Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χριστιάνα...Δεν έχει σημασία που δεν με ξέρεις...Σας χαζεύω καιρό....Χαίρομαι με τις χαρές σας και τα γεννητούρια σας και λυπάμαι με τις δύσκολες στιγμές σας...Βρίσκεσαι στο τέλος και είναι πολύ λογικό να έχεις άγχος....Όπως και στην πτυχιακή σου...Μόνο που τώρα,έχεις κουραστεί,έχεις βαρύνει,έχεις μια ζουζούνα που υπεραγαπάς αλλά νιώθεις κάποια πράγματα πέρα από τις δυνάμεις σου....Θέλεις να είναι όλα τακτοποιημένα,στο σπίτι,στο σχολείο της μικρής......

Δεν είσαι σούπερ ήρωας!Είσαι σαν πολλές από εμάς....

Αύριο λοιπόν,αν μπορείς να ξετρυπώσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου,κοιμήσου χαζεύοντας στην τηλεόραση...Πήγαινε μόνη μια βόλτα....Κάτσε και μην κάνεις τίποτα...Μόνο σκέψου....Το μωράκι σου...Πώς θα μυρίζει...Τις πρώτες σας ματιές....Το βράδυ στο μαιευτήριο που θα φέρνουν το νινί μπανιαρισμένο και θα στο αφήνουν στον κόρφο σου...Για ώρες.....

Μην νοιάζεσαι για το σπίτι....Η μικρή επίσης θα έχει πολύ αγάπη και προσοχή και θα γυρίσεις σύντομα κοντά της.....Ξεκίνα την αυριανή μέρα με άλλον αέρα...Το έχω περάσει...έχω 2 μικρά,6 και 3 ετών...Παρά το άγχος μου για την σίγουρη καισαρική,παρά τον φόβο μου για το μικρό που άφησα πίσω και για το πως θα είναι το σπίτι όταν γυρίσω...Αχ αυτές οι στιγμές με το δεύτερο γατί μου οταν ανταμώσαμε,έσβησαν χειρουργείο,φόβο,τα έσβησαν όλα.....

Κοιμήσου και ξεκουράσου....Αύριο θα είσαι μια μέρα πιο κοντά στο μωρό σου...Με όλο το θάρρος.....Νιώθω σαν να σας ξέρω....

16869.gif

Μην αργείς!!! Φέρε γερά μωρά στις φιλενάδες μου....1184493f5htrvu0ov.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλαραμπελ..

Το μηνυμα σου με αγγιξε πραγματικα..

Ειναι λες και μου μιλησε μια φιλη που με ξερει χρονια,που ξερει τα αγχη που περναω τον τελευταιο καιρο...Που ξερει ακριβως τι να μου πει για να με κανει να αισθανθω καλυτερα..

Συγκινηθηκα αληθεια..

Να`σαι καλα που αφιερωσες το χρονο σου για να γραψεις αυτες τις γραμμες για εμενα.

Παω να ξαπλωσω..

Μια καινουρια μερα ξεκινα αυριο!;)

Kαλημέρες πολύ κουρασμένες.

Αnny, βρε κοριτσάκι μου,

δεν έχουν delivery αυτά τα σουβλατζίδικα να παράγγελνες εσύ τουλάχιστον?

Αυτοί οι άντρες είναι τόσο μα τόσο στον κόσμο τους! Απ'τη μια πήρε τη μικρή να σε ξεκουράσει λίγο απ' την άλλη σ' έβαλε τελικά να μαγειρέψεις, τι να πεις!

