Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια μου.

Γιαννα να σου ζησει!!!!!!!!!

Σκαι (και Ειρηνη!) και Χριστιανα, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα (μπροστα οι κολικοι και πισω η εγκυμοσυνη! ανταλλάσσετε, τι λέτε?), δεν υπάρχει άλλο μονοπατι για τη μητροτητα κι εσεις σ' αυτη τη φαση εκπροσωπειτε (επάξια, καλά να'στε!) και τα δυο σταδια. Να περασει ο (δυσκολος) καιρος γρηγορα.

Κοριτσια δεν θυμαμαι ποια αλλα καποια ειχε θεμα με το ηβικο οστο κατα την εγκυμοσυνη; ειχε πονους στην ηβικη συμφηση;

Η Λιλα Παουζε νομιζω

εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και κλαιω απο χθες που υποφερει το καλο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα...

:(:(:(

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα η μάλλον χαίρεται....

Μόλις μπήκα να σας γράψω τα νεα μου...

Καταρχάς Ξάνθη μου να σου ζήσει ο μπεμπουλης,

γέρος κ καλοτυχος να ειναι κ καλη σαραντιση...

Δεν εχω διαβάσει αν είχαμε άλλη άφιξη...θα διαβάσω τα

νεα σας μόλις ηρεμήσω λίγο κ βάλω τα πράγματα σε μια τάξη...

Βγήκαμε χθες το μεσημέρι απο το νοσοκομειο..

Γεννησα στις 7 του μηνα 11.03 το πρωί άκουσα

το κλάμα της νεραιδουλας μου...

Γεννήθηκε 2850 γραμ.κ 52 εκατοστα.

Ήμουν 37 κ 5 ημερών..(αυτα για το αρχείο μας)

Τη θηλαζω αποκλειστικά προς το παρόν,αν κ μου

εχει πληγώσει ήδη τις θηλες...

Θα δούμε πως θα παει...

Μου ειπε μια μαια να βάζω μια κρεμα lansinoh

η κάπως έτσι στις θηλες...

Θα δούμε...

Ειναι ήσυχη προς το παρόν ξυπνάει ανα 3-3.5 ωρες κ τρώει,

Μεχρι τωρα το βράδυ ξυπνάει μια φορα για φαγητο...

Η μπεμπα ειναι μελαχρινουλα, μοιάζει του μπαμπα

της, ο οποίος εχει χεστει (οχι απλα κατουρηθει)

απο τη χαρα του...

Με βοηθάει πολυ...εχει αναλάβει αποκλειστικά

το ρεψιμο κ το πλύσιμο της...

Αν μπορούσε θα τη θηλαζε κιόλας αλλα για τεχνικούς

λόγους κωλυεται...

Ελπίζω να είστε όλες καλα, θα σας διαβάσω σύντομα....

qLIep2.png

y2qkp3.png

Ax, μισά πράγματα βλέπω και σε μισά απαντάω!...

Μίλκυ μου μην κλαις κουκλίνα μου, θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν.. κι εγώ με τους κολικούς σκάω που δεν μπορώ να τον βοηθήσω...

Ειρήνη Α, λυπάμαι αλήθεια πάρα πολύ που περνάτε τα ίδια :( φαντάζομαι κατάσταση!

Εγώ λέω να κάνω το άλλο γιατροσόφι, παρότι ρώτησα στο Παίδων να του αλλάξω γάλα και μου είπαν όχι, λέω να του δώσω το Hipp το βιολογικό που είχα πάρει και δεν το ήθελε αρχικά, έτσι να κάνω μια δοκιμή... Να δώσω δυο-τρεις φορές να δω κατ' αρχήν αν θα το πιει και δεύτερον αν θα βελτιωθεί η κατάσταση...

Γέννησε η Γιάννα? Να ενημερώσω!

Κittymaria, να τη χαίρεστε την κούκλα σας, μια χαρά ξηγιέται ο πατέρας, αφού ανέλαβε το ρέψιμο που είναι μανίκι μη μιλάς καθόλου! [για τσέκαρε μήπως και δεν πιάνει καλά το μωρό, λένε πως όταν πιάνει λάθος πληγώνονται οι θηλές]

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

22. yianna76 - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2870 49 εκ.

23. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 52 εκ. 37+5

και οι υπόλοιπες!

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Ρουμπινάκι, Giovanna, Χριστιάνα και διδυμομαμά βαστάτε γερά και με το καλό!

