δρόμο για το σπίτι? :D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!

Εχω πεθανει απο τα γελια!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...