Χριστιάνα μου, λένε ότι από αυτά που μας αγχώνουν στη ζωή μας τελικά ένα απειροελάχιστο ποσοστό συμβαίνει, οπότε το πιθανότερο είναι τζάμπα να αγχώνεσαι τόσο πολύ... μην ξεχνάς ότι ο κεραυνός δεν χτυπάει δυο φορές το ίδιο σημείο οπότε το να πάει κάτι τόσο πολύ παράξενα στην περίπτωσή σου είναι μάλλον απίθανο. Θα το δεις, μια χαρά θα γεννήσεις! Τίποτα δεν θα κάνεις εσύ χάλια! Θα έρθει η ώρα και θα συνεργαστείς όπως έγινε με όλα τα κορίτσια! Καλά την ατάκα του άντρα σου να μην τη σχολιάσω, όλοι τους απ' ό,τι βλέπω πετάνε τα πιο ακατάλληλα τις πιο άσχετες ώρες, δεν είναι δηλαδή ο δικός μας μόνο πειραγμένος, είναι όλοι τους!!!

Εμείς είχαμε ένα βράδυ με κολικούς πάλι. 12 με 02 κλάμα-κλάμα-κλάμα και τον αβόλευτο. Μετά τον πήρε ο ύπνος ώς τις εξίμιση. Τώρα το πρωί δεν ξέρω τι μας περιμένει πάλι.

Περιμένω την κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι, το οποίο είναι βομβαρδισμένο τοπίο, ούτε και ξέρω τι θα καταφέρει να μαζέψει. Το άγχος, η αϋπνία κι η κούραση δεν περιγράφονται. Είναι κάτι ώρες που λέω ας είχα τη μάνα μου να παίρνω κουράγιο κι ας μην έκανε τίποτα, μόνο να τη βλέπω. Ένα μπάνιο δεν έχω καταφέρει να κάνω, έχω καταφάει τα νύχια μου απ' το άγχος κι αυτή η κοιλιά δε λέει να μαζευτεί επιτέλους, παρότι δεν τρώω γιατί το στομάχι μου είναι κόμπος, με κριτσίνια και χυμούς τη βγάζω. Κάτι τέτοιες ώρες τα βλέπω όλα μαύρα αντί να λέω δόξα το θεό είμαστε όλοι καλά και φάση είναι θα περάσει. Αχάριστοι που είμαστε ώρες-ώρες οι άνθρωποι!

Kαλημέρες πολύ κουρασμένες.

[

Εμείς είχαμε ένα βράδυ με κολικούς πάλι. 12 με 02 κλάμα-κλάμα-κλάμα και τον αβόλευτο. Μετά τον πήρε ο ύπνος ώς τις εξίμιση. Τώρα το πρωί δεν ξέρω τι μας περιμένει πάλι.

Περιμένω την κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι, το οποίο είναι βομβαρδισμένο τοπίο, ούτε και ξέρω τι θα καταφέρει να μαζέψει. Το άγχος, η αϋπνία κι η κούραση δεν περιγράφονται. Είναι κάτι ώρες που λέω ας είχα τη μάνα μου να παίρνω κουράγιο κι ας μην έκανε τίποτα, μόνο να τη βλέπω. Ένα μπάνιο δεν έχω καταφέρει να κάνω, έχω καταφάει τα νύχια μου απ' το άγχος κι αυτή η κοιλιά δε λέει να μαζευτεί επιτέλους, παρότι δεν τρώω γιατί το στομάχι μου είναι κόμπος, με κριτσίνια και χυμούς τη βγάζω. Κάτι τέτοιες ώρες τα βλέπω όλα μαύρα αντί να λέω δόξα το θεό είμαστε όλοι καλά και φάση είναι θα περάσει. Αχάριστοι που είμαστε ώρες-ώρες οι άνθρωποι!

Skybeam καλημέρα!Να χαίρεσαι τον αγόραρό σου,που βγήκε ζόρικος:rolleyes:.Έχω να σου μιλήσω από τότε που σε ανυσηχούσαν οι τιμές της αυχενικής και να τώρα που είναι δίπλα σου ο μικρός!Μόνο υπομονή και ασκήσεις αναπνοής..Και κουράγιο...Είναι δύσκολα με τους κολικούς...Αν σε ανακουφίζει έστω και τόσο δα,εμείς κάναμε την νύχτα μέρα,από τις 19:00 και μετά και όσο πήγαινε....5:00-6:00...Και μια μέρα μαγικά,κοιμήθηκε το πουλάκι μου...Απλώς πέρασε η καταιγίδα...Καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς...Αν και είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος,υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπάσω την πόρτα και να φύγω....

