Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

πω πω πω Σκαι και Μαρία κλείνετε κιόλας μήνα φτου φτου...Κάπου είχα διαβάσει ότι οι κολικοί κρατάνε μέχρι 3 μήνες οπότε υπομονή...

Εγώ δειλά δειλά άρχισα σήμερα πάλι να τον βάζω και στο τραυματισμένο στήθος και θα δω αν αρχίζει και μαλακώνει πάλι τον ξανασταματάω. Έχει πιάσει πολύ κακάδι και με το θήλαστρο δεν βγάζω και πολύ γάλα είναι σαν βουλωμένο....Ελπίζω να μη το χάσω εντελώς το αριστερό μου γιατί μετά τι θα κάνω;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτα απ' όλα, να χαίρεται η Διδυμομαμά τα μωράκια της, και να γυρίσουν γρήγορα σπίτι τους όλοι μαζί!!! :D

Προχθές μου φαίνεται διάβαζα κάπου στο πάρεντς για καφέ και αλκοόλ, και στο νοσοκομείο μας είχαν πει το ίδιο, ότι μπορείς να πιεις με μέτρο, αρκεί να μη θηλάσεις για ένα 2ωρο μετά. Για τσιγάρο δεν ξέρω, το κοψα στην πρώτη εγκυμοσύνη κ δε μου λειψε γιατί έτσι κι αλλιώς κάπνιζα το πολύ 1 πακέτο τη βδομάδα :cool::tongue:

Λοιπόοοοοον τώρα για το άλλο μεγάλο θέμα "άντρες" θα μπορούσα να γράψω πάααααααρα πολλά, αλλά διστάζω γιατί θα συγχυστώ!!! χαχαχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι ο δικός μου λόγω δουλειάς, βασικά τις μέρες που δουλεύει, και το καλοκαίρι είναι και συνεχόμενα χωρίς ρεπό και σ/κ δεν μπορεί να κάνει και τίποτα. Το καταλαβαίνω κ δε με πειράζει, αν και κι εγώ πήγαινα στη δουλειά, δεν είναι ότι καθόμουνα όλη μέρα σπίτι, ακόμα και αν όντως η δουλειά του είναι εξαντλητική κι εγώ δεν είμαι ξεκούραστη :mad:. Από την άλλη, βέβαια, τις περιόδους που είναι σπίτι περισσότερο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι!! Και δεν είναι αυτό που λένε πολλές "άντρας είναι δεν ξέρει από δουλειές" γιατί στη δουλειά και θα καθαρίσουν και θα σκουπίσουν και θα μαζέψουν, και θα ψήσει και θα τηγανίσει ακόμα αν υπάρχει ανάγκη να εξυπηρετηθούν οι πελάτες, γενικά είναι τόσο φιλότιμος που θα κάνει τα πάντα κ με δική του πρωτοβουλία. Στο σπίτι το άκρως αντίθετο και μια φορά που το σχολίασα μου λέει "στη δουλειά και το πάτωμα με τη γλώσσα θα γλείψω, στο σπίτι δεν μπορώωωωωω" Μια φορά που είχε έρθει ο αδερφός μου επίσκεψη και μου έπλυνε τα πιάτα, του φάνηκε περίεργο! :rolleyes::evil:

Γενικά, πιστεύω, είναι θέμα εκπαίδευσης, γιατί έτσι έχει μάθει. Βλέπω τώρα τους γονείς του που μένουν από κάτω, ο παππούς είναι όλη μέρα σε μια καρέκλα καθισμένος κ λαγοκοιμάται, όλα η γιαγιά τα κάνει κ όλη μέρα τον βρίζει, άχρηστο τον ανεβάζει άχρηστο τον κατεβάζει, γιατί κι εκείνη γριά γυναίκα είναι με τα προβλήματά της, τα πόδια της ίσα που την κρατάνε (σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε 40 χρόνια από τώρα!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue:)

Και επειδή κ ο πατέρας μου έτσι ήταν, η μαμά μου θυμάμαι (ως παθημένη) έλεγε στον αδερφό μου "μάθε να κάνεις δουλειές στο σπίτι κακομοίρη μου, καμιά γυναίκα δε θα σε κρατήσει" και όντως τώρα, όχι ότι είναι και η καλύτερη νοικοκυρά :tongue: αλλά όταν χρειαστεί τα πάντα θα κάνει στο σπίτι.

