Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας απο το σιτι του πανικού...

Καλωσόρισαν τα νεα μπεμπακια...καλομεγαλωμενα!

Εγω σε κατάσταση πανικού...δεν ξέρω με ποιον

ναπρωτοασχοληθω....

Η μικρη θέλει συνεχεια στήθος....

Mariapap μου πωςσε καταλαβαινω που έλεγες για

το αξεσουάρ σου...

Μια απο τα ιδια κ εμεις...

Εν τω μεταξύ εχω απορίες...

1. Με το που φάει σε 5 λεπτά κανει κακά της...τα

οποία ειναι ψιλό αραιά...

Ειναι φυσιολογικο αυτο??

2. Με το θηλαστρο βγαίνει λιγότερο γαλα?

Ενώ με το θηλαστρο θέλω 20 λεπτα να βγάλω μια

ικανοποιητική ποσότητα...το βαζω δηλ. 10 λεπτα

σε καθε στήθος..

Οταν βάζω τη μπεμπα στο στήθος κάθεται το πολυ

10 λεπτα κ μετα το φτυνει....

Οταν εχω βγάλει γαλα με το θηλαστρο πίνει 100 ml απο το μπιμπερο...

Σήμερα εχει φάει μεχρι τωρα 8 φορές....

Μανουλες με τους κολικους υπομονη...δύσκολη κατάσταση..

Ταλαιπωρούνται πολυ τα μικρακια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για όσες θηλάζουν όντως το στήθος έχει και το ρόλο πιπιλας-παρηγοριάς. Μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμος δίνουμε οπότε και όσο θέλει στήθος.

Μαράκι απαντώ στις ερωτήσεις σου:

1. Τις περισσότερες φορές ειδικα τον πρώτο καιρο κάνουν κακά και την ώρα που θηλάζουν ή αμέσως μετά και όντως είναι νερουλά με κοκκους.

2. Εγώ για να βγάλω 100μλ με το θήλαστρο βαριέμαι που το σκέφτομαι... Εννοω οτι θέλω πολύ ώρα. Όντως το μωρό ρουφάει πάντα πιο καλά, εχει καλύτερη απόδοση απο το θήλαστρο. Μην ανησυχείς και ο δικός μου δεν πίνει πολύ ώρα άλλα σε 1 μήνα έβαλε 1700γρ. Θα δεις μόλις τον ζυγίσεις θα σου φύγει αυτο το άγχος.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Γεια σας!

Θερμαντήρα είχα πάρει κι εγώ απ' τα τζάμπο πρόπερσι για τη μικρή και τον έχω βολευτεί πολύ. Τώρα τον έχω στο δωμάτιο στη χαμηλότερη θερμοκρασία, βάζω το βράδυ το μπιμπερό με το νερό μέσα, έχω κ τη σκόνη μαζί κι όποτε τον βλέπω ότι πεινάει ρίχνω το γάλα μέσα κι έτοιμο. Τη μέρα στην κουζίνα έχω κι εγώ το μπρίκι ;)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Δεν είμαι από Αθήνα, αλλά είμαι στον ΟΠΑΔ.... και λογικά θα πας στο κατάστημα της περιοχής σου. Επειδή ρώτησα τι χρειάζεται, ίσως βέβαια να το έχεις κάνει και εσύ, πρέπει να έχεις βγάλει ΑΜΚΑ για το μωρό, συμπληρώνεις ένα απογραφικό δελτίο και μια υπεύθυνη δήλωση για νεογέννητο που την έχουν έτοιμη εκεί και να είναι θεωρημένο το βιβλιάριο του άμεσα ασφαλισμένου για την τρέχουσα χρονιά.

ναι τα ξέρω τα δικαιολογητικά απλά τις άλλες φορές πηγαίναμε στα κατά τόπους και εμείς εδώ Αθήνα τώρα κάτι άκουσα ότι πάμε όλοι στην Ηπείρου για αυτό ρωτάω ειδικά της Αθηναίες

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ΚΕγω σε κατάσταση πανικού...δεν ξέρω με ποιον

ναπρωτοασχοληθω....

Mαράκι κουράγιο. Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος, για άλλους λόγους στο κάθε μωράκι όπως φαίνεται..

Τελικά με τον μικρό σου τι έγινε? Πώς το δέχτηκε το μωρό? Τι του πήρατε? :D

Κορίτσια άσχετο αλλά θερμαντήρα έχει καμμία?

Τί λέτε θα βολέψει?

Είμαι στο τσακ να τον παραγγείλω.

