Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γιατι ειναι κ πολλα τα προβληματα που εχουν κ το ριχνουν στο φαι για παρηγορια,........αχ !!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

αααααχαχαχ!

Εμένα ξεκινάει απ' το μεσημέρι περίπου στις 4 και μας φτάνει βράδυ όσο τραβήξει. Χτες πάλι έδωσα λίγο ντεπόν, δεν γινόταν αλλιώς, το περνάμε βαριά :( Όσο σκέφτομαι και τα δόντια μόλις περάσουν οι κολικοί με πιάνει σκοτοδίνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμενα ελαφρια το περναει μωρε, θελει υπομονη απο μας κ τωρα που ξερω οτι ειναι αυτο το θεμα, θα ειμαι κι εγω πιο ηρεμη...δεν κραταει κ πολλες ωρες, ευτυχως. Κανα 2ωρο-3ωρο το πολυ....

Τυχερη εισαι που κραταει τοσο της Σκαι ειναι σε πιο βαρια μορφη!

Παρηγορια και ηρεμια!Και αυτα που σου λενε κατι συγγενεις

οπως μου λενε εμενα "το χεις κακομαθει απο τωρα"

μην τα ακους γιατι τελικα στους κολικους αυτο χρειαζονται τα μωρα

αγκαλια και κουνημα τι να κανουμε!

αααααχαχαχ!

Εμένα ξεκινάει απ' το μεσημέρι περίπου στις 4 και μας φτάνει βράδυ όσο τραβήξει. Χτες πάλι έδωσα λίγο ντεπόν, δεν γινόταν αλλιώς, το περνάμε βαριά :( Όσο σκέφτομαι και τα δόντια μόλις περάσουν οι κολικοί με πιάνει σκοτοδίνη!

Κι εμενα βρε σκαι μπορει να το κανει και ολη μερα αυτο ευτυχως κοιμαται

το βραδυ 4ωρα. Καλα μη σκεφτεσαι τα δοντια μπορει να μην καταλαβει

τιποτα δε σημαινει οτι θα ποναει τοσο πολυ. Οι κολικοι ειναι το

χειροτερο νομιζω.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σκαι μην σκεφτεσαι απο τωρα τα δοντια..κατσε να περασει πρωτα αυτο.. μετα ερχεται μια ωραια ηρεμια..αχχ...!! μπορει να αργησει κιολας να βγαλει.. μπορει να μην πονεσει τοσο.. αστο τωρα!!!;)

Ρουμπινακι για καφεδακι διαβαζω!!Τι ωραια!!εγω δεν θυμαμαι απο ποοοοτε εχω να παω.... Σε νιωθω παντως για τους πονους στην πλατη. κ εγω υπεφερα,αλλα εδω κ μια βδομαδα μου περασαν..:rolleyes: βαλε κρεμα κ κανε μασαζακι,ανακουφιζεσαι λιγο..

Τζιοβαννα αντε να δουμε τι θα σου πει κ εσενα ο γιατρος! περιμενουμε!

εγω περιμενω τον αντρα μου να φαμε.. μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο εφτιαξα,με τζατζικι κ σαλατα.μου τρεχουν ηδη τα σαλια. :cool:

Γιοβάννα ναι τα θήλασα αποκλειστικά αλλά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα οργανισμού και μόνο ξέρω και παιδάκια με ξένο που δεν αρρωσταίνουν επίσης.

Σκάι προσωπικά δόντια δεν κατάλαβα σε κανένα παιδί πέρα από την έντονη σιελόρροια τίποτα άλλο δεν κάνανε(εντάξει γενικά έχω βολικά παιδιά όπως κατάλαβες ή είμαι εντελώς ζεν εγώ)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πολυ δυσκολο ολο το θεμα με τους κολικους..και μεις εχουμε και ωρες ωρες ποναει η καρδια μου που τον βλεπω ετσι.να σας ρωτησω κατι κοριτσια.οσες δεν θηλαζετε αποκλειστικα περιπου ποσαml τρωνε τα μωρα σας ενος μηνα περιπου;;νομιζω τυρωει πολυ εμενα!!!

Διαφημίσεις

πολυ δυσκολο ολο το θεμα με τους κολικους..και μεις εχουμε και ωρες ωρες ποναει η καρδια μου που τον βλεπω ετσι.να σας ρωτησω κατι κοριτσια.οσες δεν θηλαζετε αποκλειστικα περιπου ποσαml τρωνε τα μωρα σας ενος μηνα περιπου;;νομιζω τυρωει πολυ εμενα!!!

120 ml ανά 2ωρα κ 3ωρα!

εγω περιμενω τον αντρα μου να φαμε.. μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο εφτιαξα,με τζατζικι κ σαλατα.μου τρεχουν ηδη τα σαλια. :cool:

μιαμ μιαμ και τα δικα μου τρεχουν τωρα......

