Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ωραια που τα λετε!!λοιπον γεννησαμε με καισαρικη(μαλλον αδικη).2520 48 εκατοστα την τριτη 21/5!!ειναι το πρωτο μου μωρο!δεν θηλαζω αποκλειστικα αν και προσπαθω ο καημενοσ μου ομως ολο κλαιει και κοκκινιζει.εχει 2-3 μερες που ειναι αρκετα ανυσηχος μαλλον αρχιζουν οι κολικοι μας!!3ωρο;;κοιμοθνται τοσο πολυ τα δικα σας;;εμενα με το ζορι φτανει μια φορα στις τοσες τις 2 ωρεσ!!!

Τώρα λέω να μην βγει γιατι η θάλασσα ειναι πολυ ωραία και να προλάβω να κάνω κανένα μπανακι γιατι μετα δεν το βλέπω...

ΕΤΣΙ! Ας το παρουμε χαλαρα , μην τρελλαθουμε κιολας!

Θελω κ εγω μπανακι!!! εχω τη θαλασσα διπλα κ ακομα να παω!!! Φυσαει παρα πολυ ρε παιδι μου.. ασε που φοβαμαι για καμια μυκητιαση αλλιως θα το τολμουσα.. αν δεν γεννησω μεχρι το Σ-Κ θα παω ομως,γιατι οπως λες δεν με βλεπω να πηγαινω μετα!!!!με ενα βρεφος κ με την κοιλια να κρεμεται!!:o εκτος κ αν βρω καμια ερημικη παραλια!! χαχα:tongue:

Skoyntoyfla εσενα σε πονεσε το σκαλισμα? ετσι για να ξερω να παω προετοιμασμενη ... και τα υγρα/βλεννες ξεκινησαν την ιδια μερα ή την επομενη?

Εμενα πάντως που σκαλίσε η μαια το Σάββατο για να δει διάστολη και τραχήλο κτλ ούτε με πονέσει ούτε είδα καμία διάφορα... Μόνο το Σάββατο το βράδυ ποναγε λίγο περισσότερο αλλα μου περασε

h3HFp3.png

NlXcp3.png

ΕΤΣΙ! Ας το παρουμε χαλαρα , μην τρελλαθουμε κιολας!

Θελω κ εγω μπανακι!!! εχω τη θαλασσα διπλα κ ακομα να παω!!! Φυσαει παρα πολυ ρε παιδι μου.. ασε που φοβαμαι για καμια μυκητιαση αλλιως θα το τολμουσα.. αν δεν γεννησω μεχρι το Σ-Κ θα παω ομως,γιατι οπως λες δεν με βλεπω να πηγαινω μετα!!!!με ενα βρεφος κ με την κοιλια να κρεμεται!!:o εκτος κ αν βρω καμια ερημικη παραλια!! χαχα:tongue:

Να πας να πας!!!! Τώρα ειναι ακόμα καθαρή και αν αλλάξεις και μαγιό αμέσως δεν έχεις θέμα για μυκιτιαση αλλα ρωτά και τον γιατρο σου πάρε ένα τηλ γιατι να χάνεις τα μπάνια σου? μετα εγω έχω πει θα παω αν με αφήνει το μωρο στο κάτω κάτω την έχω δίπλα να το εκμεταλευτω!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια που τα λετε!!λοιπον γεννησαμε με καισαρικη(μαλλον αδικη).2520 48 εκατοστα την τριτη 21/5!!ειναι το πρωτο μου μωρο!δεν θηλαζω αποκλειστικα αν και προσπαθω ο καημενοσ μου ομως ολο κλαιει και κοκκινιζει.εχει 2-3 μερες που ειναι αρκετα ανυσηχος μαλλον αρχιζουν οι κολικοι μας!!3ωρο;;κοιμοθνται τοσο πολυ τα δικα σας;;εμενα με το ζορι φτανει μια φορα στις τοσες τις 2 ωρεσ!!!

Μην απελπιζεσαι εκεί που δεν το περιμένεις θα κοιμηθεί και δεν θα το πιστεύεις!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Skoyntoyfla εσενα σε πονεσε το σκαλισμα? ετσι για να ξερω να παω προετοιμασμενη ... και τα υγρα/βλεννες ξεκινησαν την ιδια μερα ή την επομενη?

Πονεσα, ναι. Το ενιωσα σαν πολυ μεγαλη πιεση. Με σκαλισε 3 φορες σε διαστημα 1,5 εβδομαδας και μονο την τελευταια φορα ειδα βλεννη (ηταν και η μερα που γεννησα...).

Παμε για τον μεσημεριανο μας υπνο (ελπιζω).

Τα λεμε μετα!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Πονεσα, ναι. Το ενιωσα σαν πολυ μεγαλη πιεση. Με σκαλισε 3 φορες σε διαστημα 1,5 εβδομαδας και μονο την τελευταια φορα ειδα βλεννη (ηταν και η μερα που γεννησα...).