Κι εγώ στο τσακ ήμουν αλλά βλέπω ότι οι περισσότερες χρησιμοποιούν το μπρίκι, όπως κι εγώ...

γεια σας κοριτσια...υπομονη με τους κολικους!!!!!! απαπα μαρτυριο για τα μπεμπακια που υποφερουν κ απελπισια για τις μανουλες, να βλεπουν το μωρο να κλαιει κ να μην μπορουν να το ανακουφισουν...κ εμεις με αφθονη γκρινια καθε απογευμα, αλλα διαβασα στο ιντερνετ απο παιδια τρο οτι οντως οι απογευματινες ωρες ειναι παντα οι πιο δυσκολες για τα βρεφη λογω υπερεντασης...τεσπα θα το αντιμετωπισουμε κ αυτο!!!! θερμαντηρα εχω κ γω της Nuk, με εχει βολεψει αρκετα, οταν κρυωνει το γαλα του κυριου, γιατι στα μισα περιπου ρευομαστε κ πολλες φορες αργει να ρευτει κ εντωμεταξυ κρυωνει το γαλα, το βαζω στο θερμαντηρα κ ειναι ετοιμο σε 3-4 λεπτα...για τον οπαδ, κ γω στο τοπικο παραρτημα πηγα, δεν ξερω αν στην Αθηνα ισχυει κατι αλλο...αυριο θα παμε για το σαραντισμο μας κ μετα για καφεδακι μαλλον!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Μαρια μου υπομονη!!Κατασταση πανικου διαβασα.. ωχχ..τι με περιμενει κ εμενα Θεε μου..

Σκαι μια χαρα ο μπεμπης..ευχομαι να μην κρατησουν πολυ ακομα οι κολικοι...

Τζιοβαννα εσυ εισαι ακομα με διαστολη 2? ή ειχες κ αλλη εξελιξη?

Εγω τα ιδια ακομα εδω..

Περπατησα κ καμια ωρα σημερα μπας κ γινει τιποτα.. Την Πεμπτη θα ξαναπαω γιατρο κ μου ειπε πως αν δεν εχω εξελιξη θα πρεπει να με σκαλισει απο κατω.. ουφφφφ δεν ξερω τι να κανω.. να δεχτω ή οχι..????:rolleyes:βαρεθηκα να σκεφτομαι τα ιδια κ τα ιδια.. γιατι να μην ερθουν ολα φυσικα απο μονα τους??:rolleyes:

Γεια σας!

Θερμαντήρα είχα πάρει κι εγώ απ' τα τζάμπο πρόπερσι για τη μικρή και τον έχω βολευτεί πολύ. Τώρα τον έχω στο δωμάτιο στη χαμηλότερη θερμοκρασία, βάζω το βράδυ το μπιμπερό με το νερό μέσα, έχω κ τη σκόνη μαζί κι όποτε τον βλέπω ότι πεινάει ρίχνω το γάλα μέσα κι έτοιμο. Τη μέρα στην κουζίνα έχω κι εγώ το μπρίκι ;)

Και εγώ τα ίδια έκανα..... και αν δεν θηλάσω τα ίδια θα κάνω.

Τζιοβαννα εσυ εισαι ακομα με διαστολη 2? ή ειχες κ αλλη εξελιξη?

Εσύ και εγώ έχουμε μείνει ακόμα με αυτόν τον πόνο εδώ μέσα μου φαίνεται.....:tongue::tongue::tongue: Δεν ξέρω αν έχει μεγαλώσει η διαστολή γιατί γιατρό έχω ξανά την Τρίτη.... βασικά το απογευμα τα χρειάστηκα. Ξαφνικά με πιάνει ένας οξύς πόνος στη μέση, αλλά δεν ήταν αυτό, άσπρισα, πάνιασα κοινώς, με έλουσε κρύος ιδρώτας και είπα ότι θα πέσω κάτω. Ευτυχώς ήταν και ο καλός μου εδώ διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γινόνταν. Συνήλθα μετά από ένα δίωρο και τρεις πορτοκαλάδες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χριστιαννα υπομονη...

Δεν καταλαβαίνω γιατι να σε σκαλίσει απο κάτω αφού δεν θα έχεις μεν συμπληρώσει 40 εβδομαδες?

