Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

aloha!

Αννυ καλή επιτυχία στις εξετάσεις! Πολύχρονη η μικρή!

Ρουμπίνη και Χριστιάνα φαντάζομαι πώς θα είστε μ' αυτή τη ζέστη..

Εμάς οι περιπέτειες συνεχίζονται.

Χτες μου έκανε κακά 2 φορές σε μορφή παστας και το ζώον δεν φαντάστηκα ότι είναι από το γάλα κατά της δυσκοιλιότητας να του το κόψω. Τελικά 3 η ώρα το πρωί κάνει κάτι κακά άσπρα σε μορφή μους γιαουρτιού! Τα είδα όλα, ξυπνάω τον άντρα μου, λέμε από το γάλα είναι και του το κόβουμε άμεσα, παίρνουμε τηλ. και στο Παίδων και μας το επιβεβαιώνουν.

Οι ασχημάτιστες κενώσεις συνεχίζονται βέβαια αλλά έχουν αρχίσει λίγο να συνέρχονται σε υφή και επέστρεψαν σε φυσιολογικό χρώμα. Κόντεψα να ξερνοβολήσω εκατό φορές. Αν ξανατύχει, που εύχομαι όχι, το έχω βουτήξει και βουρ στο Παίδων.

Οι κολικοί συνεχίζονται και μέχρι τώρα ήμασταν στα χέρια και στον ώμο, τώρα εδώ και καμιά ώρα κοιμήθηκε ο έρημος, ελπίζω να κοιμηθεί δυο-τρεις ώρες και να μην πονάει.

Ενα θα σας πω, αυτός που είπε ότι μάνα είναι αυτή που τα μεγαλώνει είναι σοφός κι έχει χίλια δίκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχ βρε Σκαι..τι περασες και εσυ.. μα ασπρα κακα???:shock::rolleyes:

Αννυ καλη επιτυχια με την τουρτα!!

Προσπαθω να σας βαλω μια φωτο μου στο φεις αλλα δεν μου τις περναει στο λαπτοπ.. μπας κ εχει κανα προβλημα το καλωδιο..:confused: ουφφφφ...

εκτος απο ολα τα αλλα σιδερωσα και εχω ΠΕΘΑΝΕΙ απο τη ζεστη!

Με ποναει κ η λεκανη μου χαμηλα απο πισω... πω πω.....:?

τη μια ειμαι καλα κ κανω κ θετικες σκεψεις οτι ολα θα πανε τελεια.. αλλα αμα με πιανουν αυτοι οι πονοι λεω Χριστε μου πως θα αντεξω στον τοκετο που θα ειναι κ δεκα φορες πιο δυνατοι???:shock::?:confused:

θα τρελαθωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!

Γεια σας και από εμάς...Εμείς σήμερα το βράδυ είχαμε ύπνο ο μικρός έκανε 2 4,5 ώρα και σηκωθήκαμε όλοι μαζί στις 9 και είμαι άλλος άνθρωπος....

Η Νάντια έχει πρόβλημα με το ρουτερ και μπαίνει μόνο φεις από το κινητό εδώ δεν μπορεί μς το κινητό δυσκολεύεται.Η πελε πάλι μας γράφει στο φεις κύριως καλά είναι μεγαλώνουν..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εκτος απο ολα τα αλλα σιδερωσα και εχω ΠΕΘΑΝΕΙ απο τη ζεστη!!

Νταξει! Και μονο που το διαβασα πρεπει να ανεβηκε 2 βαθμους η θερμοκρασια του σωματός μου! Παιδί μου, τι τρελες ειναι αυτες που κανεις? Μεχρι αυριο θα κρατησει αυτη η θερμοκρασια, περιμενε λιγο! Κι αν δεν προλαβεις ακομα καλυτερα, φωναξε βοηθεια! Οσο για τα ψυχολογικα σου σκαμπανεβασματα, τα καταλαβαινω...δεν ειναι και λιγο αυτο που πας να κανεις! Αλλα θα πετυχει, στο λεω εγω;).

