Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα....skybeam σταγονιτσες για τους κολικους εννοεις ε????ποιες του δινεις????? θα περασει καλη μου , υπομονη!!!! Ειστε και κρυωμενοι??????

Kαλημέρα! Της biogaia του δίνω.

Κρυωμένοι όχι, έχει μυξούλες ψηλά στη μύτη, δεν βγαίνουν με το αναρροφητήρι, και βάζω με πίεση ορό.

Καλημερα!

Πάρτε ένα κουραγιο από τη σημερινη μερα και δωστε ένα φιλακι στους (παλιους και τους) νεους μπαμπάδες: γιορταζουν σημερα! Καποιοι από αυτούς για πρώτη φορά!

Εμείς πήραμε στον μπαμπά μας ένα γλαστράκι τριανταφυλλίτσα που το φυτέψαμε ηδη στο μπαλκόνι μας. Και του χρόνου, κοριτσούδια!

Καλή Κυριακή!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες.

Οχι καλε είμαι κι εγω εδώ!!!!

Ναι μωρέ, έχεις δίκιο... και προηγείσαι κιόλας....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πολυ καλεσ...Και εγω αυτες εδωσα μονο ομως 2 φορες χρειαστηκε....!!!!!!! Δεν ειχαμε κολικους ευτυχως!!!!!!! Οι μυξουλες μηπως ειναι προεορτια δοντιων???????

Δόντια 1 μηνός μωρό;;; :confused::confused::confused: Δεν νομίζω.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Skybeam ο δικός μου χθες ήταν καλός και σήμερα έτσι δείχνει για την ώρα. Η παιδιατρος μου είπε οτι οι σταγονες θέλουν 3-4 μέρες για να δεις αποτέλεσμα. Εμείς εχει πάνω από βδομάδα που παίρνουμε, ίσως άργησαν να μας πιάσουν. Τι να πω θέλω να πιστεύω οτι τώρα έχουν δράσει και θα είμαστε καλύτερα! Τα λέω για να πάρεις κουράγιο.

Α χθες το απογευματακι βγήκαμε και βόλτα και ήταν πολύ καλός! Ενώ τις προάλλες τον έβγαλα λίγο να πάρουμε ψάρια και το μετανιωσα, ειπα δεν τον ξαναβγαζω.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Ναι μωρέ, έχεις δίκιο... και προηγείσαι κιόλας....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ συγνωμη δεν ηξερα οτι ειναι 1 μηνων το μωρακι.....

Τωρα θυμηθηκα οτι η skybeam γεννησε προσφατα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα!

Skybeam ο δικός μου χθες ήταν καλός και σήμερα έτσι δείχνει για την ώρα. Η παιδιατρος μου είπε οτι οι σταγονες θέλουν 3-4 μέρες για να δεις αποτέλεσμα. Εμείς εχει πάνω από βδομάδα που παίρνουμε, ίσως άργησαν να μας πιάσουν. Τι να πω θέλω να πιστεύω οτι τώρα έχουν δράσει και θα είμαστε καλύτερα! Τα λέω για να πάρεις κουράγιο.

Α χθες το απογευματακι βγήκαμε και βόλτα και ήταν πολύ καλός! Ενώ τις προάλλες τον έβγαλα λίγο να πάρουμε ψάρια και το μετανιωσα, ειπα δεν τον ξαναβγαζω.

Eυχαριστώ βρε Μαράκι, λογικό είναι να θέλουν χρόνο, βιάζομαι κι εγώ...

Χτες που είπαμε να τον βγάλουμε βόλτα χ#στηκε μέχρι την πλάτη, πάλι πίσω. Δεύτερη φορά πίσω άρον-άρον, για να δούμε την επόμενη, ελπίζω να μην τριτώσει! Άσε που ο δικός μας είναι δύσκολο να τον ετοιμάσεις για βόλτα (ταϊσεις/αλλάξεις/ντύσεις) και να είναι ήρεμος... γκρινιάζει ή κλαίει και χτυπιέται την περισσότερη ώρα όταν είναι ξύπνιος. Γι' αυτό δεν το επιχειρώ εύκολα.

κοαλάκι μου ναι, είναι πολύ φρέσκο το μωρό!

Γι' αυτό δεν το επιχειρώ εύκολα.

