Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

μπηκα φευγαλεα!ειμαστε μονο στο στηθος ολη μερα ολη νυχτα,ειμαι επι μια βδομαδα με δυο-τρεις ωρες υπνο και αυτες οχι συνεχομενες,κοντευω να καταρρευσω!!!!!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.

τζιοβαννα τελεια νεα!!;) βρε λες να του πω να με εξετασει κ εμενα απο κατω?:rolleyes: λες να εχω κ εγω διαστολη κ να μην το ξερω? :rolleyes: τουλαχιστον αν το ηξερα θα χαιρομουν οτι ολα πανε καλα! θα παω την Πεμπτη εγω σ`αυτον. Τι αλλο σου ειπε? περπατημα κ σεξ? A!kαι για θυμησε μου..την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες?

Είχα γεννήσει φυσιολογικά στις 37 + 6... μέχρι πρότεινως νόμιζα ότι ήταν 38+1, αλλά τελικά ήταν 37+6 :tongue: Για περπάτημα μου το είπε ξεκάθαρα, για σεξ όχι, είναι και 65 χρονών άνθρωπος, αλλά το είπε στο στυλ ''Κάνε καμιά βολτούλα και ό, τι άλλο νομίζεις και ξέρεις εσύ ότι βοηθάει'' :tongue::tongue::tongue: Το είπα χτες στον καλό μου αλλά δεν ήθελε γέννες σήμερα γιατί πρέπει κάτι να τελειώσει στη δουλειά.... :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Twinomama φτασαμε πια κι εμεις στην τελικη ευθεια,ε?.Κι εμενα παντως θα μου λειψει η κοιλιτσα μου και ολο αυτο που τη χαιδευω, την κραταω οταν με βαραινει, την αφουγκραζομαι για να βεβαιωθω οτι το μωρο κινειται και ειναι καλα και τον αντρα μου που ολο τη φιλαει και μιλαει στον αφαλο μου για να τον ακουσει το μωρο!Σκεφτομαι ομως και ποσο μαγικη στιγμη θα ειναι οταν μου τον ακουμπησουν στην αγκαλια μου αμεσως μολις γεννηθει και με παιρνουν απο τωρα τα ζουμια!

Και για να αποφορτισω λιγο τη συγκινηση θα περασω ....... στα νευρα μου:evil:. Πριν ακομα μεινω εγκυος ειχα σταματησει να επισκεπτομαι φιλες μου στα μαιευτηρια λογω ιωσεων, μικροβιων,κουραση της λεχωνας κλπ λεγοντας πως αν ποτε γεννησω δε θα ηθελα κοσμο στο μαιευτηριο.Πριν κανα μηνα λοιπον ενημερωσαμε με τον αντρα μου συγγενεις και φιλους οτι θα εχουμε τον μπεμπη στο δωματιο και ετσι δε θα δεχτουμε επισκεψεις. Ολοι συμφωνησαν και επικροτησαν την αποφαση μας χωρις σχολια. Ειναι τωρα 4-5μερες που με παιρνουν τηλ. για να μου πουν οτι θα τα πουμε στο μαιευτηριο. Και οταν τους θυμιζω την αποφαση μας μου λενε οτι ειμαι παραξενη και οτι εκεινοι θα ερθουν και δεν πειραζει αν δε θελω να τους δω εκεινοι θα πιουν καφε με τον αντρα. Γιατι γιαυτο παιρνει αδεια για να πινει καφεδες:evil: Μα οσο και να μην συμφωνουν γιατι δε σεβονται απλως την αποφαση μου και θελουν να κανουν το δικο τους? Και αυτο γινεται ολη την ημερα οπου τελικα συγχιζομαι, με πιανουν τα κλαματα, πετρωνει η κοιλια μου και 10πλασιαζονται οι συσπασεις. Μεχρι και στον υπνο μου το ειδα. Ουουουφφ!!!!!! Το ειπα και αλαφρωσα λιγο.Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα νιωθω πολυ οικεια να τα λεω σε εσας.

Καλημέρα.... Πως αισθάνεσαι την τελευταία σου μέρα ως εγκυμονούσα?

Αγχος άγχος άγχος.... Εχω κοιμηθεί ελάχιστα, να δω σημερα πως θα κοιμηθώ...

Οσο για τις επισκέψεις.. απλά γράψτους... Κι εγω εχω ενημερώσει οτι δεν θέλω κόσμο, και όποιος έρθει ας κάτσει κάτω να πιει καφέ... χωρίς τον άντρα μου. Αν εχουμε δηλαδή τα μωράκια μας στο δωμάτιο, θα φέυγει ο αντρας μου για να είναι κατω να πινει καφέδες? Σιγά.... Μην αγχώνεσαι εσυ γι' αυτά, εσύ επικεντρώσου στο μωρό σου και τον εαυτό σου...

