Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια είχα γράψει ένα τεράστιο μήνυμα

και δεν ξέρω τί πάτησα και εξαφανίστηκε!

Τα νεύρα μου!!

Τώρα δεν έχω κουράγιο να ξαναγράφω!!!!

Καληνύχτα σε όλες θα τα πούμε αύριο!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χεχε ασε καλυτερα να ειναι υπναρας/ρου μη σου βγει νυχτοπουλι! Σου μιλαω εκ πειρας!!!

Σημερα θα πας στον καρδιολογο ή αυριο?

Τον αλλο μηνα που θα πας γιατρο φαε μια παστα πριν....

πήγα κιόλας στον καρδιολόγο και με το τρίπλεξ όλα μια χαρά, θα πάω και την τετάρτη να μου βάλουνε το χόλτερ (αυτό που μετράει τη πίεση για 24 ώρες) και θα δούμε..ένα μικρό φύσημα μου είπε πως άκουσε αλλά μάλλον είναι από την εγκυμοσύνη μου είπε είναι σύνηθες! τώρα αν είναι θα το ξανακοιτάξω όταν με το καλό γεννήσω.

αυτά τα νέα μου!εντάξει ησύχασα και λιγάκι...

ευάκι μάλλον στο μήνυμα μας πληροφορούσες για τη δεύτερη κόρη εε???:tongue::D άντε πες τα μας πάλι αύριο και μένα μου έχει συμβεί να σβηστεί το μνμ και βαριόμουν να ξαναγράφω, μπήκα πιο μετά..:tongue:

άντε σας καληνυχτώ και τα λέμε αύριο!!

φιλιά πολλά!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρες!

Κορίτσια είχα γράψει ένα τεράστιο μήνυμα

και δεν ξέρω τί πάτησα και εξαφανίστηκε!

Τα νεύρα μου!!

Τώρα δεν έχω κουράγιο να ξαναγράφω!!!!

Καληνύχτα σε όλες θα τα πούμε αύριο!

Kόρη????? :tongue::D:D:D

πήγα κιόλας στον καρδιολόγο και με το τρίπλεξ όλα μια χαρά, θα πάω και την τετάρτη να μου βάλουνε το χόλτερ (αυτό που μετράει τη πίεση για 24 ώρες) και θα δούμε..ένα μικρό φύσημα μου είπε πως άκουσε αλλά μάλλον είναι από την εγκυμοσύνη μου είπε είναι σύνηθες!

Τέλεια! :D

Καλημερα!

mygirl αν εχεις κουραγιο ξαναγραψτο ειμαστε ολα αυτια (η μαλλον ολο ματια) να το διαβασουμε!

vivian ειδες που δεν ηταν τιποτα οι ορμονες παιδι μου ειναι τρελες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Στο Αλεξάνδρας ναι mummytobe έχω την Παππά γιατρό εδώ και χρόνια....

Καλά Μαρία τόσες ομοιότητες πια έχουμε;;;και εγώ 2 παιδιά χωρίς σίδηρο καθόλου διότι στην εγκυμοσύνη κάνω δυσανεξία και μόνο έναν υγρό άντεχε το στομάχι μου αλλά τελικά ούτε αυτόν πήρα καθόλου...

Εγώ μόνο φιλισιν παίρνω και όπως και στις άλλες εγκυμοσύνες ελπίζω ναμ η χρειαστώ τίποτα άλλο.Μόνο με φιλισιν κ αι μια ένεση για το ρέζους την έβγαζα σε όλες...

Πες μου Μαρία ότι και εσύ μόλις φας αισθάνεσαι άσχημα;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Στο Αλεξάνδρας ναι mummytobe έχω την Παππά γιατρό εδώ και χρόνια....

Καλά Μαρία τόσες ομοιότητες πια έχουμε;;;και εγώ 2 παιδιά χωρίς σίδηρο καθόλου διότι στην εγκυμοσύνη κάνω δυσανεξία και μόνο έναν υγρό άντεχε το στομάχι μου αλλά τελικά ούτε αυτόν πήρα καθόλου...

