Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια εβαλα τον μικρο για υπνο,επλασα ενα κιλο κιμα σε μπιφτεκια και μπηκαν καταψυξη!!! παω να πλυνω σε λιγο το μπαλκονι μπας και δροσιστω λιγο. Εχω ανεβοκατεβει πολλες φορες τις σκαλες και εχω να πω οτι οι συσπασεις πυκνωνουν και μεγαλωνουν!!!!!!!!!!!!!!! αν γεννησει και η Χριστιανννα πριν απο μενα τι να σας πω.....:confused::confused::confused:

Sky υπομονη τα πρωτα χρονια ειναι δυσκολα(ποσα δεν ξερω να σου πω μαλλον ολα)....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα συντροφισες!!!!

Σημερα η μικρη μου ειναι πιο ηρεμη, καθεται δηλαδη κ μονη της ξυπνια χωρις να γκρινιαζει!!!!!!!!

Το απογευμα εχουμε παιδιατρο, αντε να δουμε πως πηγαμε τοσο καιρο κ να δουμε κ τι θα μας πει για κολικους κλπ....

Αυριο εχω κ γυναικολογο. Σας ειπα οτι μου ηρθε περιοδος ενω θηλαζω;;;;; Ελεος δηλαδη. Ο γιατρος στο τηλ μου ειπε οτι μπορει να μου μειωνεται το γαλα, γι αυτο να ηρθε τοσο γρηγορα. Μα αφου θηλαζω αποκλειστικα... κ απο το 1 θηλαζω κ απο το αλλο αταζει γαλα, ειναι δυνατον;;; Η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορει να ερθει κ τις θηλαζουσες τοσο νωρις, σπανιο αλλα γινεται. Θα παω αυριο να δω....

Σκαι μου,μην εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου!

Αχρηστη και ανικανη ειναι η μανα που το βαζει στα ποδια.Που παραταει τα παιδια της..Ενω εσυ εισαι εκει.Κανεις το καλυτερο δυνατον.Θα ερθουν και καλυτερες μερες θα δεις..Στα λεω εγω που ακομα περναω δυσκολα..Και μετα απο καποια χρονια..Να δεις..Που θα νιωθεις περηφανη για τον εαυτο σου..Γιατι τα καταφερες..ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

Γιωτα κ εμενα μου ηρθε περιοδος στις 40 μερες ενω θηλαζα αποκλειστικα. Μου μειωθηκε παρα πολυ το γαλα. σχεδον κοπηκε. κ λογω διαφορων αλλων θεματων που ειχα, το σταματησα σταδιακα απο μονη μου. Ρωτησε παντως τι μπορεις να κανεις αν σου μειωθει κ εσενα κ πλιζ γραψε το κ εδω γιατι με ενδιαφερει πολυ!

Παω γιατρο κοριτσιαααα!!!

Τα λεμε μετα!

Σκαι μου,μην εισαι τοσο αυστηρη με τον εαυτο σου!

Αχρηστη και ανικανη ειναι η μανα που το βαζει στα ποδια.Που παραταει τα παιδια της..Ενω εσυ εισαι εκει.Κανεις το καλυτερο δυνατον.Θα ερθουν και καλυτερες μερες θα δεις..Στα λεω εγω που ακομα περναω δυσκολα..Και μετα απο καποια χρονια..Να δεις..Που θα νιωθεις περηφανη για τον εαυτο σου..Γιατι τα καταφερες..ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!

Γιωτα κ εμενα μου ηρθε περιοδος στις 40 μερες ενω θηλαζα αποκλειστικα. Μου μειωθηκε παρα πολυ το γαλα. σχεδον κοπηκε. κ λογω διαφορων αλλων θεματων που ειχα, το σταματησα σταδιακα απο μονη μου. Ρωτησε παντως τι μπορεις να κανεις αν σου μειωθει κ εσενα κ πλιζ γραψε το κ εδω γιατι με ενδιαφερει πολυ!

Παω γιατρο κοριτσιαααα!!!

Τα λεμε μετα!

Να πανε ολα καλα Χριστιανναααααααα!!!!!Να ξερεις κ εγω πιστευω πολυυυ πως θα τα καταφερεις!!!

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Ηρθα κοριτσια..

Στον υπερηχο ολα καλα..και το αμνιακο κ το μωρο.

Στον καρδιοτοκογραφο επισης καλα..

