Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

πω πω μιλαμε σερνομαι..

τσακωθηκαμε με τον αντρα μου το βραδυ, γιατι του ελεγα οτι κουραζομαι παρα πολυ ολη μερα κ δεν με βοηθαει καθολου κ αυτος επεμενε οτι πρεπει να του λεω κ ευχαριστω για αυτα που κανει. και τι κανει? κανει μπανιο τη μικρη. αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δουλεια που προσφερει. ουτε ενα ποτηρι δεν σηκωνει εδω μεσα. αλλα βεβαια, αυτος δουλευει κ εγω ειμαι υπχρεωμενη να παριστανω τη δουλα εδω μεσα κ ενα ευχαριστω να μην ακουω κ να τον εχω να μου λεει οτι δεν κανω κ τιποτα. και το σπιτι μας ειναι μεγαλο ετσι? με τις βεραντες κ την αυλη ειναι 300τμ κ τα εχω ολα στην τριχα κοριτσια..:| θα θελα μια μερα να μην κανω τιποτα εδω μεσα για να δει τη διαφορα. :cry:

με τα πολλα αφου σκοτωθηκαμε εφυγε απο το σπιτι.

η μικρη κοιμοταν στον καναπε κ εγω δεν μπορουσα να την σηκωσω να την παω στο κρεβατι της. ξυπνουσε συνεχεια κ εκλαιγε γιατι ηταν κ κλειστη η μυτη της. κ εγω επειδη ημουν εκνευρισμενη εκανα μεχρι τις 2 το πρωι δουλειες.

κ τον περιμενα..

του εστειλα μνμ να ερθει να βαλει τη μικρη για υπνο κ μου ειπε πηγαινε ξαπλωσε κ οταν ερθω την βαζω εγω!!:shock: ελεος!

στο τελος εμφανιστηκε στις 2!!!!!:|:rolleyes:

μετα η μικρη παλι δεν κοιμοταν κ ηρθε κ ξαπλωσε μαζι μας.κ εγω φυσικα δεν ειχα κουραγιο να την παω πισω στο κρεβατι της κ την αφησα.

βασικα καθολου δεν κοιμηθηκα.

την ετοιμασα το πρωι κ την πηρα στον παιδικο.

ηρθα εκανα καποιες δουλειες.

ηρθε μια φιλη μου για καφε κ μολις εφυγε.

πρεπει να μαγειρεψω τωρα,να σιδερωσω κ να παω να παρω παλι τη μικρη.

κατα τα αλλα ολη μερα καθομαι εγω κ ξεκουραζομαι....:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάννα για εσένα!!!

Πραγματικά θέλει ξύλο ο άντρας σου!!!!

Μια μέρα γυρνάει ο άντρας από τη δουλειά του και βρίσκει το σπίτι και τον κήπο άνω-κάτω.

Τα παιδιά, με τις πιτζάμες τους ακόμη, παίζανε μέσα στη λάσπη και σε βρωμιές και ήταν σε άθλια κατάσταση, άδεια κονσερβοκούτια και παλιόχαρτα ένα γύρο.

Προχωράει στο σπίτι και το βρίσκει σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Πιάτα σωρός στο νεροχύτη, το φαΐ του σκύλου χυμένο παντού, ένα σπασμένο ποτήρι κάτω από το τραπέζι, και ένας μικρός σωρός άμμου στην πίσω πόρτα, Το καθιστικό είναι γεμάτο με παιχνίδια και διάφορα είδη ρουχισμού και μια επιτραπέζια λάμπα έχει αναποδογυριστεί.

Πάει επάνω να δει τη γυναίκα του, πατώντας σε διάφορα σπασμένα παιχνίδια και σκουπίδια. Είχε ήδη αρχίσει να ανησυχεί ότι μπορεί να ήταν άρρωστη, ή ότι είχε πάθει ατύχημα.

