Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Οταν την τάιζα στο ρέψιμο έβαζα

γύρω μου μία πετσέτα θαλάσσης και τυλιγόμουνα

για να την βάλω να ρευτεί και άπλωνα και στον καναπέ άλλη μία.

A, περάσατε λούκι κι εσείς...

Συγγνώμη αλλά τώρα θα σε μαλώσω. Δεν γυρίζει ο καλός σου κάποια στιγμή στο σπίτι; Δεν μπορεί να κρατήσει τον μπέμπη μισή, μία.... όση χρειαστεί ώρα για να κάνεις και εσύ ένα μπάνιο με ηρεμία; Μην τους καλομαθαίνετε κορίτσια......

Μωρέ είναι η δουλειά του στο δρόμο όλη μέρα, σ' ένα αυτ/το χωρίς air condition... ξυπνάει στις 5 και, φεύγει έξι το πρωί, γυρίζει κατά τις τρεις.

Ε, μετά θέλει να κοιμηθεί και κάνα δυο ώρες το μεσημέρι, κάνα 5ωρο το βράδυ... Βασικά αυτό που βοηθάει είναι να τον κάνει μπάνιο και να μου κάνει συμπαράσταση κάποια στιγμή τη νύχτα όταν έχει κολικούς, τι κάνει δηλαδή, σηκώνεται και μου τον παίρνει για κανένα τεταρτάκι... φυσικά το μωρό δεν ηρεμεί, μου τον ξαναδίνει, ξαναπάει για ύπνο. Ε, κάνα τάισμα σποραδικά, ή κάνα δίωρο το σάββατο μου τον κρατάει για να κοιμηθώ. Και του φαίνονται και πολλά! Και μου λέει, βοηθάω, δεν βοηθάω? Δεν έχεις παράπονο! Του λέω τώρα πριν λίγο, αν βοηθούσες θα είχα προλάβει να κάνω κάνα μπάνιο και να βγάλω τους φακούς μου κάνα δίωρο τόσες μέρες!...

Διαβάζω τις δυσκολίες σας και λέω τι να γράψω; Κι ο δικός μου δύσκολος μας βγήκε. Τόσο που αν ήταν πρώτο παιδί δύσκολα θα άποφασιζα να κάνω δεύτερο... Πονάκια, αέρια, κι εγω φοβάμαι για παλινδρόμηση και πολλά κλάματα. Ειδικα τις 2 προηγούμενες μέρες τα χεράκια μου πως άντεξαν... Αγκαλιά, περπάτημα και το κλάμα να συνεχίζεται. Μπορούμυτα στα χέρια και στο sling στην όρθια στάση-βατραχακι κοιμόταν και ηρεμούσε λίγο.

Συνάδελφος στο βάσανο κι εσύ βρε Μαρία? Αυτό στη στάση βατραχάκι τον ηρεμεί και τον δικό μου...

......Ηταν τοσο ησυχη γενικα, γι αυτο με ανησυχει οτι κατι εχει....

Καλά θα κάνεις να πάρεις την παιδίατρο... αλλά γενικά βλέπω ότι πολλά μωρά ξεκινάνε ήσυχα και μετά βγάζουν τέτοια προβληματάκια στην πορεία... Mήπως δηλαδή ορισμένα προβλήματα είναι περισσότερο θέμα προσαρμογής στον έξω κόσμο τελικά, παρά ΓΟΠ και ό,τι άλλο λεγονται... Μην κλαις βρε Γιώτα... είναι κι κούραση, η αϋπνία, η στενοχώρια ότι δεν μπορείς να τα βοηθήσεις και φρικάρουμε... :(

Διδυμομαμά και νιπ με το καλό σας εύχομαι κι εγώ!