Μετα με εξετασε απο κατω..

Σκαλισε..σκαλισε..σκαλισε..:?:-?

Και τιποτα κοριτσια..το απολυτο τιποτα..

Προσπαθησε μου λεει να βοηθησει, αλλα ο τραχηλος μου ειναι παρα μα παρα πολυ πισω..

Και ουτε διαστολη εχω..

Στεναχωρηθηκα η αληθεια ειναι γιατι περιμενα να εχω μια εξαλειψη,μια μικρη διαστολη..εστω κατι για να παρω κ εγω θαρρος οτι προχωραμε καλα.. :|

Μου ειπε να περπαταω συνεχεια κ να κανω σεξ..Πως να κανω σεξ??? Ποναω τοσο πολυ απο κατω..:|

Μου ειπε πως βλεπει να την τρωμε κ την αλλη βδομαδα..

Ειχα κ λιγο αιμα εκεινη την ωρα της εξετασης,αλλα δεν ειναι τιποτα ειπε κ πως μπορει να εχω μεχρι αυριο..

Αυτα τα νεα μας!!

Διαφημίσεις

Κι εμενα αυτο μου ειχε πει, ηταν μεν κοντος και μαλακος ο τραχηλος, αλλα πολυ πισω. Δεν ξερω τελικα τι ρολο επαιξε το σκαλισμα, αλλα και κανεναν να μην επαιξε, σου θυμιζω οτι από τη μια στιγμη στην αλλη ηρθε στο σωστο σημειο. Μην απογοητευεσαι, εχεις,τυπικα,1-1,5 βδομαδα ακομα, ειναι αρκετο διαστημα για να προλάβεις να βοηθησεις την κατασταση...κανε ο,τι χρειαστει:oops: για τον φ.τ. ρε γμτ!

NuWHp2.png

InJWp3.png

κανε ο,τι χρειαστει:oops: για τον φ.τ. ρε γμτ!

χααααχαααα!!!

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Αντε υπομονη τι αλλο να κανω!!:cool:

Θα παω κ για περπατημα αυριο κ οτι γινει!!

Αυριο εχω κ γυναικολογο. Σας ειπα οτι μου ηρθε περιοδος ενω θηλαζω;;;;; Ελεος δηλαδη. Ο γιατρος στο τηλ μου ειπε οτι μπορει να μου μειωνεται το γαλα, γι αυτο να ηρθε τοσο γρηγορα. Μα αφου θηλαζω αποκλειστικα... κ απο το 1 θηλαζω κ απο το αλλο αταζει γαλα, ειναι δυνατον;;; Η παιδιατρος μου ειπε οτι μπορει να ερθει κ τις θηλαζουσες τοσο νωρις, σπανιο αλλα γινεται. Θα παω αυριο να δω....

μα τεττοια γκαντεμια?δηλαδη τωρα θα αρχισει να μειωνεται

Το γαλα σου?ρωτατι να κανεις γι αυτο κριμα θα ειναι να μη συνεχισεις

Τουλαχιστον ενα τριμηνο καλο θα ηταν για το μωρο. Σιγουρα δεν

Ειναι ξεχασμενα λοχεια που βγηκαν τωρα?

Εγω ακομα βγαζω κατι κιτρινομπεζ δεν εχω καθαρισει.....

Καλα χριστιανα τοσο σκαλισμα σε διαβαζα και πονεσε το ¨δικο¨ μου :tongue:

Ημαρτον!ολο και κατι θα χει προκαλεσει αυτο το σκαλισμα!

Δεν εισαι πρωτοτοκη απτη μια στιγμη στην αλλη μπορει να ξεκινησει τοκετος

Ντερμπι το τελευταιο διδυμο της λιστας!

Για να δουμε.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μετα απο πολυ καιρο. Γεννησαμε!!!! Κανονικα στις 13/6 11.30 το πρωι οπως ηταν κανονισμενο και ολα πηγαν καλα. Ο μπεμπης γεννηθηκε 3140 και 52 ποντους. Καναμε rooming in και ευτυχως που ο αντρας μου ηταν συνεχεια διπλα μου γιατι πραγματικα χρειαζομουν πολυ βοηθεια γιατι πονουσα πολυ.Δεν εχω προλαβει να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες και σιγουρα εχω χασει πολλα επεισοδια καιδεν το βλεπω και να προλαβαινω δηλαδη.