Θα γίνω κουραστική αλλά θα σας το πω... κοιμηθήτε ΤΩΡΑ! Όχι ότι θα βοηθήσει αργότερα, γιατί όπως είπε και μια από εσάς νομίζω η ξεκούραση δεν αποθηκεύεται, αλλά έτσι ρε παιδί μου, για να μην πείτε ότι δεν το κάνατε! ;)

Κρατάω ακόμα.. Σήμερα θα πάω παλι να με δει και να κλείσουμε το ραντεβού μας, μάλλον Πέμπτη. Οποτε Χριστιάνα πάρε το νο5 δεν το θέλω καθόλου.

Καθαρισα και το σπίτι να είναι έτοιμο και την μέρα που θα βγούμε θα κανει και η μαμά ενα φρεσκαρισμα. Τώρα έχω κλείσει τα πάντα, έχω βάλει air-condition για να μην μπουν παλι σκόνες. Υπερβολική το ξέρω.... Οσες δουλειές δεν εκανα όλη την εγκυμοσύνη, τις εκανα σήμερα.

Θα πάω και για nst για να δούμε, θα δειξει τίποτα?

Έχω πάθει το εξης. Χαιδευω όλη την ωρα την κοιλιά μου γιατί θα μου λείψει πολύ πολύ. Έχω πάθει την κατάθλιψη που παθαινω όταν τελειώνει κάτι ωραίο, ειδικα κάτι που ξέρω δεν θα ξανά ζήσω. Και ξέρω οτι θα έρθουν αλλά ωραία με τα μωρά μου, αλλά θα μου λείψει που τα νιώθω όλη την ώρα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Φανταζομαι φταίνε οι ορμόνες, μόλις τα πάρω αγκαλιτσα θα συνελθω...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

αγωνιστικές καλησπέρες κι από μας!:tongue:

ζόρια ακούω κορίτσια...κι εμείς καλά είμαστε αλλά αν δεν

κοιμάται ο μπόμπιρας δεν την παλεύωωω!!θελω βρε παιδί

μου μια ωρίτσα να κάνω 5 πράγματα κι όταν κάνει αυτά τα

20λεπτα κι μετά τσουπ όρθιος, τα νεύρα μου...

κατα τ άλλα είναι καλός αλλά ακόμα κάθε 2η μερα κακά κι όλο

σφίγγεται μωρέ!αστο καλό πως τον λυπάμαι..μπρούμυτα ανακουφίζεται

λίγο!!

να μας ζήσουν οι νέες αφίξεις κι οι υπόλοιπες άντε μην αργείτε!!!:tongue:

χριστιάννα κράτα γερά!!μην σε παίρνει από κάτω!έρχεται ο μπέμπης!!:D

ξανθή πως δεν της έδωσες ένα χαστούκι της μαίας?????????????

εγώ θα χα κάνει το νοσοκομείο άνω κάτω!!:evil::evil::evil::evil::evil:

να μην εκφραστώ περαιτέρω.............

σοφιάααααα αυτό για το 5ωρο που έγραψες κι ότι τρόμαξες μην τον

έχεις πλακώσει........να υποθέσω την πάτησες σαν κ μένα με

ξαπλωτό θηλασμό κι κοιμάται μαζί σου??????

εγώ το ψιλοκόβω τώρα κι τον θηλάζω στο μαξιλάρι κι μετά κατευθείαν

λίκνο γιατί καλόμαθε...:tongue::tongue:

κι τώρα βέβαια στο κρεβάτι μου είναι....ααααχ η δόλια μάνα του χω

αδυναμία τι να κάνω?!:tongue::tongue:

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλησπερα

σας διαβασα γρηγορα γρηγορα γιατι ο χρονος πιεζει!

Kittymaria ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ το κοριτσακι σου γερη κι ευτυχισμενη να ειναι παντα!

ΞΑΝΘΗ ψυχη μου τι σου κανανε πονεσα μονο που το διαβασα!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????????Μα καλα τοσο δυσκολο να σου ζητησει

να δωσεις εσυ το παιδι και να το βγαλεις ΕΣΥ απο το στηθος?

Να πας να την ξεχ@σεις!!!!!

Milky μην στεναχωριεσαι καταρχας πρακτικα το ΓΟΠ τι σημαινει?

Πιο πολλα και μικροτερα γευματα για να τα κραταει?

Τι συμπτωματα εχει?

Η δικια μου ηταν χθες το τριτο βραδυ που οταν θηλασε μες στη νυχτα

αμεσως εκανε εμετο και τα βγαλε ολα υποθετω λογω βουλιμιας......

εσενα ποσο συχνα κανει?