Σκαι, καλο μου κοριτσι, σας παει ...να μην πω πώς!

Κουραγιο βρε παιδι, τι να πω...:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω πεθανει απο την ζεστη..

το βραδυ την εβγαλα με τον ανεμιστηρα μες τα μουτρα.

σημερα το πρωι το θερμομετρο εδειχνε 35 βαθμους. τωρα δεν ξερω ποσοι ειναι..

Ρουμπινακι αχχ κουραγιο..

την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες???????

ηταν ευκολος τοκετος?

Το πρώτο 40 και 3...και σχετικά εύκολος τοκετος μόνο 11 ωρες μου πήρε!!!!!! Αλλα με επισκληριδιο δεν κατάλαβα τίποτα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκαι, καλο μου κοριτσι, σας παει ...να μην πω πώς!

πες το, γ@μιwνταs!!!

Aπό την άλλη λέω ας μην γκρινιάζω, απλώς μας έτυχε ζόρικη περίπτωση χωρίς όμως ουσιαστικό πρόβλημα, πόσα μωράκια είναι στα νοσοκομεία με πρόβλημα πραγματικό... μού'χει βγει η πίστη ανάποδα βέβαια και τα ξημερώματα πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη!

Πήρα τώρα και τον γιατρό μας τηλέφωνο, δεν παραδέχεται ότι είναι από το γάλα κατά της δυσκοιλιότητας, λέει ότι μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μωρό τρέφεται μόνο με γάλα... και ότι ανησυχούμε μόνο αν και τα τσίσα είναι σε χρώμα κονιάκ (δεν έχουμε τέτοια δόξα το Θεό). Πάντως εγώ το frisolac comfort το σταμάτησα κι αν ξαναέχουμε δυσκοιλιότητα χαμομήλι και μόνο χαμομήλι...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! Τζοβαννα να σας ζησει το μωρακι...καλοτυχο κ παντα ευτυχισμενο!!!!! Εμεις ειχαμε σημερα υπερηχο ισχυων κ εγκεφαλου...ευτυχως ολα καλα!!!!! εχουμε λιγο μικρη πηγουλα μπροστα κ η γιατρος μας εγραψε κ υπερηχο εγκεφαλου για παν ενδεχομενο αλλα ευτυχως ολα καλα...χθες πηγαμε κ στη γιορτη του παιδικου της μικρης...πολυ συγκινηθηκα να βλεπω τη σκατουλιτσα μου ολοκληρο παιδακι, να πειθαρχει, να συμμετεχει, να χορευει κ να τραγουδαει αγγλικα!!!!!!!!!!!! ποτε ηταν τοση δα κ ποτε μεγαλωσε!!!!! γι αυτο κοριτσια πρεπει να χαιρομαστε καθε στιγμη των μωρων μας γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα...

Σκαι μου υπομονη...τι τραβας!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Πωπω βρε σκαι ασπρα κακα????καλα κι εμενα

Η ψυχη μου στην κουλουρη θα πηγαινε!

Χριστιανα σημερα μπαινεις δηλαδη?

Η θα σου κανει την αποκολληση και αναμενετε να ξεκινησει

Αυριο ο τοκετος?

Αννυ καλη επιτυχια με την τουρτα κ να χαιρεσαι τη μικρη!

Ξανθη ισιωσες?:tongue:

Κι εμενα κοιμηθηκε ενα 5ωρο και συνολικα πρεπει να κοιμηθηκα 6,5 ωρες

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε εχετε δωσει πιπιλα την εχουν παρει εννοω τα μωρα?

Εμενα max 1λεπτο να την κρατησει και αν.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

γι αυτο κοριτσια πρεπει να χαιρομαστε καθε στιγμη των μωρων μας γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα...