Τη βρήκε στην κρεβατοκάμαρα, στο κρεβάτι με το νυχτικό της ακόμη, να διαβάζει ένα βιβλίο. Τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα στη δουλειά. Αυτός την κοίταξε απορημένος και:

- Μα τι συνέβη εδώ σήμερα; ρώτησε.

Εκείνη του χαμογέλασε πάλι και απάντησε:

- Ξέρεις, κάθε μέρα που έρχεσαι σπίτι από τη δουλειά, με ρωτάς τι έκανα όλη μέρα.

- Ε και λοιπόν;

- Ε λοιπόν σήμερα δεν το έκανα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

my girl χαχα μου το ειχε γραψει πιο παλια αυτο η Σκαι!

Αν αφηνα μια μερα το σπιτι χωρις να κανω κατι καπως ετσι θα ηταν παντως..

Ο δικος μου δεν εχει κ κανα φιλο της προκοπης βρε παιδι μου για να παιρνει παραδειγμα κ γιαυτο νομιζει πως κανει κ πολλα με το να κανει ενα μπανιο τη μικρη!

Οι φιλοι του οι περισσοτεροι ειναι ελευθεροι.

Δυο ειναι παντρεμενοι χωρις παιδια.

Και ενας ειναι παντρεμενος με παιδι, αλλα ουτε μια πανα δεν αλλαξε ΠΟΤΕ του!

Η μανα του απο την αλλη τον ειχε πολυ κακομαθημενο κ δεν εμεινε κ ποτε μονος του για να ξερει τι σημαινει να συντηρεις ενα σπιτι..

Καποτε τον δικαιολογω γιατι συμπεριφερεται ετσι.γιατι απλα δεν ξερει.

Αλλα τωρα στην κατασταση μου, που υπομονη δεν εχω πλεον,ναι βγαινω κ εγω εκτος εαυτου κ ξεσπω κ τσακωνομαστε. ιδιως τον τελευταιο μηνα που ειμαι κ εγω πολυ ταλαιπωρημενη,τσακωνομαστε συνεχεια..:cry::cry:

καλημέρα καλημέρα!!:P

υπομονή κορίτσια μου κρατάτε γερά!τα λέω να τα ακούω!!

εμένα γιώτα μου ένα βράδυ έκανε 5ωρο αφού κοίταγα κι ξανακοίταγα

το ρολόι κι λέω δεν παίζει!! ε αυτό ήταν, ένα βράδυ μόνο!ποτέ ξανά!

για να δούμε!αυτό που λες όμως που σκεφτόσουν μήπως δεν το

θυμάσαι εγώ το έπαθα!ξύπνησα κορίτσια ένα βράδυ γύρω στις 3

κι το μωρό κοιμόταν δίπλα μου!τον είχα πάρει να τον ταίσω κι είχαμε

κοιμηθεί κι δεν θυμόμουν τπτ!!:shock::shock::shock:

χριατιάννααααααααααααααααααααααααααααααα

πολύ ξύλο θέλει ο άντρας σου!κι όλοι οι άντρες θα προσθέσω εγώ!

ούτε εμένα βοηθάει κι με έχει διαψεύσει παταγωδώς γιατί δεν το

περίμενα!τπτ δεν κάνει με το μωρό κι χτες τον πήρε αγκαλιά να κάτσω

λίγο κι έκλαιγε πολύ ο μικρός κι τον πήρα βέβαια γιατί δεν σταμάταγε!

νομίζω δεν τον έχει μάθει αρκετά κι δεν ηρεμεί!είναι δυνατόν?????

κι σήμερα το πρωί ξύπνησε ο μπέμπης 7.30 κι δεν τον έβλεπα να

ξανακοιμάται κι λέω στον άντρα μου δεν τον παίρνεις να κοιμηθώ καμιά

ώρα?(γιατί 8.30 ξυπνάει για δουλειά) κι μου λέει μπα εγώ 8.30 ξυπνάω!