Οι υπολοιπες κρατατε γερα? Twinomama εισαι η επομενη

αποτι καταλαβα με το καλο λοιπον και μην αγχωνεσαι για το μετα

απο τωρα η ωραιοτερη στιγμη της ζωης σου ερχεται κοιτα να

την απολαυσεις!!!!!!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

εγω Χριστιαννα στο δινω το 5 με μεγαλη χαρα αλλα βλεπω να γεννανε ολες και εμεις να ειμαστε εδω με κοιλια ακομα!!!!!!! δεν αντεχω αλλο.....

ναι ,,ολες γεννησανε κ εμεις μειναμε εδω! ισως ειναι κ αυτος ενας λογος που με πιανει αυτη η τεραστια αγωνια/ανυπομονησια.. θελω κ εγω!!! εσυ , κανενα συμπτωμα τοκετου εχεις?

Κρατάω ακόμα.. Σήμερα θα πάω παλι να με δει και να κλείσουμε το ραντεβού μας, μάλλον Πέμπτη. Οποτε Χριστιάνα πάρε το νο5 δεν το θέλω καθόλου.

Έχω πάθει το εξης. Χαιδευω όλη την ωρα την κοιλιά μου γιατί θα μου λείψει πολύ πολύ. Έχω πάθει την κατάθλιψη που παθαινω όταν τελειώνει κάτι ωραίο, ειδικα κάτι που ξέρω δεν θα ξανά ζήσω. Και ξέρω οτι θα έρθουν αλλά ωραία με τα μωρά μου, αλλά θα μου λείψει που τα νιώθω όλη την ώρα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... Φανταζομαι φταίνε οι ορμόνες, μόλις τα πάρω αγκαλιτσα θα συνελθω...

ααα η κοιλιτσα κ εμενα θα μου λειψει παρα πολυ γιατι δεν το βλεπω να κανω κ τριτο παιδι... βγαλε φωτο να την εχεις τουλαχιστον ενθυμιο!!;) αντε μπηκες στην τελικη ευθεια!!ολα πανετοιμααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

Θα γίνω κουραστική αλλά θα σας το πω... κοιμηθήτε ΤΩΡΑ! Όχι ότι θα βοηθήσει αργότερα, γιατί όπως είπε και μια από εσάς νομίζω η ξεκούραση δεν αποθηκεύεται, αλλά έτσι ρε παιδί μου, για να μην πείτε ότι δεν το κάνατε! ;)

πως να κοιμηθω?ειπαμε εγω εχω ενα τερατακι που ακομα,ναι ακομα με βασανιζει με το θεμα του υπνου!!!! ο Θεος να με λυπηθει κ να μου βγαλει υπναρα τον μπεμπη!:)

Μιλκυ!!!! ειναι σοβαρα δηλαδη? γιατι ακουσα κ για ηπιες μορφες ΓΟΠ..

Γεια σας και από εμάς...Εδώ δείνω αγώνα με το θήλαστρο να σώσω το στήθος και ο αρακάςο κατεψυγμένος μοστράρει πάνω στο πονεμένο στήθος μου...Άρε χαρά ο Μπαρμπα - Στάθης χαχαχα...

Εμείς καλά σήμερα έμεινα πρώτη μέρα μόνη με τα 3 και ένα έχω να πω...Καλύτερα οι 4 μας, καλύτερα οι 4 μας θα περάσουμεεεεε....Με μένα τα παιδιά τα μεγάλα είναι υποδείγματα κάναμε δουλίτσες όταν τάιζα τον μικρό παίζανε όμορφα και μόλις τελείωνα με το μωρό παίζαμε όλοι μαζί...Μετά κάνανε και λίγο μπανάκι φάγανε και η μικρή κοιμήθηκε με τον νεοφερμένο και ο μεγάλος κάθισε όμορφα μαζί μου και μιλάγαμε είδαμε βιντεάκια στο γιουτιουμπ και γενικά πολύ ηρεμία...Ευτυχώς ο μικρός είναι ακριβώς ίδιο μωρό με τα μεγαλύτερα δηλαδή μαμ κακά και νάνι τον αφήνω κάτω και τσουπ κοιμάται...Κάθεται ήδη και λίγο ξύπνιος αλλά μας κοιτάει κουνάει χεράκια και όλο γελάει...τόσο αστείοι του φαινόμαστε;;; Πάλι καλά που με ηρεμούν τα παιδιά γιατί οι υπόλοιποι κάνουν ότι μπορούν να είμαι μέσα στα νεύρα αλλά δεν θα τους περάσει...

Σκαι αυτό για σένα

παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα μου και θέλει σον και καλά να μου μιλήσει ο μικρός της γιος...ακολουθεί διάλογος..

