Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

ουφ!δεν ξερω! τον βλεπω πολυ αγχωμενο!

θελει πολυ να πετυχουμε τον φ.τ. κ πιστευει πως με αυτον τον τροπο θα τα καταφερουμε. κ καποιες στγμες σκεφτομαι..μπας κ εχει δικαιο τελικα κ να τον αφησω??

Ενταξει, η αληθεια ειναι οτι εισαι σε καλη εβδομαδα για να γεννησεις.....κ πραγματικα μπορει ετσι να πρεπει να γινει λογω κ του ιστορικου με την καισαρικη. Κατι παραπανω ξερουν αυτοι. Αν τον εμπιστευεσαι, καν'το. Βεβαια τωρα τον γνωρισες τον ανθρωπο, το ξερω, αλλα αν σου εμπνεει εμπιστοσυνη κ οτι ξερει τι κανει, ακουσε τον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σταματα!!!!!!!!! Τα δικα μας τα παιδια θα ειναι υποδειγμα!!!!!!

Αααααααχαχαχαχαχα! :D :D :D

Ρε συ Sky μου έχεις γίνει εμμονή...

κάθε φορά που μπαίνω ψάχνω να διαβάσω αν είσαστε καλύτερα!

Πραγματικά εχθές έκανα προσευχή να συνέλθετε λίγο!:oops:

Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να ξέρω ότι κάποιος

περνάει δύσκολα.Με στεναχωρεί πολύ.

Μακάρι να έκανε το θαύμα του το μάραθο,οι σταγόνες και

το νέο γάλα και να ηρεμήσετε επιτέλους κι εσείς

και το μωράκι. ;)

Σήμερα έχω γυναικολόγο πρώτη φορά μετά την γέννα.

Θα σας γράψω τα νέα μου αφού γυρίσουμε.

Καλά, με τρέλλανες τώρα! Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ, πιστεύω πολύ στην προσευχή (δηλαδή κυρίως στην αυτοσυγκέντρωση όταν μελετάς κάτι).

Περιμένουμε νέα σου όταν γυρίσετε.

Χριστιάνα είμαι κι εγώ σαν κι εσένα, θέλω τάξη στο σπίτι, και πλέον έχω πολύ ωραία τάξη όταν έρχεται η κοπέλα που με βοηθάει μια στις 15. Μετά το ΧΑΟΣ, όπως τα λες!

Ενταξει, η αληθεια ειναι οτι εισαι σε καλη εβδομαδα για να γεννησεις.....κ πραγματικα μπορει ετσι να πρεπει να γινει λογω κ του ιστορικου με την καισαρικη. Κατι παραπανω ξερουν αυτοι. Αν τον εμπιστευεσαι, καν'το. Βεβαια τωρα τον γνωρισες τον ανθρωπο, το ξερω, αλλα αν σου εμπνεει εμπιστοσυνη κ οτι ξερει τι κανει, ακουσε τον.

αντε θα παω την Πεμπτη! κ θα του πω να κανει οτι ειναι για καλο..

την πρωτη φορα αλλωστε που τα αφησα ολα στην τυχη τους, ειδα την καταληξη..

Ο Θεος βοηθος!!

αντε θα παω την Πεμπτη! κ θα του πω να κανει οτι ειναι για καλο..

την πρωτη φορα αλλωστε που τα αφησα ολα στην τυχη τους, ειδα την καταληξη..

Ο Θεος βοηθος!!

Αντε κ που ξερεις, μπορει μεχρι την Πεμπτη να γεννησεις!!!!

Αντε κ που ξερεις, μπορει μεχρι την Πεμπτη να γεννησεις!!!!

axaxaxaxaaa!!! απο το αγχος μου για το σκαλισμα μπορει οντως να γεννησω!!;)

οτι ειναι να γινει για καλο θα ειναι!! θετικη σκεψη!!:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εντάξει κουράζομαι την μέρα αλλά ευτυχώς κοιμάμαι καλά την νύχτα εμένα μετά το μπάνιο και μαμ μου κάνει δώρο και ένα 4-4,5 ωρο οπότε έρχομαι στα ίσια μου...

Σκάι μακάρι να ηρεμήσατε να χαλαρώσεις και εσύ λίγο...Αν το ήξερες θα τις έπαιρνες νωρίτερα τις σταγόνες.

Μαρίνα καλώς ήρθες να σου ζήσει το μπεμπάκι σου.

