Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Μπηκα ετσι στα γρηγορα και επεσα πανω στα υπεροχα νεα!!

Τζιοβαννα μου να σου ζησει γλυκεια μου!!!

Χαρηκα πολυ που ολα πηγανε καλα και γρηγορα!!;)

Σας ευχομαι τα καλυτερα κ καλη επιστροφη στο σπιτι!!

Αντε Ρουμπινακι εισαι η ΕΠΟΜΕΝΗ!!!

Εγω μετακομιζω στο καφε Ιουλιου!:tongue:

Υ.Γ. Καναμε κ το πρωτο μας μπανιο!!;);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Απίστευτη ζέστη σήμερα παιδιά, έχω ιδρώσει ήδη, 25 βαθμούς 8 το πρωί, τι μας περιμένει ακόμα!!!

Το βράδυ όταν ξαπλώσαμε είχε ένα ωραίο αεράκι, άφησα το παράθυρο ανοιχτό κι ήμασταν μια χαρά. Με το που σταμάτησε ο αέρας κατά τη 1 το βράδυ, δράμα. Τσιτσιδωθήκαμε όλοι, άφησα κ το μωρό με το φανελάκι, άνοιξα τον ανεμιστήρα στο ταβάνι κι έτσι κοιμηθήκαμε. Με το που σηκώθηκα κ ντύθηκα δράμα!! αλλά έχε χάρη που έχω ανοιχτά παντού, πού να κυκλοφορήσω τόπλες χαχα!!

Κορίτσια από Θεσ/νίκη θέλω τα φώτα σας. Για να πάω από το σταθμό των ΚΤΕΛ στο Παν/μιο Μακεδονίας (Εγνατίας 156) είναι μεγάλη απόσταση; Πηγαίνει λεωφορείο ή πρέπει να πάρω ταξί; Αν γνωρίζει καμία ας με διαφωτίσει!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!

Εμείς ήσυχο βράδυ, πρωινό με χ@σιμο ως τον αφαλό, αφού χθες "ξέχασε" να τα κάνει και τώρα τον παίρνει ο ύπνος στο ρηλαξ. Περιμένω τον μεγάλο τώρα να ξυπνήσει.

Giοvanna να σου ζήσει! Καλό σαραντισμό να έχετε!

Αννυ στο εαπ κι εσυ; Εγω είμαι στο τέλος της διπλωματικής!

Ούτε κοντα, ούτε μακρια είναι τα ΚΤΕΛ απο το ΠΑ.ΜΑΚ., μέτρια απόσταση, να υπολογίζεις μισή ώρα σίγουρα για να μη χάσεις τις εξετάσεις. Απο τα ΚΤΕΛ θα πάρεις το 31(βουλγαρη-σφαγεία) και θα κατέβεις ή στάση ΑΧΕΠΑ και θα περπατησεις λίγο όλο ευθεία και μόλις φτάσεις στην πρώτη διασταύρωση μπροστά σου είναι το ΠΑΜΑΚ. Η θα κατέβεις στην επόμενη στάση Αγία Φωτεινή-Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και θα είσαι ακριβώς στο πλάι και πίσω μέρος του ΠΑΜΑΚ. Λιγο πιο κοντά αλλά ίσως χάσεις περισσότερο χρόνο από την πίσω πλευρά να βρεις που πρέπει να πας. Στη στάση ΑΧΕΠΑ αν κατέβεις περνάει και το 14(σταθμός-Άνω Τούμπα) το οποίο αν πάρεις η επόμενη στάση είναι πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατεβαινεις στην κεντρική είσοδο. Πάντως μέχρι να έρθει το 14 πας και με τα πόδια, η επόμενη στάση είναι. Αν σε μπέρδεψα πες μου να σε ξεμπερδέψω! Καλή επιτυχία!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Έβλεπα τη λίστα που σχεδόν ολοκληρώθηκε και αναρωτιέμαι κάποια κοριτσακια όπως η Ναντια, η Lila pause, pele, hippo κλπ έχουν χαθεί. Αλήθεια όσες έχετε Facebook μήπως μπαίνουν εκεί, είναι καλά;

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

κοριτσια τι κανετε????

εγω ειμαι στα ορια καταρρευσεις!!!!ολοι μερα ειμαστε στο στηθος και αλλαγμα!ξυπναμε απο τις 5.30 το πρωι και κοιμομαστε στις 1 το μεσημερι για δυο ωρες και μετα παλι τα ιδια μεχρι το βραδυ!να μας ζησουν οι νεες αφηξεις!!!!!χριστιανα και ρουμπινη αντε σειρα σας τωρα,με το καλο!!!!!!skybeam υπομονη,σε καταλαβαινω απολυτα!λετε μετα τα 40 να μπουνε σε προγραμμα η θα ειμαστε στα ιδια???

a>2eM3p2.png

Καλημερα κοριτσια!

Η κοιλια μου κ εγω,ειμαστε ακομα εδω!!:o

Διαβαζω για κολικους,κλαματα κ ξενυχτια κ μου φαινοντε τοσο μακρινα ολα αυτα..:rolleyes:

Κατι ξερουνε που λενε κανε συντομα το δευτερο, γιατι αμα ξεφυγεις απο την κατασταση αυτη, θα βαριεσαι μετα να ξαναμπεις!!:rolleyes:

Σημερα εχω γιατρο κορες!

Θα μου κανει αυτη την αποκολληση που σας ελεγα..:?

Ελπιζω να πανε ολα καλα..

Kalhmera! Giovanna, να σου ζησει!:P:p:p

Απίστευτη ζέστη σήμερα παιδιά, έχω ιδρώσει ήδη, 25 βαθμούς 8 το πρωί, τι μας περιμένει ακόμα!!!!