Ρουμπινάκι στις μέρες σου είσαι, λογικά οι συσπάσεις θα οδηγήσουν σε τοκετό κάποια στιγμή όπου νά' ναι... ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα απο αλλη μια αυπνη + εγκυο μανα.. Δεν φτανει που δεν κοιμαμαι τα βραδια,,ξυπνησα απο ενα δυνατο ΜΠΑΜ!!!! που μου εκοψε τη χολη!! Ηταν η κορη μου που επεσε απο το κρεββατι της.. εχω χαλι απο κατω,,κ δεν πρεπει να πονεσε πολυ,αλλα απο την τρομαρα της εκλαιγε μιση ωρα... εκανα 100 συσπασεις απο το φοβο μου μεχρι να δω οτι ειναι καλα,κ φυσικα δεν ξανακοιμηθηκα.:rolleyes:

Γιωτα μου μην αγχωνεσαι τοσο πολυ! Και εμενα η Κορη μου ειχε οτι σου εγραψε και η my girl ... πολυ δυσκολα τα πραγματα.. δεν με φταναν ολα τα αλλα,, το ειχα κ αυτο..δεν μπορουσα ουτε καν λιγουλακι να την κουνησω γιατι τα εβγαζε ολα.. κ ακου σκηνικο,,να θηλαζεις τωρα 40 λεπτα στις 3 τα ξημερωματα κ μετα να στα κανει ολα εμετο,,μετα γκρινιες,μετα να μην ξερεις τι να κανεις,,να λες πειναει 'η οχι? μηπως δεν κανει να φαει μετα απο εμετο? κ να αισθανομαι κ το στηθος αδειο μετα απο τοση ωρα θηλασμου.. κ γενικα να μην ξερω τι να κανω..:rolleyes: στα γραφω αυτα για να ξερεις οτι τα περασαμε κ οι αλλες..ρωτησε κ παιδιατρο παντως για να μην αγχωνεσαι..

Ρουμπινακι μια απ`τα ιδια κ εγω.. πολλες αυπνιες κ τη μερα σερνομαι.. κ συσπασεις με πονο για 3-4 ωρες κ ανα 10λεπτο κ μετα περνανε.. :rolleyes:προετοιμαζεται το σωμα μας...:rolleyes:..ποτε πας γιατρο εσυ?εγω το απογευμα!

Καλημερα σε ολες!!

Χριστιαννα εγω σημερα κοιμήθηκα λίγο καλυτερα... Μάλλον δροσίζει και για αυτό....

Εχθές είπα γένναω αλλα παλι μια απο τα ίδια είχα συσπασεις ανα δεκάλεπτο για 5ωρες περίπου και μετα τίποτα. Εγω παω γιατρο τώρα το πρωί για καρδιοτοκογραφημα δεν ξέρω αν θα με δει.

Πω πω πρέπει να πήρες μεγάλη τρομάρα με την μικρή σου...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Ρουμπινακι την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες? γιατι λενε οτι περιπου στις ιδιες μερες γενναμε..:rolleyes:

αντε μακαρι να ειναι κ ο γιατρος εκει να σε δει. σε εξετασε καθολου απο κατω μεχρι τωρα? να δει διαστολη, αν το μωρο ειναι χαμηλα κλπ?

5 ωρες εσυ χθες?? πω πω..

καλα λεω οτι παλι δεν θα καταλαβω οταν ερθει η ωρα οτι γενναω.. θα λεω ελα μωρε ποναω,οπως ποναω καθε μερα.. ετσι οπως επαθα κ την πρωτη φορα..:rolleyes:

Ρουμπινακι την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες? γιατι λενε οτι περιπου στις ιδιες μερες γενναμε..:rolleyes:

αντε μακαρι να ειναι κ ο γιατρος εκει να σε δει. σε εξετασε καθολου απο κατω μεχρι τωρα? να δει διαστολη, αν το μωρο ειναι χαμηλα κλπ?

5 ωρες εσυ χθες?? πω πω..