Μαράκι καλά και να είπαν οι άλλοι γράψτους κανονικά εσύ την δουλειά σου την έκανες...Το Σοφάκι καθαρό συνέχισε την βόλτα του!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά, περάστε κ μια βόλτα απο δω κ σας λέω εγώ τι σημαίνει χάος χεχεχε

Χτες είχα βάλει σκοπό να συμμαζέψω το σπίτι, ε λοιπόν ο μικρός όχι μόνο δεν κοιμόταν, δεν καθόταν καν στο ρηλάξ ο άτιμος!! Τον έπαιρνα αγκαλιά, αμέσως ξερός, κρέμαγε το κεφάλι του προς τα πίσω στο χέρι μου, τον ακουμπούσα κάτω τσίριζε....:mad::evil: το μεσημέρι έβαλα τη μεγάλη για ύπνο, τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι, τίποτα, δεν έκλεισε μάτι, βαρέθηκα στο τέλος κ τον σήκωσα.

Το βράδυ κατά τις 9 αποφάσισα να σιδερώσω ό,τι κι αν γινόταν, τον άφησα στο ρηλάξ και πλάνταξε, μέχρι που τον πήρε ο πατέρας του λίγο κ ηρέμησε. Κατάφερα και σιδέρωσα τα μισά τουλάχιστον μέχρι να ξαναρχίσει να κλαίει!! :rolleyes:

Βέβαια, στις 10 που τον τάισα και τον έβαλα για ύπνο ξεράθηκε για τα καλά μέχρι τις 3μιση. Αλλά από δουλειές.... τζίφος:rolleyes: μέχρι να φάμε κ να ετοιμάσω τη μεγάλη για ύπνο κοιμόμουνα όρθια!:rolleyes:

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα κι ελπίζω καλύτερη!! έχω να βάλω κ πλυντήριο κ πρέπει να τελειώνω με το σίδερο γιατί μετά δε θα το παλέψω να μαζευτούν κι άλλα! Θα δοκιμάσω να του βάλω ένα ράδιο δίπλα στο ρηλάξ για παρέα :tongue::tongue:

Το θηρίο μου πάλι χτύπησε το μάτι της, έχει ψιλομαυρίσει απο κάτω και μοιάζει σαν μποξέρ που 'χει φάει μπουνιά :rolleyes:

Χριστιάνα, πήγαινε την Πέμπτη μπας κ σε σκαλίσει κ γεννήσεις Παρασκευή, θα 'χει ο γιος σου γενέθλια με την κόρη μου ;):tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Χριστιάνα ηρεμία και όλα θα γίνουν αφού πήγες σε αυτόν τον γιατρό εμπιστεύσου τον...

Σκάι πιο πολύ ηρωίδα είσαι εσύ από εμένα τουλάχιστον.Έχω κι άλλα 2 αλλά το μωρό είναι ανύπαρκτο μόνο για τάισμα με απασχολεί προς το παρόν.Αν ήταν και εμένα ή γίνει τόσο γκρινιάρης τι θα έκανα;;;;Πιο εύκολο είναι για μένα με 3 παρά το ένα το δικό σου.Εγώ τουλάχιστον κοιμάμαι και ξεκουράζομαι.

Να θεσω ενα αλλο θεμα;;;

Εχω προβλημα με το μπανιο του μωρου. Οπως ξερετε δεν εχουμε στανταερ ωραριο φαγητου, θηλαζει οποτε να ναι, στο 2ωρο, στο 3ωρο, στη 1,5 ωρα, στη μιση ωρα κλπ κλπ....

Πως μπορω να εχω στανταρ ωρα μπανιου οπως λενε;; Αφου μπορει να φαει ενα γευμα π.χ. στις 9, ενω ειχα σκοπο να την κανω μπανιο στις 9:30 ας πουμε. Τρωει στις 9 κ κοιμαται...τι κανουμε;;;

Καλημερα!

Αχ Σκαι μου μπραβο χαιρομαι που ειστε καλυτερα

συνεχισε εσυ την τριπλετα μαραθο,σταγονες,γαλα

και σας ευχομαι ακομα καλυτερα να ειστε!

Γιωτα φτου μην το ματιασουμε αντε σου ευχομαι 6ωρα τωρα!!!!!

Ρουμπινακι εδω ειμαι!!!

Ξεπατωθηκα ολο το Σ-Κ στις δουλειες..

Περπατησα..

Εφαγα/ ηπια οτι μ@λ@κια διαβασα στο ιντερνετ που κ καλα βοηθαει.

Μεχρι κ σεχ εκανα..:oops:

ουαουυυυυυυυ ΣΕΞ!!!!:D:D:D

Εκανες οτι μπορουσες νομιζω!

Απο χαος εχουμε μπολικο και απο ρουχα βουνο επισης.