Τουλάχιστον τώρα όποτε είναι σπίτι θα ασχοληθεί και λίγο με τη μεγάλη να τη βγάλει και λίγο έξω που κάτι είναι κι αυτό γιατί γλυτώνω λίγη γκρίνια ;) κι εγώ κάνω ό,τι προλαβαίνω, κι αν τολμήσει να αμολήσει κανένα σχόλιο του τύπου "δύσκολο είναι να σιδερωθεί η μπλούζα;" του απαντάω "ΟΤΑΝ αξιωθείς να πλύνεις έστω ΕΝΑ μαχαιροπήρουνο εδώ μέσα τότε θα δικαιούσαι να μιλήσεις" και τελειώνω τη συζήτηση, μπάστα!!! :evil:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

δεν είναι και πολύ ώριμοι ούτε υπομονετικοί και ιδού τα αποτελέσματα... :rolleyes:

ακριβως ετσι..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τωρα οσον αφορα το καπνισμα.. Σκουντουφλα οντως μεγαλη βλακεια να το κοβεις 9 μηνες κ μετα να το ξαναρχιζεις.. Και εγω εκανα 2-3 ενω θηλαζα..

Και μετα που σταματησα κ το θηλασμο ελεγα ας κανω αλλο ενα κ μετα αλλο ενα.. ειχα κ δυσκολο μωρο κ ξεσπουσα εκει,στο καπνισμα... κ ετσι μεσα σε λιγηο καιρο το ξανα-ξεκινησα κανονικα..:rolleyes: μεγαλη βλακεια.

βεβαια μετα το τσιγαρο παντα πλενομουν πολυ καλα, εβαζα κ καμια κρεμα να μην βρωμοκοπαω, κ εκανα κ αυτο που σκεφτηκε κ η Σκαι.. ειχα ενα μπλουζακι που το φορουσα μονο για το καπνισμα κ το εβγαζα μετα αμεσως...

Μια φορά που είχε έρθει ο αδερφός μου επίσκεψη και μου έπλυνε τα πιάτα,

σου επλυνε τα πιατα???:shock:

κριμα που δεν γνωρισα τον αδερφο σου πιο νωρις.... δεν θα μας χωριζε κανεις!!!:mrgreen::mrgreen:

πολυ γελασα με την περιγραφη για τα πεθερικα σου!!

χαχαχα!!

και εμενα παντως ειναι ο φοβος μου να μην καταντησουμε ετσι!!:tongue::rolleyes:

αυτος στον καναπε κ εγω να τρεχω πανω κατω μεσοκοπη κ να τον λεω αχρηστο ολη μερα!:o

Bλέπω τώρα τους γονείς του που μένουν από κάτω, ο παππούς είναι όλη μέρα σε μια καρέκλα καθισμένος κ λαγοκοιμάται, όλα η γιαγιά τα κάνει κ όλη μέρα τον βρίζει, άχρηστο τον ανεβάζει άχρηστο τον κατεβάζει, γιατί κι εκείνη γριά γυναίκα είναι με τα προβλήματά της, τα πόδια της ίσα που την κρατάνε (σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε 40 χρόνια από τώρα!!! χαχαχα :tongue::tongue::tongue:)

Aaχαχα! :D :D Βρε Αννυ τι παραστατική εικόνα... :D Κι είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην ελληνική οικογένεια...

Ξανθή κανένα γιατρό έχεις συμβουλευτεί μήπως ξέρουν κάνα κόλπο και επουλωθεί πιο γρήγορα το στήθος?

Διαφημίσεις

[quote name='skountoufla;2079603

My girl' date=' [/b']ti ennoεις τον επομενο μηνα τα εμβολια? Εμας θα μας τα κανει στο διμηνο ακριβως. Μήπως ειναι νωρίς?

