Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Ναι, αυτο το σκεφτομαι κ εγω!!! Εμενα αν συνεχιζει να ξυπναει ανα 2-3 ωρεςκ ειναι σε αλλο δωματιο, θα με φανε τα χιλιομετρα!!!!!!:P:p:p

Aυτο ειναι αληθεια. Ειναι ευκολια να εισαι στο ιδιο δωματιο. Εχω και τη λυση, με μια μικρη αναδιαμορφωση, να βαλω την κουνια στο δωματιο μου...(κι εμενα μου φαινεται μικρος να τον εχω στο δικο του δωματιο, παρ' όλο που ειναι διπλα...)

Εχει πλακα ομως! Χτες το μεσημερι που ξυπνησαμε με τον αντρα μου και σηκωθηκαμε από το κρεβατι, κοιταμε πισω και βλεπουμε ενα τοσο δα κουραδακι μεσ' τη μεση σ'ενα τεραστιο κρεβατι!Τα μαξιλαρια πιο μεγαλα ητανε, όπως ήταν και κουλουριασμενο!!!!!!!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχ κοριτσια μεγαλο προβλημα ο υπνος..που να κοιμουνται.. πως να τα εκπαιδευσεις..

εγω κουραστηκα να την μαθω να κοιμαται μονη της,χωρις αγκαλιες κ κουνηματα,αλλα το προβλημα μας ηταν κ ειναι. οτι ξυπναει συνεχως τα βραδυα.

αυτο το συνεχες ξυπνημα δεν με αφηνε να την βαλω μονη της στο δωματιο της, γιατι ημουν ερειπιο κ θα με διαλυε περισσοτερο αυτο το πηγαινε ελα.

ας μην πω μεχρι ποτε την ειχα μαζι μου.:rolleyes:

θελω να την σκοτωσω παλι σημερα.

ολο αταξιες ρε παιδι μου. επεσε κ τσακιστηκε κ 3 φορες, κ λες κ εχει αγιο που δεν επαθε κατι σοβαρο.

χθες επεσε κ απο ψηλα, απο ολα τα σκαλια της κουζινας. ετρεμα μιση ωρα κοριτσια. χεστηκα πανω μου μεχρι να δω οτι ειναι ενταξει..

ολη μερα ειμαι προσεχε..προσεχε κ κατανταω σπαστικη το ξερω..αλλα τι να κανω???ειναι πολυ απροσεχτη βρε παιδι μου!

τεσπα. γκρινιαξα ΠΑΛΙ...:rolleyes:

Ξανθη τρελλο γελιο εριξα με τον μικρο!!χαχαχαχαχα

Αυτο ειναι μωρε το θεμα, οτι πρεπει να μπουν ορια απο νωρις για να μην εχεις τετοια θεματα αργοτερα....ποσο νωρις ομως;; ποτε ενα μωρο μαθαινει να κοιμαται π.χ. αγκαλια κ μετα δεν κοβεται ή ποτε ενα μωρο μαθαινει να κοιμαται στο κρεβατι των γονιων κ μετα δεν κοβεται;;; Μπορεις ενα μωρακι 1-2-3 μηνων να μην το παιρνεις αγκαλια αν κλαιει;;;

θελω να την σκοτωσω παλι σημερα.

ολο αταξιες ρε παιδι μου. επεσε κ τσακιστηκε κ 3 φορες, κ λες κ εχει αγιο που δεν επαθε κατι σοβαρο.

χθες επεσε κ απο ψηλα, απο ολα τα σκαλια της κουζινας. ετρεμα μιση ωρα κοριτσια. χεστηκα πανω μου μεχρι να δω οτι ειναι ενταξει..

ολη μερα ειμαι προσεχε..προσεχε κ κατανταω σπαστικη το ξερω..αλλα τι να κανω???ειναι πολυ απροσεχτη βρε παιδι μου!

Aaaaaaaaaaaaxxxx, αυτα φοβαμαι κι εγω! Πω,πω τι λαχταρα πηρες παιδακι μου!Τουλαχιστον εχεις εκπαιδευτει για τον γιο, που λενε τα αγορια ότι ειναι πιο σκληρα!

