Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Sky προσπάθησε να αναισθητοποιειθεις λίγο με το κλάμα(για την ωρα που φτιάχνεις το γάλα) γιατι έχεις να τράβηξεις ακόμα πολλά...

Α ξέχασα να σας πω ότι το παιδι μου έκανε χθες το πρώτο του μπάνιο!!!!! Εγω προσπάθησα αλλα είχε λίγο κύμα και βαθαίνει απότομα εδώ η θάλασσα και δεν έβρισκε ισορροπία... Ο άντρας μου μου ειπε αν θέλω βοήθεια να μπω και να βγω να φωνάξει το λιμενικό!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγχος? Πολυ αγχος!!!!!!! Εχω και πολλες συσπασεις και πονακια χαμηλα τοσο εντονα που πολλες φορες δεν μπορω να γυρισω στο κρεβατι. Ο γιατρος μου ομως λεει υπομονη να φτασουμε στην Πεμπτη.Νομιζω ομως οτιεχω πολυ περισσοτερο αγχος γιατο τι θα γινει οταν γυρισουμε σπιτι,γιατι ο αντρας μου λειπει πολυ λογω δουλειας και η μητερα μου ειναι "με τις μερες της". Εσυ με τα διδυμακια θα εχεις βοηθεια? Το αγχος σου ειναι σε καλα επιπεδα?

Είναι στα όρια κρίσης...:D

Θα πάρει ο άντρας μου άδεια καμια 10αρια μέρες και οι γονεις μου είναι υπ'ατμων.

Για να είμαι ειλικρινης θέλω μονο τον άντρα μου τις πρωτες μέρες για να μπουμε σε εναν ρυθμο μόνοι μας. Θα δούμε όμως όταν ερθει η ωρα.

Εμένα με έχει πιασει να είναι το σπίτι πεντακαθαρο μέχρι τελευταια μέρα και πως θα τα καταφέρω, αλλά ευτυχώς μου ειπε η μητέρα μου θα ερθει το πρωι πριν βγούμε να το κανει παλι και ηρεμησα.

0SB8p3.png

Καλησπερα!Κοιμηθηκα μιαμιση ωρα!:shock: ημουν πολυ κουρασμενη μαλλον..:rolleyes:

Σκαι μου υπομονη..κ εγω πολλες μαλ@κιες ακουσα απο τον αντρα μου τοτε.δεν εχουν υπομονη βρε παιδι μου!! να σκεφτεσαι οτι οι κολικοι ΠΕΡΝΑΝΕ!!!δεν ειναι για παντα!!!!!

Σκουντουφλα μεγαλωσε το κοριτσακι μου.. Ξεκινησαμε τελικα πιο νωρις, την προπερασμενη βδομαδα. Μολις την παω εκει, κανει ιδιοτροπιες κ δεν με αφηνει να φυγω.. Φευγω εν τελει κ ειναι μια χαρα η κυρια, απλα θελει να κανει το σοου της οσο ειμαι εκει.:| ετσι, για να μου σπαει κ τα νευρα! την αφηνω 3-3,5 ωρες.. το πιστευετε οτι εστω κ με αυτες τις λιγες ωρες, εχει ηρεμησει ο εγκεφαλος μου?? παρολο που ερχομαι σπιτι κ κανω δουλειες, ηρεμησα βρε παιδι μου απο ολη αυτη την ενταση που μου προκαλει!!:rolleyes: ειπαμε,ειναι πολυ δυσκολο παιδι, το καταλαβαν κ οι δασκαλες[οι καημενες:shock:]

Καρμαρ εγω για ραγαδες συνεχισα κ εβαζα για 40 μερες οτι εβαζα οσο ημουν εγκυος!

Νιπ κ διδυμομαμα ειστε οι επομενες!!!!!!!!!

Ρουμπινακι πηγατε για μπανακι?μακαρι να εχει καλο καιρο κ θα παμε κ εμεις το Σ-Κ.