-γεια σου νονά(δεν τον έχω βαφτίσει έχω τον ρόλο τιμητικά)

-γεια σου Δημητράκη τι κάνεις;;;

-καλά. γέννησες τον μπέμπη μας;;;

-ναι αγάπη μου γέννησα.

-δηλαδή νονά τώρα είσαι κορμάρα;;;;

-παραλίγο αγάπη μου τρομάρα πες καλύτερα....εγώ και η φάλαινες...

-όχι νονά κορμάρα κορμάρα

το σκασμένο το πιτσιρίκι...

Αγάπη η κοιλιά θα φύγει σιγά σιγά αν σου βγάλω φώτο να με δεις νομίζεις χαλαρά ότι δεν γέννησα.Χθες που πήγα να δώσω τα αίματα του μωρού στα νεογέννητα μια κοπέλα μου είπε με το καλό και εσείς να γεννήσετε χαχαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σκαι αυτό για σένα

παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα μου και θέλει σον και καλά να μου μιλήσει ο μικρός της γιος...ακολουθεί διάλογος..

-γεια σου νονά(δεν τον έχω βαφτίσει έχω τον ρόλο τιμητικά)

-γεια σου Δημητράκη τι κάνεις;;;

-καλά. γέννησες τον μπέμπη μας;;;

-ναι αγάπη μου γέννησα.

-δηλαδή νονά τώρα είσαι κορμάρα;;;;

-παραλίγο αγάπη μου τρομάρα πες καλύτερα....εγώ και η φάλαινες...

-όχι νονά κορμάρα κορμάρα

το σκασμένο το πιτσιρίκι...

Αγάπη η κοιλιά θα φύγει σιγά σιγά αν σου βγάλω φώτο να με δεις νομίζεις χαλαρά ότι δεν γέννησα.Χθες που πήγα να δώσω τα αίματα του μωρού στα νεογέννητα μια κοπέλα μου είπε με το καλό και εσείς να γεννήσετε χαχαχαχα

A ρε Ξανθή, έχεις τον πόνο σου, νταντεύεις και μένα! Θεϊκός ο διάλογος, χεχε! Tι καλό το πιτσιρικάκι! :D Κορμάρα, κορμάρα, όχι τρομάρα! Θα χρειαστούν λίγοι τρομεροί μήνες βέβαια αλλά θα επανέλθουμε! :D

Γελαστός ο μπέμπης σου, χεχε! Πάντα έτσι νά' ναι το ψυχάκι!

Διδυμομαμά, φωτογραφίες έχεις βγάλει την κοιλίτσα, έτσι? ;)

Xριστιάνα μακάρι να σου βγει εύκολος ο μπέμπης τουλάχιστον!

Μαράκι, εμετό μες στη νύχτα, ε? Είναι κι ο μπελάς να μαζεύεις νυχτιάτικο, είναι και που λες τι να έπαθε το καημένο! :(

Διαφημίσεις

σοφιάααααα αυτό για το 5ωρο που έγραψες κι ότι τρόμαξες μην τον έχεις πλακώσει........να υποθέσω την πάτησες σαν κ μένα με ξαπλωτό θηλασμό κι κοιμάται μαζί σου?????? εγώ το ψιλοκόβω τώρα κι τον θηλάζω στο μαξιλάρι κι μετά κατευθείαν λίκνο γιατί καλόμαθε...:tongue::tongue: κι τώρα βέβαια στο κρεβάτι μου είναι....ααααχ η δόλια μάνα του χω αδυναμία τι να κάνω?!:tongue::tongue:

Ναι ρε γμτ! Όσες φορές τον έχω κρατησει στο κρεβατι, αργει περισσότερο να ξαναξυπνησει, ενω όταν τον βαλω στην καλαθουνα, θα ξυπνησει νωριτερα, οχι απο πεινα αλλά απο ...έλλειψη αγκαλιας. Εχει μαθει πολυ στη μυρωδια μου, αφου να φανταστεις όταν τον θηλαζω ξαπλωτο και αφηνει το στηθος για να κοιμηθει, ερχεται και χωνεται πανω μου, κανονικα, κορεους θα βγαλουμε καλοκαιριατικα! Ετσι κι αλλιως τωρα ειμαστε για μεταφορα στην κουνια πλεον, η καλαθουνα του πεφτει μικρη. Πρέπει να δρομολογησω τη μεταβαση:(:(:((η στενοχωρια ειναι για το αν θα εχει πολυ κλαμα η διαπαιδαγωγηση, οχι οτι δεν θελω να φυγει απο το κρεββατι μου!θελω και παραθελω!μου φτανει που ειναι κολλημενος πανω μου ολη μερα, δεν χρειαζομαι και στον υπνο!!!! μη σου πω αυτος που τον θελει πιο πολυ στο κρεββατι ειναι ο αντρας μου!τα μεσημερια ειδικα μου λεει "βαλ' τον στη μεση να εχω κι εγω"!!!)