Αυτά όμως φεύγουν...Δεν αργεί,θα έρθουν τα πρώτα χαμόγελα,τα πρώτα αγκού και τότε θα λιώνεις.....

Τώρα προσπάθησε,λέμε τώρα,στον κακό χαμό και ενώ ετοιμάζεις το γάλα,να βγεις από το σώμα σου,να προσποιηθείς πως είσαι η μαμά των διαφημίσεων,να του τραγουδήσεις και να πειστείς πως μπόρα είναι και θα περάσει...Μπείτε στην μπανιέρα αγκαλιά...Δείξε πως δεν μασάς,πως είσαι εκει για εκείνον,το πικ θα είναι λογικά όταν και εσύ σαν άνθρωπος χάνεις την υπομονή σου και του μεταφέρεις όλο αυτό....

Και όσον αφορά τον σύζυγο,αν δεν βλέπεις να σε βοηθάει σε πρακτικά θέματα,θα επιβάλλεις να τον κρατήσει,έστω κι αν κλαίει,να φτιάξεις με ηρεμία το γάλα,να κάνεις ένα μπάνιο...μην λες εκείνη τη στιγμή άστο,θα τα κάνει σαλάτα,τα λέω γιατί τα έχω κάνει....Και μετά θα θεωρεί δεδομένο πως ο ρόλος αυτός σου ανήκει αποκλειστικά...Δεν σου ανήκει,σας ανήκει....Και μόνο τότε θα μπει στην καταιγίδα και αυτός και μαζί μετά θα τα βρείτε,σαν ζευγάρι,σαν οικογένεια...Αν βοηθάει ο άμοιρος,γράψε λάθος:?.

Συγνώμη που πήρα το θάρρος και με έσενα,αλλά τα έχω περάσει και ξέρω πόσο αδιέξοδο φαίνεται...Θα περάσει όμως..Ουουουου...Σκέψου πως σήμερα θα είναι καλύτερα τα πράγματα,πως όλα θα πάνε μια χαρά!Και που ξέρεις,μπορεί όντως να πάνε;)

16869.gif

Καλημέρα κι από μας!!

Σας γράφω στα γρήγορα για να προλάβω τις τσιρίδες!! ;):rolleyes:

Κλαραμπελ να 'σαι καλά για τα ωραία σου λόγια, ελπίζω να έδωσες αρκετό κουράγιο και δύναμη στα κορίτσια να συνεχίσουν :D

Χριστιάνα μου, μια χαρά θα τα πας, είναι φυσιολογικό να έχεις άγχος, ποιά από μας δεν πήγε αγχωμένη να γεννήσει, στο τέλος όλα καλά πήγαν. Το ότι η γέννα είναι... λίγο ζόρι το ξέρουμε πια ούτως ή άλλως αλλά σε αποζημιώνει το τέλος με το παραπάνω! Όσο για τον άντρα σου που σε λέει φοβιτσιάρα, μήπως κατά βάθος στα λέει εσένα για να καλύψει το δικό του φόβο; Κορίτσια, είμαι σίγουρη πως αν έβαζες άντρα να γεννήσει θα χεζόταν απ' το φόβο του χαχαχα (σκέψου σκηνικό τον άντρα σου με την κοιλιά τούρλα κ τα πόδια ανοιχτά κ το γιατρό να του λέει "σπρώξε!!!") Μωρέ, περίοδο να είχαν μες τη γκρίνια θα ήταν όλη μέρα!

