Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Kαλημερες κοπελιες!

Σημερα δεν την τολμησα τη βολτα, εχει μια ζεστη εδω, Αυγουστιατικη...

Αυτό που διάβασες στο parents..... γιατί ψυλλιάζομαι τι είναι.... απλά ξέχασέ το.

Οχι, οχι! Δεν διαβασα τιποτα τρομακτικο (παλια το εκανα, αλλα τωρα οταν υποπτευομαι τιποτα τραγικο, το παραταω)! Eνα απλο θεματακι για εμβολια διαβασα (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=130839) και ειδα τι προβληματισμος παιζει. Τελοσπαντων, λεω να μην το κανω τελικα. Θα δω...εχω μεχρι την αλλη Παρασκευη να αποφασισω. Οι παιδίατροι γενικα το δεχονται οταν αρνεισαι να κανεις εμβολιο που σου εχουν γραψει ή θα μου την πει κιολας:confused:???(να εχω προετοιμασει τι θα πω διοτι, ειπαμε, εγω ειμαι και κλ@νι@ρ@:oops:)

Σημερα έχω και επέτειο γάμου!!!!!

Ρουμπινακι, να'στε καλα κοπέλα μου!:P:p:p

Η λεκάνη ομως παραμένει ανοιχτή και πολλά ρούχα δεν μου είναι άνετα...Ο αφαλός μου επισης μαρτυρά οτι έχω γεννήσει, εκει που ήταν έξω τώρα εχει γίνει ενα μεγάλο βαθουλωμα.

Ο μπεμπης με φορμακι- σαλοπέτα με κλειστά ποδαράκια και από πάνω μονο το τιραντέ κορμάκι! Τα χεράκια ολόκληρα έξω! Πέρα απο το φόβο μην κρυωσει και οπτικά το θέμα ήταν...

Ρε παιδια εμενα ξερετε τι ειναι αυτο που δεν χωραει στα ρουχα με τιποτα? Το στηθος! Δεν εχω προβλημα με κοιλια, λεκανη κλπ και εχω με το βυζι! Κι ημουν παντα μικρο προς κανονικο, οποτε καταλαβαινετε το σοκ! (ο αφαλος μου, παρομοιως...)

Μαρια, πολύ γελιοοοοο!

Ρουβα στον εκανε !!!!(στο "τωρα αρχιζουν τα δυσκολα":tongue:)!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα, ή μάλλον καλησπέρα, μεσημέριασε..

Τι γινεται ρε παιδια? Πας το παιδί σου για εμβολιο με την ψυχη στο στομα να μη σου παθει τιποτα ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:evil:? Εχω ψιλοφρικαρει με αυτα που μου απαντατε. Ασε που διαβασα κι ενα σχετικο θεμα στο parents και εχω πεσει πολυ ψυχολογικά. Τωρα πραγματικα οι ανησυχιες της εγκυμοσυνης εχουν αρχισει να φαινονται πταισμα...

Αυτά είναι που φοβάμαι και δεν τα θέλω τα πενταπλά και τα εξαπλά. Πολλά έχουν γραφτεί, αν μπορέσω θα τα αποφύγω και θα τα κάνω μονά ή διπλά, ό,τι υπάρχει. Βέβαια με όποιον γιατρό κι αν έχω συζητήσει τους φόβους μου, κανείς δεν τα παραδέχεται.

κοριτσια εσας που τα μωρα σας εχουν κολικουσ και δινεται και γαλα σκονη πηρατε καποιο ειδικο γαλα μηπως;;

Μας έδωσε το frisolac comfort που το πίνουμε εναλλάξ με το απλό frisolac.

Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου ο μικρός όλη νύχτα ήθελε στήθος και η κόρη μου ξύπναγε κάθε τρεις και λίγο και με φώναζε.Το αποκορύφωμα σηκωθήκαμε από τις 5.30 και καθόμαστε στο μπαλκόνι αγκαλιά να δω για πόσο...

Σήμερα ζούμε παράλληλη μέρα!

Σημερα έχω και επέτειο γάμου!!!!!

Να είστε καλά κι αγαπημένοι!

mariath δεν υπάρχει λέξη στο post σου που να μη ζήλεψα!