κι γύρισε πλευρό!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

καλά δεν το πίστευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά σηκώθηκα κι εγώ παρμένη φυσικά, έβαλα το μωρό στο ριλάξ με τη

μουσική του δυνατά, έκανα φασαρία μίλαγα.....κι σηκώνεται κι μου λέει

καλά πως ηρεμεί το μωρό με αυτή τη μουσική?τα νεύρα μου έσπασαν!!

κι τον αγριοκοιτάω κι του λέω ε δεν πειράζει!κι μου λέει γιατί σε πειράζει

που κοιμάμαι?!ε δεν απάντησα!:evil:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Διαφημίσεις

κι μετά από το κατεβατό να σας πω τα νέα μας????

από προχτές κοιμόμαστε στο δωμάτιο μας!!

δεν χωρούσε στο λίκνο πια κι τον λυπόμουν με αποτέλεσμα

να κοιμάται ανάμεσα μας!αφού είχα αγχωθεί πως έμαθε πια κι τι

θα κάνω!κι λέω δεν δοκιμάζω?κι μια χαρά κοιμάται το παιδάκι μου!:D

από το να αγόραζα παρκοκρέβατο, γιατί η κούνια δεν χωράει στο

δωμάτιο μας μια χαρά έκατσε!στεναχωρήθηκα λίγο αλλά τώρα μια χαρά!!

κι να προσθέσω στα από πάνω πως αφού πια πάω μέσα να θηλάσω το

βράδυ, ο άντρας μου κοιμάται κι σερί δεν ξυπνάει!!:evil::evil::evil:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

κορίτσια έγραψε η δυδυμομανούλα μας δίπλα στον ιούλιο..

Αρχικό μήνυμα απο twinomama

Καλημερα

Γεννησαμε στις 12:28 τον μπεμπη μας 2390 γρ και την μπεμπα μας ενα λεπτο μετα 2170!

Μας τα βαλανε στην παρακολουθηση, μας ειπαν οτι ειναι μεγαλα

Μωρα δε αλλα ειναι λιγο ανωριμα για να φανε κτλ και τα ειχεν με ορο! Το απογευμα που πηγε ομπαμπας μας στο επισκεπτηριο μας ειπαν καμια σχεση με το μεσημερι, ειναι πολυ καλυτερα και ο μπεμπης μας ηπιε και με το μπιμπερο γαλα και θα δινανε και στην μπεμπα να δουν πως παει! Περιμενω βα μαθω νεα σε λιγο!

Εγω δεν εχω σηκωθει ακομα σε λιγο θα με σηκωσουν και θα παω κι εγω επιτελους να τα δω! Μονο φωτογραφιες ειδα που τραβηξε ο μπαμπας μας και ειναι φυσικα κουκλακια και μοιαζουν και πολυ μεταξυ τους!

Οταν τα βγαλαν στο χειρουργιο λογω του οτι ηταν μικρα, ισα που μουτα δειξαν και τα πηραν στην παρακολουθηση!

Εγω απο τηω ωρα που μπηκα στο μαιευτηριο μεχρι την ωρα που με ανεβασαν στο δωματιο εκλαιγα απο τον φοβο μου, με αποκορυφωμα την συγκινηση την ωρα που ακουσα το κλαμα τους!!!

Για την εμπειρια της καισαρικης δεν θα αναφερθω τωρα, εγω δεντο ξαναεκανα παντως και ευτυχως δεν θα χρειαστει!!! Που τονιζω δεν ειμαι καθολου φοβιτσιαρα γενικα!!!

Τα υπολοιπα απο δευτερα που θα βγουμε ελπιζω και οι 4 μας!!!