Μπορεις ενα μωρακι 1-2-3 μηνων να μην το παιρνεις αγκαλια αν κλαιει;;;

Α, κι εγω θα ηθελα απαντηση παρακαλω (για να ξερω τι να λεω και στους αλλους που μου λενε να τον αφηνω να κλαιει:evil:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

αν εκλαιγε πολυ,την επαιρνα αγκαλια για λιγο κ την ξαναεβαζα πισω στην κουνια ΤΗΣ. και το εκανα συνεχεια αυτο. μια-δυο,τρεις,εκατο φορες μεχρι να καταλαβει οτι εκει πρεπει να κοιμαται. ειναι ιδιαιτερα χειριστικη η δικια μου, γι`αυτο ειχα κ εγω αυτη τη συμπεριφορα απο μηνων [2-3] ακομα. αν την αφηνα να κανει οτι θελει,τωρα σιγουρα θα κοιμοταν μαζι μας. στο κρεββατι μου μονο μια φορα την αφησα να κοιμηθει που ειχε πυρετο.μονο ομως αυτη τη φορα.

Διαφημίσεις

Aaaaaaaaaaaaxxxx, αυτα φοβαμαι κι εγω! Πω,πω τι λαχταρα πηρες παιδακι μου!Τουλαχιστον εχεις εκπαιδευτει για τον γιο, που λενε τα αγορια ότι ειναι πιο σκληρα!

ολοι μου λενε οτι καποιο λαθος εγινε, κ πως αυτο το παιδι αγορι επρεπε να ηταν!

χαχα!

και εγω τρεμω τα χτυπηματα..ασε με τη ψυχη στο στομα ειμαι ΟΛΗ μερα!!

ολοι μου λενε οτι καποιο λαθος εγινε, κ πως αυτο το παιδι αγορι επρεπε να ηταν!

χαχα!

και εγω τρεμω τα χτυπηματα..ασε με τη ψυχη στο στομα ειμαι ΟΛΗ μερα!!

Καλά, αυτό που λένε ότι τ' αγόρια χτυπάνε περισσότερο πρέπει να είναι μεγάλος μύθος!!! Τα ίδια κάνει κι η δικιά μου, και είχε σπάσει το κεφάλι της, ούτε 10 μηνών δεν ήταν. Από πίσω πρέπει να την κυνηγάω. Να δω τι θα κάνω όταν θα πρέπει να κυνηγάω και το μικρό!!! :rolleyes::rolleyes: Το να σταματήσει να οργιάζει η μεγάλη το έχω ήδη αποκλείσει χαχαχα!

Εγώ στην πρώτη είχα την κούνια της κολλητά στο κρεβάτι μου (ακόμα την έχω δηλαδή!!! :tongue:) αλλά τότε είχα βγάλει το κάγκελο, οπότε την τάιζα και την ακουμπούσα κατευθείαν δίπλα στην κούνια της. Ακόμα και τώρα, που έχω το μικρό μαζί μου, εκείνης της δίνω το μπιμπερό με το γάλα της το βράδυ και τη βάζω κατευθείαν στην κούνια, δεν την έχω αφήσει καμιά φορά να κοιμηθεί στο δικό μας κρεβάτι γιατί δεν πρόκειται να ξαναφύγει! Ο μικρός αρχίζει ήδη να κάνει προσπάθειες να γυρίσει στο πλάι, οπότε σε λίγες μέρες πρέπει να φύγει κι αυτός απ' το κρεβάτι και να πάει στο λίκνο του, ελπίζω να μη μου κάνει κόλπα!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

καλημερα! για πες για τη γοπ, πως τη διεγνωσαν κ τι συμπτωματα ειχε το μωρο;

Milky μην στεναχωριεσαι καταρχας πρακτικα το ΓΟΠ τι σημαινει?

Πιο πολλα και μικροτερα γευματα για να τα κραταει?

Τι συμπτωματα εχει?

Η δικια μου ηταν χθες το τριτο βραδυ που οταν θηλασε μες στη νυχτα

αμεσως εκανε εμετο και τα βγαλε ολα υποθετω λογω βουλιμιας......

εσενα ποσο συχνα κανει?

Μιλκυ!!!! ειναι σοβαρα δηλαδη? γιατι ακουσα κ για ηπιες μορφες ΓΟΠ..

