Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά έχω νέα.

Κατ' αρχήν πήραμε τρεις πόντους ύψος και από κιλά είμαστε στα 4100 (τον πήρα 2820 από το μαιευτήριο τριών ημερών και σήμερα κλείσαμε μήνα).

Μας έδωσε τις ίδιες σταγόνες με της Βίβιαν για τους κολικούς, δηλ. τις σταγόνες biogaia. Μας έδωσε το frisolac confort, που θα το δίνουμε εναλλάξ με frisolac. Επίσης milupa ρόφημα με διάφορα βότανα μέσα και στην ανάγκη depon σιροπάκι το βράδυ.

Έχουμε μυξούλες ψηλά στη μύτη οπότε πιο συχνά ακόμα ορούς. Και ένα κολλλυριάκι για πέντε μέρες γιατί έχουμε επιπεφυκίτιδα.

Αυτά!

Βολτούλα με το mei tai μας θα πάμε σήμερα.

Μπρ'αβο!!!! Όλα καλά λοιπόν... άντε για να ανέβεις και εσύ λίγο ψυχολογικά :P:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν παιδιά έχω νέα.

Κατ' αρχήν πήραμε τρεις πόντους ύψος και από κιλά είμαστε στα 4100 (τον πήρα 2820 από το μαιευτήριο τριών ημερών και σήμερα κλείσαμε μήνα).

Μας έδωσε τις ίδιες σταγόνες με της Βίβιαν για τους κολικούς, δηλ. τις σταγόνες biogaia. Μας έδωσε το frisolac confort, που θα το δίνουμε εναλλάξ με frisolac. Επίσης milupa ρόφημα με διάφορα βότανα μέσα και στην ανάγκη depon σιροπάκι το βράδυ.

Έχουμε μυξούλες ψηλά στη μύτη οπότε πιο συχνά ακόμα ορούς. Και ένα κολλλυριάκι για πέντε μέρες γιατί έχουμε επιπεφυκίτιδα.

Αυτά!

Βολτούλα με το mei tai μας θα πάμε σήμερα.

Αντε ωραια δηλαδη!!! Το ροφημα με τα βοτανα κ το depon γιατι ειναι;;; Τις μυξες που εχει ψηλα πως τις ειδε;;

εύχομαι να ηρεμήσετε πραγματικά!!!!

Άντε Γιώτα με το καλό και εσείς αύριο τα μηνογενέθλιά σας...

Να σας πω εγώ κάθε μήνα για τον πρώτο χρόνο βγάζω φώτο με κάποιο κονσεπτ και τα πρώτα γενέθλιά τους τους φτιάχνω καμβά με τις 12 φωτος. Αυτό αν αρέσει σαν ιδέα σε κάποια να το κάνει

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σας πω εγώ κάθε μήνα για τον πρώτο χρόνο βγάζω φώτο με κάποιο κονσεπτ και τα πρώτα γενέθλιά τους τους φτιάχνω καμβά με τις 12 φωτος. Αυτό αν αρέσει σαν ιδέα σε κάποια να το κάνει

Αχ πολυ ωραια ιδεα!!!! Θα το κανω!!!!!!

για κορίτσι η κουμπάρα μου βάζει δίπλα και από ένα κραγιόν ανάλογα πόσο μηνών είναι.Άλλες ιδέες φορμάκι με νούμερο τους μήνες 1,2 κτλ, με φρούτα εποχής τόσα όσοι οι μήνες και ότι σκεφτεί η καθεμια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Σκαι, τι καλα που σας εδωσε λυση ο γιατρος! Κι απο αναπτυξη μια χαρα! Εμεις 4100 δεν ειμαστε ακομα!!!

για κορίτσι η κουμπάρα μου βάζει δίπλα και από ένα κραγιόν ανάλογα πόσο μηνών είναι.Άλλες ιδέες φορμάκι με νούμερο τους μήνες 1,2 κτλ, με φρούτα εποχής τόσα όσοι οι μήνες και ότι σκεφτεί η καθεμια...

Δεν θα το σκεφτομουν, αλλα μια φιλη μας εκανε δωρο μια μεγαλη τετραγωνη ξυλινη κορνιζα με 12 "παραθυρακια" που λενε 1month, 2month κλπ, οποτε το ξεκινησα ηδη! Τι ωραια ιδεα, παντως! (καλα, με τοσες φωτο που βγαζω εγω το παιδι καθε μερα, σιγουρα θα ειχα υλικο στο τελος του χρονου:tongue:).

Κι εμεις τωρα γυρισαμε απο τη βολτα και το καφεδακι μας. Καινουρια ζωη:P!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Τι κάνετε;

Εμείς υπομονή!!! Βέβαια με τόσα κλάματα φτάνω στα όρια μου κάποιες φορές...

Τουλάχιστον εμείς κοιμόμαστε το βράδυ, να μην είμαι αχάριστη...Στο sling πάντως κοιμάται οτι ώρα και να τον βάλω, αλλά να μην τολμήσω να τον βγάλω! Ενίοτε, όπως τώρα κοιμάται και στο μαξιλάρι θηλασμού. Κι εμάς τις biogaia μας έδωσε η παιδιατρος και μάραθο αλλά δεν είδα και τρελή διαφορά. Τουλάχιστον να το θέσω καλύτερα δεν είδα μόνιμη βελτίωση. Χθες ήταν χάλια, προχθές οκ.