:D:rolleyes:

Κ.... Πώς προτιμάει να είναι βεντούζα πάνω μου και να ιδρωκοπάμε δεν μπορώ να καταλάβω! :tongue:

Χαχα! :D :D <3

Παιδιά μου, αχ! παιδιά μου!

Χτες το βράδυ ξεκίνησε με δράματα. Κατά τις 10,30 δίνω ντεπόν, κοιμάται ώς τις τρεις. Τρεις με έξι έχουμε εναλλάξ κλάματα, τάισμα, ρέψιμο, κακά, κλάματα τάισμα, ρέψιμο, κλάματα. Τελικά κοιμάται ώς τις 10.

Από τις 10 μέχρι τώρα το πρόγραμμα είχε τάισμα, ρέψιμο, γκρίνια, τάισμα, ρέψιμο, κακά (μια πάνα γεμάτη με κακά σε μορφή πάστας, λερωμένο μέχρι τον αφαλό, το έπιασα όπως όπως και το έβαλα κάτω από τη βρύση ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν είχα επιλογή! Πώς δεν μου έπαθε τίποτα έτσι όπως τό' χα...). Κατούρησε και το σύμπαν και πάνω μου, τον άλλαξα και ρούχα σεντόνια και λοιπά και μετά κοιμήθηκε σαν τελικό ς στο ρηλάξ και μόλις τέλειωσα το μάζεμα του σπιτιού, τώρα έβαλα κι ένα πλυντήριο τα ρούχα του.

Εν τω μεταξύ έχω ταυτόχρονα και θέμα με τον άντρα μου που προσπαθεί να κλείσει μια παλια εταιρεία, ο πρώην συνεργάτης του τον εκβιάζει, χρωστάει κι εφορία/τέβε, τι να σας πω, έχει σκοτεινιάσει το μυαλό μας. Περνάμε ζόρικη περίοδο :? Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, θα περάσουν κι αυτά, τι στο καλό, μπαίνουμε φέτος στα 13 χρόνια σχέσης με τον άντρα μου (χτες είχαμε κι εμείς επέτειο γάμου, που βέβαια πέρασε στο ντούκου). Τόσα έχουμε περάσει μαζί, θα περάσουν κι αυτά...

Ταίζω και ζεσταίνομαι!!! :evil::evil: Παιδιά έχει αρχίσει να πιάνει για τα καλά η ζέστη. Ιδρωκοπάω συνέχεια, όχι σουτιέν δεν μπορώ ν' ανεχτώ, ούτε μπλούζα πάνω μου. Μου φαίνεται ότι θα μπω μαζί του στη ντουζιέρα χαχαχα :tongue:

Βλέπω και τα πλακάκια απέναντι που 'χουν γίνει χάρτης απ' τους λεκέδες, λάδια, καφέδες, χυμοί, κρόκος απ' το πρωινό αβγό της μεγάλης κλπ.... αν ελεήσει να κοιμηθεί θα σφουγγαρίσω τόπλες ;) Κι αύριο το πρωί το πάτωμα πάλι έτσι θα 'ναι... :rolleyes: Έχω και σίδερο τι καλά, θα κάνω κι ατμόλουτρο ;)

Ράνια, σήμερα πια δεν υπάρχει κανείς χωρίς παρόμοιο πρόβλημα. Ή που θα 'χεις τη δική σου δουλειά και θα χρωστάς στους μισούς γνωστούς ή που θα είσαι υπάλληλος, καλή ώρα σαν το δικό μου, και θα σου χρωστάνε μισθούς κι άντε να τους πάρεις. Τι να πεις, οι τρεις σοφοί έχουν πάλι σύσκεψη σήμερα πώς θα σώσουν τη χώρα, στις συσκέψεις είναι πρώτοι ;) Το μόνο που εύχομαι είναι να περάσει η δική μας γενιά τα δύσκολα, να 'χουν τουλάχιστον τα παιδιά μας καλύτερες προοπτικές και να μη χρειαστεί να ξενιτευτούν στα πέρατα του κόσμου.

