Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες....

Σας έχασα για λίγο γιατι δεν είχαμε Ίντερνετ,

λογω αλλαγής τηλεφωνικής εταιρείας...

Όλες καλα??νεες αφίξεις είχαμε??

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...

Κορίτσια εχω κουραστεί....ειμαι όλη μερα με το στήθος έξω...

Εχω αρχίσει να νιώθω σαν τις αρχαίες μινωιτισσες που ήταν τοπλες...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαι πως πάτε με κολικους??ακομα υποφέρει ο μπεμπης??

Ευατι ειναι αυτο??πρωτη φορα το ακούω....

Ηκυστη σου ειπε αν θα απορροφηθεί??

Μαρίνακι καλώς όρισες!!

Εμβόλιο πόσιμο κ εμεις δεν εχουμε κανει ακομα...

Ο γιος μου οταν ήταν 2 μηνων του έκαναν ενα

εξαπλο στο ενα μπουτι κ στο αλλο μπουτι την πρωτη

δόση του εμβολίου γιαπνευμονιοκοκκο... Κ φυσικα σήκωσε

πυρετο την επόμενη μερα...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Κορίτσια εχω κουραστεί....ειμαι όλη μερα με το στήθος έξω...Εχω αρχίσει να νιώθω σαν τις αρχαίες μινωιτισσες που ήταν τοπλες...

Κι εγω ακριβως το ιδιο...ειναι κουραστικο, να λεμε την αληθεια. Επισης τι ομορφα, κομψα και αρχαιοελληνικα που το παρομοιασες! Εγω θα ελεγα ότι ειμαι σαν τις γυφτισσες, ολη την ωρα με ενα μωρο στο βυζι:confused:

Ο γιος μου οταν ήταν 2 μηνων του έκαναν ενα

εξαπλο στο ενα μπουτι κ στο αλλο μπουτι την πρωτη δόση του εμβολίου γιαπνευμονιοκοκκο... Κ φυσικα σήκωσε πυρετο την επόμενη μερα...

Τι γινεται ρε παιδια? Πας το παιδί σου για εμβολιο με την ψυχη στο στομα να μη σου παθει τιποτα ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:evil:? Εχω ψιλοφρικαρει με αυτα που μου απαντατε. Ασε που διαβασα κι ενα σχετικο θεμα στο parents και εχω πεσει πολυ ψυχολογικά. Τωρα πραγματικα οι ανησυχιες της εγκυμοσυνης εχουν αρχισει να φαινονται πταισμα...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεια σας μανουλες....

Σας έχασα για λίγο γιατι δεν είχαμε Ίντερνετ,

λογω αλλαγής τηλεφωνικής εταιρείας...

Όλες καλα??νεες αφίξεις είχαμε??

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...

:D:D:D γεια σου ρε μαρακι πολυ μαρεσε αυτο!

Τα αερια ειναι το σημα κατατεθεν των κολικων κι η

δικια μου μας εχει φλομωσει!!!!Πολυ συχνα αυτο

που της κανω ειναι γυμναστικη στα ποδια δηλαδη να τα

πιεζω στην κοιλια ή να της κανω την κινηση οτι κανει

ποδηλατο. Στο ενα λεπτο εχει αμολησει αεριο και πολλες

φορες με περιεχομενο....:tongue: οσο της κανω γυμναστικη

δεν γκρινιαζει καθολου και την ανακουφιζει και απο αερια δοκιμαστε το!

Κοριτσια αυτο με το ποσιμο εχει να κανει με γαστρεντεριτιδα

αν καταλαβα καλα?γιατι μη νομιζετε οτι τα θυμαμαι.

Παντως ο μεγαλος που δεν το χει κανει εχει περασει γαστρεντεριτιδες

και μαλιστα σε μια που κρατησε 15 μερες και πηγαμε 3 φορες παιδων

με το φοβο της αφυδατωσης η μικρη το περασε ελαφρια σε ενα 24ωρο.

Ειχε κανει το εμβολιο αλλα θηλαζε κιολας δεν ξερω αν επαιξε κι αυτο ρολο

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

:D :D :D :D :D

Koυράγιο Μαράκι! Ελπίζω να χορτάσει όπου νά' ναι και να σ' αφήσει να ξεκουραστείς το βράδι!

Διαφημίσεις

anna1979 αυτο με τα αερια το εχουμε και μεις..για παρα πολλα ομως και ακουγονται και πολυ!1χαχαχαχα!ειναι απο τους κολικους ε;;:(

Μαρινα κ μας ακουγονται παρα πολυ...κ συνεχεια!!!!!!! μαλλον απο τους κολικους ειναι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

:D:D:D γεια σου ρε μαρακι πολυ μαρεσε αυτο!

