Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

[Πώς πάει η ανάρρωσή σου?]

Εμένα αυτό είναι το στάνταρ ωράριό του, αλλά ήθελα να σε ρωτησω βρε Ξανθη, παρόλο που έχουμε καποιες βδομαδες διαφορα, μέχρι τις 11 τι κάνει? Το τελευταίο τάισμα πριν τις 11 πότε το ξεκινάς?

Εγώ τον κάνω μπάνιο 9.30-9.45, μετά τάισμα και μετά αντί να κοιμηθεί (κανονικά και βαριά) χουζουρεύει, ήσυχος μεν, αλλά θελει να είμαι διπλα του και αν του δωσω και στηθος θα ψιλοτσιμπήσει και λίγο απο κει! Δηλαδή κατά τις 11-12 θα πέσει στον βαθυ, βραδινό του ύπνο. Μπορώ να κάνω τίποτα ή να το αφήσω έτσι?

Αν ειναι να'ρθει θε να 'ρθει, κι αμα δε 'ρθει...μαγκια του!!!

(ό,τι είναι, για καλό να είναι δηλαδή!!!!)

Σκουντουφλιτσα,κ εμενα τα ιδια κανει το βραδυ... σου κοιμαται το απογευμα; εμενα οσο λιγότερο κοιμηθεί τοσο πιο ευκολα την παίρνει ο υπνος το βραδυ...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα! Μέρες έχω να σας γράψω αν και σας διαβάζω στα γρήγορα. Διαβάζω τις δυσκολίες σας και λέω τι να γράψω; Κι ο δικός μου δύσκολος μας βγήκε. Τόσο που αν ήταν πρώτο παιδί δύσκολα θα άποφασιζα να κάνω δεύτερο... Πονάκια, αέρια, κι εγω φοβάμαι για παλινδρόμηση και πολλά κλάματα. Ειδικα τις 2 προηγούμενες μέρες τα χεράκια μου πως άντεξαν... Αγκαλιά, περπάτημα και το κλάμα να συνεχίζεται. Μπορούμυτα στα χέρια και στο sling στην όρθια στάση-βατραχακι κοιμόταν και ηρεμούσε λίγο. Το βράδυ ομως ευτυχώς μου έδινε δύναμη αφου κοιμόταν ενα 4ωρο,ταισμα, αλλαγμα, μετα ύπνο ενα 3ωρο και ενα 2ωρο. Επισης ηρεμεί κουλουριασμένος στο μαξιλάρι θηλασμού. Σήμερα δείχνει κάπως καλύτερος, για να δούμε...

Αφού έγραψα κι εγω τα δικά μου να τελειώσω με ευχες και στις πιο πρόσφατες μανουλες να τις ζήσουν τα μωρακια τους και στις λίγες κοιλιτσες που εμειναν, με το καλό!

Το βαλα παραθεση γιατι νομιζω οτι τα χω γραψει εγω αυτα!

2 μερες τωρα οπως τα λεει η Μαρια γκρινια,πονακια,αερια...

Εκει που το ειχαμε μονο απογευμα τωρα ΟΛΗ μερα με ενα διαλειμμα

Το μεσημερι αλλα εκεινη την ωρα ερχονται τα θηρια.

Το βραδυ κορυφωνεται αυτο και φυσικα τη βγαζει στον ωμο μου

Ολη μερα μεχρι τις 12 το βραδυ που θα ξεραθει για ενα 4ωρο εγω ομως

Δεν θα το κοιμηθω το 4ωρο γιατι αρχισε να ξπναει η μικρη!!!!!!

Ποτε για γαλα ποτε γιατι θελει ναλλαξει πανα στις 3 τη νυχτα ΗΜΑΡΤΟΝ!

Μετα ενα3ωρο και τελος.Η μεση χαλια και ητενοτιτιδα στο χερι προ

Των πυλων.....

Καλημερα απο αλλη μια αυπνη + εγκυο μανα.. Δεν φτανει που δεν κοιμαμαι τα βραδια,,ξυπνησα απο ενα δυνατο ΜΠΑΜ!!!! που μου εκοψε τη χολη!! Ηταν η κορη μου που επεσε απο το κρεββατι της.. εχω χαλι απο κατω,,κ δεν πρεπει να πονεσε πολυ,αλλα απο την τρομαρα της εκλαιγε μιση ωρα... εκανα 100 συσπασεις απο το φοβο μου μεχρι να δω οτι ειναι καλα,κ φυσικα δεν ξανακοιμηθηκα.:rolleyes:

Αχ βρε χριστιανα τι επαθες τρομαρα φοβερη!