Εγώ μόνο φιλισιν παίρνω και όπως και στις άλλες εγκυμοσύνες ελπίζω ναμ η χρειαστώ τίποτα άλλο.Μόνο με φιλισιν κ αι μια ένεση για το ρέζους την έβγαζα σε όλες...

Πες μου Μαρία ότι και εσύ μόλις φας αισθάνεσαι άσχημα;;;

Καλα xanp ειμαστε μια απο τα ιδια! Εγω βεβαια ουτε φιλισιν παιρνω γιατι τα χω παρει γενικα με τα σκευασματα και ειμαι αντιρρησιας συνηδεισης!:D

Εννοειται οτι με πειραζει οτι μα ΟΤΙ τρωω τις τελευταιες 6 εβδομαδες και η υπομονη μου εχει εξαντληθει. Πειναω ομως απτην αλλη να πω οτι μου χε κοπει η ορεξη και δεν ετρωγα να γλιτωνα λιγο αλλα δεν μπορω. Δεν τρωω ομως αηδιες προσπαθω να τρωω υγιεινα (αν εξαιρεσεις τα παϊδακια καθε κυριακη) αλλα με τοσα που με πειραζουνε η γκαμα τροφων εχει περιοριστει στο κρεας, τις πατατες (βραστες) και στα μακαρονια που και σε αυτα δηλαδη την αναγουλα δεν τη γλιτωνω! Οι φρυγανιες βρισκονται μονιμως πανω στο τραπεζι...

Πειτε βρε κοριτσια οτι δεν ειμαι η μονη που χω μεινει με τις αναγουλες!!!!!

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια!

Πως είστε? Mariapap αντε πλησιάζει η ώρα που θα φύγουν οι άτιμες οι αναγούλες! Εγώ πάντως είμαι αρκετά καλά από αυτό το θέμα. Βέβαια κάτι ψιλοκαούρες κάνουν την εμφάνισή του αλλά όχι σε τρομερό βαθμό για την ώρα...

Εύα μέσα στα ροζ θα είστε! Άντε ωραία! Βάλε και τον δίκο μου κατά 99% γιο στη λίστα!

Μάλλον πάμε για αποθηλασμό! Έχει κάποιες μέρες που ο μικρός δεν πολυέπινε από το το ένα στήθος και σήμερα το πρωί δεν θέλησε να πιει από κανένα! Σίγουρα έχει μειωθεί η ποσότητα αλλά μάλλον πρέπει να έχει αλλάξει και η γεύση γιατί όταν πίνει με κοιτάζει με καχυποψία σαν να λέει βρε μάνα με κοροϊδεύεις τι έριξες στο γάλα και δεν δεν είναι ίδιο?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

RATAPLAN(Νίκη)............ Γαία-ΠΗΤ 01/05/2013- ΑΓΟΡΑΚΙ

My girl(Εύα)...................Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 02/05/2013-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Mummytobe(Νάντια)........Αλεξάνδρας-ΠΗΤ 07/05/2013- ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

mariath(Μαρία)...............Βιοκλινική Θεσσαλονίκης-ΠΗΤ 08/05/2013-ΑΓΟΡΑΚΙ

Βίβιαν...........................Ιασώ-ΠΗΤ 10/05/2013

pele (Πένυ)...................Ιασώ-ΠΗΤ 12/05/2013

Evri79(Εύη)....................???-ΠΗΤ 16/05/2013

milky(Βίκυ).....................Ιασώ-ΠΗΤ 20/05/2013

Lila Pause.......................Mητέρα-ΠΗΤ 21/05/2013

Mariapap82(Μαρία)..........Ιασώ-ΠΗΤ 28/05/2013

Skybeam.......................Μητέρα-ΠΗΤ 02/06/2013

xanp.............................Αλεξάνδρα-ΠΗΤ 14/06/2013

Κορίτσια καλημέρα!!

Απ'ότι βλέπω στο πινακάκι μας είμαστε ισσοπαλία προς

το παρόν!!!:D:tongue: :tongue:

Καλά καταλάβατε έχουμε κοριτσάκι πάλι!!