Ράνια μου, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για σένα απ' το να σου λέω μόνο κουράγιο. Τουλάχιστον, με κάθε μέρα που περνάει και μεγαλώνει το μπουρεκάκι, πλησιάζει προς το τέλος των μισητών κολικών!! Για το σπίτι μην αγχώνεσαι, ξέρω πώς είναι να είναι βομβαρδισμένο, που να δεις το δικό μου σαλόνι που μόλις τολμήσω να μαζέψω κάτι έρχεται ο σίφουνας από πίσω και τα ξανασκορπάει!! :rolleyes::rolleyes: Παρηγοριέμαι τουλάχιστον που είναι κορίτσι η πρώτη, ελπίζω τουλάχιστον πως όταν μεγαλώσει με το καλό θα φιλοτιμηθεί να βοηθάει και λίγο στις δουλειές χαχαχα :tongue:

Σας αφήνω, πάω να την ετοιμάσω για να φύγω για δουλειές.

Μακάρι να έπιανα ένα τζόκερ παιδιά, θα μας νοίκιαζα νταντάδες και θα μας έστελνα για σπα, να λιώσουμε στο μασαζ! Γμτ είναι και καιρός ακόμα μέχρι να τα πάρουν κατασκήνωση!!!! ;):tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

μην ξεχνάς ότι ο κεραυνός δεν χτυπάει δυο φορές το ίδιο σημείο

:rolleyes::rolleyes: ποσο δικαιο εχεις! αυτο θα κρατησω..

η Κλαραμπελ παντως στα εγραψε τελεια. [κλαραμπελ να μπαινεις να μας γραφεις τωρα που σε βρηκαμε!!;)] σε νιωθω απολυτα Σκαι. Γιατι αυτα που γραφεις..ΤΑ ΙΔΙΑ περασα κ εγω δυο χρονια πριν..

Όσο για τον άντρα σου που σε λέει φοβιτσιάρα, μήπως κατά βάθος στα λέει εσένα για να καλύψει το δικό του φόβο;

ναι αυτο το πιστευω κ εγω.

παρολο που το "παιζει" κουλ και ψυχραιμος,, δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ τη φατσα του στον πρωτο τοκετο. Ειχε χ@στει πανω του οταν αρχισαν τα οργανα..

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/9807_603125713031932_691572650_n.jpg

Καλημέρα σε όλες!!!Δεν μπορούσα να την βάλω την εικόνα ατόφια:oops:,αλλά κάτι σας θυμίζει;

Πάμε γερά!Χαϊδέψτε κοιλίτσες και πατουσάκια!Η φύση μας έφτιαξε να μπορούμε τα πάντα,αν ήμασταν αδύναμες και φοβιτσιάρες,δεν θα γεννούσαμε και δεν θα μεγαλώναμε παιδιά,θα το έκαναν οι άντρες μας...

Είμαι γειτόνισσα,από το καφέ της εξωσωματικής,χωρίς να έχω σχέση με την εξωσωματική,αλλά είμαστε μια δυνατή παρέα και έμαθα πολλά από τα κορίτσια για πέισμα,για μητρότητα....Όταν λοιπόν βλέπω φως,θα μπαίνω και εδώ;).

Και κάτι άλλο:Πολλά λάθη έκανα,πολλές φορές χάνω την υπομονή μου,δεν είμαι τέλεια και δεν έχω τα πιο χαρισματικά και τα πιο όμορφα μωρά-αν και για το δεύτερο δεν παίρνω και όρκο:tongue:-.Κυρίως από τα λάθη μου έμαθα πολλά και αν μπορώ να λέω μια κουβέντα,έστω και τόσο δα να βοηθάει,θα το κάνω....

Bonjour.....