Δεν στο λεω για να σε παρηγορησω, πραγματικα πιστευω οτι θα δεις αλλαγη περνωντας ο καιρος. Ναι μεν λεμε να τα βγαζουμε καμια βολτα και νωριτερα (πριν σαραντισουν π.χ.), αλλα ακομα ειναι πολυ μικρούλια, Σκαι. Ακόμα τους φταιει που βγηκαν από την κοιλιά. Ακόμα θελουν φαι και κακα και αγκαλια καθε τρεις και λιγο, δεν τους ειναι ευκολο το καροτσι, δεν βολευονται. Από τη μικρη μου εμπειρία θα σου πω ότι η αντιδραση του δικου μου στη βολτα στις 3-4 εβδομαδες και χτες, ήταν η μερα με τη νυχτα. Μην απελπιζεσαι, το "υπομονη" δεν ειναι τυχαιο που μας το λενε οι δευτερο-τριτομανες;).

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Προηγούμαι το ξέρω αλλα το παιδι μου μάλλον θέλει να παει Ιούλιο!!!!

Σημερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Προηγούμαι το ξέρω αλλα το παιδι μου μάλλον θέλει να παει Ιούλιο!!!!

Σημερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο!!!!!!

Σιγά μην πάει Ιούλιο βρε.... ;);););) Έκανες μπανάκι; Τυχερή!!! Εμένα ο γιατρός δεν με αφήνει γιατί φοβάται λοιμώξεις και μολύνσεις.... ειδικά με τη διαστολή. Πήγαμε σήμερα παραλία και έκανε ο καλός μου με την κόρη μας και εγώ την έβγαλα στην παραλία. Καλό Αύγουστο με βλέπω να μπαίνω στη θάλασσα, αφού σαραντίσω δηλαδή με το καλό, και ζηλεύυυυυυωωωωω πολύυυυυυυυ. Πάντως χτες πήγα να αγοράσω ένα δωράκι και πήρα και μαγιώ για εμένα.... άλλα αντ' άλλων δηλαδή.:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα!

Διαβαζω κολικους και εφιαλτικα βραδια!

Λοιπον εμεις τελικα δεν εχουμε κολικους απο την Παρασκευη

η μικρη ξαναεγινε πιο χαλαρη και δεν την ποναει η κοιλια της!!!!!

Εσπασα το κεφαλι μου πραγματικα να καταλαβω γιατι 3 μερες το

παιδι τα σπαγε και (μαλλον) κατεληξα οτι εφταιγαν οι μελιτζανες!!!!

Μας ειχε φερει τη Δευτερα η πεθερα μου ενα ταψι παπουτσακια οποτε

δεν εφαγα μονο μια φορα και προφανως μεχρι να φυγει απτο γαλα

μου περασαν και ενα δυο 24ωρα παραπανω. Τι να πω δεν ξερω!

πω πω πω Σκαι και Μαρία κλείνετε κιόλας μήνα φτου φτου...Κάπου είχα διαβάσει ότι οι κολικοί κρατάνε μέχρι 3 μήνες οπότε υπομονή...

Εγώ δειλά δειλά άρχισα σήμερα πάλι να τον βάζω και στο τραυματισμένο στήθος και θα δω αν αρχίζει και μαλακώνει πάλι τον ξανασταματάω. Έχει πιάσει πολύ κακάδι και με το θήλαστρο δεν βγάζω και πολύ γάλα είναι σαν βουλωμένο....Ελπίζω να μη το χάσω εντελώς το αριστερό μου γιατί μετά τι θα κάνω;;;

Κι εμεις αυριο κλεινουμε μηνα αλλα ο γιατρος θα ερθει Τριτη!

Ξανθη πως πας ειναι καλυτυρα το στηθος σου???

Καλημέρα!

Ήταν εφιαλτικό το βράδυ μας... 10 το βράδυ με 4 το ξημέρωμα με πήγε μονοκοπανιά τάισμα-ρέψιμο-άλλαγμα-λόξυγγας-κλάμα και φτου κι απ' την αρχή. Μιλάμε για πολύ κλάμα... ο άντρας μου τα είδε όλα. Μιλάμε για την απόλυτη εξάντληση!

Σκαι υπομονη τα χω περασει ελπιζω να μη σου κρατησει περα απο τις 40 μερες

οπως λενε και τα κοριτσια βγαζε τον εξω με το κουνημα καπως ανακουφιζονται!

. Εσείς που θηλάζετε κρατάτε ωράριο ; Δηλαδή αν κλαίει για φαγητό στα 30 ή 45 λεπτά δίνετε ; Εγώ πάντως για να σταματήσει , δίνω. Μπορεί να φάει 5 λεπτά και μετά χαλαρώνει. Τη πιπίλα δε τη θέλει καθόλου, ανακατευεται ,έτοιμη να κάνει εμετό είναι . Οπότε για να χαλαρώσουμε έχουμε το βυζί της μαμάς.