Kαλημέρα!

έχει κρατήσει καμία τα τηλ των κοριτσιών που γεννάνε σήμερα?

Χριστιάνα, κορυφαία η χτεσινή νύχτα, φαντάζομαι τρομάρα που την πήρες!

Ρουμπίνη περιμένουμε νέα!

Πώς ήταν η νύχτα σας οι υπόλοιπες?

Η Mariapap δεν μπήκε καθόλου εχτές, φαντάζομαι να είναι καλά αλλά δεν θα προλαβαίνει...

σκαι μου σευχαριστω για το ενδιαφερον σου οπως καταλαβαινεις δεν προλαβαινω

Ουτε για τουαλετα.

Εσυ την παλευεις?δε βγαζεις τους φακους σου να χαλαρωσουν τα ματια σου?

Μπανιο κι εγω εκανα σημερα με τη μπεμπα στα καγκελα!δηλαδη ουρλιαζε

Στο διπλανο δωματιο υπομονη σε ολες τι να πω......

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Σήμερα είχα ραντεβού με τη μαία για ενημέρωση και καρδιοτοκογράφο. Όλα καλά και προχωράμε.... βασικά περιμένουμε :tongue:

Με το καλό σε nip twinnomama να πάρουν τα μωράκια τους αγκαλιά.

Καλημερα!!! Πηρα τηλ την παιδιατρο τελικα χθες κ καταληξαμε οτι μαλλον δυσφορει επειδη εχει μυξουλες κ γι αυτο αναγουλιαζει κ βγαζει καμια φορα το γαλα κ γι αυτο εχει κ γκρινια. Μου ειπε να βαζω ορο καμια 5 φορες τη μερα απο 1 που εβαζα κ να δω πως θα παει. Ηδη ομως μεσα στο βραδυ ηταν πολυ καλυτερα, ηταν ηρεμη κ δεν εβγαλε καθολου γαλα. Τωρα το πρωι με τον ορο εβγαλε κ μια μυξα μεγαλη το καημενο....

Μήπως να χρησιμοποιούσες και μια συσκευή για να ρουφάς τις μυξούλες και να την διευκολύνεις ακόμα περισσότερο;

Μωρέ είναι η δουλειά του στο δρόμο όλη μέρα, σ' ένα αυτ/το χωρίς air condition... ξυπνάει στις 5 και, φεύγει έξι το πρωί, γυρίζει κατά τις τρεις.

Ε, μετά θέλει να κοιμηθεί και κάνα δυο ώρες το μεσημέρι, κάνα 5ωρο το βράδυ... Βασικά αυτό που βοηθάει είναι να τον κάνει μπάνιο και να μου κάνει συμπαράσταση κάποια στιγμή τη νύχτα όταν έχει κολικούς, τι κάνει δηλαδή, σηκώνεται και μου τον παίρνει για κανένα τεταρτάκι... φυσικά το μωρό δεν ηρεμεί, μου τον ξαναδίνει, ξαναπάει για ύπνο. Ε, κάνα τάισμα σποραδικά, ή κάνα δίωρο το σάββατο μου τον κρατάει για να κοιμηθώ. Και του φαίνονται και πολλά! Και μου λέει, βοηθάω, δεν βοηθάω? Δεν έχεις παράπονο! Του λέω τώρα πριν λίγο, αν βοηθούσες θα είχα προλάβει να κάνω κάνα μπάνιο και να βγάλω τους φακούς μου κάνα δίωρο τόσες μέρες!...