Και σημερα η δικια εχει γκρινιτσα τη βγαζει στον ωμο παλι......:(

ποιο σπιτι να συμμαζεψεις?περιμενω πως και πως να κοιμηθει να κοιμηθω κι

εγω γιατι το βραδυ δεν ξεκουραζομαι. Εχω τη Λυδια που καθαριζει απο πανα

την ξεκινησαν στον παιδικο και το χει παρει ζεστα η δικια σου. και τη νυχτα ακομα

που της φοραω πανα αυτη ξυπναει για παμε στο γιογιο. Οποτε στανταρ εχω 2 παιδια

να ξυπνανε το βραδυ δεν την παλευω......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας...Σκαι μπραβο σας που τα πατε καλυτερα κ σε ακομα καλυτερες μερες σας ευχομαι!!!!!! Χριστιανα αντε με το καλο να γεννησεις να ηρεμησεις...για εμας η χθεσινη μερα δεν ηταν κ η καλυτερη...πηραμε την ευχη μας το πρωι κ μετα πηγαμε για καφε, ο κυριος δεν κοιμηθηκε καθολου με αποτελεσμα να μην μπορει να κοιμηθει ουτε μετα, να παθει υπερενταση κ να κλαιμε με σπαραγμο σχεδον ολη μερα...κοιμηθηκε κατα τις 10 το βραδυ τελικα κ ξυπνησε 6 παρα για φαγητο...ηταν πτωμα...κ σημερα παντως εχουμε γκρινια...πριν λιγο κ μεχρι να του κανω το γαλα - που σημειωτεον ειχε ξαναφαει πριν 2 ωρες αρα δεν επρεπε να πειναει κανονικα- πλανταξε, μπλαβισε απο το κλαμα...δεν ξερω, εχω αγχωθει μηπως εχει κατι, απο χθες ειναι πολυ ανησυχος κ κλαουρης - εννοω πιο πολυ απο ο,τι ηταν, γιατι κ ησυχο δεν τον λες..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χτες είχα βάλει σκοπό να συμμαζέψω το σπίτι, ε λοιπόν ο μικρός όχι μόνο δεν κοιμόταν, δεν καθόταν καν στο ρηλάξ ο άτιμος!!

Aπαιτήσεις που τις έχεις κι εσύ!... Καλά για εμάς ξύπνιος στο ρηλάξ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Αν δεν κολλήσει πάνω μου να έρθει να εφαρμόσει να μην υπάρχει κενό κανένα και να καταϊδρώσουμε αγκαλίτσα ΔΕΝ ηρεμεί με καμία δύναμη. Ε, άμα γλαρώσει έτσι, τότε τον βάζω στο ρηλάξ και κοιμάται.

Το θηρίο μου πάλι χτύπησε το μάτι της, έχει ψιλομαυρίσει απο κάτω και μοιάζει σαν μποξέρ που 'χει φάει μπουνιά :rolleyes:

Την καημενούλα! Πονάει? Χριστέ μου πού πάνε και χτυπάνε τα διαόλια!

Αν ήταν και εμένα ή γίνει τόσο γκρινιάρης τι θα έκανα;;;;

Χαχα, υπομονή θα έκανες! Άσε που θεωρώ ότι εσύ γενικώς δεν έχεις τόσο άγχος που θα το εισπράξει, ας πούμε, το μωρό, και θα γκρινιάξει, γιατί τα έχεις ξαναζήσει άλλες δυο φορές. [που λένε δηλαδή ότι καταλαβαίνει την ψυχική σου κατάσταση κι αν δεν είσαι ήρεμη επηρεάζονται και κλαίνε..] Ενώ εγώ που ακόμη και με το άλλαγμα της πάνας έχω θέμα γιατί δεν μ' αφήνει 32 ημερών σκ@τό και χτυπιέται, με αγχώνει και δώστου κλάμα! :D

Να θεσω ενα αλλο θεμα;;;

Εχω προβλημα με το μπανιο του μωρου. Οπως ξερετε δεν εχουμε στανταερ ωραριο φαγητου, θηλαζει οποτε να ναι, στο 2ωρο, στο 3ωρο, στη 1,5 ωρα, στη μιση ωρα κλπ κλπ....

Πως μπορω να εχω στανταρ ωρα μπανιου οπως λενε;; Αφου μπορει να φαει ενα γευμα π.χ. στις 9, ενω ειχα σκοπο να την κανω μπανιο στις 9:30 ας πουμε. Τρωει στις 9 κ κοιμαται...τι κανουμε;;;

Ούτε κι εγώ έχω στάνταρ ώρες. Απλά επιλέγω το μπάνιο να γίνεται πριν από το τάισμα που έχουμε μεταξύ 8-10.