Τα λεμε μετα!

3 φορες ωστε.. γι`αυτο επιμενει ο καημενος οτι μπορει να μην γινει τιποτα κ απο την πρωτη.:rolleyes:

Ρουμπινακι κ εμενα την Πεμπτη που πηγα με ειδε απο κατω.. απλα με ειδε ομως για διαστολη! οχι σκαλισμα! κ δεν πονεσα. μετα ενιωθα ομως μια πιεση που περασε μεχρι το βραδυ. γι`αυτο ρωτησα την σκουντουφλα, γιατι [πιστευω] πως αμα σε δουν απλα δεν πονας..ενω στο σκαλισμα εχεις ενοχληση/πονο εξαρταται κ απο το τι κανουν..

3 φορες ωστε.. γι`αυτο επιμενει ο καημενος οτι μπορει να μην γινει τιποτα κ απο την πρωτη.:rolleyes:

Ρουμπινακι κ εμενα την Πεμπτη που πηγα με ειδε απο κατω.. απλα με ειδε ομως για διαστολη! οχι σκαλισμα! κ δεν πονεσα. μετα ενιωθα ομως μια πιεση που περασε μεχρι το βραδυ. γι`αυτο ρωτησα την σκουντουφλα, γιατι [πιστευω] πως αμα σε δουν απλα δεν πονας..ενω στο σκαλισμα εχεις ενοχληση/πονο εξαρταται κ απο το τι κανουν..

Σίγουρα... Εμένα πάντως ούτε στο πρώτο με πείραξε,οπότε δεν ξέρω να σου πω αν πονάει ή όχι... Εγω πάντως αν δεν δω αίμα, δεν σπάσουν νερά πριν τις 25 δεν παω να γεννησω το πήρα απόφαση...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Γιωτα για το θεμα ωραρια υπνου κ μπανιου,,αχχ τι να σου πω.. μαλλον δεν ειμαι η καταλληλη. γιατι εγω μεχρι κ τωρα δεν ξαταφερνω να εχω ενα στανταρ ωραριο. το μονο που προσπαθω ειναι τουλαχιστον να κοιματε μεχρι τις 9.30..

Και αυτό κατόρθωμα είμαι. Εγώ στην κόρη μου δεν κατάφερα ποτέ να την βάλω 9.30 για ύπνο..... καλά η δικιά μου δεν είναι και παιδί.... είναι μπουζουξού..... :tongue::tongue::tongue: Αυτό το παιδί από βρέφος είχε τσακωθεί με τον ύπνο.

Σκουντουφλα ναι,βοηθανε στον παιδικο για το θεμα πανας. Απλα επειδη εμενα ακομα να προσαρμοστει εκει κ επειδη λενε οτι καταλαβαινει πως ειμαι ετοιμογεννη, να μην την πιεσουν τωρα κ να το προσπαθησουμε πιο μετα..

Μικρή είναι ακόμα... μην αγχώνεσαι τόσο. Ίσως να μπορούσες να της φτιάξεις μια ρουτίνα.... αν και με τον ερχομό του μπέμπη θα είναι δύσκολο....Π.χ. εγώ στην κόρη μου, 6 μήνες πριν κόψουμε οριστικά την πάνα είχε μάθει ότι το πρωί καθόμαστε στο γιογιό για τα κακάκια. Έτσι ήρθαν όλα πιο ομαλά.

Να σας πω κ τι αλλο εκανα τωρα το μεσημερι??:oops:

Ηρθε ο αντρας μου,φαγαμε και μετα...τον βιασα!!!!:oops::oops:

Μην νομιζετε οτι εχω ορεξη για τετοια ε? Εντολες γιατρου ακολουθω!!:twisted::twisted:

Μου ειπε να το κανω δυο φορες μεχρι την Πεμπτη! ε,το εκανα κ αν τα καταφερω θα το κανω κ αλλη μια!!:oops:

;);););););)... εντολές γιατρού εε;;;;

Το πήρα κι εγω απόφαση και τώρα λέω θα γεννησω 25 του μηνα και χαλαρωνω...θα κάνω τα μπανακια μου και τις βόλτες μου και άμα πια οπότε θέλει ας έρθει!!!!!!!!

Τώρα λέω να μην βγει γιατι η θάλασσα ειναι πολυ ωραία και να προλάβω να κάνω κανένα μπανακι γιατι μετα δεν το βλέπω...

Ε τώρα που το πήρες απόφαση σε βλέπω να γεννάς αύριο.....;)

Τελευταία φορά δηλαδή τι διαστολή σου είπε ότι έχεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Χριστιανα εισαι τυπικη στις συνταγες γιατρου ετσι?????????χεχεχε

οταν λεμε 2 φορες το εννοουμε!!!!!

Αμα μπλεξει ο Χαρης με την κορη σου θα της χαλασει ΚΑΙ τον υπνο!

