Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Σοφια μια που ρωτησες τη Σκαι για το τσιγαρο, ηθελα να ρωτησω κατι οσες θηλαζουν. Κανενα ποτηρι κρασι κανει να πινουμε ή ειναι απαγορευτικο;; Μολις σαραντισουμε θελουμε να παμε εξω για φαγητο (εχουμε να βγουμε μηηηηηνες.....) κ αναρωτιομουν αν μπορεσω να πιω ετσι για το καλο....:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια μια που ρωτησες τη Σκαι για το τσιγαρο, ηθελα να ρωτησω κατι οσες θηλαζουν. Κανενα ποτηρι κρασι κανει να πινουμε ή ειναι απαγορευτικο;; Μολις σαραντισουμε θελουμε να παμε εξω για φαγητο (εχουμε να βγουμε μηηηηηνες.....) κ αναρωτιομουν αν μπορεσω να πιω ετσι για το καλο....:confused:

Δεν ξέρω αν έκανα καλά ούτε το συστήνω αλλά στην μεγάλη που

θήλαζα αποκλειστικά 7 μήνες έκανα παρασπονδίες με κρασάκι και τσιγάρο

πού και πού.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Δεν ξέρω αν έκανα καλά ούτε το συστήνω αλλά στην μεγάλη που

θήλαζα αποκλειστικά 7 μήνες έκανα παρασπονδίες με κρασάκι και τσιγάρο

πού και πού.

Δεν καπνιζω ουτως η αλλως, αλλα αν το παρεις εντελως τυπικα κ στην εγκυμοσυνη απαγορευεται το αλκοολ, αλλα εγω παντως επινα απο κανα κρασακι ή κανα λικερ της πεθερας μου....:tongue::tongue:

Γινεται τοσους μηνες να μην πιεις καθολου;;;; (δεν ειμαι αλκοολικη...χι χι χι )

Δεν καπνιζω ουτως η αλλως, αλλα αν το παρεις εντελως τυπικα κ στην εγκυμοσυνη απαγορευεται το αλκοολ, αλλα εγω παντως επινα απο κανα κρασακι ή κανα λικερ της πεθερας μου....:tongue::tongue:

Γινεται τοσους μηνες να μην πιεις καθολου;;;; (δεν ειμαι αλκοολικη...χι χι χι )

Απλά να ξέρεις πως ότι ''απαγορεύεται'' στην εγκυμοσύνη

''απαγορεύεται'' εις διπλούν στον θηλασμό!

Διαφημίσεις

ενα κρασακι ή μια μπυρα αν δεν θα γινει θηλασμος αμεσα, δεν επηρεαζει..

καπου διαβασα οτι κ το τσιγαρο δεν πειραζει στο θηλασμο αλλα δεν θυμαμαι να σας βαλω λινκς.

ενα κρασακι ή μια μπυρα αν δεν θα γινει θηλασμος αμεσα, δεν επηρεαζει..

καπου διαβασα οτι κ το τσιγαρο δεν πειραζει στο θηλασμο αλλα δεν θυμαμαι να σας βαλω λινκς.

Το ίδιο ισχύει και για το τσιγάρο.

Αν δεν ακολουθεί θηλασμός δηλαδή μπορείς να καπνίσεις

αν και το ιδανικό είναι να μην.

Εγώ έκανα ένα με τον καφέ αμέσως μόλις τελείωνα το τάισμα.

Για το αλκοολ κατι πηγε να μου πει η παιδιατρος (πόσο και ποτε μπορω να πιω, λογω θηλασμου), αλλα της ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση οποτε δεν μου το τελειωσε, για να σας το μεταφερω. Και για να μη νομιζετε οτι το "δεν υπαρχει περιπτωση" παει στο ποσο σκληροπυρηνικη ειμαι με το θηλασμο, να σας προλαβω και να σας πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση γιατι το εχω συνδεσει απολυτα με το τσιγαρο, το οποίο το σκεφτομαι συνεχεια από τοτε που γεννησα :(:(:(. Για τον ιδιο λογο δεν ειχα πιει σταγονα αλκοολ σ' ολη την εγκυμοσυνη, ενω και οι καφεδες μου σ' όλους τους 9 μηνες (που ημουν στην κατηγορια 2-3/ημερα) πρεπει να μετριουνταν στα δαχτυλα ...Αλλά όταν αποθηλασω με φοβαμαι, πολυ με φοβαμαι.......(σορυ, εχω ξαναγκρινιαξει γι' αυτο το θεμα, το ξερω...)

εδιτ:Διδυμομανα!Να σου ζησουν κοπελα μου! Συντομα στην αγκαλια σου και τα δυο!

My girl, ti ennoεις τον επομενο μηνα τα εμβολια? Εμας θα μας τα κανει στο διμηνο ακριβως. Μήπως ειναι νωρίς?