Τα αερια ειναι το σημα κατατεθεν των κολικων κι η

δικια μου μας εχει φλομωσει!!!!Πολυ συχνα αυτο

που της κανω ειναι γυμναστικη στα ποδια δηλαδη να τα

πιεζω στην κοιλια ή να της κανω την κινηση οτι κανει

ποδηλατο. Στο ενα λεπτο εχει αμολησει αεριο και πολλες

φορες με περιεχομενο....:tongue: οσο της κανω γυμναστικη

δεν γκρινιαζει καθολου και την ανακουφιζει και απο αερια δοκιμαστε το!

Κοριτσια αυτο με το ποσιμο εχει να κανει με γαστρεντεριτιδα

αν καταλαβα καλα?γιατι μη νομιζετε οτι τα θυμαμαι.

Παντως ο μεγαλος που δεν το χει κανει εχει περασει γαστρεντεριτιδες

και μαλιστα σε μια που κρατησε 15 μερες και πηγαμε 3 φορες παιδων

με το φοβο της αφυδατωσης η μικρη το περασε ελαφρια σε ενα 24ωρο.

Ειχε κανει το εμβολιο αλλα θηλαζε κιολας δεν ξερω αν επαιξε κι αυτο ρολο

κ γω του τις κανω αυτες τις ασκησουλες με τα ποδια κ πολυ του αρεσει, με κοιταζει με περιεχομενο οσο του τις κανω κ συνηθως κανει κ κακα!!!!!!!

ovvZp2.png

Τι γινεται ρε παιδια? Πας το παιδί σου για εμβολιο με την ψυχη στο στομα να μη σου παθει τιποτα ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:evil:? Εχω ψιλοφρικαρει με αυτα που μου απαντατε. Ασε που διαβασα κι ενα σχετικο θεμα στο parents και εχω πεσει πολυ ψυχολογικά. Τωρα πραγματικα οι ανησυχιες της εγκυμοσυνης εχουν αρχισει να φαινονται πταισμα...

Αυτό που διάβασες στο parents..... γιατί ψυλλιάζομαι τι είναι.... απλά ξέχασέ το. Το ότι συνέβηκε κάτι σε ένα παιδάκι...... αν φταίχτης ήταν το εμβόλιο.... δεν σημαίνει ότι θα συμβεί σε όλα τα παιδιά. Σας το ξαναλέω... πρέπει να εμπιστευόμαστε τους παιδιάτρους μας..... και όποια απορία έχουμε να τη συζητάμε μαζί τους. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα, για διάφορα εμβόλια, αλλά η επιστήμη προχωράει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια εσας που τα μωρα σας εχουν κολικουσ και δινεται και γαλα σκονη πηρατε καποιο ειδικο γαλα μηπως;;εχουμε παιδιατρο την αλλη βδομαδα και ανησυχω μεχρι τοτε..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις που κανω συνεχεια..

πρωινές καλημέρες και από εμάς....

Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου ο μικρός όλη νύχτα ήθελε στήθος και η κόρη μου ξύπναγε κάθε τρεις και λίγο και με φώναζε.Το αποκορύφωμα σηκωθήκαμε από τις 5.30 και καθόμαστε στο μπαλκόνι αγκαλιά να δω για πόσο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

πρωινές καλημέρες και από εμάς....

Σήμερα δεν κοιμήθηκα καθόλου ο μικρός όλη νύχτα ήθελε στήθος και η κόρη μου ξύπναγε κάθε τρεις και λίγο και με φώναζε.Το αποκορύφωμα σηκωθήκαμε από τις 5.30 και καθόμαστε στο μπαλκόνι αγκαλιά να δω για πόσο...

Καλημέρα και κουραγιο!

Με τον μικρο ή την μικρή?

Κορίτσια κουράγιο με τους κολικους θα περάσει που θα παει....

Εμείς ακόμα εδώ με κοιλια!!!!!

Σημερα έχω και επέτειο γάμου!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κοριτσια εσας που τα μωρα σας εχουν κολικουσ και δινεται και γαλα σκονη πηρατε καποιο ειδικο γαλα μηπως;;εχουμε παιδιατρο την αλλη βδομαδα και ανησυχω μεχρι τοτε..συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις που κανω συνεχεια..

καλημερα!!!!! οχι εγω δεν εχω παρει ειδικο γαλα...του δινω το νοβαλακ1...

ovvZp2.png

Καλημέρα!

Ρουμπινακι να ζήσετε μαζί και αγαπημένοι εώς τα βαθιά γηρατειά!

Εμείς είχαμε ενα ήσυχο βράδυ, γενικα τα βραδιά είναι καλοί και οι δυο οπότε μαζεύω δυνάμεις!