Φιλιά και σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια... με το καλό να παρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα.

0SB8p3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες...

Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς

σε όλες τις ξενυχτισσες...

Ξύπνησα με κ εμεις στις 04.30 κ μεχρι τις 6 τρώγαμε

κ κάναμε κακά, τρώγαμε κ κάναμε κακά κ παει λέγοντας...

ΞΑΝΘΗ:shock::shock::shock: παει καλα η μαια????

Αν ειναι δυνατον τι σου εκανε....

Εύχομαι καθε μερα να πηγαίνεις κ καλύτερα κ

να ξαναρχισετε τους θηλασμους κανονικά...

Milky υπομονη...όσο περνάει ο καιρός κ μεγαλώνει

το παιδι βελτιώνεται η γοπ....

Giovanna κοντευεις....με το καλο....

Twinomama ήρθε η ωρααααα????

Κορίτσια που περιμένετε μπεμπακια....βαστατε γερά...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Σήμερα έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο στην μεγάλη

και τις μετρήσεις της μικρής.

Ξανθή ανατρίχιασα με αυτό που σου έκανε η μαία!

Μα δεν αντέδρασες???Δεν της είπες κάτι????

Sky πώς είναι ο μπέμπης σήμερα?Έκανε κακάκια του?

Τελικά άλλαξες γάλα?

Milky και εμένα η μεγάλη μου έκανε πάρα πολλούς εμετούς

και είχε ίδια συμπτώματα όπως τα περιγράφεις και επίσης

μπορεί να έτρωγε στις 12 και να έβγαζε όλο το γάλα 3 ώρες μετά

δεν είχε ώρα και στιγμή στον εμετό,ξερνούσε ανά πάσα στιγμή

με το που την κουνούσες ελάχιστα,αφού το είχαμε καημό

που δεν την χαρήκαμε με αγκαλιές γιατί αμέσως έβγαζε

και μιλάμε για ποσότητα.'Οταν την τάιζα στο ρέψιμο έβαζα

γύρω μου μία πετσέτα θαλάσσης και τυλιγόμουνα

για να την βάλω να ρευτεί και άπλωνα και στον καναπέ άλλη μία.

Αλλά ποτέ δεν μου μίλησε για ΓΟΠ η παιδίατρος απλά μου

είπε ότι είναι συνήθες σε πολλά μωράκια αυτό γιατί ο σφιγκτήρας

που χωρίζει τον οισοφάγο από το στομάχι δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς,

και με το που μπούνε οι στερεές τροφές 6-7 μηνών σταματάει σταδιακά!

Και έτσι και έγινε με την δικιά μου,με το που αρχίσαμε κρεμούλες

σιγά σιγά κόπηκαν οι εμετοί.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

εννοείται ότι εκείνη την ώρα η μαία άκουσε τα εξ αμάξης και την πρόσβαλα και πολύ άσχημα τόσο αυτή όσο και την επικεφαλής των μαιών που ήταν στην ομάδα του παιδιάτρου αλλά το κακό έγινε.Στη συνέχεια τσακώθηκα και με τον παιδίατρο για το εμβόλιο που κάνανε στο παιδί αν και έμαθα εκ των υστέρων ότι είχε λόγο τελικά και όχι αυτό που είπε σε εμένα..Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα είμαι κάπως καλύτερα σημασία έχει ότι είμαι σπίτι μου και είμαστε καλά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μεσημεριατικες καλημερες.

Ξανθη χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

Οι υπόλοιπες? Σκαι? Πού είσαι? Κλάταρες? Μη μας ανησυχείς σε παρακαλώ:(. Εδωσες τελικά το βιολογικό γάλα που έλεγες?

Υ.Γ. Άσχετο, τη nip. δεν την εχουμε στη λιστα

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπερα κ απο μένα!!!

Κοιμήθηκε λίγο η μπέμπα και άνοιξα τον υπολογιστή να κλείσω καμιά εκκρεμότητα...

Καταρχάς να χαίρονται τα μωράκια τους όλες οι μανουλίτσες που γέννησαν και δεν τους έχω ευχηθεί!!!!! Να ναι πάντα γερά και τυχερά!!!

Μίλκυ μου υπομονή κοριτσάκι!!!! Προσπαθησε οσο μπορείς να εισαι εσυ δυνατή για να βοηθάς την μικρουλα σου!

Ξανθή μου πολύ άτυχη ήσουν που έπρεπε να το μαθει πάνω σου κ μαυτο τον τρόπο.... Ευχομαι να γινει γρήγορα καλά για να μην πονάς εσυ και να συνεχίσετε κανονικά!!!!

