Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Mπράβο βρε Ξανθή! Ξεκουραστήκατε!

Τελικά πήγαμε Παίδων γιατί το μωρό αλλοφρόνησε, έκανε σαν παλαβό με τα ποδαράκια του, το κλάμα μας δε ακούστηκε μέχρι τη Βοιωτία. Πήραν ιστορικό, τον ψηλάφισαν, τον βρήκαν ζωηρό, μια χαρά, η κοιλίτσα μαλακή, χωρίς πυρετό, γάλα λέει δεν αλλάζουμε, την ποσότητα που πίνει δεν την σχολίασαν, συνεχίζουμε με χαμομήλι μέσα στο γάλα και κάθε τρεις μέρες αν ζορίσουν τα πράγματα υπόθετο γλυκερίνης. Κι αν έχουμε κι άλλα προβλήματα να τους τον ξαναπάμε. Υποφέρει ο φουκαράς από δυσκοιλιότητα και κολικούς ταυτόχρονα. Bέβαια στο Παίδων ήταν κύριος, μόλις μπήκαμε σπίτι ξεκίνησαν τα όργανα πάλι. Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό που περνάμε κι έρχεται και νύχτα... :(

Αχ βρε Σκαι τι παθατε!!!Τα λεγες εσυ αλλα δε σε πιστευαμε!

Οτι χειροτερο οι κολικοι ποσο μαλλον και με δυσκοιλιοτητα....

το καημενουλι :(

Αλλα για να μην ταλαιπωρειστε με το Παιδων γιατι δεν

ερχεται σπιτι ο γιατρος αμα ξαναχρειαστει?

Υπομονη σφιξε τα δοντια να περασουν οι μερες.

Karmar να σου ζησει και παλι!

Μια συμβουλος αποκαταστασης για μετα τη γεννα που

περασε και μας ειδε στο ΙΑΣΩ μας ειπε οτι δε βαζουμε

κρεμες στην κοιλια για ραγαδες μετα τη γεννα γιατι αυτες

εχουν σκοπο την ελαστικοτητα του δερματος και κανουν δουλεια

μονο για την εγκυμοσυνη. Μετα τη γεννα δε θελουμε να ειναι

ελαστικο το δερμα για να μαζεψει η κοιλια.

Αυτη βεβαια μας τα ελεγε αυτα γιατι ηθελε να μας προωθησει

λιποδιαλυτικες για την κοιλια και ηταν πολυ

πειστικη ημουν ετοιμη να παρω.

Τωρα τι να σου πω karmar δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κατι

μετα τη γεννα δεν ειχα στην κοιλια ραγαδες αλλα μηπως

να περιμενεις να περασουν οι 40 μερες για να βαλεις κατι?

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια και πολλες ευχες στις καινουριες μανουλες!Εμεις μπαινουμε τελικα για καισαρικη στις 13/6 και δεν ξερω αν οι ανησυχιες και οι φοβοι μου ειναι περισσοτεροι για τη την καισαρικη 'η για μετα που θα παμε σπιτι και θα ειμαστε μονοι μας και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ......Διαβασα και την περιπετεια της Karmar....ηρωιδα....τι αλλο να πω?

Να ρωτησω και κατι. Στην καισαρικη εκτος απο την κοιλια ξυριζουν και το αιδοιο, ολο, πανω κατω μπρος πισω, ολο?

Και κατι ακομη.Μηπως εχει καποια κοπελα θρομβοφιλια και μετα τη γεννα ο γιατρος της της ειπε οτι οσο θα ειναι στο νοσοκομειο και θα κινειται λιγο θα πρεπει να φοραει καποιου τυπου ελαστικες καλτσες μεχρι πανω απο το γονατο φια να μην παθει θρομβωση?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 52 εκ. 38+5

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 38+6

22. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 37+5

και οι υπόλοιπες!

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Καλημέρα!

Οι κολικοί με κλάματα καλά κρατούν. Χτες βράδυ έκλαιγε μιάμιση ώρα σερί, μάζευε τα ποδαράκια του, κοκκίνιζε, δεν βολευόταν πουθενά :(

Μαρία ήθελα στο Παίδων να του κάνουν καμιά ακτινογραφία να δούμε την κοιλιά του μέσα, αλλά δεν μου έκαναν τη χάρη.

Καρ, εγώ βάζω τη simulcium από φαρμακείο από την εγκυμοσύνη ακόμα, δεν έκανα ραγάδες (ασχετα που η κοιλιά δεν έχει πέσει ακόμα :( )

Πάω να ετοιμάσω κανένα γάλα και να μαζέψω λίγο το σπίτι, όσο γίνεται δηλαδή για να μην κάνω φασαρία και μου ξυπνήσει.. Πολύ ζόρικα τα πράγματα.

καλημερα!