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Και Χριστιάννα επειδή ο άντρας σου λέει δεν

χρειάζεται καγκελάκι δεν παίρνετε? :shock: :shock:

Πήγαινε πάρ'του του παιδιού ένα καγκελάκι και άσ'τον

να λέει.Εγώ ακόμα και τώρα με καγκελάκι την κοιμίζω

για ασφάλεια γιατί κάνει πολύ άστατο ύπνο και

θέλω το κεφάλι μου ήσυχο!

Πήγαμε παιδίατρο!Είμαστε 5100 και 61 πόντους.

Σε ένα μήνα βάλαμε ένα κιλό ακριβώς,Πολύ καλά!!

Τον επόμενο μήνα έχουμε τσίμπημα και το πόσιμο εμβόλιο.

Κατά τα άλλα μία χαρά και μου είπε να σταματήσω το βραδινό

τάισμα αφού τα κιλά της είναι πολύ καλά.

Ριλάξ μπορώ να χρησιμοποιώ άνετα.Αντικουνουπικό

και αντηλιακό απαγορεύεται όποιας εταιρείας κι αν είναι

και μπάνιο στην θάλασσα του χρόνου με το καλό.

Να την βγάζω έξω με μακρυμάνικο και όχι με κοντομάνικο

και στο σπίτι να την έχω εσώρουχο καλτσάκια και φορμάκι από επάνω

με κοντό μανίκι εκτός και αν τα χεράκια της είναι κρύα

που σημαίνει ότι κρυώνει να της βάζω μακρύ μανίκι.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Βιβιαν κ ο δικος μου ετσι.

δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασει τον υπνο του,,ουτε καν να σηκωθει 5 λεπτα πιο νωρις για να με βοηθησει!!:evil:

μια χαρα παντως που βολευτηκατε στο δωματιο!! ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει πολυ με το πηγαινε ελα..

εμενα χωραει στο δωματιο μου η κουνια κ θα τον εχω εκει,,μιας κ δεν εχω αλλη επιλογη αφου ΑΚΟΜΑ το παιδικο δωματιο ειναι αποθηκη.:evil:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Το φραπεδάκι πρόλαβα και τό'φτιαξα ευτυχώς.

Ήθελα να σε ρωτησω, ελπίζω να μη με βρεις αδιακριτη:tongue::Το τσιγαρο το ξαναρχισες?

(τωρα τελευταια με πιανουν πολυ συχνα τα κλαματα απο απελπισια, πρεπει να το προσεξω....),

Τι να προσεξεις? Λεχωνες ειμαστε ακομα,καλε! Τα κλαματα ειναι το λιγοτερο!

πρεπει να μαγειρεψω τωρα,να σιδερωσω κ να παω να παρω παλι τη μικρη. κατα τα αλλα ολη μερα καθομαι εγω κ ξεκουραζομαι....:rolleyes:

Α, ρε Χριστιανα, ζορι αυτο και από την πρακτικη του πλευρα και από την ψυχολογική. Καλά, τωρα στις τελευταιες μερες πριν τη λεφτερια σου βρηκε κι αυτός να το τραβηξει? Κριμα ρε γμτ. Δεν λέω παραπάνω γιατί έχω καλοπέσει πολυ σ' αυτό το θέμα και εχω την πολυτελεια να είμαι πολύ αυστηρη:|

από προχτές κοιμόμαστε στο δωμάτιο μας!

Μπραβο! Μπραβο!Μπράβο! Μια εν δυναμει δυσκολη μεταβαση ειναι πισω σας! Κι εγώ θελω όταν κλεισει το διμηνο αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μας κατσει (τα'χω κανει σκ@τα με το κοιμισμα στο κρεβατι:evil::evil::evil:)......

Πέρα από τη δυσκολία του μωρού πάντως, εσυ δεν νιωθεις κανενα φοβο,ε? Εχετε τιποτα ενδοεπικοινωνιες κλπ ή ό,τι είναι το ακούς ετσι κι αλλιως?