Τα δικά μας νέα δεν εχουν κατι περίεργο...Την Κυριακή ζυγιστήκαμε και είμαστε 4825... απο 3200 που βγήκαμε απο το μαιευτήριο πριν 40 μέρες περίπου. Νομίζω ειναι πολύ καλά για αποκλειστικό θηλασμό... Δεν εχει πάρει καθόλου ξένο...

Την Παρασκευη πήγαμε και για ψώνια και ήταν μια κυρία!!! Καθόταν στο καροτσάκι της και απολάμβανε τη βόλτα... Το Σάββατο είχαμε και τη βάφτιση του ξαδέρφου της και π'ηραμε και την ευχή , αν και ήταν 3 μέρες νωρίτερα... Μια κυρια ηταν κ εκει ....φτου φτου!!

Βρε κορίτσια έχω μπερδευτεί με τα νούμερα στα ρούχα... δεν μπορω να φαντατώ πως θα ειναι πχ τον Αυγουστο... πως θα ειναι τον χειμώνα... και θέλω να αλλαξω καποια δώρα και δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω...

Εχει καμια δοκιμάσει τα ρουχαλάκια απο H&M ? Εχουν μικρότερη φορμα η ειναι ιδέα μου????

Εχθες την είχε πιάσει αμοκ με το φαγητο.... καθε μια ωρα με το ρολόι!! Πιπίλα ακομα να πάρει.... (ειναι ο καημος μου!)...

Qiamp3.png

lRVcp3.png

Aloha!

Κλατέρνω σιγά σιγά, άυπνη πάλι και σήμερα. Έχω να βγάλω τους φακούς επαφής μου μπορεί και τρεις μέρες. Σήμερα είναι η 4η μέρα που έχω να κάνω μπάνιο, αλλά δεν πάει άλλο, θα μου τον κρατήσει ο μπαμπάς του το απόγευμα για να κάνω, βρωμοκοπάω :( Πλέον το μωρό θέλει να μένει και ξύπνιο αλλά μόνο στην αγκαλιά. Το ring sling σ' εμάς απέτυχε προς το παρόν γιατί ο δικός μου είναι νευρόσπαστος με τα πονάκια του κι όλο νομίζω ότι θα μου φύγει. Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ. Οπότε παράγγειλα κι ένα mei tai να μπορώ να βγω ρε παιδί μου μέχρι το περίπτερο ή το σουπερμάρκετ και όσο για το sling βλέπουμε.

Το βιολογικό γάλα τελικα δεν τό' δωσα. Με φόβισαν στο Παίδων που μου είπαν ότι δεν αλλάζουμε γάλα αν δεν είμαστε σίγουροι ότι φταίει για κάτι. Για να πω την αλήθεια είναι πιο λεπτόρρευστο το οργανικό και φοβάμαι ότι δεν θα χορταίνει... δεν ξέρω ρε γμτ. Πρέπει να το πάρω απόφαση και να την κάνω τη δοκιμή για μια-δυο μέρες, αλλά φοβάμαι μη μου δημιουργήσει άλλα προβλήματα που δεν πάει το μυαλό μου.

Με τη Νάντια μιλούσα πριν λίγο, κι εκείνη hipp δίνει συμπλήρωμα και μάλιστα πήρε και τα μπιμπερό τα dr brown που είναι κατά των κολικών και λέει είδε αποτέλεσμα.

Καλημέρα.... Πως αισθάνεσαι την τελευταία σου μέρα ως εγκυμονούσα?

Αγχος άγχος άγχος.... Εχω κοιμηθεί ελάχιστα, να δω σημερα πως θα κοιμηθώ...

Οσο για τις επισκέψεις.. απλά γράψτους... Κι εγω εχω ενημερώσει οτι δεν θέλω κόσμο, και όποιος έρθει ας κάτσει κάτω να πιει καφέ... χωρίς τον άντρα μου. Αν εχουμε δηλαδή τα μωράκια μας στο δωμάτιο, θα φέυγει ο αντρας μου για να είναι κατω να πινει καφέδες? Σιγά.... Μην αγχώνεσαι εσυ γι' αυτά, εσύ επικεντρώσου στο μωρό σου και τον εαυτό σου...

Φιλιά και σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια... με το καλό να παρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα.

Aχ, ποσο μεσα στο μυαλο μου εισαι?? Αγχος και παλι αγχος και μετα κλαμα χωρις λογο και μετα ολα καλα. Η κυκλοθυμια σε ολο της το μεγαλειο!!! Και εννοειται οτι οι επισκεψεις θα πινουν το καφεδακι μονοι τους.......ας προσεχαν!!!! Κι εσενα σου ευχομαι ολα να γινουν γρηγορα και ευκολα και να γεμισει η αγκαλια σου με τα διδυμακια σου:-P

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Aloha!