ωχχχ.. για κολικους διαβαζω.. ξερω,ξερω..ειναι ενα δραμα.. κ δεν μπορεις να κανεις κ τιποτα ουσιαστικο να τα βοηθησεις τα καημενα..:rolleyes:

υπομονη ενα-δυο μηνες κ θα περασουν!!

εγω πηγα τη μικρη στον παιδικο.

ηρθα σπιτι συμμαζεψα-καθαρισα-εβαλα πλυντηρια-εβαλα λαστιχο εξω κ τωρα ειναι ολα στην εν τελεια κ μαγειρευω! θελει καμια βοηθεια να ερθω?:):-P

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Εγω έχω γυναίκα σημερα για γενική και σίδερο!

Ακόμα είμαστε 2 σε 1 και προχωράμε,πήγα και έκανα καρδιοτοκογραφημα και ηταν σημερα η απόλυτη ευθεία...η μπεμπα μάλλον βολευτηκε και θα μετακόμισω στο καφέ του Ιουλίου:tongue: δεν μπορω άλλο κουραστικα...

Κορίτσια κουράγιο με τους κολικους και υπομονη...

Sky εσυ τα έλεγες αλλα όλοι υπερβολικη σε είπαν,είδες τελικά τι ειναι το ένστικτο της μάνας....

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Σκάι, ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν γρήγορα, να μην ταλαιπωρείται τόσο ο φουκαράς ούτε κι εσείς. Ευτυχώς, εγώ μέχρι τώρα δεν είχα τέτοιες εμπειρίες σε κανένα από τα δύο κι ελπίζω να τη γλιτώσω αφού μέχρι τώρα είμαστε καλά.

Νιπ με το καλό, θα είσαι μαζί με τη Διδυμομαμά! έρχεται καινούργιο baby boom. Για τα διαδικαστικά της καισαρικής δυστυχώς δεν ξέρω εγώ, θα σε διαφωτίσουν άλλες :rolleyes:

Χριστιάνα, δεν έρχεσαι και καμιά βόλτα από δω;;;; :tongue: Τη μεγάλη μπορώ να την "ξεφορτωθώ" στην αυλή αλλά το άλλο παιδί μου με το που τον βάζω στο ρηλάξ με κοιτάει μ' ένα ύφος!! και μετά αρχίζει να ουρλιάζει. Πάνω που έφαγε και τον πήρε λίγο ο ύπνος πρόλαβα να ετοιμάσω τη μεγάλη και να πλύνω τρία πιάτα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θα ξαναδοκιμάσω μετά το μεσημεριανό τάισμα την τύχη μου!!!

Ξέχασα, σήμερα σαραντίζουμε κιόλας!! έχουμε και ραντεβού με τον παπά το απόγευμα να μας διαβάσει, ελπίζω να φερθούμε κόσμια!!! :tongue:

Άσχετη ερώτηση, πόσο καιρό σκοπεύετε να αποστειρώσετε; Στη μεγάλη κόντεψα εξάμηνο αλλά έχω ακούσει παιδίατρους να λένε ότι μετά τους 3-4 μήνες δε χρειάζεται. Είμαι περίεργη τι θα μου πει η δικιά μου στο ΙΚΑ

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα!

Οι κολικοί με κλάματα καλά κρατούν. Χτες βράδυ έκλαιγε μιάμιση ώρα σερί, μάζευε τα ποδαράκια του, κοκκίνιζε, δεν βολευόταν πουθενά :(

Μαρία ήθελα στο Παίδων να του κάνουν καμιά ακτινογραφία να δούμε την κοιλιά του μέσα, αλλά δεν μου έκαναν τη χάρη.

.

ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Για την ακτινογραφια καλα κανανε μην ξεκινατε απο τωρα τις

ακτινοβολιες ασε που μπορει να μην κανει σε τοσο μικρο μωρο!

Υπομονη μονο αυτο μπορεις να κανεις....

Nip στην καισαρικη ναι στο ξυριζουν το κανουν τοσο γρηγορα

πατ κιουτ χαμπαρι δεν παιρνεις.

Αννυ κι εγω για 3 μηνες ξερω για αποστειρωση!

Ρουμπινη τι σου ειπε ο γιατρος?μεχρι ποτε θα περιμενετε?

Χριστιανα φτιαξε και για μενα κανενα φαγητο :tongue:

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Αγχωμενη καλημέρα απο εμένα...

Όσο πλησιάζει ο καιρός, δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου.

Nip με το καλό και σε εσένα. Πως πας απο άγχος?

Ρουμπινακι έλα κι εσύ Πεμπτη να μας κανεις παρέα...

AnnyS μιας φίλης μου ο γιατρός της έκοψε την αποστειρωση στο 2μηνο με το που έκανε το πρωτο εμβόλιο και αποστειρωνε μονο πιπιλες.