Και αυτό κατόρθωμα είμαι. Εγώ στην κόρη μου δεν κατάφερα ποτέ να την βάλω 9.30 για ύπνο..... καλά η δικιά μου δεν είναι και παιδί.... είναι μπουζουξού..... :tongue::tongue::tongue: Αυτό το παιδί από βρέφος είχε τσακωθεί με τον ύπνο.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ το λες ετσι το λεω κι εγω 4 χρονια τωρα.

Το παιδι ειναι τσακωμενο με τον υπνο!!!!!!Πολυ τσακωμενο ομως!

Πριν τις 11 δεν κοιμαται και χωρις να εχει κοιμηθει για μεσημερι

και 7 η ωρα ορθιος ετσι?

Ρουμπινακι το κοβω χλωμο να κοψει τοσο νωρις την πανα

τα αγορια αργουν λιγο ο δικος μου 3 χρονων και κατι την εκοψε!

Και να σου πω καλυτερα να περιμενεις να σου δωσει το παιδι

το μηνυμα οτι θελει να ξεκινησει το γιογιο παρα να το ξεκινησεις εσυ.

Αμα ειναι ετοιμο το παιδι θα την κοψεις σε μια βδομαδα αλλιως θα παιδευεσαι καιρο!

Ειδες παντως που αμα σου ορισει ο γιατρος ημερομηνια τοκετου

ξεαγχωνεσαι βρε παιδι μου τι ειμαστε εμεις οι γυναικες!

Κανε μπανια τωρα που μπορεις και απολαυσε τις τελευταιες μερες

με ΕΝΑ παιδι........

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

3 φορες ωστε.. γι`αυτο επιμενει ο καημενος οτι μπορει να μην γινει τιποτα κ απο την πρωτη.
Τελευταία φορά δηλαδή τι διαστολή σου είπε ότι έχεις;

Από το πρώτο μεχρι και το τελευταιο ...σκαλισμα η διαστολη ηταν η ιδια 1-1,5. Μετα από 2-3 ωρες αφοτου άρχισαν οι πονοι (τη μερα που γεννησα) πήγε 4 και μετά μεσα σε πολυ λιγη ωρα τερμάτισε:tongue: (εξ ου και ο εμετος που λεγαμε=αποτομη διαστολη), οποτε οντως δεν σημαινει απαραιτητα κατι το σκαλισμα. Εγω απο την πρωτη φορα που μου το ειχε κανει που κατι υποπτευομουν και δεν το ηθελα και της το ειχα πει (ότι μην μου προκαλεσεις τιποτα, θελω να παρω ολες τις μερες), μου ειχε πει ότι αν ηταν τοσο ευκολο, δηλ. μονο με χερι και αρα τελειως φυσικά, να προκαλεσουμε τοκετο, τοτε δεν θα ειχαμε τις προκλησεις με φαρμακα κλπ...

Χριστιανα εισαι τυπικη στις συνταγες γιατρου ετσι????..

Εμ, βεβαια...γιατι υπαρχει και η υπερδοσολογια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. marinaki!!! Τρίτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2520 κιλά 48 εκ.

17. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

18. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

19. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

20. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

21. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

22. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

23. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

24. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

25. twinomama - Πέμπτη 13/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2390 κιλά & ΚΟΡΙΤΣΙ 2170 κιλά

26. Νip - Πέμπτη 13/06/2013 -

και οι υπόλοιπες!

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Μαρινάκι υποτίθεται ότι στο θηλασμό δεν έχει ωράριο, εγώ που δεν θηλάζω προσπαθώ να του κάνω πρόγραμμα τουλάχιστον ανά 2ωρο ή 3ωρο. Για τους κολικούς συμβουλέψου τον γιατρό σας. Εμείς υποφέρουμε πάντως (δεν θηλάζω) και μας έδωσε κάτι σταγόνες κι ένα γάλα ειδικό. Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου!

αχχ κοριτσια!μου δωσατε κουραγιο!! παλι καλα δηλαδη να λεω που κοιμαται απο στις 9.30!!!:cool:

σημερα μου ελεγε κ η δασκαλα της στον παιδικο, οτι εχει διδυμα κ πως ειναι κ τα δυο σαν τη δικια μου.. ΕΖΗΣΑ ενα γολγοθα μου ειπε μεχρι να πανε δυο χρονων..

κατι τετοια ακουω κ παιρνω κουραγιο,,πως ναι δεν πρεπει να μιλαω γιατι υπαρχουν κ χειροτερα!:rolleyes:

κατα τα αλλα τα ιδια..

καθε απογευμα κατα τις 6 ξεκινανε τα οργανα.

συσπασεις,πονοι πολλοι.. να νιωθω οτι θα μου πεσει το παιδι, αφορητος πονος στην λεκανη κ να περπαταω με το ζορι σαν κουτσογρια..:rolleyes:

εφαγα κ μισο ανανα,γιατι διαβασα οτι βοηθαει..

να δω τι αλλο θα κανω!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...