Επίσης, πώς θα σταματησεις το βραδινο?Δεν θα το ζηταει η μπεμπα από μονη της?Δηλαδη τωρα που ετρωγε το βραδυ, ετρωγε χωρίς να πειναει???

Το μακρυμανικο ισχυει για ολο το καλοκαιρι, λόγω ηλιου????

Σε τρελανα στις ερωτησεις αλλα ηταν πολυ ενδιαφεροντα αυτα που ειπες κι επειδη εχω παιδιατρο σε 2 εβδομαδες, να ξερω τι θα ρωτησω!

Eμείς επειδή πήγαμε 1 μήνα και 17 ημερών ήτανε νωρίς

για να μας κάνει εμβόλιο οπότε για αυτό θα τα κάνουμε στο επόμενο

ραντεβού που θα είναι 2 μηνών και 17 ημερών.

Με λίγα λόγια για να μην ξαναπάμε στις 15 μέρες που θα είναι

2 μηνών γιατί είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είπαμε

να πάμε σε ένα μήνα(2 μηνών και 17 ημερών) και τότε να εμβολιαστούμε

κι όλας.Δηλαδή εμείς θα τα κάνουμε με καθυστέρηση τα εμβόλια

και όχι εσείς νωρίς αλλά την ρώτησα και μου είπε

είναι αστείο οι 15 και οι 20 μέρες δεν κάνουνε την διαφορά.

Το βράδυ η μπέμπα δεν ζητάει φαγητό από τότε που

έγινε 43 ημερών απλά χαζοκουνιότανε στον ύπνο της

και έβγαζε κάτι ήχους αλλά μόλις της έδινα πιπίλα ησύχαζε.

Απλά εγώ επειδή δεν ήξερα τί βάρος είχε βάλει δεν το ρίσκαρα να

μην την ταίσω και πολλές φορές την ξυπνούσα και την τ'αιζα

μέσα στον ύπνο της.Τώρα δεν θα την σηκώνω και αν

είναι ανήσυχη θα την ξεγελάω με την πιπίλα και θα κάνω λίγες μέρες

υπομονή μέχρι να μάθει ότι το βράδυ δεν έχει μαμ.

Έτσι είχα κάνει και στην μεγάλη παρ'όλο που θήλαζα στις 50 μέρες

δεν έτρωγε βράδυ και κοιμότανε σερί 12 με 6

και μετά το τρίμηνο 12 με 8.Αλλά στην καμπύλη βάρους ήτανε

έξω από τα όρια οπότε δεν είχαμε θέμα κιλών.

Τώρα για το ντύσιμο μου είπε να της φοράω έξω μακρύ αλλά

όχι βελουτέ.Να της βάζω ένα τιραντάκι ζιπουνάκι και

ένα βαμβακερό λεπτό με μακρύ μανίκι φορμάκι από επάνω.

Κι αυτό γιατί όσο περίεργο και αν μας φαίνεται με αυτή την

ζέστη να κρυώνουνε ακόμα και μέχρι τους 3 μήνες δεν

μπορούνε να ρυθμίσουνε την θερμοκρασία τους.

Γι΄αυτό και κάθε αλλαγή στο ντύσιμό τους πρέπει

να γίνετε σταδιακά και όχι από το μακρυμάνικο

ξαφνικά στο αμάνικο και χωρίς ζιπουνάκι.

Και ήτανε πολύ απόλυτη με τις κάλτσες γιατί συνήθως κρυώνουνε

από τα ποδαράκια.Τώρα για μέσα στο σπίτι

ανάλογα και πόση θερμοκρασία έχεις μου είπε αλλά

να μην την έχω και τελείως γυμνή.

Ελπίζω να σε κάλυψα!!!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Σκαι μίλησα με σύμβουλο θηλασμού και μου είπε υπομονή και θα περάσει.Σε 2-3 μέρες λέει θα είναι οκ το θέμα είναι να μην ξανακυλήσω. Υπομονή και βλέπω...Βάζω και μια αλοιφή και βλέπω βελτίωση απλά αργεί γιατί είχε φύγει μεγάλο κομμάτι...

Και εγώ πάντως για βράδυ με μακρύ μανίκι τον έχω έχουμε ψύχρα εδώ στας εξοχάς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!