16869.gif

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/9807_603125713031932_691572650_n.jpg

Καλημέρα σε όλες!!!Δεν μπορούσα να την βάλω την εικόνα ατόφια:oops:,αλλά κάτι σας θυμίζει;

Πάμε γερά!Χαϊδέψτε κοιλίτσες και πατουσάκια!Η φύση μας έφτιαξε να μπορούμε τα πάντα,αν ήμασταν αδύναμες και φοβιτσιάρες,δεν θα γεννούσαμε και δεν θα μεγαλώναμε παιδιά,θα το έκαναν οι άντρες μας...

Είμαι γειτόνισσα,από το καφέ της εξωσωματικής,χωρίς να έχω σχέση με την εξωσωματική,αλλά είμαστε μια δυνατή παρέα και έμαθα πολλά από τα κορίτσια για πέισμα,για μητρότητα....Όταν λοιπόν βλέπω φως,θα μπαίνω και εδώ;).

Και κάτι άλλο:Πολλά λάθη έκανα,πολλές φορές χάνω την υπομονή μου,δεν είμαι τέλεια και δεν έχω τα πιο χαρισματικά και τα πιο όμορφα μωρά-αν και για το δεύτερο δεν παίρνω και όρκο:tongue:-.Κυρίως από τα λάθη μου έμαθα πολλά και αν μπορώ να λέω μια κουβέντα,έστω και τόσο δα να βοηθάει,θα το κάνω....

Bonjour.....

Καλημέρα

Είσαι η τέλεια μαμα και τα παιδάκια σου ειναι τα πιο χαρισματικά και έξυπνα στο κόσμο!!!!! Και ολες μας είμαστε τελειες και έχουμε τα πιο όμορφα,έξυπνα παιδιά του κόσμου!!:-P

Μπράβο αισιοδοξία σημερα!!!!!! Μάλλον η αυπνοια με χτύπησε στο κεφάλι...κι ακόμα δεν γέννησα!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό που περνάμε κι έρχεται και νύχτα... :(

σκαιμπιμ δεν ξερω αν θα παρηγορηθεις αλλα ανηκω κι εγω στο κλαμπ των κολικων! ΕΛΕΟΣ δηλαδη τι πραγμα ειναι τουτο;;;;

Ευτυχως τις τελευταιες μερες εχουν περιοριστει οι εξαρσεις μονο το βραδυ και για κανα 2ωρο ενω πρωτα εκλαιγε και το μεσημερι και το βραδυ ξεπερνουσαμε το 4ωρο!

Στην αρχη επιανε ο απορροφητηρας, μετα δεν της εκανε τιποτα πηγαμε στο πιστολακι ωσπου τελικα καταληξαμε στην ηλεκτρικη σκουπα! Σημειωσαμε προοδο ομως αφου 2 μερες τωρα ηρεμει χωρις τα παραπανω! κοιτα λιγο κι αυτο το λινκ, σε μας δουλεψε αποτελεσματικα

επειδη και η δικη μου παιδιατρος ειναι κατα των φαρμακων μας εδωσε ενα εντελως φυτικο σκευασμα (το ινφακολικ μας ειπε δεν ειναι εντελως φυτικο ειναι "φαρμακακι" και θα μας το εδινε αν η κατασταση δεν βελτιωνοταν καθολου και φταναμε σε χειροτερο σημειο), εχω δει βελτιωση και οκ εχω συμβιβαστει πως καποιες μερες απλα θα ειναι χειροτερες απο καποιες αλλες! αν θες σου στελνω με πμ ποιο ειναι να ρωτησεις τον παιδιατρο σου. Επισης ο μαραθος βοηθαει περισσοτερο απο το χαμομηλι για τους κολικους, ρωτησε τον και γι αυτο! επειδη θηλαζω δεν μπορω να δωσω απευθειας στο μωρο αλλα απο χθες αρχισα να πινω μαραθο μπας και ηρεμησει ακομη λιγο!

εντιτ: ο χυμος πορτοκαλι εντεινει πολυ τους κολικους! δεν το ηξερα κι εγω κι επινα 4-5 ποτηρια την ημερα!! μολις το εκοψα ειδαμε βελτιωση!