Ευα συζητησε το στον παιδικο, λογικα τα μισα θα πληρωνεις. και εγω δεν ξερω τι θα δωσω τωρα τελος του μηνα που την παω εκει πολυ λιγη ωρα..:rolleyes:

Εχω γιατρο αυριο κοριτσια!!!Αντε να δουμε!!:)

Εμένα με έχει πιασει να είναι το σπίτι πεντακαθαρο μέχρι τελευταια μέρα και πως θα τα καταφέρω,

και εμενα αυτο με εχει πιασει κ δεν ξερω κ ακριβη ημερομηνια εγω!:rolleyes:

σαν τρελλη ειμαι καθε μερα..τρεχω να κανω οτι μπορω,κ να δεις τη μερα που θα γεννησω πως ενα χαλι θα ειναι εν τελει εδω μεσα..:rolleyes:

κ εγω θα ελεγα καλυτερα με τον αντρα σου.. κ να ερχετε η μαμα καποιες ωρες για βοηθεις με τις δουλειες, οχι ολη μερα εκει.. βεβαια θα εχεις κ δυο εσυ, μπορει να την χρειαστεις περισσοτερο..βλεπεις στην πραξη πως θα παει!

Σκαι μου υπομονη..κ εγω πολλες μαλ@κιες ακουσα απο τον αντρα μου τοτε.δεν εχουν υπομονη βρε παιδι μου!! να σκεφτεσαι οτι οι κολικοι ΠΕΡΝΑΝΕ!!!δεν ειναι για παντα!!!!!

Aυτό είναι που με κρατάει ζωντανή!

Πάντως ρε κορίτσια κι εγώ τρελλάθηκα με το σπίτι πριν γεννήσω, και μάλιστα έφερα και την κοπέλα που μας βοηθάει να κάνει ένα μάζεμα τη μέρα που θα έβγαινα απ' το μαιευτήριο. Ένα θα σας πω, τζάμπα η εμμονή! Τώρα να δείτε πώς είναι το σπίτι! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην τρέλενεστε με το σπίτι γιατι ισχύει αυτό που λέει η sky...εγω πάντως λέω ότι η σκόνη ειναι φίλη μου και γιατι να την διωξω? μετα απο λίγο βέβαια τσακωνομαστε και την κυνηγαω να φύγει απο το σπίτι!!!!!

Αύριο λέω να παω για μπάνιο!!!!! Αν δεν έχει καλή μέρα θα εκνευριστώ,το μόνο που δέχομαι για να μην παω ειναι να έχω γεννήσει ή να γένναω!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Κορίτσια μην τρέλενεστε με το σπίτι γιατι ισχύει αυτό που λέει η sky...εγω πάντως λέω ότι η σκόνη ειναι φίλη μου και γιατι να την διωξω? μετα απο λίγο βέβαια τσακωνομαστε και την κυνηγαω να φύγει απο το σπίτι!!!!!

Αύριο λέω να παω για μπάνιο!!!!! Αν δεν έχει καλή μέρα θα εκνευριστώ,το μόνο που δέχομαι για να μην παω ειναι να έχω γεννήσει ή να γένναω!!!

Πρόσεχε μην σπάσουν τίποτα νερά μέσα στη θάλασσα και δεν το πάρεις χαμπαρι:P:p:p

0SB8p3.png

Πρόσεχε μην σπάσουν τίποτα νερά μέσα στη θάλασσα και δεν το πάρεις χαμπαρι:P:p:p

Αυτό το λέει και ο γιατρός μου!!!! Εγω παλι λέω ότι αν σπάσουν να έρθει να με ξεγεννησει μέσα στην θάλασσα...άλλες πληρώνουν πισίνες εμείς που το έχουμε στα πόδια μας:tongue::tongue:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκαι και εμείς 3510 52 πόντους και 38+6

Καλησπέρα από το σπίτι της τρελής!!!

Δεν θέλετε να φανταστείτε καν τι γίνεται εδώ.Τα μεγάλα όλη την ώρα πάνω από το μωρό και το πειράζουν και εγώ κυνηγάω να το αφήσουν ήσυχο...