Χθες πήγα κι εγω γυναικολογο και ολα οκ! Έμεινε "έκπληκτη" με το πως κατάφερα να επανέλθω και πάλι τόσο γρήγορα. Οπτικά της λέω έξω απο τα ρούχα έτσι φαίνεται και όντως είμαι -2κιλά και η κοιλιά εχει μαζευτεί. Η λεκάνη ομως παραμένει ανοιχτή και πολλά ρούχα δεν μου είναι άνετα...Ο αφαλός μου επισης μαρτυρά οτι έχω γεννήσει, εκει που ήταν έξω τώρα εχει γίνει ενα μεγάλο βαθουλωμα. Βάλε και τη μαύρη γραμμή συν την οριζοντια γραμμή που είχα καεί στον 8ο η κοιλιά μου εχει τα χάλια της. Τέλος πάντων ας μην είμαι αχαριστη, τουλάχιστον με ρούχα δείχνω μια χαρά!

Χθες που λέτε που πήγα γιατρο ο άντρας μου κράτησε τα παιδιά. Μου λέει πήγαινε και στα μαγαζιά μην βιαζεσαι να γυρίσεις. Ξέρω κάποιες θα ζηλεψετε... Με παίρνει τηλέφ σε κάποια φαση και μου λέει θα τους βγάλω βόλτα, τι να φορέσω στο μπεμπη; Τώρα μπορει να ζηλεψετε και πιο πολύ! Του λέω πάρε ενα φορμακι απο το συρτάρι και μην ξεχάσεις να του βάλεις καλτσακια. Και του ξαναλέω πριν κλείσουμε μην ξεχάσεις τα καλτσακια! Γυρίζοντας πάω να τους βρω, ήταν σε ενα αναψυκτήριο και τι βλέπω; Ο μπεμπης με φορμακι- σαλοπέτα με κλειστά ποδαράκια και από πάνω μονο το τιραντέ κορμάκι! Τα χεράκια ολόκληρα έξω! Πέρα απο το φόβο μην κρυωσει και οπτικά το θέμα ήταν... Καλά του λέω ακόμη και με το μάτι φαίνεται οτι κατι δεν παει καλά με αυτό το ντύσιμο. Δεν μου είπες να βάλω μπλουζά μου λέει, μόνο καλτσακια. Και του έβαλες απο μεσα και καλτσακια; Όχι ειπα θα ζεσταθει. Πάλι καλα του λέω...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλημερα κοριτσια!

Μια νυχτα θριλερ κ για εμενα..

Δεν εκλεισα ματι απο την πολυ ζεστη.. Ημουν λουσμενη στον ιδρωτα ολη νυχτα κ ειχα κ την κορη μου να πηγαινο-ερχεται συνεχεια. Τσακιστηκε κ μια φορα [δεν ξερω που] κ την ακουγα που ουρλιαζε κ ετρεχα μες τα χαραματα στο σπιτι.. ουφφ..:?

Τωρα τακτοποιησα το σπιτι μιας κ σημερα, για την ωρα, δεν ειμαι σαν Αμεα..

Ρουμπινακι μου να ζησετε κ παντα αγαπημενοι! Λες να γεννησεις σημερα κ να εχετε κ το καλυτερο δωρο? :)

Μαρινακι ουτε κ εγω επαιρνα ειδικο γαλα. και μην ζητας συγνωμη καλε! η καθε μια κανει τις αποριες της,κ αν καποια αλλη ξερει θα απαντησει!;)

Αυτα κοριτσια. Παω να απλωσω τα σεντονια που τα επλυνα.. κ να βγαλω κ τα μαξιλαρια εξω στον ηλιο..

φιλια!

Καλημέρα!!

Ρουμπινάκι, να ζήσετε και να γιορτάσετε πολλές επετείους μαζί ακόμα!!!

Κι εμείς μπαλκονάτο τη βγάλαμε χτες το απόγευμα, μέχρι τις 10 που τον έβαλα για ύπνο λόγω ζέστης. Άρχισε το σπίτι να γίνεται ψιλοανυπόφορο!! :mad:

Η μεγάλη ήταν βόλτα με το μπαμπά κι εμείς τη βγάλαμε έξω να χαζεύουμε τ' αυτοκίνητα :rolleyes: Μόνο αγκαλιά βέβαια, γιατί μόλις τον έβαζα στο ρηλάξ είχαμε τα γνωστά.... Πώς προτιμάει να είναι βεντούζα πάνω μου και να ιδρωκοπάμε δεν μπορώ να καταλάβω! :tongue: Τουλάχιστον εμείς γλυτώσαμε τους κολικούς και κοιμόμαστε το βράδυ με δυο διαλείμματα!

Βλέπω τις δουλειές να μαζεύονται κι αρχίζω να φρίττω!

Προσπαθώ να ετοιμάσω και τη μεγάλη που είναι μεν ξύπνια αλλά δε λέει να σηκωθεί απ' το κρεβάτι! Ή που δε θα μαζεύεται ή που δε θα κουνιέται αυτό το παιδί :rolleyes::rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...