Επίσης, πώς θα σταματησεις το βραδινο?Δεν θα το ζηταει η μπεμπα από μονη της?Δηλαδη τωρα που ετρωγε το βραδυ, ετρωγε χωρίς να πειναει???

Το μακρυμανικο ισχυει για ολο το καλοκαιρι, λόγω ηλιου????

Σε τρελανα στις ερωτησεις αλλα ηταν πολυ ενδιαφεροντα αυτα που ειπες κι επειδη εχω παιδιατρο σε 2 εβδομαδες, να ξερω τι θα ρωτησω!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Xριστιάνα οι άντρες μας μοιάζουν πολύ. Θα μπορούσαν να κάνουν παρέα και να τα βρίσκουν απόλυτα, παρότι ο δικός μου πενηνταρίζει του χρόνου. Δεν κάθομαι να σου περιγράψω μετά από πόσους τσακωμούς έφυγε πιωμένος και πήγε στο μπαρ μιας φίλης του, στον κουμπάρο μας στη Θεσσαλονίκη κ.λπ. κ.λπ. Εν πάση περιπτώσει αυτά έχουν σταματήσει δυο χρόνια τώρα, δηλαδή διορθώνονται με το πέρασμα του χρόνου, ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής μας που είναι ευμετάβλητες και φυσικά από τη στιγμή που δεν διακινδυνεύει τη σχέση σας. Πραγματικά σιγά-σιγά θα δεις τέτοιες "κρίσεις" να μειώνονται.

Τώρα όσον αφορά τη βοήθεια, τα ίδια. Κι εμένα συζητάει με κόσμο που βλέπει λόγω δουλειάς (συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν συνεργεία αυτοκινήτων) βλέπει ότι κανείς απ' αυτούς δεν βοηθάει και σου λέει εγώ το κάνω και μπάνιο, το ταϊζω πού και πού, το κράτησα και μερικές φορές να κοιμηθείς, άρα και πολλά κάνω, βοηθάω!

κανει μπανιο τη μικρη. αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δουλεια που προσφερει. ουτε ενα ποτηρι δεν σηκωνει εδω μεσα. αλλα βεβαια, αυτος δουλευει κ εγω ειμαι υπχρεωμενη να παριστανω τη δουλα εδω μεσα κ ενα ευχαριστω να μην ακουω κ να τον εχω να μου λεει οτι δεν κανω κ τιποτα.

Κάπως έτσι δηλαδή, αν εξαιρέσεις ότι εγώ έχω και μια κοπέλα μια στις 15 να μου κάνει δουλειές.

Βεβαια εχει κ αυτος τα δικα του..Στη δουλεια του καθε μερα απολυουν κοσμο, δουλευει παρα πολυ, κ ειμαστε κ αυτον το μηνα με τα εξοδα της γεννας σκ@τα οικονομικα κ ισως γι`αυτο να ειναι τοσο ευρεθιστος κ τσακωνομαστε συνεχεια...

Και σ' αυτό μοιάζουν οι καταστάσεις μας. Τραβάνε λούκι κι αυτοί, έχουν ευθύνη ρε γμτ και θες η κούραση, θες η ευθύνη και τα έξοδα, θες τα παιδιά και η φασαρία τους... δεν είναι και πολύ ώριμοι ούτε υπομονετικοί και ιδού τα αποτελέσματα... :rolleyes:

πολύ ξύλο θέλει ο άντρας σου!κι όλοι οι άντρες θα προσθέσω εγώ!

ούτε εμένα βοηθάει κι με έχει διαψεύσει παταγωδώς γιατί δεν το

περίμενα!

Ούτε κι εγώ το περίμενα! Α ρε κορίτσια!

Να την βγάζω έξω με μακρυμάνικο και όχι με κοντομάνικο

και στο σπίτι να την έχω εσώρουχο καλτσάκια και φορμάκι από επάνω

με κοντό μανίκι εκτός και αν τα χεράκια της είναι κρύα

που σημαίνει ότι κρυώνει να της βάζω μακρύ μανίκι.

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ευχαριστούμε!

Ήθελα να σε ρωτησω, ελπίζω να μη με βρεις αδιακριτη:tongue::Το τσιγαρο το ξαναρχισες?

Ναι, κανονικά. Δυστυχώς δεν έχω και μπαλκόνι και καπνίζω στο μπάνιο με τέντα το παράθυρο και να φυσάω έξω... Βέβαια μετά από κάθε τσιγάρο πλένω χέρια-δόντια και μασάω τσίχλα, κάθε μα κάθε φορά. Κανονικά πρέπει να αλλάζω μπλουζάκι, τώρα που το σκέφτομαι θα έχω ένα μπλουζάκι για να καπνίζω και μετά θα το βγάζω και θα βάζω το άλλο.