Επίσης στο νοσοκομείο όταν ήρθε ο παιδίατρος για έλεγχο θηλάζαμε και μια μαία μου τράβηξε τον μικρό από το στήθος και μου μάτωσε το παιδί την θηλή γιατί σφίχτηκε να κάτσει.Εκείνη την ώρα μάτωσε απλά αλλά τώρα είναι κατακόκκικο όλο πρησμένο και διπλάσιο το ένα από το άλλο δεν μπορώ να ακουμπήσω το μωρό πάνω και αναγκάστηκα και αντλώ να διατηρήσω την γαλουχία.Και πάλι πονάω αλλά τουλάχιστον λίγο καλύτερα το μωρό όπως με σφίγγει βογκάω....Μια χαρά κουλουβάχατα τα κάναμε πάλι.¨Οχι τίποτα άλλο ο μικρός έμαθε τόσο γρήγορα να θηλάζει και τώρα σκατούλες!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 52 εκ. 38+6

22. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 37+5

και οι υπόλοιπες!

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Επίσης στο νοσοκομείο όταν ήρθε ο παιδίατρος για έλεγχο θηλάζαμε και μια μαία μου τράβηξε τον μικρό από το στήθος και μου μάτωσε το παιδί την θηλή γιατί σφίχτηκε να κάτσει.Εκείνη την ώρα μάτωσε απλά αλλά τώρα είναι κατακόκκικο όλο πρησμένο και διπλάσιο το ένα από το άλλο δεν μπορώ να ακουμπήσω το μωρό πάνω και αναγκάστηκα και αντλώ να διατηρήσω την γαλουχία.Και πάλι πονάω αλλά τουλάχιστον λίγο καλύτερα το μωρό όπως με σφίγγει βογκάω....Μια χαρά κουλουβάχατα τα κάναμε πάλι.¨Οχι τίποτα άλλο ο μικρός έμαθε τόσο γρήγορα να θηλάζει και τώρα σκατούλες!!!

Πόσο ΗΛΙΘΙΑ αυτή η μαία πια? Τόσο δύσκολο ήταν να στον ζητήσει να τον δώσεις? Απίστευτο! Βρε Ξανθή συμβουλέψου γιατρό να συνέλθεις γρήγορα.. λογικό να πονάει κιόλας αυτό το πράγμα...

Διαφημίσεις

[quote=xanp;2074381

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!! Ποσο άχρηστες ηληθιες υπαρχουν!!!!

0SB8p3.png

Επίσης στο νοσοκομείο όταν ήρθε ο παιδίατρος για έλεγχο θηλάζαμε και μια μαία μου τράβηξε τον μικρό από το στήθος και μου μάτωσε το παιδί την θηλή γιατί σφίχτηκε να κάτσει.

Ο Χριστός κι η Παναγία! Ανατριχιασα ρε Ξανθη!

Και τσαντιστηκα! Πολυ! Ουτε σε μενα να ειχε συμβει!

Να'χες κουραγιο,να πας τωρα να τη βρεις, να την πλακωσεις στο ξυλο!Μα να σου δημιουργησει τετοιο προβλημα στη γαλουχια, στα καλα καθουμενα? Λες και δεν ειναι ηδη δυσκολο και αγχωτικο αυτο το πραγμα....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

NuWHp2.png

InJWp3.png

Κορίτσια αφήστε έχω που έχω εισέχουσες θηλές αυτή ήταν η καλή και λείπει το μισό κομμάτι της γιατί το μωρό γραπώθηκε πάνω και αυτή τράβαγε....Και το κορυφαίο ενώ έτρεχαν αίματα λέει δεν είναι τίποτα βάλε λίγη λανολίνη και θα περάσει...

Πέρασε ναι έχω ένα στήθος 3 νούμερα μεγαλύτερο από το άλλο κόκκινο καίει και φοβάμαι μη πάθω και καμιά μαστίτιδα γιατί και με το θήλαστρο λίγο κάνω δεν μπορώ και πολύ πολύ ίσα ίσα να μη μου κοπεί το γάλα και πάθω μεγαλύτερη ζημιά...