Ο γιατρός μου είπε ότι αν πήγαινα σε 5 μέρες

θα είμασταν στο 100% σίγουροι γιατί μέχρι 17 εβδομάδα ότι είναι

να φυτρώσει εκεί φυτρώνει αλλά

και πάλι μου είπε αποκλείεται να αλλάξει κάτι

και έγραψε και θηλύ στον φάκελό μου!

Χάρηκα πολύ και έχω και τόσα πράγματα

από την μικρή μου που δεν θα πάνε χαμμένα!

Άντε σιγά σιγά να μαθαίνετε και οι υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα καλο! Ε καιρος ηταν να αποθηλασει για να εχει και ο επομενος!!!!!

Με το καλο αγορομανα!

Να είσαι καλά βρε Μαράκι, επίσης με το καλό!

Για να δούμε ελπίζω να μείνει coοl, μην αρχίσει πισωγυρίσματα και κλάματα... Επίσης πρέπει να τον πείσουμε να πιει άλλο γάλα. Για την ώρα ήταν πολύ αρνητικός, μόνο σοκολατούχο δεν του έδωσα να δοκιμάσει, αν και είμαι σίγουρη ότι ούτε αυτά θα πιει. Ο γιατρός είπε ότι είναι πιθανό να περάσουμε ένα στάδιο άρνησης για το γάλα, αλλά δεν πειράζει αν δεν αρνείται άλλα γαλακτοκομικά. Και ευτυχώς είναι γιαουρτοφαγάς και κασεροφαγάς. Σήμερα για πρωινό έφαγε κορν φλέικς (χωρίς γάλα φυσικά),λίγο τοστ και 2,5 φέτες κασέρι.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Απ'ότι βλέπω στο πινακάκι μας είμαστε ισσοπαλία προς

το παρόν!!!:D:tongue: :tongue:

Καλά καταλάβατε έχουμε κοριτσάκι πάλι!!

Ο γιατρός μου είπε ότι αν πήγαινα σε 5 μέρες

θα είμασταν στο 100% σίγουροι γιατί μέχρι 17 εβδομάδα ότι είναι

να φυτρώσει εκεί φυτρώνει αλλά

και πάλι μου είπε αποκλείεται να αλλάξει κάτι

και έγραψε και θηλύ στον φάκελό μου!

Χάρηκα πολύ και έχω και τόσα πράγματα

από την μικρή μου που δεν θα πάνε χαμμένα!

Άντε σιγά σιγά να μαθαίνετε και οι υπόλοιπες!

Με το καλό Ευα! Εκτός από τα πράγματα που έχουμε έτοιμα όσες έχουμε ίδιο φύλο το δεύτερο, πιστεύω ότι και για τα παιδάκια είναι καλό στο παιχνίδι και την παρέα. Η κουμπάρα μου που έχει 2 αγόρια μου λέει ότι παρόλο που έχουν 4 χρόνια διαφορά να δεις τι καλά που παίζουν μαζί.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Να είσαι καλά βρε Μαράκι, επίσης με το καλό!

Για να δούμε ελπίζω να μείνει coοl, μην αρχίσει πισωγυρίσματα και κλάματα... Επίσης πρέπει να τον πείσουμε να πιει άλλο γάλα. Για την ώρα ήταν πολύ αρνητικός, μόνο σοκολατούχο δεν του έδωσα να δοκιμάσει, αν και είμαι σίγουρη ότι ούτε αυτά θα πιει. Ο γιατρός είπε ότι είναι πιθανό να περάσουμε ένα στάδιο άρνησης για το γάλα, αλλά δεν πειράζει αν δεν αρνείται άλλα γαλακτοκομικά. Και ευτυχώς είναι γιαουρτοφαγάς και κασεροφαγάς. Σήμερα για πρωινό έφαγε κορν φλέικς (χωρίς γάλα φυσικά),λίγο τοστ και 2,5 φέτες κασέρι.