Κλατέρνω σιγά σιγά, άυπνη πάλι και σήμερα. Έχω να βγάλω τους φακούς επαφής μου μπορεί και τρεις μέρες. Σήμερα είναι η 4η μέρα που έχω να κάνω μπάνιο, αλλά δεν πάει άλλο, θα μου τον κρατήσει ο μπαμπάς του το απόγευμα για να κάνω, βρωμοκοπάω

Συγγνώμη αλλά τώρα θα σε μαλώσω. Δεν γυρίζει ο καλός σου κάποια στιγμή στο σπίτι; Δεν μπορεί να κρατήσει τον μπέμπη μισή, μία.... όση χρειαστεί ώρα για να κάνεις και εσύ ένα μπάνιο με ηρεμία; Μην τους καλομαθαίνετε κορίτσια......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα! Μέρες έχω να σας γράψω αν και σας διαβάζω στα γρήγορα. Διαβάζω τις δυσκολίες σας και λέω τι να γράψω; Κι ο δικός μου δύσκολος μας βγήκε. Τόσο που αν ήταν πρώτο παιδί δύσκολα θα άποφασιζα να κάνω δεύτερο... Πονάκια, αέρια, κι εγω φοβάμαι για παλινδρόμηση και πολλά κλάματα. Ειδικα τις 2 προηγούμενες μέρες τα χεράκια μου πως άντεξαν... Αγκαλιά, περπάτημα και το κλάμα να συνεχίζεται. Μπορούμυτα στα χέρια και στο sling στην όρθια στάση-βατραχακι κοιμόταν και ηρεμούσε λίγο. Το βράδυ ομως ευτυχώς μου έδινε δύναμη αφου κοιμόταν ενα 4ωρο,ταισμα, αλλαγμα, μετα ύπνο ενα 3ωρο και ενα 2ωρο. Επισης ηρεμεί κουλουριασμένος στο μαξιλάρι θηλασμού. Σήμερα δείχνει κάπως καλύτερος, για να δούμε...

Αφού έγραψα κι εγω τα δικά μου να τελειώσω με ευχες και στις πιο πρόσφατες μανουλες να τις ζήσουν τα μωρακια τους και στις λίγες κοιλιτσες που εμειναν, με το καλό!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Συγγνώμη αλλά τώρα θα σε μαλώσω. Δεν γυρίζει ο καλός σου κάποια στιγμή στο σπίτι; Δεν μπορεί να κρατήσει τον μπέμπη μισή, μία.... όση χρειαστεί ώρα για να κάνεις και εσύ ένα μπάνιο με ηρεμία; Μην τους καλομαθαίνετε κορίτσια......

θα συμφωνησω απολυτα!!!!! οπως τους μαθεις ειναι και αν απο την αρχη δεν τους δινεις πραγματα να κανουν μετα θεωρουν δεδομενο οτι θα το κανεις εσυ και το βρισκουν και ευκολο...

κοριτσια ειμαι 2 μερες που δεν κοιμαμαι καλα και σερνομαι ολη την υπολοιπη μερα.... ασε που καθε μερα εχω συσπασεις που κρατανε κανα δυωρο τριωρο και εκει που λεω αντε γενναω μετα σταματανε:(:(:( κανει και ζεστη,εχω και τις ορμονες που κανουν παρτυ και ιδρωνω....δεν μπορω αλλο

h3HFp3.png

NlXcp3.png

κοριτσια μπηκα για να μπω τον πονο μου... Καταρχην να αναφερω οτι σαν χαρακτηρας ειμαι ατομο που ό,τι ακουσω κ διαβασω σε θεματα υγειας μετα νομιζω οτι τα εχω κ εγω. Διαβαζονταςλοιπον στο ιντερνετ για γοπ, μ εχει πιασει αμοκ οτι εχει κι η μπεμπα μου. Εχει τωρα κανα δυο μερες που βγαζει καμποσο απο το γαλα που πινει,οχι σε καθε γευμα, ασχετα με τις γουλιτσες που βγαζει πολυ πιο συχνα.... Μ επιασε υστερια, με πηρε απο κατω πολυ ρε κοριτσια, γκρινιαζει κι ολας, την πιανουν κατι κρισεις κλαματος, μ εχει παρει απο κατω, ειμαι κ αυπνη κ βαζω τα κλαματα..κ τωρα που σας γραφω κλαιω......Ηταν τοσο ησυχη γενικα, γι αυτο με ανησυχει οτι κατι εχει....

Πηρα λιγο κουραγιο διαβαζοντας σας οτι ολα τα μωρα λιγο πολυ τα κανουν αυτα, αλλα ηθελα να σας τα πω...:(:(:(

θα παρω κ την παιδιατρο αργοτερα τηλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...