βαλτε κ μενα στο κλαμπ των κολικων κοριτσια...ετσι που τα περιγραφετε κ μεις εχουμε...κλαμα γοερο που μονο με αγκαλια κ πανω κατω περναει κυριως το απογ ενιοτε κ το πρωι - σαν να το σφαζουνε ενα πραγμα - τεντωμα ποδιων κ διαρκη γκρινια, δεν ησυχαζει με τιποτα ρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το πραγμα...εμεις παντως σαραντισαμε αλλα φως δε βλεπω-χειροτερα τα βλεπω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

150 μλ ανα διωρο συνηθως, αντε τριωρο σπανια...

ovvZp2.png

βαλτε κ μενα στο κλαμπ των κολικων κοριτσια...ετσι που τα περιγραφετε κ μεις εχουμε...κλαμα γοερο που μονο με αγκαλια κ πανω κατω περναει κυριως το απογ ενιοτε κ το πρωι - σαν να το σφαζουνε ενα πραγμα - τεντωμα ποδιων κ διαρκη γκρινια, δεν ησυχαζει με τιποτα ρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το πραγμα...εμεις παντως σαραντισαμε αλλα φως δε βλεπω-χειροτερα τα βλεπω...

ωχ!Τοσο χαλια?υπομονη βρε Αννα......

Διαφημίσεις

Anna1979, έχει δυσκοιλιότητα? Αν όχι, είστε τυχεροί!

Εμείς είχαμε τεράστια γκρίνια μέχρι να κάνει κακά πριν από λίγο. Τον πήρα γραμμή τι θα γινόταν και τον είχα τιγκάρει χαμομήλι μες στο γάλα απ' το πρωί. Τώρα τον αφήνω να ηρεμήσει πριν το τάισμα, γιατί το πρόγραμμα λέει και ορό στη μύτη.

Anna1979, έχει δυσκοιλιότητα? Αν όχι, είστε τυχεροί!

Εμείς είχαμε τεράστια γκρίνια μέχρι να κάνει κακά πριν από λίγο. Τον πήρα γραμμή τι θα γινόταν και τον είχα τιγκάρει χαμομήλι μες στο γάλα απ' το πρωί. Τώρα τον αφήνω να ηρεμήσει πριν το τάισμα, γιατί το πρόγραμμα λέει και ορό στη μύτη.

οχι δυσκοιλιοτητα δεν εχει...ωστοσο ζοριζεται οταν κανει κακα του παρολου που αυτα που κανει ειναι πολυ μαλακα...αλλα απο αερια, ολη μερα κ ολη νυχτα αεριζεται...ορο κ μεις βαζουμε καθως ρουθουνιζει...τον εχεις μαθει τωρα εσυ, οποτε κ τον κανονιζεις με το χαμομηλι!!!! Ελπιζω να περασουν γρηγορα ολα για ολες μας, γιατι η κατασταση ειναι απελπιστικη...

ovvZp2.png

Αυτός κορίτσια είπε ότι δεν ανησυχεί και ότι

είμαι σε ωορρηξία για αυτό και έχω υγρό

και το ωοθηλάκιο είναι μεγάλο.

Αλλά εγώ ξέρω πως δεν είμαι σε ωορρηξία.

Την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου.

Αφήστε που δεν έχω καν υγρά

γόνιμων ημερών,τα είχα πριν 10 μέρες περίπου.

Αλλά όσο και να του το έλεγα αυτός στο τέλος

θύμωσε ότι δεν τον εμπιστεύομαι.

Και πραγματικά είναι και ήτανε πολύ καλός

μαζί μου και είχαμε μία πολύ καλή γέννα.

Αφήστε που όταν ήρθε να με δεί στην κλινική την ημέρα

που έπαιρνα εξιτήριο μου έφερε και δώρο

ένα σταυρουδάκι χρυσό με παραμάνα για το μωρό.

Απλά είμαι τόσο σίγουρη και διάβασα διάφορα στο ίντερνετ

και είμαι στα κάρβουνα τώρα.

Κορίτσια μην κάνετε ότι εμβόλιο σας λένε.

Ειδικά αυτό το πόσιμο εγώ αν δεν είχα άλλο παιδί δεν

θα το έκανα.Σκεφτείτε ότι η ανηψιά μου 7 μέρες μικρότερη

από την μεγάλη μου το έκανε και μέχρι σήμερα

έχει κολλήσει πάνω από 10 φορές γαστρεντερίτιδα.

Η δική μου δεν το έκανε και μέχρι σήμερα έχει κολλήσει

μόνο 2 φορές και αυτές 24ώρου.

Όσον αφορά το θηλασμό και τις αρρώστιες.Καραμύθος!

Και εγώ θήλασα την μεγάλη και την πρώτη χρονιά στον παιδικό

πήρε 9 φορές αντιβίωση και εμένα ώσπου την σταμάτησα

γιατί δεν μπορούσα άλλο να την βλέπω άρρωστη.

Sky πώς είσαστε σήμερα???

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...