καλα λεω οτι παλι δεν θα καταλαβω οταν ερθει η ωρα οτι γενναω.. θα λεω ελα μωρε ποναω,οπως ποναω καθε μερα.. ετσι οπως επαθα κ την πρωτη φορα..:rolleyes:

Το πρώτο 40 και 3... Ελπίζω να μην φτάσω παλι εκεί... Θα το καταλάβεις όταν θα ειναι πόνοι τοκετου.

Ο γιατρός μου ούτε στο πρώτο με είχε δει απο κάτω για τραχήλο κτλ,μόνο την θέση του παιδιού απο τον υπέρηχο ότι δηλ έχει πάρει θέση...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημερα!!! Πηρα τηλ την παιδιατρο τελικα χθες κ καταληξαμε οτι μαλλον δυσφορει επειδη εχει μυξουλες κ γι αυτο αναγουλιαζει κ βγαζει καμια φορα το γαλα κ γι αυτο εχει κ γκρινια. Μου ειπε να βαζω ορο καμια 5 φορες τη μερα απο 1 που εβαζα κ να δω πως θα παει. Ηδη ομως μεσα στο βραδυ ηταν πολυ καλυτερα, ηταν ηρεμη κ δεν εβγαλε καθολου γαλα. Τωρα το πρωι με τον ορο εβγαλε κ μια μυξα μεγαλη το καημενο....

Εχθες παντως κοριτσια ημουν πολυ χαλια, ημουν κ μονη μου κ ειχα απελπιστει. Η αυπνια δεν παλευεται κ ειδικα αν εχει κ γκρινιες το μωρο...

εγω 40+2 την πρωτη φορα..

καθε μερα λεω κ εγω γενναω,,αλλα....τιποτα..

την πρωτη φορα εμενα με εξετασε απο κατω στις 40εβδ. δεν ειχα διαστολη κ οτραχηλος ηταν σκληρος,αλλα παρολαυτα μου ειπε οτι προβλεπει ευκολο τοκετο..

θα παω σημερα για ραντεβου..κ δεν ξερω αν θα με εξετασει απο κατω.. σκεφτομαι να του πω να το κανει για να ξερω που βρισκομαι..

Γιωτα μου ευτυχως,βρηκες τι φταιει..

Μην απελπιζεσαι..Να σκεφτεσαι πως δεν εισαι μονη..Πως και εμεις τα περασαμε..

Kαλημέρα!

έχει κρατήσει καμία τα τηλ των κοριτσιών που γεννάνε σήμερα?

Χριστιάνα, κορυφαία η χτεσινή νύχτα, φαντάζομαι τρομάρα που την πήρες!

Ρουμπίνη περιμένουμε νέα!

Πώς ήταν η νύχτα σας οι υπόλοιπες?

Η Mariapap δεν μπήκε καθόλου εχτές, φαντάζομαι να είναι καλά αλλά δεν θα προλαβαίνει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μόλις φάγαμε και σας γράφουμε στα γρήγορα, πριν σηκωθεί το μεγάλο θηρίο :rolleyes::rolleyes:

Διδυμομαμά και νιπ με το καλό να έρθουν τα μωράκια, να πάνε όλα καλά, ιδιαίτερα για τα διδυμάκια, μακάρι να μπορέσει να τα έχει στο δωμάτιο μαζί της κι όχι χώρια!

Χριστιάνα κ Ρουμπίνη σας εύχομαι καλές ειδήσεις απ' τους γιατρούς, ελπίζω Ρουμπίνη να μην ταλαιπωρηθείς λόγω απεργίας.

Γιώτα ελπίζω τώρα να ηρεμήσετε σιγά σιγά, μακάρι να ανακουφιστεί η μπουμπού και να σταματήσει τη γκρίνια!!

Ράνια κατάφερες να κοιμηθείς λίγο περισσότερο;;

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Με το καλό στα κορίτσια που γεννάνε σήμερα!!!!