Και το κορυφαίο κάνανε στο παιδί εμβόλιο για ηπατίτιδα β γιατί άργησε να βρεθεί ο προγεννητικός μου ενώ ήταν σίγουρα μέσα στον φάκελο. Στην τελική ας με ρώταγαν βρε αδερφέ να τους πω λέτε να ήμουν φορέας και να μη το ήξερα;;;...

Για αυτά που λέτε κυρίως πήρα το παιδί και την έκανα με ελαφρά μόλις ένιωσα καλύτερα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Έλεος πια!!!! Βρε Ξανθή τέτοια γκαντεμιά με την άχρηστη;;; :evil::evil::evil:

Γύρισε ο δικός μου σπίτι, λέει στη μικρή "έλα να πάμε βόλτα", του λέω κι εγώ μιας κ το φαγητό δε φτάνει για βράδυ "δεν παίρνεις κ κανένα σουβλάκι καλαμάκι;". Απάντηση: Από πού να πάρω σουβλάκια; (2 σουβλατζίδικα έχει στην παραλία!!!) αφού έχω πάρει μπριζόλες, γιατί δεν ψήνεις; (γιατί είναι παγωμένες στην κατάψυξη κι η ώρα είναι 9, πότε θα ξεπαγώσουν;):rolleyes::evil: (Έπρεπε να έπαιρνα μόνη μου γυρνώντας απ' την εκκλησία, αλλά βιαζόμουνα να πάρω τη μικρή). Τουλάχιστον έφυγαν!. Έκανα και μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και σ' όποιον αρέσει, αι στο καλό!!! :rolleyes:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

νταξει..ειμαι ξυπνια ακομα..

καλα να παθω που κοιμηθηκα τοση ωρα το απογευμα..απορω πως θα βγαλω τη μερα αυριο..

Ξανθη μου τι κακο σε ηβρε?:evil:θυμαμαι κ εγω φωναξα 2-3 φορες τις μαιες για βοηθεια κ μονο πονο μου προκαλουσαν.και αν κ ασχετη το παλεψα μονη μου..

Αννυ μου τι να σου πω κ εσενα?κ ο αντρας μου τις ιδιες μαλ@κιες πεταει ωρες ωρες..:?

Παντως δεν μου κανει καλο να ειμαι ξυπνια τετοιες ωρες..

εχω διαβασει εκατο ιστοριες τοκετου μεχρι τωρα. κ σκεφτομαι ή που θα εχω μια ωραια εμπειρια εν τελει ή που θα πεθανω στον πονο κ θα κλαιω εκει σαν μικρο παιδι κ δεν θα μπορω να συνεργαστω..:rolleyes:

του υψους κ του βαθους ειμαι απ`οτι καταλαβατε.

γενικα ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος,αλλα αμα περιμενω κατι τοσο σημαντικο..με πιανει ενα αγχος..μα ενα αγχος.. αχχχ..

θυμαμαι που ηταν να παρουσιασω την πτυχιακη μου.

ολη μερα διαβαζα κ ημουν μες το αγχος.

τελικα πηγα εκει κ ναι απο το πολυ μου το αγχος χαλια τα εκανα, γιατι δεν μπορουσα πραγματικα να αρθρωσω μια προταση!!!:rolleyes:

αυτο φοβαμαι κ τωρα...μην παραλυσω απο τον πονο κ το φοβο κ τα κανω ολα χαλια παλι.

τεσπα. σταματαω εδω.. γιατι θα μπορουσα να μιλαω για ωρες μονη μου.

παλι καλα που σας εχω κ εσας κοριτσια. εστω να τα λεω καπου. γιατι πραγματικα αισθανομαι οτι κανεις δεν με καταλαβαινει..:cry:

οι φιλες μου που δεν εχουν παιδια δεν θελουν να τους λεω τιποτα γιατι φοβουνται...

η μανα μου ολη μερα μου λεει να προσευχομαι κ οτι θα πανε καλα. [τι να μου πει κ αυτη]

κ ο αντρας μου, με λεει φοβιτσιαρα κ πως δεν προκειται να αντεξω. [τον μισω:evil:]

καλο μας βραδυ........................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...