Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

αχχ τι ωραια που ξεμπερδευεται απο πανες!

εμεις ακομα τιποτα!:cry:

της την βγαζω κ κατουραει κατω κ μετα κλαιει κ χτυπιεται.

οταν ειναι ηρεμη,της εξηγω οτι στο γιο γιο κατουραμε ή στην τουαλεττα κ αυτη επιμενει κ μου λεει πως στο πατωμα πρεπει να κατουραει!:rolleyes: δεν ξερω τι να κανω.νομιζα πως θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.

Σκαι εμενα η κορη μου ηταν σαν το γιο σου σαν μωρο. ειχα τεραστια υπομονη κ ψυχραιμια αλλα αυτη εκει..τα ιδια. ειναι στον χαρακτηρα του μωρου νομιζω.

τωρα ειναι σαν τον Χαρη της Μαριας.:rolleyes:

κ ακομα ξυπναει τα βραδυα,ναι. κ επειδη δεν την παλευω πλεον με βγαζει πολλες φορες εκτος εαυτου...:| κ μετα στεναχωριεμαι κ λεω πως εγιαν εγω ετσι?που πηγε η υπομονη μου?

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος τρομαξα, γιατι ηθελα να το προγραμματισω λιγους μηνες μετα. ελεγα πως θα τα καταφερω εγκυος κ με αυτο το παιδι?:?

παρα τις δυσκολιες ομως,να που εφτασα στο τελος.

τελικα εχουμε πιο πολυ δυναμη απο οτι νομιζουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς ακόμα με πάνες είμαστε. Γιογιό της έχω πάρει από το χειμώνα αλλά δεν την πιέζω καθόλου να το χρησιμοποιήσει γιατί διάβασα ότι περίοδοι με σημαντικές αλλαγές στη ζωή του παιδιού (μετακόμηση, γέννηση άλλου παιδιού κλπ) δεν είναι κατάλληλες να κόψει την πάνα. Το έχω βάλει στο μπάνιο, κι όποτε πάω εγώ τουαλέτα κι έρχεται μαζί μου της λέω "μαμά τσίσα". Εδώ και λίγο καιρό κάθεται κι αυτή στο γιογιό, αλλοτε κατεβάζει την πάνα άλλοτε όχι. Σήμερα το πρωί της είχα βγάλει την πάνα για να την αλλάξω, πάει μόνη της στο μπάνιο κάθεται στο γιογιό και λέει "τσίσα". Δεν έκανε βέβαια, γιατί προφανώς πρόλαβε να "αδειάσει" στην πάνα :tongue: αλλά τουλάχιστον έχει καταλάβει τη χρησιμότητα του γιογιό :rolleyes:

Τώρα που θα καλοκαιριάσει για τα καλά θα την ξεβρακώνω όταν είναι σπίτι, θα 'χω κ τη σφουγγαρίστρα έτοιμη κι ελπίζω κάτι να καταφέρουμε μέχρι το φθινόπωρο!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Είχε ανέβει στην καρέκλα της κουζίνας και κατεβαίνοντας χτύπησε την άκρη του ματιού της στο τραπέζι. Έκλαψε λίγο εκείνη την ώρα, τώρα βέβαια είναι μες στην τρελή χαρά πάλι και οργιάζει. Αν δεις τα πόδια της όλο σημάδια και μελανιές είναι και εδώ και κάτι μέρες αρνείται να βάλει παπούτσια, τα βγάζει και γυρίζει όλη μέρα ξυπόλητη στην αυλή και στο σπίτι. Το καταφχαριστιέται βέβαια :rolleyes:, αλλά μου μαζεύεται γύφτος :tongue:

Ε, τι δε θά' δινα νά' μουν στη θέση της, να λυσσάω ξυπόλητη όλη τη μέρα, χεχε! Άστη, δεν πειράζει, θα έχει να θυμάται τα καλύτερα! :D

Οταν ξυπναει ομως, ειναι γιατι πειναει κ αν αργησω να την ταισω τσιριζει. Πως θα την βαλουμε για μπανιο εκεινη την ωρα;; Θα φαει τον κοσμο μεχρι να τελειωσουμε, τσιτωνει, νευριαζει κ μετα αντε να ηρεμησει....ουτε να φαει δεν εχει ηρεμια....

Μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο από τη μέρα νο 3 που τον πήρα απ' το μαιευτήριο. Στην αρχή μάσησα, ούτε πάνα δεν άλλαζα μη σηκώσει τον κόσμο όλο και τον τάιζα χεσμένο. Τώρα έχω σκληραγωγηθεί, δεν πα να ξεσηκωθεί το σύπμαν! Εγώ τον αλλάζω, ο άντρας μου τον κάνει μπάνιο και μετά με αγκαλίτσα τον ηρεμώ και καθαρούλης τρώει. Ε, δε γίνεται και όλα όπως τα θέλει ο φαταούλας μου!

...για εμας η χθεσινη μερα δεν ηταν κ η καλυτερη...πηραμε την ευχη μας το πρωι κ μετα πηγαμε για καφε, ο κυριος δεν κοιμηθηκε καθολου με αποτελεσμα να μην μπορει να κοιμηθει ουτε μετα, να παθει υπερενταση κ να κλαιμε με σπαραγμο σχεδον ολη μερα...

Το παθαίνουν αυτό τα έρημα, μετά δεν ξέρουν πώς να ηρεμήσουν και άντε να τα στρώσεις...

οταν ειναι ηρεμη,της εξηγω οτι στο γιο γιο κατουραμε ή στην τουαλεττα κ αυτη επιμενει κ μου λεει πως στο πατωμα πρεπει να κατουραει!:rolleyes:

Ζόρικη η μικρή σου βρε Χριστιάνα! Πεισματάρα! :D Να δεις που κάποια μέρα θα ζητήσει γιο-γιο μόνη της, μήπως αν υπάρχει κάνα άλλο παιδάκι στο φιλικό περιβάλλον που να έχει κόψει την πάνα και το ζηλέψει... Στον παιδικό σταθμό τι λένε?

Τώρα που θα καλοκαιριάσει για τα καλά θα την ξεβρακώνω όταν είναι σπίτι, θα 'χω κ τη σφουγγαρίστρα έτοιμη κι ελπίζω κάτι να καταφέρουμε μέχρι το φθινόπωρο!

Είναι ο μόνος τρόπος τελικά.. ούτε κουτάβια να είχαμε!

καλημέρα καλημέρα!

άντε σκαι μου μάλλον σας βοήθησαν κι σας οι σταγόνες!

κι μαζί κι με τα άλλα κάτι κάνουν!;) τουλάχιστον να είναι

ήρεμο το παιδί, αυτό μετράει!

ρε κορίτσια εμένα κι χτες κι σήμερα πριν λίγο έχει βάλει κάτι

κλάμματα άλλο πράγμα!ούτε στήθος ούτε τπτ κι εκ των υστέρων

που κοιμάται καταλαβαίνω πως είναι επειδή νυστάζει αλλά γιατί

έτσι?δεν είναι κι κουρασμένος να πεις έχει μείνει κανα 3ωρο-4ωρο

ξύπνιος για να κάνει έτσι...με αγχώνει..:confused:

γιώτα μου εγώ από όταν ήρθαμε από το μαιευτήριο καθιέρωσα

8-8.30 μπάνιο μαμ κι ύπνο!τώρα με το που πάει 8 παρά αρχίζει

γκρίνια κι θέλει μπάνιο κι ύπνο, το μαθε!ηρεμούν με το μπανιο λίγο

κι εγώ του κάνω κι λίγο μασάζ μετά κι είναι έτοιμος για μαμ!

εντάξει όχι πάντα κανονικό φαγητό γιατί μπορεί 7.30 ας πούμε να

πεινούσε κι να τον τάισα οπότε μετά τρώει ίσα κανα 5λεπτο κι μετά

κοιμάται..άλλες φορές τρώει κανονικά εκείνη την ώρα κι κοιμάται!

πάντως κορίτσια εμένα στανταρ 3ωρο έχει..ούτε λόγος για κανένα

4ωρο....ακόμα κι το 9-1 που είχε το χει κάνει 9-12 άντε 9-12.30...

ουφ!νυστάζωωωω...........

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

Είναι ο μόνος τρόπος τελικά.. ούτε κουτάβια να είχαμε!

Μου δωσες ιδέα, να στρώσω το σπίτι μ' εφημερίδες!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue: θα μαζεύω τις κατουρημένες, θ' αφήνω μια με μυρωδιά που θα τη βάζω κοντά στο γιογιό για να την προσελκύει! ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα (καλό μεσημερι δηλαδη...)!