Είμαι καλά αλλά ακόμα ζορίζομαι όταν από ξάπλα πάω να σηκωθώ και όταν είμαι αρκετή ώρα όρθια αισθάνομαι σαν βάρος.Γενικά όμως αυτοεξυπηρετούμε απόλυτα υποθέτω σε λίγες μέρες και το σήκωμα θα είναι οκ...

Σκαι μου την μαγική λέξη θα σου πω ΥΠΟΜΟΝΗ...δυσκοιλιότητα είχε εμένα ο πρώτος και τραβάγαμε λούκι έκανε πάνω από μήνα να συνέλθει και να καταλάβω τι φταίει.Εμάς ήταν από τον σίδηρο που έπαιρνα εγώ και του έκανα χοντρή ζημιά ευτυχώς δεν είχε και κολικούς. Να σου πω το ινφακολικ είναι κάτι φυτικές σταγόνες για τον κολικό νομίζω δεν ρωτάς τον παιδίατρο μπας και σας κάνουν δουλειά;;

Ξανθή μου, Μαράκι μου, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Να είναι καλότυχα και πάντα με υγεία!!! Καλό σαραντισμό να έχετε!!!

Λοιπόν, ο δικός μου ο μπέμπης γεννήθηκε 3220, 52 πόντους, 38+5, στις 9:56πμ

Στα πολύ γρήγορα γιατί τα έχω παίξει απο τα ωράρια λόγω ικτέρου, ανα 2ώρες θηλασμός και συμπλήρωμα, βαλτε και το άλλαγμα..δεν προλαβαίνω λέέέέέμεεε!!!!:tongue::tongue: Χαλάλι του!!!

Θα ήθελα να μου πείτε μια κρεμούλα αν ξέρετε για τις ραγάδες τις κοιλιάς και την χαλάρωση..κορίτσια πονάει πάρα πολύ το δέρμα μου.... δεν παλεύεται!!!

Περισσότερο πονάει το δέρμα μου στην κοιλιά λογω των ραγάδων παρά η μήτρα μου απο την εγχείρηση...:confused::confused:

Σας παρακαλώ...πειτε μου γνώμη να με βοηθήσετε...!! Pleaaaaase...:shock::shock:

κοριτσια να σας ζησουν τα μωρα σας! καλοτυχα και γερα να ειναι! καλο σαραντισμο να εχετε!

αυτο με τον πονο στις ραγαδες το ειχα κι εγω! το αμυγδαλελαιο με ανακουφιζε καπως!

Και κατι ακομη.Μηπως εχει καποια κοπελα θρομβοφιλια και μετα τη γεννα ο γιατρος της της ειπε οτι οσο θα ειναι στο νοσοκομειο και θα κινειται λιγο θα πρεπει να φοραει καποιου τυπου ελαστικες καλτσες μεχρι πανω απο το γονατο φια να μην παθει θρομβωση?

εχω θρομβοφιλια και ανεβασμενα αιμοπεταλια που με κανει ιδανικη υποψηφια για θρομβωσεις κτλ κτλ. Γεννησα με καισαρικη και ουτε ο γυναικολογος, ουτε η αιματολογος ουτε απο το μαιευτηριο μου ειπαν κατι τετοιο οποτε δε νομιζω πως χρειαζονται οι συγκεκριμενες καλτσες. Εξαλλου η ακινησια ειναι για τις πρωτες 12-24 ωρες που ουτως ή αλλως κανεις αντιπηκτικες. Μετα σε σηκωνουν θες δεν θες να περπατας! Ο γιατρος χαρακτηριστικα μου ειχε πει να "οργωνω τον διαδρομο"!! Ο γυναικολογος σου στο ειπε;;

με το καλο να παρεις αγκαλια το παιδακι σου και μ' εναν πονο!