Απο την ημερα που γυρισαμε σπιτι μ'εχει πιασει μαυρη απελπισια!Ο μπεμπης θελει να τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Καθε γευμα μπορει να κραταει και 2 με 2,5 ωρες.Η μαια μου ειπε να τον βαζω 25' απο το ενα στηθος και αν θελει κι αλλο 5' με 10' απο το αλλο και θα του ειναι αρκετο.Αμ δε.Αφου φαει ετσι κοιμαται πανωστο στηθος μου και ετσι τον βαζω στο λικνο του οπου κοιμαται για 15' και αρχιζει το κλαμα. Ετσι ξαναξεκιναω την ιδια διαδικασια οπου μετα απο 2,5 ωρες θα κοιμηθει για 1 με 1,5 ωρα και σπανια για 2.Ταυτοχρονα εχουν τρυματιστει οι θηλες μου , ποναω πολυ στην τομη, ειμαι πιο πρησμενη και χοντρη απ'οτι ημουν εγκυος και κλαιω ολη μερα γιατι νιωθω τελειως αχρηστη! Πως γινεται μια τοσο μεγαλη χαρα που την περιμενα 2 χρονια να εχει γινει τοσο μεγαλη απελπισια? Τι κανω λαθος? Συγνωμη που παρασυρθηκα αλλα νιωθω πολυ οικεια να τα λεω σε εσας. Και ο αντρας μου με στηριζει πολυ αλλα δεν θελω να τον στενοχωρω.

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Αποστολή τούρτα εξετελέσθη.... εξ όψεως καλή φαίνεται, γευστικά θα δούμε αύριο ;)

Ράνια, σε καμιά περίπτωση δεν είσαι άχρηστη, προς Θεού. Απλώς σας έτυχε μια δύσκολη περίπτωση, αυτό είναι όλο. Τουλάχιστον το παιδάκι είναι υγιέστατο, απλώς θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στον.. έξω κόσμο ;) Σε λίγο καιρό θα 'χουν περάσει ολα, και στο κάτω κάτω τα παιδάκια όλο και κάποια σκοτούρα βγάζουν κάθε τόσο.

Άννα (εγώ είμαι Αναστασία, λίγο άσχετο με το Άννυ, αλλά τεσπα), τη συνταγή βασικά τη βρήκα σ' ένα κουτί φρουι ζελέ Γιώτης κεράσι χαχαχα, είναι πολύ εύκολη, αν είναι θα τη γράψω κι εδώ σ' ένα ποστ.

Χριστιάνα, πάνω που ήμουνα σίγουρη να στοιχηματίσω τα φασόλια μου σε σένα!!! Παιδιά, να το δείτε πως το παιδί θέλει να βγει καρκινάκι και μόλις αλλάξει το ζώδιο θα γεννήσεις χαχαχα :tongue: Ξεχωριστό το παιδί σου, ταυράκια και διδυμάκια έχουμε πολλά.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

κοριτσια τι κανετε????

εγω ειμαι στα ορια καταρρευσεις!!!!ολοι μερα ειμαστε στο στηθος και αλλαγμα!ξυπναμε απο τις 5.30 το πρωι και κοιμομαστε στις 1 το μεσημερι για δυο ωρες και μετα παλι τα ιδια μεχρι το βραδυ!να μας ζησουν οι νεες αφηξεις!!!!!χριστιανα και ρουμπινη αντε σειρα σας τωρα,με το καλο!!!!!!skybeam υπομονη,σε καταλαβαινω απολυτα!λετε μετα τα 40 να μπουνε σε προγραμμα η θα ειμαστε στα ιδια???

Το ιδιο προγραμμα εχουμε κι εμεις ακριβως μονο που εμεις το συνεχιζουμε και κατα τη διαρκεια της νυχτας.Ποσο κουραγιο και υπομονη πια?

Τwinomama συγχαρητηρια!!!!! Να σου ζησουνε τ'αγγελουδια σου.Παντα γερα κι ευτυχισμενα να ειναι!!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

νιπ να σου ζήσει γερό και καλότυχο να είναι..Κοίτα λίγο η λοχεία και οι ορμόνες που κάνουν πάρτι λίγο ότι το μωρό είναι απαιτητικό δεν θες και πολύ...Υπομονή υπομονή και κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...