Θυμαστε που σας ελεγα την περασμενη εβδομαδα οτι η μκρη ειναι μπουκωμενη και δεν μπορει να αναπνευσει?αυτο ξεκινησε την περασμενη Τεταρτη.την Παρασκευη την ωρα που θηλαζε,σταματουσε,εκλαιγε απο τον πονο και συνεχιζε.οταν την εβαζα να ρευτει,εκανε λιγες γουλιες,οχι σε καθε γευμα και οταν την ξαπλωνα για να κοιμηθει,σε μιση ωρα το αργοτερο ξυπνουσε και σπαραζε στο κλαμα.το ειχα αποδωσει στο μπουκωμα και δωστου φυσιολογικο ορο εγω.χθες ομως η κατασταση ηταν τραγικη. την Κυριακη το βραδυ δεν κοιμηθηκε καλα(αφου εκλαιγε στον υπνο της) και ολη την ημερα ετρωγε μονο κανα 5λεπτο,σταματαουσε κοιμοτανε μιση ωρα και μετα τσιριζε απο τον πονο.το βραδυ πηγαμε παιδιατρο και αφου της εξηγησα την κατασταση μου ειπε οτι ειναι γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση.σημερα κανουμε ανα 2 ωρες γευματα,την κραταω στην αγκαλια κανα 20-30 λεπτα ,οπου εκει τεντωνεται και κανει το κορμακι της σαν τελικο σιγμα απο το ζορι και κοιμαται με το στρωμα του κρεβατιου σε κλιση 45 μοιρων.μου ειπε να παρω και σφηνακι υπνου,που πολυ το φοβαμαι για το γνωστο συνδρομο.επισης η καημενη πειναει και ειναι τοσο λαιμαργη και νευρικη οταν τρωει,που αυτη θηλαζει και εγω ριχνω μαυρο δακρυ...αν δεν παρει βαρος το επομενο χρονικο διαστημα,θα παρουμε σιροπι.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Twinomama φτασαμε πια κι εμεις στην τελικη ευθεια,ε?.Κι εμενα παντως θα μου λειψει η κοιλιτσα μου και ολο αυτο που τη χαιδευω, την κραταω οταν με βαραινει, την αφουγκραζομαι για να βεβαιωθω οτι το μωρο κινειται και ειναι καλα και τον αντρα μου που ολο τη φιλαει και μιλαει στον αφαλο μου για να τον ακουσει το μωρο!Σκεφτομαι ομως και ποσο μαγικη στιγμη θα ειναι οταν μου τον ακουμπησουν στην αγκαλια μου αμεσως μολις γεννηθει και με παιρνουν απο τωρα τα ζουμια!

Και για να αποφορτισω λιγο τη συγκινηση θα περασω ....... στα νευρα μου:evil:. Πριν ακομα μεινω εγκυος ειχα σταματησει να επισκεπτομαι φιλες μου στα μαιευτηρια λογω ιωσεων, μικροβιων,κουραση της λεχωνας κλπ λεγοντας πως αν ποτε γεννησω δε θα ηθελα κοσμο στο μαιευτηριο.Πριν κανα μηνα λοιπον ενημερωσαμε με τον αντρα μου συγγενεις και φιλους οτι θα εχουμε τον μπεμπη στο δωματιο και ετσι δε θα δεχτουμε επισκεψεις. Ολοι συμφωνησαν και επικροτησαν την αποφαση μας χωρις σχολια. Ειναι τωρα 4-5μερες που με παιρνουν τηλ. για να μου πουν οτι θα τα πουμε στο μαιευτηριο. Και οταν τους θυμιζω την αποφαση μας μου λενε οτι ειμαι παραξενη και οτι εκεινοι θα ερθουν και δεν πειραζει αν δε θελω να τους δω εκεινοι θα πιουν καφε με τον αντρα. Γιατι γιαυτο παιρνει αδεια για να πινει καφεδες:evil: Μα οσο και να μην συμφωνουν γιατι δε σεβονται απλως την αποφαση μου και θελουν να κανουν το δικο τους? Και αυτο γινεται ολη την ημερα οπου τελικα συγχιζομαι, με πιανουν τα κλαματα, πετρωνει η κοιλια μου και 10πλασιαζονται οι συσπασεις. Μεχρι και στον υπνο μου το ειδα. Ουουουφφ!!!!!! Το ειπα και αλαφρωσα λιγο.Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα νιωθω πολυ οικεια να τα λεω σε εσας.

Xanp κανει να ρωτησω σε ποιο μαιευτηριο εγινε αυτο το πανηγυρι ηλιθιοτητας?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Διαφημίσεις

Το ειπα και αλαφρωσα λιγο. Xanp κανει να ρωτησω σε ποιο μαιευτηριο εγινε αυτο το πανηγυρι ηλιθιοτητας?