Ξανθή αν και δεν ήμουν στον οπαδ αλλά στο ΤΣΜΕΔΕ φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει με ολα τα ταμεία. Εγώ στο υποκατάστημα της περιοχής μου πήγα παρόλο που πλέον έχουμε μπει στον εοπυ.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Αντε ωραια δηλαδη!!! Το ροφημα με τα βοτανα κ το depon γιατι ειναι;;; Τις μυξες που εχει ψηλα πως τις ειδε;;

To ρόφημα με τα βότανα για τους κολικούς, το ντεπόν για έκτακτες περιπτώσεις μεγάλου... πόνου, όπως εχτές.

Άντε, με το καλό να κλείσετε μήνα κι εσείς αύριο!

Κι εμάς τις biogaia μας έδωσε η παιδιατρος και μάραθο αλλά δεν είδα και τρελή διαφορά.

ΩΧ!:?

[Η Βίβιαν πάντως είδε, για να δούμε τι θα γίνει και μ' εμάς..]

Καλησπέρα κορίτσια ! Υπομονή στις λίγες κοιλίτσες που μας έμειναν και περισσότερη υπομονή στις ταλαιπωρημένες μάνες!

Ευτυχώς ακόμη δεν μας επισκέφτηκαν οι κολικοί αλλά οι απογευματινές ώρες μέχρι να κάνουμε μπάνιο και να κοιμηθούμε το βράδυ, έχουν πολύ γκρίνια. Εσείς που θηλάζετε κρατάτε ωράριο ; Δηλαδή αν κλαίει για φαγητό στα 30 ή 45 λεπτά δίνετε ; Εγώ πάντως για να σταματήσει , δίνω. Μπορεί να φάει 5 λεπτά και μετά χαλαρώνει. Τη πιπίλα δε τη θέλει καθόλου, ανακατευεται ,έτοιμη να κάνει εμετό είναι . Οπότε για να χαλαρώσουμε έχουμε το βυζί της μαμάς. Ευτυχώς όμως 9 μισή κάνουμε μπάνιο, τρώμε και 10 μισή είμαστε κοιμισμένες στο κρεβάτι μας μέχρι τις 2 ίσως και 3.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εσείς που θηλάζετε κρατάτε ωράριο ; Δηλαδή αν κλαίει για φαγητό στα 30 ή 45 λεπτά δίνετε ; Εγώ πάντως για να σταματήσει , δίνω. Μπορεί να φάει 5 λεπτά και μετά χαλαρώνει. Τη πιπίλα δε τη θέλει καθόλου, ανακατευεται ,έτοιμη να κάνει εμετό είναι . Οπότε για να χαλαρώσουμε έχουμε το βυζί της μαμάς.

Κι εμας η περισσοτερη γκρινια ειναι απογευματινη. Ωραριο δεν κραταω και για να σταματησει το κλαμα/γκρινια δινω κι εγω στηθος. Με την πιπιλα ακριβως οπως τα περιγραφεις, 3 φορες εχει παρει μονο κι αυτες γιατι προλαβα και την εδωσα πριν τον πιασει το πολυ κλαμα.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Να σας ρωτήσω είναι καμία Αθηναία που είναι ασφαλισμένη στον οπαδ που πήγε να ασφαλίσει το παιδί;Παλιά πηγαίναμε στους κατά τόπους οπαδ τώρα;

Δεν είμαι από Αθήνα, αλλά είμαι στον ΟΠΑΔ.... και λογικά θα πας στο κατάστημα της περιοχής σου. Επειδή ρώτησα τι χρειάζεται, ίσως βέβαια να το έχεις κάνει και εσύ, πρέπει να έχεις βγάλει ΑΜΚΑ για το μωρό, συμπληρώνεις ένα απογραφικό δελτίο και μια υπεύθυνη δήλωση για νεογέννητο που την έχουν έτοιμη εκεί και να είναι θεωρημένο το βιβλιάριο του άμεσα ασφαλισμένου για την τρέχουσα χρονιά.

Εγώ στην κόρη μου είχα ένα φθηνό από τα Jumbo που με είχε βολέψει πολύ και ακόμα ζει.

Δες εδώ... 1η σελίδα, 3ο από το τέλος. http://www.skroutz.gr/c/1368/thermantires.html

Κορίτσια άσχετο αλλά θερμαντήρα έχει καμμία?

Τί λέτε θα βολέψει?

Είμαι στο τσακ να τον παραγγείλω.

Καλησπέρα και απο εμένα!!!

Εγω έχω θερμάντηρα αλλα δεν με βόλεψε καθολου... Εβαζα ένα μπρικι με καυτό νερό απο βραστηρα και διατηρούσε το γάλα σε μια καλή θερμοκρασία. Επειδή όμως μου το έδωσαν θα σου πω ότι μου το παινεψανε πολυ και μου είχαν πει ότι θα με βολέψει...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...