Βρε Sky μου και ο δικός μου τρελά ωράρια δουλεύει και μάλιστα

δουλεύει και νύχτα και γυρίζει ξημερώματα 4-5 αλλά τον χώνω από τις 8

που ξυπνάνε και οι 2 και κρατάει ταίζει το μωρό να ετοιμάσω

την μεγάλη για το σχολείο και μπάνιο θα κάνει το μωρό

και θα κρατήσει και τις δύο να πιώ καφέ στο μπαλκόνι και

να κάνω και ένα τσιγάρο και τα ίδια έκανε και στην πρώτη.

Πρέπει να τον μάθεις από τώρα γιατί μετά όπως είπανε τα κορίτσια

θεωρούνε δεδομένο ότι θα τα κάνουμε εμείς και επαναπαύονται.

Χριστιάννα μου καγκελάκι δεν έχεις στην μικρή!!?????

Δεν της βάζεις καλύτερα μην ξαναπεράσεις τέτοια τρομάρα?

Τα υπόλοιπα μετά!!!!

ΞΥΠΝΗΣΕ!!! ΠΑΩ!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Ράνια κατάφερες να κοιμηθείς λίγο περισσότερο;;

Το κλασσικό 4ωρο (ίσως και 5ωρο για να μην υπερβάλλω) σε δυο-τρεις δόσεις! :tongue:

Mygirl, τον έχεις στρώσει καλά, ε? :D

Bασικά προσπαθώ να τον χρησιμοποιώ παραπάνω τα σ/κ, δεν θέλω να τον πιέσω κατευθείαν πάρα πολύ, σιγά σιγά προσπαθώ δηλαδή. Τον τρομάζει η ιδέα να κρατάει το μωρό όταν περνάει κρίση κολικών, πανικοβάλλεται, και δεν θέλω να μου βγάλει καμιά άρνηση τρελή γιατί τότε θα γίνουμε κ#λος μεταξύ μας. Οπότε προσπαθώ κάθε εβδομάδα και λίιιιγο παραπάνω...

Εμενα ο δικος μου οταν αυτες τις μερες εκλαιγε η μικρη κ εμενα μ επιαναν τα διαολια μου κ μ επαιρνε απο κατω την επαιρνε αγκαλια αυτος κ την ηρεμουσε με βολτα στο σπιτι. Κ μπανιο την κανουμε μαζι, γιατι εγω ακομα μονη μου δεν αξιωθηκα.....Κατι παραπανω δεν μπορει να κανει, λογω του οτι θηλαζω αποκλειστικα. Αν εδινα μπιμπερο θα το εκανε κ αυτο πιστευω...

Καλα κανεις κ το πας λαου-λαου Σκαι, δεν ειναι να εχετε κ καυγαδες τωρα....σιγα-σιγα θα κανει ολο κ παραπανω πραγματα για το γιο του...

Εμενα ο δικος μου οταν αυτες τις μερες εκλαιγε η μικρη κ εμενα μ επιαναν τα διαολια μου κ μ επαιρνε απο κατω την επαιρνε αγκαλια αυτος κ την ηρεμουσε με βολτα στο σπιτι. Κ μπανιο την κανουμε μαζι, γιατι εγω ακομα μονη μου δεν αξιωθηκα.....Κατι παραπανω δεν μπορει να κανει, λογω του οτι θηλαζω αποκλειστικα. Αν εδινα μπιμπερο θα το εκανε κ αυτο πιστευω...

Καλα κανεις κ το πας λαου-λαου Σκαι, δεν ειναι να εχετε κ καυγαδες τωρα....σιγα-σιγα θα κανει ολο κ παραπανω πραγματα για το γιο του...

A γεια σου, μ' έπιασες. Μπάνιο κι εμένα τον κάνει μόνο ο άντρας μου!

Πώς ήταν το βράδυ σας Γιώτα? Ηρέμησε καθόλου η μικρή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...