Καλα, τα χιλια δικια εχεις, δεν το συζητω, καλή υπομονη με τετοιου τυπου συγκρουσεις...αλλα μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα, ακους εκει, να κανεις συσπασεις λογω της μ@λακιας του καθενός! Γραψ' τους κανονικα:evil:.

Στο Αλεξανδρα γεννησε η Ξανθη νομιζω, για δες τη λιστα, που ειμαστε ολες φακελωμενες:tongue:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. Συγγνώμη που χάνομαι κατά διαστήματα, αλλά έχουμε και κάτι μαστόρια στο σπίτι και τρέχω για διάφορα.

Γιάννα να σας ζήσει και εσάς η μπουμπού και να είναι γερή και δυνατή!

Τα δικά μας νέα είναι καλά. Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και ο μπεμπούλης είναι 3 κιλά, είναι χαμηλά και εγώ έχω διαστολή 2 και κάτι χαζοπονάκια. Άρα οι συνθήκες είναι καλές και όταν θέλει βγαίνει.....;););)

Skybeam οι κολικοί είναι άσχημο πράγμα και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Παρά μόνο υπομονή και αγκαλιά. Πολλή όμως αγκαλιά, χάδι στην κοιλίτσα και ηρεμία. Σκέψου ότι αυτό το καημένο έχει τον πόνο του.... :( Στα λέω γιατί τα έζησα και εγώ με την κόρη μου και καταλαβαίνω πώς νιώθεις.

Milky κρίμα που ταλαιπωρείται η μικρούλα σου με ΓΟΠ. Αν κατάλαβα θηλάζεις έτσι; Αν έκοβες το τάϊσμα στη μέση, την έβαζες να ρευτεί και συνέχιζες, θα βοηθούσε;

Άννυ και Χριστιάνα μην παραπονιέστε μωρέ για τα μεγάλα σας... Ποια μεγάλα δηλαδή :tongue::tongue::tongue::tongue: που ούτε 2 δεν είναι; Απλά η ηλικία των 2 είναι δύσκολη. Είναι αυτή η φάση που θέλουν να τα κάνουν όλα μόνα τους αλλά ακόμα δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα.... :tongue::tongue::tongue:

Xanp αυτή που σου τάβηξε το μωρό από το στήθος λέγεται μαία; Μα είναι δυνατόν; Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα. Κρίμα κάτι που ξεκίνησε τόσο καλά να σου δημιουργεί τώρα πόνο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Στο Αλεξάνδρα αλλά προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και από τις 3 γέννες μου.τώρα η κοπελίτσα πρακτική έκανε μιας και είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο ήταν 100% φαουλ της αλλά εις γνώση μου πήγα σε πανεπιστημιακό με ότι αυτό συνεπάγεται και αυτοί πρέπει να μάθουν από κάπου...Ελπίζω μόνο να μην το ξανακάνει τώρα που είδε τι γίνεται λαιβ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα κορες!

Μολις ηρθα απο τον παιδικο..ευτυχως σημερα δεν χτυπιοταν κατω κ μου εκανε κ γεια με το χερακι της!:cool:

Μιλκυ τι να πω..περναει δηλαδη αυτο με τον καιρο? κ η δικια μου ετσι οπως τα διαβασα τα ιδια εκανε, αλλα δεν μου ειπε τιποτα η παιδιατρος για ΓΟΠ. κ πολλους εμετους, αλλα σε καποια φαση σταματησε.... κουραγιο μανα......

ιοαζον μαγαλωσατε κ εσεις καλε!;)

Νιπ εχω ξαναγραψει για τους απαραδεχτους συγγενεις,ασε μην τα παρω στο κρανιο παλι. αμα ειναι ξεροκεφαλοι παντως, οτι κ να τους πεις τα δικα τους θα κανουν. κ εγω σκεφτομαι τι θα κανουν τωρα μιας κ δεν υπαρχουν ωρες επισκεπτηριου κ εκνευριζομαι. που θα ερχοντε δηλαδη κ δεν θα φευγουν.

τζιοβαννα τελεια νεα!!;) βρε λες να του πω να με εξετασει κ εμενα απο κατω?:rolleyes: λες να εχω κ εγω διαστολη κ να μην το ξερω? :rolleyes: τουλαχιστον αν το ηξερα θα χαιρομουν οτι ολα πανε καλα! θα παω την Πεμπτη εγω σ`αυτον. Τι αλλο σου ειπε? περπατημα κ σεξ? A!kαι για θυμησε μου..την πρωτη φορα στις ποσες γεννησες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...