Λοιπον μην ανησυχεις ο γιος μου ειχε τη μεγαλυτερη αρνηση σε γαλα που μπορει να εχει ενα παιδι! Δεν ηπιε φυσικα ποτε τιποτα απο μπιμπερο, ποτηρακι εκπαιδευτικο και τα σχετικα. 18 μηνων που αποθηλασε (γιατι μου κοπηκε το γαλα λογω εγκυμοσυνης) εκανε να ξαναπιει γαλα καπου 1,5 χρονο. Ειχα παρει ολες τις μαρκες φρεσκου, σκονης κτλ ετρωγε βεβαια αυτα τα χαζα γιαουρτακια τα delta advance και κασερι. Στις εξετασεις του τελειος κανενα προβλημα! ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ λοιπον το θεμα! Αρχισε λιγο με τα corn flakes να πινει γαλα στη χαση και στη φεξη. Και τωρα αμα δεν μου το ζητησει δεν θα τον πιεσω. Το ζηταει ομως οχι καθε μερα αλλα 2-3 φορες την εβδομαδα και θα πιει ενα ολοκληρο ποτηρι μεγαλο.

Η μικρη μου γκαρμπον ο αδερφος της (μονη διαφορα οτι αυτη αποθηλασε μονη της). Οποτε τωρα ειμαστε στη φαση που δεν της δινω και αμα ζητησει της βαζω σε ενα ποτηρι φρεσκο με καλαμακι πινει 3 γουλιες και τελος! Οκ ολα καλα .

Α και τους δινω σχεδον μερα παρα μερα ρυζογαλο!

Μην ανησυχεις καθολου θεωρω πιο σημαντικο να τρωνε τα παιδια κρεας και φρουτα παρα γαλα. Να ναι καλα τα τυρια και τα γιαουρτια!

Λοιπον μην ανησυχεις ο γιος μου ειχε τη μεγαλυτερη αρνηση σε γαλα που μπορει να εχει ενα παιδι! Δεν ηπιε φυσικα ποτε τιποτα απο μπιμπερο, ποτηρακι εκπαιδευτικο και τα σχετικα. 18 μηνων που αποθηλασε (γιατι μου κοπηκε το γαλα λογω εγκυμοσυνης) εκανε να ξαναπιει γαλα καπου 1,5 χρονο. Ειχα παρει ολες τις μαρκες φρεσκου, σκονης κτλ ετρωγε βεβαια αυτα τα χαζα γιαουρτακια τα delta advance και κασερι. Στις εξετασεις του τελειος κανενα προβλημα! ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ λοιπον το θεμα! Αρχισε λιγο με τα corn flakes να πινει γαλα στη χαση και στη φεξη. Και τωρα αμα δεν μου το ζητησει δεν θα τον πιεσω. Το ζηταει ομως οχι καθε μερα αλλα 2-3 φορες την εβδομαδα και θα πιει ενα ολοκληρο ποτηρι μεγαλο.

Η μικρη μου γκαρμπον ο αδερφος της (μονη διαφορα οτι αυτη αποθηλασε μονη της). Οποτε τωρα ειμαστε στη φαση που δεν της δινω και αμα ζητησει της βαζω σε ενα ποτηρι φρεσκο με καλαμακι πινει 3 γουλιες και τελος! Οκ ολα καλα .

Α και τους δινω σχεδον μερα παρα μερα ρυζογαλο!

Μην ανησυχεις καθολου θεωρω πιο σημαντικο να τρωνε τα παιδια κρεας και φρουτα παρα γαλα. Να ναι καλα τα τυρια και τα γιαουρτια!

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε ότι λές!

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την μικρή μου!

2 χρόνια έκανε να πιεί γάλα από 10 μηνών μέχρι 3 χρονών!

Και τώρα το ζητάει μόνη της όποτε θελήσει αλλά

κι εγώ δεν αγχώνομαι για το γάλα καθόλου!

Η δικιά μου τρώει πολύ κασέρι και τυρί

όπως επίσης και λευκό γιαούρτι!

Πεισσότερο θα ανησυχούσα αν δεν έτρωγε φρούτα παρά γάλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...