Σοφία, το ίδιο είχα κι εγώ!!! Έχουμε μια βάφτιση, έχω ένα φόρεμα καλοκαιρινό σε αμπίρ γραμμή, οπότε λέω θα βάλω αυτό, μια χαρά κρύβει κι όλη την κοιλιά, περιφέρεια κλπ., με το που το βάζω κι ανεβάζω το φερμουάρ πού να κουμπώσει στο βυζί! Τζίφος :tongue::rolleyes::rolleyes:

Πάω να ταίσω τη μεγάλη και να συμμαζέψω (επιτέλους)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

(χτες είχαμε κι εμείς επέτειο γάμου,...

Να ζησετε:D!

Σιγουρα θα'ρθουν καλυτερες μερες, απλά, ναι, αυτο το "όλα μαζι" τα κανει βουνο...Καλή υπομονη να εχετε και ολα να ξεμπερδεψουν οσο πιο ανωδυνα γινεται

Έχουμε μια βάφτιση, έχω ένα φόρεμα καλοκαιρινό σε αμπίρ γραμμή, οπότε λέω θα βάλω αυτό, μια χαρά κρύβει κι όλη την κοιλιά, περιφέρεια κλπ., με το που το βάζω κι ανεβάζω το φερμουάρ πού να κουμπώσει στο βυζί! Τζίφος :tongue::rolleyes::rolleyes:

Κι εγω με αφορμη μια βαφτιση δοκιμασα τα ρουχα μου...αντε να δουμε:confused:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Sky να ζήσετε και να φτάσετε τα 103 χρόνια γάμου!!!

Τι ζέστη ειναι αυτη??? εγω το βράδυ κοιμήθηκα με το κλιματιστικο,ευτυχώς ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα όταν κοιμάται και δεν γκρίνιαζει ότι θα παγώσει!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αλήθεια,

τι προϊόντα βρεφικής περιποίησης χρησιμοποιείτε;

Αφρουλουτράκια και τέτοια;;;;

(δώστε τα φώτα σας στις μέλλουσες)

Εμείς χρησιμοποιούμε της frezyderm, είμαι πολυ ικανοποιημένη ειδικά απο την κρέμα για τον ποπο! Δεν έχω βάλει αλλη εταιρεία για να σου πω συγκριτικά.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κοριτσια κ εγω ενα δραμα περναω απο χτες. ειναι βεντουζαρισμενη πανω μου, μονο ετσι ηρεμει. τις ωρες που ειναι εδω ο αντρας μου την παιρνει κ αυτος κ ηρεμω λιγο. σημερα εχω κ ημικρανια, μαλλον θα μου ερθει περιοδος. γαματο;;;

Καλημερα!

Κατι παιζει με το λαπτοπ κ δεν εχω ιντερνετ.

Μαρια γελασα πολυ με τον αντρα σου!

Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι καντε κατι σημερα.

Σκαι γιατι παιδι μου στο ντουκου?εστω ενα ποτηρακι

Κρασι μπροστα στην τβ με το μπεμπε στον ωμο!!!!

Ταίζω και ζεσταίνομαι!!! :evil::evil: Παιδιά έχει αρχίσει να πιάνει για τα καλά η ζέστη. Ιδρωκοπάω συνέχεια, όχι σουτιέν δεν μπορώ ν' ανεχτώ, ούτε μπλούζα πάνω μου. Μου φαίνεται ότι θα μπω μαζί του στη ντουζιέρα χαχαχα :tongue:

Βλέπω και τα πλακάκια απέναντι που 'χουν γίνει χάρτης απ' τους λεκέδες, λάδια, καφέδες, χυμοί, κρόκος απ' το πρωινό αβγό της μεγάλης κλπ.... αν ελεήσει να κοιμηθεί θα σφουγγαρίσω τόπλες ;) Κι αύριο το πρωί το πάτωμα πάλι έτσι θα 'ναι... :rolleyes: Έχω και σίδερο τι καλά, θα κάνω κι ατμόλουτρο ;)

Ουυυυυ σεξυ μαμα!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Αυτο το βεντουζαρισμα ειναι αξιον αποριας παντως!

Πώς βολευονται πανω νας μ' αυτη τη ζεστη ρε παιδι μου?

Εγω απο σημερα ξεκιναω και δευτερο μπανιο μεσα στην ημερα, το μεσημερι, πριν τον μεσημεριανο υπνο, χωρις αφρολουτρα κλπ, απλα τον αφηνω μεσα στο μπανακι για κανα 15'. Νομιζω καπως ανακουφιστηκε απο τη ζεστη.