Κοριτσια δεν θυμαμαι ποια αλλα καποια ειχε θεμα με το ηβικο οστο κατα την εγκυμοσυνη; ειχε πονους στην ηβικη συμφηση; ή αλλου το διαβασα και δεν ξερω τι μου γινεται; ειχα το ιδιο προβλημα απο τον 8ο μηνα αλλα δεν το ανεφερα στον γυναικολογο (κακως το ξερω), μιας και ειχα διαβασει πως συμβαινει και ειναι φυσιολογικο και μπουρου μπουρου και πιστευα πως μετα τη γεννα θα σταματουσε, αλλα δεν! ωρες ωρες νιωθω να "τριβονται" τα οστα μου εκει κατω και ποναω αρκετα! θα το αναφερω βεβαια στον ελεγχο λοχειας σε λιγες μερες αλλα θα ηθελα να ξερω τι εγινε με την κοπελα που το αντιμετωπισε!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα

Είσαι η τέλεια μαμα και τα παιδάκια σου ειναι τα πιο χαρισματικά και έξυπνα στο κόσμο!!!!! Και ολες μας είμαστε τελειες και έχουμε τα πιο όμορφα,έξυπνα παιδιά του κόσμου!!:-P

Μπράβο αισιοδοξία σημερα!!!!!! Μάλλον η αυπνοια με χτύπησε στο κεφάλι...κι ακόμα δεν γέννησα!!!!

graphics-3d-smileys-491719.gif

Μια χαρά ξύπνησες:D,να σου πάει καλά η υπόλοιπη μέρα και η υπόλοιπη ζωή σου!Με το καλό να πάρεις την πριγκίπισσα σου αγκαλιά!

16869.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και δεν ξερω αν θα μπορεσω απο εδω και στο εξης καθως χθες,μετα απο ακαταπαυστη γκρινια και πονακια,επισκεφθηκαμε παδιατρο και διαγνωστηκε ΓΟΠ.εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και κλαιω απο χθες που υποφερει το καλο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα...

Με το καλο να ερθουν τα καινουργια μωρακια στην παρεα μασ και να ειναι γερα και καλοτυχα

Φιλακια σε ολες!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Γεννησε και η Γιαννα μας!!!:D

Αντε, τεσσερις μειναμε κοριτσια!! Τον αριθμο 5 τον εχω κρατημενο ΕΙΠΑΜΕ!!!!;)

Παντως κοριτσια , χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι στο καφε μας μονο ευχαριστα ειχαμε μεχρι τωρα και ολα τα μωρακια αν εξαιρεσουμε τις γκρινιες κ τους κολικους, ειναι ολα υγιεστατα!:D:D

Γεννησε και η Γιαννα μας!!!:D

Αντε, τεσσερις μειναμε κοριτσια!! Τον αριθμο 5 τον εχω κρατημενο ΕΙΠΑΜΕ!!!!;)

Παντως κοριτσια , χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι στο καφε μας μονο ευχαριστα ειχαμε μεχρι τωρα και ολα τα μωρακια αν εξαιρεσουμε τις γκρινιες κ τους κολικους, ειναι ολα υγιεστατα!:D:D

εγω Χριστιαννα στο δινω το 5 με μεγαλη χαρα αλλα βλεπω να γεννανε ολες και εμεις να ειμαστε εδω με κοιλια ακομα!!!!!!! δεν αντεχω αλλο.....

ειχα πει να παω και για μπανιο αλλα απο την αυπνοια δεν μπορω να παρω τα ποδια μου:(:(:(

Γιαννα να σας ζησει, γερο και κλοτυχο να ειναι, αντε και καλο σαραντισμο να εχετε τωρα!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Skybeam καλημέρα!Να χαίρεσαι τον αγόραρό σου,που βγήκε ζόρικος:rolleyes:.Έχω να σου μιλήσω από τότε που σε ανυσηχούσαν οι τιμές της αυχενικής και να τώρα που είναι δίπλα σου ο μικρός!Μόνο υπομονή και ασκήσεις αναπνοής..Και κουράγιο...Είναι δύσκολα με τους κολικούς...Αν σε ανακουφίζει έστω και τόσο δα,εμείς κάναμε την νύχτα μέρα,από τις 19:00 και μετά και όσο πήγαινε....5:00-6:00...Και μια μέρα μαγικά,κοιμήθηκε το πουλάκι μου...Απλώς πέρασε η καταιγίδα...Καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς...Αν και είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος,υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπάσω την πόρτα και να φύγω....