Τη σχέση μας με τον άντρα μας την ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον καθένα.... άρα σε αυτό δεν έχω να σε συμβουλέψω κάτι. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι αφού κάθε μέρα γυρνάει σπίτι στις 15.00 και ξεκουράζεται και 2 ώρες το μεσημέρι, άνετα μπορεί να κρατήσει τον μπέμπη και μία.... και παραπάνω ώρα το απόγευμα.... για να κάνεις και εσύ ένα μπάνιο με ησυχία ή να πας στο περίπτερο, που λέει ο λόγος, να πάρεις αέρα. Και θα σου ξαναπώ, αφού ο καλός σου δεν δουλεύει ΣΚ πάρτε τον μπέμπη και πηγαίνετε βόλτα.... δεν θα κλαίει κάθε φορά.

Καλημερα απο αλλη μια αυπνη + εγκυο μανα.. Δεν φτανει που δεν κοιμαμαι τα βραδια,,ξυπνησα απο ενα δυνατο ΜΠΑΜ!!!! που μου εκοψε τη χολη!! Ηταν η κορη μου που επεσε απο το κρεββατι της.. εχω χαλι απο κατω,,κ δεν πρεπει να πονεσε πολυ,αλλα απο την τρομαρα της εκλαιγε μιση ωρα... εκανα 100 συσπασεις απο το φοβο μου μεχρι να δω οτι ειναι καλα,κ φυσικα δεν ξανακοιμηθηκα.:rolleyes:

Αχ Παναγίτσα μου. Γιατί δεν της έχεις βάλει προστατευτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Βρε Sky μου και ο δικός μου τρελά ωράρια δουλεύει και μάλιστα

δουλεύει και νύχτα και γυρίζει ξημερώματα 4-5 αλλά τον χώνω από τις 8

που ξυπνάνε και οι 2 και κρατάει ταίζει το μωρό να ετοιμάσω

την μεγάλη για το σχολείο και μπάνιο θα κάνει το μωρό

και θα κρατήσει και τις δύο να πιώ καφέ στο μπαλκόνι και

να κάνω και ένα τσιγάρο και τα ίδια έκανε και στην πρώτη.

Πρέπει να τον μάθεις από τώρα γιατί μετά όπως είπανε τα κορίτσια

θεωρούνε δεδομένο ότι θα τα κάνουμε εμείς και επαναπαύονται.

Κάπως έτσι και ο δικός μου. Δουλεύει από τις 8 το πρωί και ποτέ δεν γυρνάει πριν τις 7 το απόγευμα.... το Χειμώνα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Επίσης δουλεύει και Σάββατα. Παρόλα αυτά το θεωρώ δεδομένο ότι θα ασχοληθεί και με τα δύο παιδιά για να έχω και εγώ λίγο χρόνο. Έτσι και αλλιώς ούτε να σκουπίσει, μαγειρέψει, σιδερώσει κλπ θα του ζητήσω.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Το βραδυ κορυφωνεται αυτο και φυσικα τη βγαζει στον ωμο μου

Ταυτίζομαι με το παραπάνω!

Ένα μπάνιο τό' κανα χτες, τώρα οι φακοί, βλέπουμε αύριο που είναι Παρασκευή! :(

Λούκι τραβάς ρε Μαράκι, η μικρή εκείνη την ώρα είναι το κερασάκι στην τούρτα!... :(

Και θα σου ξαναπώ, αφού ο καλός σου δεν δουλεύει ΣΚ πάρτε τον μπέμπη και πηγαίνετε βόλτα.... δεν θα κλαίει κάθε φορά.

Για να δούμε αυτό το σ/κ!

Ταυτίζομαι με το παραπάνω!

Ένα μπάνιο τό' κανα χτες, τώρα οι φακοί, βλέπουμε αύριο που είναι Παρασκευή! :(

Λούκι τραβάς ρε Μαράκι, η μικρή εκείνη την ώρα είναι το κερασάκι στην τούρτα!... :(

κ!

Σκαι προσεχε με τους φακους να μην παθεις καμια

Επιπεφυκιτιδα!

Ξανθη ωραιο το λινκ.αυτο με το μασαζ και τη γυμναστικη στα ποδια

Το κανω το ειχα δει καποτε στην τβ σαν γιογκα για μωρα.

Και πιπιλα προσπαθω αλλα δεν...

Γαλα τωρα δεν ξερω παιζει να πειραζει τοκατσικισιο?

Γιατιαγελαδινο δεν πινω συνεχιζω να τσακιζω τα ρυζογαλακια μου.