Evri κι εγω δινω συνεχεια ουτε κοιταω ρολοι και πιπιλα τιποτα ακομα

οπως τα λες χαλαρωνουμε με το βυζι της μαμας ακομα κι αν ειναι για 3 λεπτα!

Η μικρη θέλει συνεχεια στήθος....

Mariapap μου πωςσε καταλαβαινω που έλεγες για

το αξεσουάρ σου...

Μια απο τα ιδια κ εμεις...

...

Μαρακι με το καλο να σαραντισετε κι εσεις!

Κι εμενα η μικρη για νο1 κοιμισμα εχει τη σταση αξεσουαρ στον

ωμο αντε για νο2 το βυζι και το πιο συχνο ειναι εναλλαξ νο1 με νο2!!!:D

Δε σας είπα...πήγα παρασκευη κ έκοψαν τα ράμματα...

Η τομή μου ειναι μεγαλύτερη απο την προηγούμενη

φορα σε μήκος...

Δεν ξέρω γιατι με έκοψε περισσοτερο...

Απο κιλα ειμαι στα +6

Ακομα δεν μπορεις να ξερεις για την τομη αφου δεν εχει μαζεψει η κοιλια

μην προεξοφλεις απο τωρα απο κιλα παντως σε βρισκω πολυ καλα.

Εγω τωρα εφτασα να εχω 6 ακομα που περασε μηνας....:(

Ο μικρος σου οπως ολα τα αδερφακια νομιζω μαλλον το βλεπει σαν

παιχνιδι το μωρο ε?

Χτες που είπαμε να τον βγάλουμε βόλτα χ#στηκε μέχρι την πλάτη, πάλι πίσω. !

Λοιπον για να σκασετε στα γελια με το θεαμα που γιναμε.

Παθαμε αυτο που λες σκαι μου στην παιδικη χαρα και εκει που

παω να την αλλαξω μεσα στο καροτσι φλατς η δικια σου δευτερο γυρο!

Πανικος!Δεν ηξερα τι πρωτομαζεψω και πως να καθαρισω το μωρο

το γδυνω λοιπον και τρεχω στη βρυση της παιδικης χαρας και το βαλα

απο κατω!Καλα ολη η παιδικη χαρα επαθε σοκ που ενα γυμνο

νεογεννητο το βγαλαμε στο νταλα ηλιο και πηγαιναμε τρεχοντας

στη βρυση (με το κρυο νερο ετσι?). Πλυναμε και τα σεντονακια και

τα απλωσαμε μπουγαδα στα καγκελα της παιδικης χαρας

ΜΑΓΕΙΑ ΕΤΣΙ???????Θα μας συζητανε πολυ καιρο ο κοσμος που ηταν εκει.....

Ετοιμογεννες σας στελνω συμπαρασταση!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

καλά ακόμα γελάω με την μπουγάδα και το μωρό κάτω από το νερό χαχαχα καλά ρε Μαρία την πέθανες την μικρή χαχαχα

Με το στήθος βελτιώνεται κάθε μέρα αλλά ακόμα όταν βάζω τον μικρό πονάω οπότε θηλάζει από το καλό και αντλώ από το τραυματισμένο ελπίζω σε 3-4 μέρες να είναι οκ και αυτό άρχισε να υποχωρεί το πολύ κακάδι και βγαίνει πιο εύκολα μεν γάλα δύσκολα όμως ακόμα αλλά σαφώς καλύτερα από πριν..

Σήμερα από το πρωί που ξύπνησα κάθισα 4 το μεσημέρι το σίδερο είχε γίνει βουνό και μέχρι να ταίσω μαγειρέψω ξαναταίσω σιδερώσω κάτσουμε για φαγητό συνεχίσω σίδερο ξανά μανά τάισμα άλλαγμα και τα σχετικά με πήρε 4....τώρα δεν μπορώ ούτε να σηκωθώ σήκωσα και την κόρη μου κανά 2 φορές και είναι και θρεφτάρι και με τραβάει στην τομή...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρια! Δεν σε πιστευω!

Αυτο θα πει σκληραγωγηση! Σπαρτιάτισσα η μικρη!:tongue:

Πλάκα-πλάκα, να πού φαίνεται η εμπειρία και το ξεψάρωμα: εγω θα τα ειχα μαζεψει αρον-αρον και βουρ για το σπιτι, αλλά άμα έχεις κι άλλα δυο, γιατί να χαλάσουν τη διασκέδασή τους αφού υπαρχει λυση?Σωστηηηη

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...