Καλώς το Μαρινακι, να σου ζησει το μπομπιρι σου! Ελα 'δω, έχουμε εξασφαλισει κατι σαϊνια δευτεροτριτομανες, μεχρι να ενηλικωθουν τα δικα μας θα τις εχουμε εδω να μας συμβουλεύουν:tongue:!

Εμείς πήγαμε και σημερα τη βολτα μας.

Προσπαθω να το κανω ρουτινα, τοσο για το μωρο (αν και δεν εχω καταλαβει γιατι...συνηθως κοιμαται στη βολτα, δεν καταλαβαινει και πολλα) όσο και για μενα (περπάτημα=καιω καμια θερμιδα και περνει και λιγο η μερα...και βλεπω και βιτρινες οποτε εξασκουμαι στην αυτοσυγκρατηση=πώς να μην αγοραζεις τιποτα από αυτα που βλέπεις:evil:)

Νυστάζω ρε παιδιά! :D

Γεια σου Σκαιμπιμ, μανα, μανουλα, μαμα, κρατα και λίγο ημερολογιο, αν εχεις χρονο και κουραγιο, γιατι απ' ό,τι μας λενε εδω οι εμπειρες θα τα ξεχασεις αυτα αργοτερα:shock:, τουλάχιστον τα γραπτα μενουν, να σε πιστευει και κανεις μετα:tongue:.

Εγω παλι φοβαμαι το σκαλισμα...!

Να και το κοριτσι που ξεσαλωσε το Σ/Κ:tongue:. Μονο για κλαμπινγκ δεν πηγες!

Το μωρο ειναι ψηλα ή χαμηλα (ρωταω για το σκαλισμα)?

Εγώ πάντως οσο περναει ο καιρος τοσο είμαι σιγουρη ότι το σκάλισμα που μου έκανε αυτή τα έκανε όλα (σε καλο μου βγηκε τελικα, αλλά -όπως εχω ξαναπει- μια βδομαδουλα ακομα την ηθελα για το μωρο...)

Πως μπορω να εχω στανταρ ωρα μπανιου οπως λενε;;
Οταν ξυπναει ομως, ειναι γιατι πειναει κ αν αργησω να την ταισω τσιριζει. Πως θα την βαλουμε για μπανιο εκεινη την ωρα;; Θα φαει τον κοσμο μεχρι να τελειωσουμε, τσιτωνει, νευριαζει κ μετα αντε να ηρεμησει....ουτε να φαει δεν εχει ηρεμια....

Εγω κανω αυτο που σου ειπε η Ξανθη, καποια στιγμη μεταξυ 9.30 και 10 το βραδυ τον τσαλαβουταω, ανεξαρτητως του ποτε ηταν το προηγουμενο γευμα του (μπορει να ειχε κατσει στο στηθος ακομα και 9 με 9.15, παρ' όλα αυτά τον κανω μπανιο και τον ξαναβαζω στηθος, αν θελει κι αλλο).

...και τη νυχτα ακομα που της φοραω πανα αυτη ξυπναει για παμε στο γιογιο....

Καλό όμως ειναι αυτο, ετσι δεν ειναι?

Να ρωτησω βρε παιδια, δηλ. τα παιδάκια που πανε παιδικό σ' αυτην την ηλικία, τα βοηθανε εκει να κοψουν την πανα? Πολύ καλο αυτό,ε?

Είχε ανέβει στην καρέκλα της κουζίνας και κατεβαίνοντας χτύπησε την άκρη του ματιού της στο τραπέζι.

Ωχ, περαστικά...Βασικά, απ' ό,τι εχω καταλαβει, μην βρεθουνε ποτε η κορη σου με την κορη της Χριστιανας...θα φέρουν τη συντελεια:shock:!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ωχ, περαστικά...Βασικά, απ' ό,τι εχω καταλαβει, μην βρεθουνε ποτε η κορη σου με την κορη της Χριστιανας...θα φέρουν τη συντελεια:shock:!!!!

Ευτυχώς ζούνε σ' άλλη χώρα!!!! χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Βίβιαν προφανώς βοήθησαν και οι σταγόνες!

Το κλαματάκι εκείνο μπορεί να ήταν και τυχαίο γεγονός βρε Βίβιαν, μην αγχώνεσαι...

ουφ!νυστάζωωωω...........

Το τι σε νιώθωωω!:rolleyes: Δεν περιγράφεται!