Πότε αρχιζουν τα μωρα και βλεπουν/ξεχωριζουν φατσες? Πόσο τζαμπα χαιρομαι που όταν του κανω παιχνιδια, με κοιταει και γελαει? Το κάνει ακόμα τελείως ασυναίσθητα???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ναι ρε γμτ! Όσες φορές τον έχω κρατησει στο κρεβατι, αργει περισσότερο να ξαναξυπνησει, ενω όταν τον βαλω στην καλαθουνα, θα ξυπνησει νωριτερα, οχι απο πεινα αλλά απο ...έλλειψη αγκαλιας. Εχει μαθει πολυ στη μυρωδια μου, αφου να φανταστεις όταν τον θηλαζω ξαπλωτο και αφηνει το στηθος για να κοιμηθει, ερχεται και χωνεται πανω μου, κανονικα, κορεους θα βγαλουμε καλοκαιριατικα! Ετσι κι αλλιως τωρα ειμαστε για μεταφορα στην κουνια πλεον, η καλαθουνα του πεφτει μικρη. Πρέπει να δρομολογησω τη μεταβαση:(:(:((η στενοχωρια ειναι για το αν θα εχει πολυ κλαμα η διαπαιδαγωγηση, οχι οτι δεν θελω να φυγει απο το κρεββατι μου!θελω και παραθελω!μου φτανει που ειναι κολλημενος πανω μου ολη μερα, δεν χρειαζομαι και στον υπνο!!!! μη σου πω αυτος που τον θελει πιο πολυ στο κρεββατι ειναι ο αντρας μου!τα μεσημερια ειδικα μου λεει "βαλ' τον στη μεση να εχω κι εγω"!!!)

Πότε αρχιζουν τα μωρα και βλεπουν/ξεχωριζουν φατσες? Πόσο τζαμπα χαιρομαι που όταν του κανω παιχνιδια, με κοιταει και γελαει? Το κάνει ακόμα τελείως ασυναίσθητα???

χεχε κι εμένα έτσι χώνει τη μούρη του!αφού λέω θα σκάσει!εγώ τον

έβαλα κι στο κρεβάτι τώρα το μεσημέρι μισοξύπνιο κι μια χαρά

τον πήρε ο ύπνος!που τέτοια τύχη στο λίκνο!κι εγώ σκέφτομαι

μήπως είναι πιο άνετα στην κούνια αλλά νομίζω είναι μικρός...δεν

θέλωωω!!άσε που ποιος ξυπνάει να πάει στο άαλλο δωμάτιο να

θηλάσει?τώρα τον έχω δίπλα μου τσακ μπαμ τελειώσαμε!

καλέ σε ξεχωρίζει πια εννοείται!μπορεί να μην εστιάζει αλλά

ακούει τη φωνή σου πια, εγώ νομίζω σε μας συνειδητά το κάνουν

στους άλλους θα αργήσουν ακόμα...

είμαι τρελή??

izMNp3.png

Ob2kp2.png

μη σου πω αυτος που τον θελει πιο πολυ στο κρεββατι ειναι ο αντρας μου!τα μεσημερια ειδικα μου λεει "βαλ' τον στη μεση να εχω κι εγω"!!!)

Αχ κ εμενα ετσι λεει ο δικος μου τα μεσημερια που εχει κενο απο τη δουλεια....θελει να την βαζουμε στη μεση για να την χαρει....

Διδυμομαμά, φωτογραφίες έχεις βγάλει την κοιλίτσα, έτσι? ;)

Πολλές φώτο και βίντεο την κοιλιά που κουνιεται. Πολύ γέλιο!!!

Αυτά θα βλέπω σε κάνα μήνα που θα είμαι εξαντλημένη απο τα σκατουλια μου και θα αναπολω!!!!

0SB8p3.png

κι εγώ σκέφτομαι

μήπως είναι πιο άνετα στην κούνια αλλά νομίζω είναι μικρός...δεν

θέλωωω!!άσε που ποιος ξυπνάει να πάει στο άαλλο δωμάτιο να

θηλάσει?τώρα τον έχω δίπλα μου τσακ μπαμ τελειώσαμε!

Ναι, αυτο το σκεφτομαι κ εγω!!! Εμενα αν συνεχιζει να ξυπναει ανα 2-3 ωρεςκ ειναι σε αλλο δωματιο, θα με φανε τα χιλιομετρα!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...