Ναντια, εγω φρεζυντερμ αφρολουτρα, αλλα για κρεμουλα εχω παρει την βρεφικη της bepanthol, που ειναι ελαφρια κρεμα στην υφη και στην απορροφηση (αυτούς τους στοκους δεν τους μπορω! κι εχω δοκιμασει απ' όλους, μεσω δειγματων-penaten, sudokrem, mustela, frezyderm και δεν συμμαζευεται, ετσι κι αλλιως δεν μου εχει συγκαει εμενα...πιο πολυ βαζω αναμεσα απ'τα μπουτια και κατω απ'τις μασχαλες, που ερεθιζεται το δερμα του από το "κουνα χερια-ποδια ολη μερα").

NuWHp2.png

InJWp3.png

Σκάι μου να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι πολλά πολλά χρόνια ακόμα και να καμαρώνετε τα παιδιά σας....

Ρουμπινάκι και εσείς να έχετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια με τον άντρα σου και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

Εμείς από καλλυντικά χρησιμοποιούμε weleda και είμαι υπερ ευχαριστημένη για αυτό και τα παίρνω και στα 3.

Και εγώ θέλω χωρίς σουτιέν αλλά μόλις το βγάζω τρέχουν γάλατα όλη την ώρα από το στήθος...Αφήστε δε αυτή την σέξι μυρωδιά ξυνισμένου γιαουρτιού που έχω όλη την ώρα ειδικά στο στήθος μαγεία!!!!

Αχ εμένα η μεγάλη με ξενύχτισε σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε μάλλον επειδή χθες ο άντρας μου είχε την φαεινή ιδέα να αφήσει τα παιδιά τα μεγάλα στην μάνα μου για ύπνο πάθαν πανικό ειδικά η μικρή δεν την έχω ξανά αφήσει και ποτέ και εκτός από το ότι κοιμήθηκα και με τα 3 παιδιά μαζί κάθε που σηκωνόμουν για να ταΐσω τον μικρό τσουπ σηκωνόταν και η κόρη μου να δει μήπως φύγω...Ε στο τέλος σηκωθήκαμε οριστικά και εγώ και αυτή και καθόμαστε στο μπαλκόνι ήπιαμε το γάλα μας και κουβεντιάζαμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σας έχω νέα το τσίμπησα από κοινή μας φιλή με την γιοβάννα...

"Σας εχω και ενα ευχαριστο ,γεννησε η Γιοβαννα μας σημερα τη νυχτα εναν υγιεστατο ,κουκλο πανευκολα και ταχυτατα!Ειμαι πολυ συγκινημενη για την φιλεναδα μου, της αξιζει καθε ευτυχια!"

Γιοβάννα να σου ζήσει ο γιος σας γερός και καλότυχος!!!

Χριστιάνα και Ρουμπίνι μόνο εσείς μείνατε πλέον με το καλό και εσείς!!!

εντιτ: η γιοβάννα γέννησε τα ξημερωματα μεσα σε μια ωρα 3400 ο μικρος και 52 εκατοστα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. marinaki!!! Τρίτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2520 κιλά 48 εκ.

17. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

18. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

19. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

20. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

21. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

22. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

23. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

24. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

25. twinomama - Πέμπτη 13/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2390 κιλά & ΚΟΡΙΤΣΙ 2170 κιλά

26. Νip - Πέμπτη 13/06/2013 -

27. GiovannaXA - Tετάρτη 19/06/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3400 κιλά 52 εκ.

και οι υπόλοιπες!

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Γιοβάννα να σας ζήσει ο παίδαρος! 3400 σε μια ώρα, πρέπει να έκανες ρεκόρ!!! ;):tongue:

Πριν από λίγο διάβασα ένα άρθρο στο newsit για τα "παιδιά φαντάσματα" των άπορων οικογενειών που εκβιάζονται από τα νοσοκομεία γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τα νοσήλεια. Αχ βρε Ελλαδιστάν, ούτε να γεννηθεί κανείς δεν έχει δικαίωμα;;; :cry::?

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...