Μου δωσες ιδέα, να στρώσω το σπίτι μ' εφημερίδες!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue: θα μαζεύω τις κατουρημένες, θ' αφήνω μια με μυρωδιά που θα τη βάζω κοντά στο γιογιό για να την προσελκύει! ;)

:D :D :D

Εμείς πήγαμε και σημερα τη βολτα μας.

Μην το συζητάς καθόλου, πολύ καλά κάνετε!

...Βασικά, απ' ό,τι εχω καταλαβει, μην βρεθουνε ποτε η κορη σου με την κορη της Χριστιανας...θα φέρουν τη συντελεια:shock:!!!!

ααααααχαχα! Εύστοχο!

Κορίτσια οι κόρες σας βάζουν κάτω ολόκληρη αγοροπαρέα μου φαίνεται! :D

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Skybeam χαίρομαι που διάβασα ότι τα πάτε καλύτερα. Σιγά - σιγά θα στρώσουν τα πράγματα.

Mariapap καλά πέθανα στα γέλια με αυτό που έκανες στην παιδική χαρά. Εγώ μάλλον θα χαλούσα ένα πακέτο μωρομάντηλα σαν τη Χριστιάνα :tongue::tongue:

Διαβάζω ότι κάποια κοριτσάκια προσπαθούν να κόψουν την πάνα στα μεγάλα τους. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ αυτό το βιβλίο http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG184_1295 Τώρα δεν ξέρω αν θα έχετε χρόνο να το διαβάσετε αλλά έχετέ το υπόψη σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

έτσι τα κορίτσια είναι πιο τσαούσες και η δικιά μου τα κάνει όλα αυτή και την πληρώνει πάντα ο γιος μου πως τα καταφέρνει τόσο μικρή να τον δουλεύει ψιλό γαζί απορώ!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Α, κι αλλη για το κλαμπ από 'δω!!!

Δεν πειραζει, καλό είναι να'ναι ετσι τα κοριτσια, γιατι οι δυσκολιες που θα αντιμετωπισουν στη ζωη θελουν τσαγανο (προσωπικη μου αποψη, οι γυναικες περνανε λιγο πιο δυσκολα απο τους αντρες, γι' αυτο καλά θα κάνουν να ειναι τσαουσες, εγω αυτο θελω για τα παιδια μου και οχι να βγουνε τοσο χαπατα όσο ειμαστε εγω κι ο αντρας μου, που φτασαμε να πατησουμε τα 30 για να "ξυπνησουμε", σορυ για την ξαφνικη αμπελοφιλοσοφια:oops:).

Ξανθη, γι' αυτο ο μεγάλος σου περιμενε πώς και πώς τις ενισχυσεις???:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

αχχ τι ωραια που ξεμπερδευεται απο πανες!

εμεις ακομα τιποτα!:cry:

οταν ειναι ηρεμη,της εξηγω οτι στο γιο γιο κατουραμε ή στην τουαλεττα κ αυτη επιμενει κ μου λεει πως στο πατωμα πρεπει να κατουραει!:rolleyes: δεν ξερω τι να κανω.νομιζα πως θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα.

Σκαι εμενα η κορη μου ηταν σαν το γιο σου σαν μωρο. ειχα τεραστια υπομονη κ ψυχραιμια αλλα αυτη εκει..τα ιδια. ειναι στον χαρακτηρα του μωρου νομιζω.

τωρα ειναι σαν τον Χαρη της Μαριας.:rolleyes:

κ ακομα ξυπναει τα βραδυα,ναι. κ επειδη δεν την παλευω πλεον με βγαζει πολλες φορες εκτος εαυτου...:| κ μετα στεναχωριεμαι κ λεω πως εγιαν εγω ετσι?που πηγε η υπομονη μου?

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος τρομαξα, γιατι ηθελα να το προγραμματισω λιγους μηνες μετα. ελεγα πως θα τα καταφερω εγκυος κ με αυτο το παιδι?:?

παρα τις δυσκολιες ομως,να που εφτασα στο τελος.

τελικα εχουμε πιο πολυ δυναμη απο οτι νομιζουμε..

Χριστιανα μου το ποσες φορες εχω στεναχωρεθει με τον εαυτο μου

δεν μπορω να σου πω!Ο μεγαλος μου οπως και η δικια σου

πολυ δυσκολο παιδι σε φτανει σε ορια τρελας για τα παντα

απο το φαγητο μεχρι τον υπνο.Ας ελπισουμε οτι εσενα ο γιος σου

θα ειναι σαν την κορη μου!!!!