Αυτά όμως φεύγουν...Δεν αργεί,θα έρθουν τα πρώτα χαμόγελα,τα πρώτα αγκού και τότε θα λιώνεις.....

Τώρα προσπάθησε,λέμε τώρα,στον κακό χαμό και ενώ ετοιμάζεις το γάλα,να βγεις από το σώμα σου,να προσποιηθείς πως είσαι η μαμά των διαφημίσεων,να του τραγουδήσεις και να πειστείς πως μπόρα είναι και θα περάσει...Μπείτε στην μπανιέρα αγκαλιά...Δείξε πως δεν μασάς,πως είσαι εκει για εκείνον,το πικ θα είναι λογικά όταν και εσύ σαν άνθρωπος χάνεις την υπομονή σου και του μεταφέρεις όλο αυτό....

Και όσον αφορά τον σύζυγο,αν δεν βλέπεις να σε βοηθάει σε πρακτικά θέματα,θα επιβάλλεις να τον κρατήσει,έστω κι αν κλαίει,να φτιάξεις με ηρεμία το γάλα,να κάνεις ένα μπάνιο...μην λες εκείνη τη στιγμή άστο,θα τα κάνει σαλάτα,τα λέω γιατί τα έχω κάνει....Και μετά θα θεωρεί δεδομένο πως ο ρόλος αυτός σου ανήκει αποκλειστικά...Δεν σου ανήκει,σας ανήκει....Και μόνο τότε θα μπει στην καταιγίδα και αυτός και μαζί μετά θα τα βρείτε,σαν ζευγάρι,σαν οικογένεια...Αν βοηθάει ο άμοιρος,γράψε λάθος:?.

Συγνώμη που πήρα το θάρρος και με έσενα,αλλά τα έχω περάσει και ξέρω πόσο αδιέξοδο φαίνεται...Θα περάσει όμως..Ουουουου...Σκέψου πως σήμερα θα είναι καλύτερα τα πράγματα,πως όλα θα πάνε μια χαρά!Και που ξέρεις,μπορεί όντως να πάνε;)

Ναι βρε κούκλα μου, όπως τα λες είναι, το ξέρω! Ώρες ώρες όμως... τι να σου λέω, αφού μου λες τα περάσατε κι εσείς... Σ' ευχαριστώ πολύ που έγραψες, είναι παρήγορο να σου συμπαραστέκονται...

Μακάρι να έπιανα ένα τζόκερ παιδιά, θα μας νοίκιαζα νταντάδες και θα μας έστελνα για σπα, να λιώσουμε στο μασαζ!

Χαχα! Όντως, λίγες μερούλες σε σπα θα ήταν ό,τι πρέπει! :D

Καλημερα και απο εμας!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω και δεν ξερω αν θα μπορεσω απο εδω και στο εξης καθως χθες,μετα απο ακαταπαυστη γκρινια και πονακια,επισκεφθηκαμε παδιατρο και διαγνωστηκε ΓΟΠ.εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και κλαιω απο χθες που υποφερει το καλο μου και δεν μπορω να κανω τιποτα...

Με το καλο να ερθουν τα καινουργια μωρακια στην παρεα μασ και να ειναι γερα και καλοτυχα

Φιλακια σε ολες!

καλημερα! για πες για τη γοπ, πως τη διεγνωσαν κ τι συμπτωματα ειχε το μωρο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...