Ήταν εφιαλτικό το βράδυ μας... 10 το βράδυ με 4 το ξημέρωμα με πήγε μονοκοπανιά τάισμα-ρέψιμο-άλλαγμα-λόξυγγας-κλάμα και φτου κι απ' την αρχή. Μιλάμε για πολύ κλάμα... ο άντρας μου τα είδε όλα. Στο τέλος μου λέει άστο να κλαίει, δηλαδή πρέπει να κλαίει μες στο αυτί μας? Μα γίνεται όμως αυτό το πράγμα? Δε γινόταν να τον αφήσω τον έρημο! Στο τέλος τον έπιασε κι εκνευρισμός από την κούραση, τον πήρα πάνω μου, κοιμήθηκε και με την ψυχή στο στόμα τον έβαλα στο πορτ μπεμπέ... Επτάμιση η ώρα έφαγε, αλλάχτηκε και πάλι κλάμα για μια ώρα :(

Τώρα περιμένω γιατρό γιατί κλείνουμε μήνα σήμερα.

Μιλάμε για την απόλυτη εξάντληση!

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα.... φιλάκια στα μωράκια και σε όσες κοιλίτσες έχουν μείνει.....συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς μου......:P:p:p:p... ουφφφ.....

Skybeam.... κάνε υπομονή κορίτσι μου. Οι κολικοί θέλουν υπομονή και να ξέρεις ότι του μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου. Τα πέρασα και εγώ και ξέρω.... Θα γίνω κουραστική, το ξέρω, αλλά αν πηγαίνατε μια βολτούλα και εσύ και ο μπέμπης θα αλλάζατε παραστάσεις και θα μπορούσατε να ανταπεξέλθετε μετά. Εγώ αυτό έκανα.... και χωρίς να θέλω να το παίξω ήρωας ή κάτι άλλο, 18 ημερών μωρό, το έβαλα στο αυτοκίνητο, οδήγησα, γιατί μένουμε εκτός πόλεως, και την πήγα βόλτα στο Λιστόν. Από εκείνη την ημέρα οι βόλτες μας έγιναν καθημερινή υπόθεση. Που ακριβώς στην Αθήνα μένεις; Γράφεις κέντρο, αλλά πόσο κέντρο; Δεν υπάρχει κάπου κοντά σας ένα παρκάκι ή κάτι άλλο; Πάρε το καρότσι και έναν καφέ στο χέρι και κάνε βόλτα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό σ/κ!!

Αχ βρε Ράνια πάλι ταλαιπωρία;;; Πολύ ζόρι περνάει το ψυχάκι! :mad::evil: κι εσείς μαζί!! Ελπίζω να έχετε καλά νέα απ' το γιατρό τουλάχιστον!

Με πρόλαβαν οι κοπέλες, κι εγώ για βόλτα θα σου 'λεγα τώρα που έφτιαξε ο καιρός, έστω κ με τα πόδια κοντά στο σπίτι, να πάρετε λίγη λιακάδα.

(Επιτέλους κ λίγο ήλιος, αυτή η βροχή κ το κρύο μου 'σπασαν τα νεύρα!! :rolleyes:)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Λοιπόν παιδιά έχω νέα.

Κατ' αρχήν πήραμε τρεις πόντους ύψος και από κιλά είμαστε στα 4100 (τον πήρα 2820 από το μαιευτήριο τριών ημερών και σήμερα κλείσαμε μήνα).

Μας έδωσε τις ίδιες σταγόνες με της Βίβιαν για τους κολικούς, δηλ. τις σταγόνες biogaia. Μας έδωσε το frisolac confort, που θα το δίνουμε εναλλάξ με frisolac. Επίσης milupa ρόφημα με διάφορα βότανα μέσα και στην ανάγκη depon σιροπάκι το βράδυ.

Έχουμε μυξούλες ψηλά στη μύτη οπότε πιο συχνά ακόμα ορούς. Και ένα κολλλυριάκι για πέντε μέρες γιατί έχουμε επιπεφυκίτιδα.

Αυτά!

Βολτούλα με το mei tai μας θα πάμε σήμερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...