Την πανα αποφασισανε στο σχολειο να την κοψουνε

απο την προηγουμενη Δευτερα και την Τριτη ειπα αντε να δοκιμασω

να της τη βγαλω και σπιτι ενα ατυχημα ειχαμε μονο!

Η αληθεια ειναι οτι η Λυδια ηταν ετοιμη πολυ καιρο πριν

αλλα εγω με την εγκυμοσυνη δεν ξεκιναγα περιμενα και το καλοκαιρι!

Skountoufla σαυτο το θεμα ειναι ΜΕΓΑΛΗ βοηθεια ο παιδικος μην

τα συζητας!

Ξανθη εννοειται οτι την εχω με πανα το βραδυ και το σκ της εβαλα και το μεσημερι

αλλα η κυρια σου λεει παιδια αφου ξεκινησα να τα κανω στο γιογιο

θα τα κανω και το βραδυ εκει!Δεν το συζητω οτι ειναι καλο αυτο

"μην το πειτε του παπα" ειναι :D απλως το timing δεν ειναι καταλληλο

για μενα γιατι μπορει να ξυπνησει και 2 φορες μες στη νυχτα βαλε και

αλλες δυο για το μωρο ε δεν ειναι υπνος αυτο!

Mariapap καλά πέθανα στα γέλια με αυτό που έκανες στην παιδική χαρά. Εγώ μάλλον θα χαλούσα ένα πακέτο μωρομάντηλα σαν τη Χριστιάνα :tongue::tongue:

.

Τσ τσ τσ σπαταλα κοριτσια!!!!Εχουμε κριση!Το νερο της παιδικης

χαρα ειναι τζαμπα :D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

κοριτσια χαχαχα!!με κανατε κ γελασα!

οντως ειναι να μην μπλεξουν η κορη μου,με την κορη της Αννυς και τον Χαρη!!:shock: Παναγια μου συντελεια!!:mrgreen:

Γιωτα για το θεμα ωραρια υπνου κ μπανιου,,αχχ τι να σου πω.. μαλλον δεν ειμαι η καταλληλη. γιατι εγω μεχρι κ τωρα δεν ξαταφερνω να εχω ενα στανταρ ωραριο. το μονο που προσπαθω ειναι τουλαχιστον να κοιματε μεχρι τις 9.30..

Σκουντουφλα ναι,βοηθανε στον παιδικο για το θεμα πανας. Απλα επειδη εμενα ακομα να προσαρμοστει εκει κ επειδη λενε οτι καταλαβαινει πως ειμαι ετοιμογεννη, να μην την πιεσουν τωρα κ να το προσπαθησουμε πιο μετα..

Να σας πω κ τι αλλο εκανα τωρα το μεσημερι??:oops:

Ηρθε ο αντρας μου,φαγαμε και μετα...τον βιασα!!!!:oops::oops:

Μην νομιζετε οτι εχω ορεξη για τετοια ε? Εντολες γιατρου ακολουθω!!:twisted::twisted:

Μου ειπε να το κανω δυο φορες μεχρι την Πεμπτη! ε,το εκανα κ αν τα καταφερω θα το κανω κ αλλη μια!!:oops:

Αχ κορίτσια τι ωραία που ξεμπερδευετε με τις πάνες...εμείς νομίζω θα πάμε για το επόμενο καλοκαιρι:( Αν και θα τον προσπαθήσω αλλα το βλέπω λίγο δύσκολο, τα κορίτσια πιστεύω την κόβουν πιο εύκολα.

Λοιπόν πήγα παλι για καρδιοτοκογραφημα και ηταν η απόλυτη ευθεία γραμμή...ούτε μια συσπασουλα... Μίλησα και με το γιατρο και είπαμε ότι αν δεν βγει απο μόνο του θα παω την αλλη Τρίτη με πρόκληση. Μου ειπε αν θέλω και δεν αντέχω άλλο να με βάλει την Παρασκευή αλλα δεν δέχεται για πιο νωρίς... Το πήρα κι εγω απόφαση και τώρα λέω θα γεννησω 25 του μηνα και χαλαρωνω...θα κάνω τα μπανακια μου και τις βόλτες μου και άμα πια οπότε θέλει ας έρθει!!!!!!!!

Τώρα λέω να μην βγει γιατι η θάλασσα ειναι πολυ ωραία και να προλάβω να κάνω κανένα μπανακι γιατι μετα δεν το βλέπω...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...