Σκαι φορας τη ζωνη?εγω ελαχιστα αλλα σημερα που με πεθαινει η

Μεση την εβαλα για στηριξη!

Γεννησε καιη nip σημερα?να σου ζησει nip!

Καλα η λιστα καταποντιζεται!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Σκαι φορας τη ζωνη?εγω ελαχιστα αλλα σημερα που με πεθαινει η

Μεση την εβαλα για στηριξη!

Tην έβαζα στην αρχή, τώρα ελάχιστα... να σου πω κι ένα παράξενο βρε Μαρία, κάθε φορά που τη βάζω, μετά όταν τη βγάζω έχω την αίσθηση ότι η κοιλιά μου είναι πιο πρησμένη από πριν. Παράξενα πράματα!

Σκουντουφλιτσα,κ εμενα τα ιδια κανει το βραδυ... σου κοιμαται το απογευμα; εμενα οσο λιγότερο κοιμηθεί τοσο πιο ευκολα την παίρνει ο υπνος το βραδυ...

Α, τον μεσημεριανο υπνο δεν του τον πειραζω! Εχει ενα 2-3ωρο στανταρ που δεν θελω με τιποτα να το χαλασει (3.30-6.30, χονδρικα), δεν μπορει να παίζει ρολο αυτο όμως ρε παιδι μου, μικρό μωρακι είναι, σιγα μην ο μεσημεριανος υπνος του χαλαει τον βραδινο...(που δεν τον θεωρω και χαλασμενο τον βραδινο του υπνο, όπως τον περιέγραψα, απλά μου κάνει εντύπωση που 10 με 11-12 υπνοχουζουρευει αντι να κοιμαται...). Ασχετο, εσενα η κοπελαρα σου χωραει ακομα μεσα στο λικνο?

Tην έβαζα στην αρχή, τώρα ελάχιστα...

Παιδί μου βγαλε τους φακους, καλα σου λεει η Μαρια!

Γυαλια δεν εχεις? Κι εγω φοραω φακους, αλλα μεσα στο σπίτι φοραω τα γυαλια μου:rolleyes:.

Μαρια, καλό κουραγιο...:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Α, τον μεσημεριανο υπνο δεν του τον πειραζω! Εχει ενα 2-3ωρο στανταρ που δεν θελω με τιποτα να το χαλασει (3.30-6.30, χονδρικα), δεν μπορει να παίζει ρολο αυτο όμως ρε παιδι μου, μικρό μωρακι είναι, σιγα μην ο μεσημεριανος υπνος του χαλαει τον βραδινο...(που δεν τον θεωρω και χαλασμενο τον βραδινο του υπνο, όπως τον περιέγραψα, απλά μου κάνει εντύπωση που 10 με 11-12 υπνοχουζουρευει αντι να κοιμαται...). Ασχετο, εσενα η κοπελαρα σου χωραει ακομα μεσα στο λικνο?

Παιδί μου βγαλε τους φακους, καλα σου λεει η Μαρια!

Γυαλια δεν εχεις? Κι εγω φοραω φακους, αλλα μεσα στο σπίτι φοραω τα γυαλια μου:rolleyes:.

Μαρια, καλό κουραγιο...:(

Εμενα μπορει να κοιμηθει κ 7-9 οποτε μετα σιγουρα θα μεινει ξυπνια μετα το μπανιο.... Χωραει στο λικνο ναι... Ειναι μεγαλο ομως...

Της εβαλα τωρα χαλαρωτικη μουσικουλα οσο τρωει...για να δουμε

Qiamp3.png

lRVcp3.png

καλησπεραααα!!!

εδω ειμαι ακομα!!:tongue:

πηγα γιατρο που λετε.

με βαλανε καρδιοτοκογραφο κ ολα καλα. ουτε μια συσπαση εκει. κ ελεγα στη μαια πως μετα τις 7 με πιανουν παντα κ με πειραζε να με κανουν εισαγωγη για αποψε για να τις παρακολουθησουν!:tongue:

μετα ηρθε κ ο γιατρος κ με εξετασε υπογειως..

το μωρο χαμηλα..