Κι εδω...χαλια, εχω αρχισει κιαι φρικαρω για το πώς θα περασει το καλοκαιρι....

Έβλεπα τη λίστα που σχεδόν ολοκληρώθηκε και αναρωτιέμαι κάποια κοριτσακια όπως η Ναντια, η Lila pause, pele, hippo κλπ έχουν χαθεί. Αλήθεια όσες έχετε Facebook μήπως μπαίνουν εκεί, είναι καλά;

Εκτος από χιππο (που δεν ξερω), οι λοιπες ειναι καλα. Η Ναντια μπηκε κι εδω χτες;)

Σημερα εχω γιατρο κορες!Θα μου κανει αυτη την αποκολληση που σας ελεγα..:?Ελπιζω να πανε ολα καλα..

Αντε να δουμε, περιμενουμε τα νεα και οδευουμε προς εξαλειψη της λιστας!

ολοι μερα ειμαστε στο στηθος και αλλαγμα!ξυπναμε απο τις 5.30 το πρωι και κοιμομαστε στις 1 το μεσημερι για δυο ωρες και μετα παλι τα ιδια μεχρι το βραδυ!

Τι εννοεις ολη τη μερα?Θηλαζει ή απλα χαζευει στο στηθος?

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μόλις τελείωσα κι εγω απο γιατρο...εμένα μόνο καρδιοτοκογραφημα μου έκανε και περιμένουμε...έκανα τις συσπασουλες μου αλλα όχι τοκετου,αύριο παλι και σίγουρα θα γεννησω την Τρίτη πια αν δεν αποφασίσει μόνο του να έρθει! Χριστιαννα βλέπω να γεννες και να μένω μονη μου με κοιλια...αλήθεια θα σας αφήσω και θα παω στο καφέ του Ιουλίου!!!!!!

Γιοβαννα να σου ζήσει!!!!!!

Κορίτσια με κολικους κουράγιο....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω πεθανει απο την ζεστη..

το βραδυ την εβγαλα με τον ανεμιστηρα μες τα μουτρα.

σημερα το πρωι το θερμομετρο εδειχνε 35 βαθμους. τωρα δεν ξερω ποσοι ειναι..

Ρουμπινακι αχχ κουραγιο..

την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες???????

ηταν ευκολος τοκετος?

Kalhmera! Giovanna, να σου ζησει!:P:p:p

Κι εδω...χαλια, εχω αρχισει κιαι φρικαρω για το πώς θα περασει το καλοκαιρι....

Εκτος από χιππο (που δεν ξερω), οι λοιπες ειναι καλα. Η Ναντια μπηκε κι εδω χτες;)

Αντε να δουμε, περιμενουμε τα νεα και οδευουμε προς εξαλειψη της λιστας!

Τι εννοεις ολη τη μερα?Θηλαζει ή απλα χαζευει στο στηθος?

σκουντουφλα ναι ολοι μερα θηλαζουμε!

a>2eM3p2.png

Mαρία, σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ναι, ΕΑΠ κι εγώ, αλλά το πηγαίνω με ρυθμούς χελώνας, μια μια ενότητα, με βλέπω να το τελειώνω όταν θα δίνει η κόρη μου πανελλήνιες χαχαχα :tongue::tongue: Έλεγα να κάνω κι επανάληψη τρομάρα μου, σκ@τούλες ίσα ίσα που έχω δει περασμένα θέματα στο πόδι, κι έχω πάει πολύ καλά στις εργασίες γμτ, τουλάχιστον γράφουμε με βιβλία εμείς. Άσε που μέχρι τώρα ήμουνα Λάρισα κι ήταν κοντά με το τρένο και το κτήριο απέναντι απ' το σταθμό, Θεσ/νίκη είναι πιο ζόρι.

Όταν θα πηγαίνω φτάνω γύρω στις 12 και γράφω 1.30 οπότε έχω αρκετή ώρα, όμως τελειώνω πέντε και κτελ για Βόλο έχει πέντε και τέταρτο :evil: κι αν το χάσω θα περιμένω 2 ώρες το επόμενο, θα κοιτάξω μήπως μπορέσω και φύγω νωρίτερα κι ας μην έχω γράψει όλα τα θέματα, στο κάτω κάτω να περάσω θέλω, όχι και βαθμό!

Άσχετο, εισιτήρια βγάζεις και μέσα στο λεωφορείο; - σόρρυ για την ασχετοσύνη :oops:

Τα κορίτσια τα σκεφτόμουνα κι εγώ, ίσως όταν ξελασκάρουνε λίγο να ξαναμπούν, μακάρι.

Χριστιάνα, άντε με το καλό στο γιατρό και με καλά νέα! πού ξέρεις, μπορεί να κοντεύει η ώρα!!

Σας αφήνω τώρα να φτιάξω την τούρτα (θα προσπαθήσω τουλάχιστον!)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

...αλήθεια θα σας αφήσω και θα παω στο καφέ του Ιουλίου!!

Προλαβαινεις!Προλαβαινεις!Απλα το μπεμπε θελει να πιασουν για τα καλα οι ζεστες, να ειναι καρα-καλοκαιρικατικο φαινεται!

σκουντουφλα ναι ολοι μερα θηλαζουμε!

Μπορει να ειναι και απο τη διψα που λενε τωρα που κανει ζεστη...

Σας αφήνω τώρα να φτιάξω την τούρτα (θα προσπαθήσω τουλάχιστον!)

Τι τουρτααααα????

(κατι εγραψες και το εχασα μαλλον:confused:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...