Εγω ενδοεπικοινωνια πήρα πάντως (πολύ καλη μου φαίνεται, αν και δεν την εχω πολυ-χρησιμοποιησει ακομα, μονο μεσα στην ημερα, αν τον αφηνω σε αλλο δωματιο από αυτο που ειμαι εγω).

NuWHp2.png

InJWp3.png

38 εβδομαδων ειμαστε σημερα!!!!!

και αν ακολουθουσα το κατεστημενο, σημερα θα μπαιναμε για καισαρικη...

χαιρομαι που τουλαχιστον το μωρακι μου θα επιλεξει απο μονο του ποτε θα ερθει στον κοσμο και οχι οποτε θελουν οι γιατροι!

Α, ρε Χριστιανα, ζορι αυτο και από την πρακτικη του πλευρα και από την ψυχολογική. Καλά, τωρα στις τελευταιες μερες πριν τη λεφτερια σου βρηκε κι αυτός να το τραβηξει? Κριμα ρε γμτ. Δεν λέω παραπάνω γιατί έχω καλοπέσει πολυ σ' αυτό το θέμα και εχω την πολυτελεια να είμαι πολύ αυστηρη:|

Με παιρνει απο κατω,γιατι ιδιως τωρα περιμενα κατανοηση..:|

Βεβαια εχει κ αυτος τα δικα του..Στη δουλεια του καθε μερα απολυουν κοσμο, δουλευει παρα πολυ, κ ειμαστε κ αυτον το μηνα με τα εξοδα της γεννας σκ@τα οικονομικα κ ισως γι`αυτο να ειναι τοσο ευρεθιστος κ τσακωνομαστε συνεχεια...

αχχχχχχχχχχ......................................................................................

Καλημερα!

Μπραβο! Μπραβο!Μπράβο! Μια εν δυναμει δυσκολη μεταβαση ειναι πισω σας! Κι εγώ θελω όταν κλεισει το διμηνο αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μας κατσει (τα'χω κανει σκ@τα με το κοιμισμα στο κρεβατι:evil::evil::evil:)......

Πέρα από τη δυσκολία του μωρού πάντως, εσυ δεν νιωθεις κανενα φοβο,ε? Εχετε τιποτα ενδοεπικοινωνιες κλπ ή ό,τι είναι το ακούς ετσι κι αλλιως?

Εγω ενδοεπικοινωνια πήρα πάντως (πολύ καλη μου φαίνεται, αν και δεν την εχω πολυ-χρησιμοποιησει ακομα, μονο μεσα στην ημερα, αν τον αφηνω σε αλλο δωματιο από αυτο που ειμαι εγω).

σοφάκι κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά δεν ήταν δύσκολο απλά

προτιμούσε το κρεβάτι μας γιατί απλωνόταν πιο πολύ!είναι μικρός

ακόμα μπορείς να του φτιάξεις συνήθειες!έτσι πήρα θάρρος κι εγώ!

ακόμα αγχώνομαι λιγάκι που είναι μόνος του αλλά συνηθίζω!

λοιπόν θυμάστε που έλεγε η μαρία πως ακόμα κι την ανάσα του

θα ακούς όπου κι να ναι?έτσι είναι ακριβώς!τον ακούω ότι κι να κάνει

τεντώνεται, βογγάει, ξυπνάει, όλα!κι δεν έχω ενδοεπικοινωνία

γιατί δεν είμαστε κι σε τόσο μεγάλο σπίτι κι πάνω από όλα δεν είναι

διώροφο..αν ήταν θα έπαιρνα..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

και εγω κοριτσια ακουω τα παντα.

ακομα κ οταν αλλαζει πλευρο την ακουω!!

ελπιζω ο μπεμπης να μην εχει θεμα με εμετους, οπως ειχε η κορη μου κ φοβομουν μην παθει τιποτα κ θα τον βαλω κ εγω νωρις στο δωματιο του [αν ελεηθει ο αντρας μου να το φτιαξει φυσικα!!]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...