Εγω σημερα είχα κάτι πονακια ετοιμάστηκα η καλή σου πήγα μέχρι την κλινικη,με βάζουν για καρδιοτοκογραφημα ξεκινάω με συσπασεις ακανονιστες αλλα περίπου 80 και μετα απο 20 λεπτά το τίποτα και να μην ποναω:? με κοίταξε και η μαια απο κάτω (πρωτη φορά σημερα) διάστολη 1 μαλακος τραχήλος και το παιδι χαμηλά... Βγήκα και για περπάτημα μετα με ξαναπιασαν συσπασεις αλλα όχι καλές ακόμα... Αυτά κουραστικά άντε να βγει δεν μπορω άλλο!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ τα ίδια έκανα..... και αν δεν θηλάσω τα ίδια θα κάνω.

Εσύ και εγώ έχουμε μείνει ακόμα με αυτόν τον πόνο εδώ μέσα μου φαίνεται.....:tongue::tongue::tongue: Δεν ξέρω αν έχει μεγαλώσει η διαστολή γιατί γιατρό έχω ξανά την Τρίτη.... βασικά το απογευμα τα χρειάστηκα. Ξαφνικά με πιάνει ένας οξύς πόνος στη μέση, αλλά δεν ήταν αυτό, άσπρισα, πάνιασα κοινώς, με έλουσε κρύος ιδρώτας και είπα ότι θα πέσω κάτω. Ευτυχώς ήταν και ο καλός μου εδώ διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γινόνταν. Συνήλθα μετά από ένα δίωρο και τρεις πορτοκαλάδες.

Οχι καλε είμαι κι εγω εδώ!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Σήμερα ειμαι απο τι 6.30 στο πόδι κ μόλις καθώς σα να ηρεμήσω....

Μαρία ευχαριστω πολυ για την απάντηση....

Sky ο γιος μου δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο μωρο...

Παει κ τη βλέπει εκεί που κοιμάται κ γελάει...

Οταν κλαίει η μπεμπα τη μαλώνει...

Στο δωρο φυσικα κ έδωσε μεγαλύτερη σημασία...

Πήραμε βιβλια με ζωακια, φρούτα κτλ...

Μπας κ αρχίσει σιγα σιγα να τα μαθαίνει....

Δε σας είπα...πήγα παρασκευη κ έκοψαν τα ράμματα...

Η τομή μου ειναι μεγαλύτερη απο την προηγούμενη

φορα σε μήκος...

Δεν ξέρω γιατι με έκοψε περισσοτερο...

Απο κιλα ειμαι στα +6

qLIep2.png

y2qkp3.png

Αχ κορίτσια μου που περιμένετε ακομα τα μωράκια σας,

λίγο υπομονη κ θα έρθουν....

Εχετε φτάσει στην τελικη ευθεία....

Ρουμπινακι λες να εχουμε αφίξεις σήμερα???

Χριστιανα μου έχεις κανει τόσα πολλα μεχρι τωρα,

λίγο υπομονη κ ολα θα γίνουν οπως πρεπει....

Σαραντισαν τα πρώτα μας μπεμπακια ε??!

Καιρός για βόλτες λοιπόν!!!

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα κι απο μας!

Εμείς το βράδυ κοιμηθήκαμε από τις 10 μισή μέχρι τις 3 κι απο 3μιση μέχρι 5 μιση, ύστερα ψιλοχουζούρευε μια ξύπναγε μια κοιμόταν. Στις 8 δεν κρατιόταν άλλο κ γκρίνιαζε οπότε τον σήκωσα, πλυθήκαμε ντυθήκαμε, έφαγε λίγο κ τον πήρε ο ύπνος αγκαλιά, αλλά μόλις πήγα να τον ακουμπήσω στο ρηλάξ άρχισε να σαλεύει και να στραβομουτσουνιάζει!! :rolleyes::rolleyes: Τώρα τον κουνάω με το πόδι μπας και κοιμηθεί να σιδερώσω λίγο! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα κι από μας!

Η κατάσταση συνεχίζεται. Παρά το άλλο γάλα και τις σταγόνες χτες το βράδυ αναγκάστηκα κάποια στιγμή να δώσω ντεπόν, δεν πήγαινε άλλο. Να πω την αλήθεια δεν ήθελα κιόλας το μωρό να περάσει το επόμενο εξάωρο κλαίγοντας όπως προχτές, όχι για μένα αλλά για το ίδιο. Κοιμήθηκε 12 με 5, ξύπνησε πάλι με κλάματα και ηρεμήσαμε κατά τις οκτώμιση το πρωί. Η μύτη σε άθλια κατάσταση, δίνουμε ορό συνέχεια και λίγο καλυτερεύει προσωρινά.

Γενικώς είμαστε μ' ένα κεφάλι καζάνι, και είμαι πολύ προβληματισμένη που είναι σπάνιες οι στιγμές που το μωρό είναι ξύπνιο και ήρεμο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...