Η αλήθεια είναι ότι μ' έχει τρομοκρατήσει η βρεφική περίοδος και, όχι, δεν χαίρομαι καθόλου. Άλλες φορές λέω μήπως είμαι άχρηστη και κάτι ήξερε ο Θεός που 40 χρόνια δεν έκανα παιδί... άλλες φορές λέω ότι απλά δοκιμαζόμαστε. Χαίρομαι μόνο όταν κοιμάται με ήρεμη φατσούλα γιατί συνήθως όποτε είναι ξύπνιος κλαίει.. τις λίγες φορές που είναι ήρεμος μας πιάνει στα πράσα και δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε φωτό... ανυπομονώ να περάσει ο πρώτος χρόνος, να έχω να κάνω μ' ένα παιδάκι πια που πολύ στοιχειώδη πράγματα μπορεί να τα πει.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι μ' έχει τρομοκρατήσει η βρεφική περίοδος και, όχι, δεν χαίρομαι καθόλου. Άλλες φορές λέω μήπως είμαι άχρηστη και κάτι ήξερε ο Θεός που 40 χρόνια δεν έκανα παιδί... άλλες φορές λέω ότι απλά δοκιμαζόμαστε. Χαίρομαι μόνο όταν κοιμάται με ήρεμη φατσούλα γιατί συνήθως όποτε είναι ξύπνιος κλαίει.. τις λίγες φορές που είναι ήρεμος μας πιάνει στα πράσα και δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε φωτό... ανυπομονώ να περάσει ο πρώτος χρόνος, να έχω να κάνω μ' ένα παιδάκι πια που πολύ στοιχειώδη πράγματα μπορεί να τα πει.

σε καταλαβαινω απολυτα...κ γω ετσι ημουν με τη μικρη...τρομαζα με τα παντα, ανησυχουσα κτλ κτλ...τωρα ειμαι λιγο πιο χαλαρ... κ μενα ειναι γκρινιαρης. βια να καθισει 15 λεπτα χωρις γκρινια...υπομονη, αυτο εχω να προτεινω...ενταξει εσυ τραβας κ ζορι ρε συ Σκαι...θα περασουν ομως ολα κ σου φαινονται σε λιγο πολυ μακρινα ολα αυτα!!!!! τωρα αυτες τις σκεψεις περι αχρηστων μαμαδων κτλ ολες τις εχουμε κανει, ομως ολες μας ειμαστε πολυ αξιες κ ναι κ γω πιστευω οτι δοκιμαζομαστε...

ovvZp2.png

Αννυ -συνονοματη να υποθεσω;;;- να χαιρεσαι τη μικρη σου...Χρονια σας πολλα κ καλα!!!!!!! πες τη συνταγη για την τουρτα να την εχω υποψιν μου, σε ενα μηνα εχει κ μενα η δικια μου γενεθλια!!!!

ovvZp2.png

Σκαι μου οντως καποιες δοκιμαζονται τους τυχαινουν τα δυσκολα!

Το χω περασει κι εγω και ειχα τρελαθει ελεγα

¨γιατι σε μενα?¨

¨γιατι το δικο μου παιδι τοσο να με παιδευει?¨

Και δεν με καταλαβαινε κανεις.

Δεν εισαι αχρηστη μανα και νομιζω οτι οταν σε πεδευει ενα

Παιδι δενεσαι πιο πολυ μαζι του στο τελος!

Οι καλες μερες θα εθουν θα δεις......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑ ?????? :D;):D

Ναι;)

πες το, γ@μιwνταs!!!...

:(:(:(

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε εχετε δωσει πιπιλα την εχουν παρει εννοω τα μωρα?Εμενα max 1λεπτο να την κρατησει και αν.....

Κι εμενα ρε γμτ:(

... ανυπομονώ να περάσει ο πρώτος χρόνος, να έχω να κάνω μ' ένα παιδάκι πια που πολύ στοιχειώδη πράγματα μπορεί να τα πει.

Καλα κανεις, θα ερθει κι αυτο

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...