Τώρα σε λίγο θα ενημερώσω και τη λίστα με τη διδυμομαμά.

Ναι, κανονικά. Δυστυχώς δεν έχω και μπαλκόνι και καπνίζω στο μπάνιο με τέντα το παράθυρο και να φυσάω έξω... Βέβαια μετά από κάθε τσιγάρο πλένω χέρια-δόντια και μασάω τσίχλα, κάθε μα κάθε φορά. Κανονικά πρέπει να αλλάζω μπλουζάκι, τώρα που το σκέφτομαι θα έχω ένα μπλουζάκι για να καπνίζω και μετά θα το βγάζω και θα βάζω το άλλο.

Ελπίζω να μη παρεξηγησες! Δεν σε ρωταω για να σου κανω ελεγχο, αλλα γιατι εχω κι εγω τον "πονο" μου:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

όσο θηλάζετε επιτρέπεται 5 τσιγάρα την ημέρα.Επίσης γιώτα μπορείς να πιεις άφοβα όσες μπύρες χωρίς αλκοολ θέλεις την παραγωγή θα σου αυξήσουν κακό δεν κάνουν.Και κρασί αρκεί να περάσει 3ωρο και να ξαναταίσεις. Γενικά προσπαθήστε να μην στερείστε πολλά και σας μοιάζει ανυπόφορος ο θηλασμός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν φαντάζεσαι Skountoyfla πόση ώρα έγραφα

και επειδή έπρεπε να ταίσω το άφησα στην μέση

και ο υπολογιστής είχε ενημερώσεις και έκανε επανεκκίνηση

και χάθηκαν όλα!!!!:evil: :evil: :evil:

Τώρα πρέπει να πάω να πάρω την μεγάλη από

τον παιδικό οπότε θα σου απαντήσω ξανά σε όλα αφού γυρίσω.:(

...θα σου απαντήσω ξανά σε όλα αφού γυρίσω.:(

Ωχ! Αισθανομαι ένοχη! Δεν με παιρνεις καλυτερα ενα τηλ. να μου τα πεις:tongue:?

Καλά, σου είπα έχεις περιθωριο 2 βδομαδες μεχρι το δικο μου ραντεβου:tongue:!

Τα λεμε όποτε μπορεις!;)

Σημερα ειναι πολυ ησυχο το παιδακι μου όπως καταλαβατε, γι' αυτο ειμαι ολη την ωρα μεσα! Χαζευει στο ριλαξακι του και δεν ενοχλει καθολου! Μονο κουνημα θελει!Μακαρι, μακαρι...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

22. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

23. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

24. twinomama - Πέμπτη 13/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2390 κιλά & ΚΟΡΙΤΣΙ 2170 κιλά

25. Νip - Πέμπτη 13/06/2013 -

και οι υπόλοιπες!

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

Διδυμομαμά να σου ζήσουν κούκλα μου, γρήγορα να τα πάρεις αγκαλιά!

Καλημερα!

Μια απο τα ιδια και σημερα!

Βρε παιδια εσας που ξυπνανε το πρωι 7 η ωρα ας πουμε ξανακοιμουνται?

Η δικια μου το βραδυ κοιμαται ενα 4ωρο και ενα 3ωρο και τελος!

Τη μερα λογω κολικων ειμαστε στα ταταρτακια που γλαρωνει επανω

μου και μολις τη μεταφερω στο κρεββατι ξυπναει και θα ριξει και ενα

3ωρο το μεσημερι αλλα δεν μπορω να ξεκκουραστω γιατι κοιμαται ακριβως

λιγο πριν ερθουν τα θηρια!Τωρα αυτος ο υπνος ειναι αρκετος για 1μηνος μωρο?

Καλα Γιωτα ποια 2ωρα και 3ωρα μονο τη νυχτα περναει 3ωρο αλλιως τη μερα

πανω στο στηθος ειναι το παιδι συνεχεια!!!!!

Tην έβαζα στην αρχή, τώρα ελάχιστα... να σου πω κι ένα παράξενο βρε Μαρία, κάθε φορά που τη βάζω, μετά όταν τη βγάζω έχω την αίσθηση ότι η κοιλιά μου είναι πιο πρησμένη από πριν. Παράξενα πράματα!

Κι εγω την εχω αυτη την αισθηση σκαι αλλα ειναι επειδη πιεζομαστε δεν

πρηζεται στην πργαματικοτητα.

.

Μαρια, καλό κουραγιο...:(

Thank you Σοφια μου!Φτυστο το παιδακι σου ειναι αγγελουδι!

Διδυμομανουλα μπραβο πολυ καλο το βαρος των παιδιων γρηγορα να τα παρεις αγκαλιτσα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...