ο τραχηλος μαλακος,αλλα μακρυς..:rolleyes:

μου αρχισε παλι να κανω συνεχεια σεξ για να εξαλειφθει.. πφφφ.. [τι αλλο να κανω βρε κοριτσια????:confused:]

θα με ξαναδει απο κατω την αλλη βδομαδα κ επεμενε πως αν δεν εχουμε καμια εξελιξη πως θα πρεπει να με σκαλισει λιγο,για να με βοηθησει.. ουφ.. δεν ξερω τι να κανω..:rolleyes: να δεχτω? μηπως τελικα θα ειναι για καλο το σκαλισμα?

αυτα..

κατα τα αλλα εχω απο το πρωι την κορη μου αρρωστη.

γκρινια-γκρινια-γκρινια

προβλεπω ΔΥΣΚΟΛΟ βραδυ..

ευχομαι να ειναι καπως καλα αυριο το πρωι για να την στειλω παιδικο γιατι δεν αντεχω πραγματικα..

α!κ για προστατευτικο καγκελο που με ρωτησατε δεν εχουμε, γιατι επιμενει ο αντρας μου οτι δεν χρειαζεται.. &^%^%&%&^

καλο βραδυ να εχουμε φιλες μου κ καλο κουραγιο σε ολες μας...

Καλημέρα!!

Μιας και δε βλέπω κανένα μήνυμα απ' τα ξημερώματα ελπίζω όλοι να έχετε χορτάσει ύπνο και να μη νταντεύατε κανένα μωρό όλη νύχτα!! :tongue: Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε νωρίς, πλυθήκαμε, ντυθήκαμε, φάγαμε κ τώρα είμαστε ξάπλα, ελπίζω να προλάβω να πλύνω τα χθεσινοβραδινά κ να αποστειρώσω πριν μας πιάσει καμιά γκρίνια! :rolleyes: αν είμαι κ τυχερή κ δεν σηκωθεί η μεγάλη μπορεί να χτυπήσω κ κανένα καφέ!! ;)

Χριστιάνα εύχομαι η μικρή να είναι καλύτερα σήμερα κ να μη σε κούρασε πολύ! Πάρτε καλέ ένα καγκελάκι για το παιδί, κρίμα είναι να λαχταράει η κακομοίρα, σκέψου τρομάρα που πήρε στον ύπνο του το παιδάκι!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Kαλημέρα!

Πρωινό ξυπνητήρι κλάμα μωρού και τρέξιμο όπως τα λέει η Άννυ, αποστειρώσεις, πλυσίματα, μάζεμα κ.λπ, έβαλα κι ένα πλυντήριο τώρα.Και η γκρίνια γκρίνια of course. Το φραπεδάκι πρόλαβα και τό'φτιαξα ευτυχώς.

Χριστιάνα περαστικά, πώς ήταν το βράδυ σας τελικά?

Οι υπόλοιπες?

Καλημερα!!! Εμεις χθες το βραδυ κατα τις 10 ξεκινησαμε ενα μαραθωνιο θηλασμου που κρατησε μεχρι τις 11:30 περιπου. Ετρωγε, αφηνε μονη της το στηθος, εκλεινε ερμητικα το στομα, την αφηνα, μετα απο λιγο γκρινια, κλαμα, ουρλιαχτα, ξανα στηθος και τούμπαλιν......Αφου σε καποια φααση μ επιασαν τα κλαματα απο την απελπισια (τωρα τελευταια με πιανουν πολυ συχνα τα κλαματα απο απελπισια, πρεπει να το προσεξω....),ειπα δεν μπορω να το κανω ολο το βραδυ αυτο.....Ευτυχως σε καποια φαση κοιμηθηκε κ ακομη πιο ευτυχως δε ξυπνησε στις 2 ωρες αλλα στις 3-3,5!!!!!!Αφου δεν το πιστευα κ σκεφτομουν μεσα στη ζαλη μου μηπως ειχε ξυπνησει κ νωριτερα κ τη θηλασα κ δεν το θυμομουν!!!!!! Το επομενο γευμα βεβαια ηταν παλι στις 2 ωρες (οχι που θα μου χαριζε...), αλλα τωρα ειναι στις 2,5 ωρες κ κοιμαται ακομα, ενω πριν 1 ωρα που ξυπνησε κ της εβαλα ορο δε ζητησε φαι.....Λετε να μπει σε μια σειρα για 3ωρα σιγα-σιγα;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...