Εχω τη Λυδια που καθαριζει απο πανα

την ξεκινησαν στον παιδικο και το χει παρει ζεστα η δικια σου. και τη νυχτα ακομα

που της φοραω πανα αυτη ξυπναει για παμε στο γιογιο. Οποτε στανταρ εχω 2 παιδια

να ξυπνανε το βραδυ δεν την παλευω......

Δυστυχώς σου έκατσε ατυχής συγχρονικότητα βρε Μαρία. Φαντάζομαι την κούρασή σου. Σου ξυπνάει πάνω από μια φορά τη νύχτα η Λυδία?

Γιώτα μη ψάχνεις το ακριβώς 9 αλλά το περίπου στις 9 είτε είναι 8.30 είτε 9.30 εκεί τριγύρω πάντως ώστε να παίρνει το μήνυμα ότι τώρα έκανα μπάνιο και ύπνο για βράδυ.Εγώ από τις 8 και μετά με το π ου ξυπνήσει τον πάω για μπάνιο στα γρήγορα και μετά ταίζω καπάκι αν πεινάει ώστε να είναι έτοιμος για βράδυ

Μαρία εγώ της φοράω πάνα ακόμα το βράδυ μόνο την μέρα είμαστε με βρακιά και λέω κατά τον Αϋγουστο να κόψουμε την βραδινή να είναι και 2 χρονών

Aπαιτήσεις που τις έχεις κι εσύ!... Καλά για εμάς ξύπνιος στο ρηλάξ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Αν δεν κολλήσει πάνω μου να έρθει να εφαρμόσει να μην υπάρχει κενό κανένα και να καταϊδρώσουμε αγκαλίτσα ΔΕΝ ηρεμεί με καμία δύναμη. Ε, άμα γλαρώσει έτσι, τότε τον βάζω στο ρηλάξ και κοιμάται.

Αυτό ακριβώς, χτες ιδρώναμε μαζί αγκαλιά! Θυμήθηκα πρόπερσι το καλοκαίρι, Ιούλιο που είχα την άλλη νεογέννητη και τη θήλαζα, να τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι στην πλάτη μου, βράδυ κιόλας!! :rolleyes:

Δοκίμασα και το ράδιο, τζίφος!! μέχρι να αποστειρώσω τα μπουκάλια κοκκίνησε σαν παντζάρι, τώρα τον έχω ξαπλωμένο στα πόδια μου και λαγοκοιμάται. Φοβάμαι ότι στο ρηλάξ ζεσταίνεται γιατί έχει αφρολεξάκι στην πλάτη, παρόλο που έχω βάλει και μια πετσέτα για να μην ιδρώνει.

Την καημενούλα! Πονάει? Χριστέ μου πού πάνε και χτυπάνε τα διαόλια!

Είχε ανέβει στην καρέκλα της κουζίνας και κατεβαίνοντας χτύπησε την άκρη του ματιού της στο τραπέζι. Έκλαψε λίγο εκείνη την ώρα, τώρα βέβαια είναι μες στην τρελή χαρά πάλι και οργιάζει. Αν δεις τα πόδια της όλο σημάδια και μελανιές είναι και εδώ και κάτι μέρες αρνείται να βάλει παπούτσια, τα βγάζει και γυρίζει όλη μέρα ξυπόλητη στην αυλή και στο σπίτι. Το καταφχαριστιέται βέβαια :rolleyes:, αλλά μου μαζεύεται γύφτος :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Γιώτα μη ψάχνεις το ακριβώς 9 αλλά το περίπου στις 9 είτε είναι 8.30 είτε 9.30 εκεί τριγύρω πάντως ώστε να παίρνει το μήνυμα ότι τώρα έκανα μπάνιο και ύπνο για βράδυ.Εγώ από τις 8 και μετά με το π ου ξυπνήσει τον πάω για μπάνιο στα γρήγορα και μετά ταίζω καπάκι αν πεινάει ώστε να είναι έτοιμος για βράδυ

Μαρία εγώ της φοράω πάνα ακόμα το βράδυ μόνο την μέρα είμαστε με βρακιά και λέω κατά τον Αϋγουστο να κόψουμε την βραδινή να είναι και 2 χρονών

Οταν ξυπναει ομως, ειναι γιατι πειναει κ αν αργησω να την ταισω τσιριζει. Πως θα την βαλουμε για μπανιο εκεινη την ωρα;; Θα φαει τον κοσμο μεχρι να τελειωσουμε, τσιτωνει, νευριαζει κ μετα αντε να ηρεμησει....ουτε να φαει δεν εχει ηρεμια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...