0SB8p3.png

Καλημέρα!!!

Γράφω με ένα χέρι γιατί το άλλο είναι με την

μπέμπα αγκαλιά!!!!!

Θα πάμε lidl σε λίγο μαμά και μπέμπα να χαζέψω

και μετά να πάρουμε την αδερφή μας από τον παιδικό.

Ρε κορίτσια επειδή δεν το έχω κάνει συζήτηση ακόμα

με τον σταθμό ξέρετε αν το παιδί δεν πάει όλο τον μήνα

αλλά μόνο τον μισό τί πληρώνω?

Δηλαδή πληρώνω μισά δίδακτρα ή ολόκληρα?

Sky μου τελικά καλά λέει η μάνα μου ότι

οι μανούλες γινόμαστε καλύτεροι γιατροί για

τα παιδάκια μας.Είναι θέμα ενστίκτου.

Μακάρι να στρώσει το εντεράκι και να ηρεμήσει

και από τα πονάκια ο μπέμπης σου.Το εύχομαι από καρδιάς.

Κουράζεσαι κι εσύ ταλαιπωρείται και το μωράκι.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!

Ωραια περασαμε στη χτεσινη μας εκδρομουλα, με αναμενομενη και ανεκτη γκρινια/κλαμα. Βεβαια δεν τον κουρασα και πολυ. Κατα τις 9.30 φυγαμε και μεχρι τις 3 το μεσημερι ειχαμε γυρισει σπιτι μας.

Παντως ως προς τα βραδια, μια-μια με παει ο μπέμπης μάλλον. Μετά το προχτεσινό φιάσκο που με κρατησε άγρυπνη ολη νύχτα:evil:, χτες έκανε ένα φουλ 5ωρο! Αφού κοιμήθηκα τόσο πολύ και τόσο βαριά, που όταν ξυπνησα οταν έκλαψε για να φάει κοίταγα να δω αν τον πλάκωσα μέσα στον ύπνο μου. Εχουμε αρχίσει και τις βολτιτσες κάθε μερα, μικρές βέβαια, γιατί όταν αρχίζει το κλάμα εγώ δεν έχω ακόμα την ψυχραιμία να συνεχίζω τη βόλτα.

Σκάι μου σε σκέφτομαι. Μόνο 4 τετοια γοερά βράδια περασα, που ήμουν με τις ώρες κάτω από τον απορροφητήρα (αν δεν το έβλεπα με τα ματια μου, δεν θα το πίστευα) και να τον εχω και στο στηθος παραλληλα, για να ηρεμεί. Κουράγιο:(. Όσο για το λευκο θορυβο (τον ειχα βρει κι εγω αυτον στον youtube, αλλα δεν με βολεψε) δεν ξερω αν υπαρχουν cd με τετοια, στο ιντερνετ που κοιταξα ειχα βρει, αλλα ελεγα να δω και σε κανα παμπλικ κλπ...

εγω πηγα τη μικρη στον παιδικο.

Χριστιάνα σήμερα ξεκίνησε? Καλή αρχή! Καλέ μεγαλώσατε, αρχίσατε το σχολείο! Πώς τα βλέπεις τα πράγματα?

...η μπεμπα μάλλον βολευτηκε και θα μετακόμισω στο καφέ του Ιουλίου:tongue:..

Έτσι έλεγε κι η Μιλκυ, αλλά πού να ξεκολλήσει! Σου εύχομαι πάντως κι εσένα έναν τοκετό σαν της Μίλκυ, που της ήρθε 1000 φορές καλύτερα από αυτόν που περίμενε!

edit: Σκαι, αυτο που λεει το Ρουμπινακι για το πιστολακι, το ειχα διαβασει και το parents, μαλιστα μια κοπελα έλεγε ότι κοιμοντουσαν μ' αυτο όλο το βραδυ (δεν ξερω πόσο ασφαλες ειναι αυτο), αλλά ό,τι δοκιμασμένο υπάρχει, καν'το! Καλή τυχη!

Διδυμομάνα! Γερά με τσαμπουκά! Μη χάνεις το κουράγιο σου, τωρα έρχονται τα καλα! Ενα βουναλάκι μένει και μετα η θαλασσα (όπου, είπαμε, θα είναι λίγο σκάσε και κολύπνα, αλλά κατά τ' άλλα...ευτυχία!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Sky δοκίμασε και το πιστολακι για τα μαλλιά σε εμάς πάντως έπιανε αμέσως!!!!

Μαρία ο γιατρός σημερα μου ειπε ότι μέχρι 22 σίγουρα γιατι τότε θεωρεί πητ και μετα δεν ξέρω πόσες μέρες θα μου δώσει... 22 θα είμαι 40 και 4,ελπίζω να μη φτάσω μέχρι εκεί.

Δίδυμομαμα ελπίζω να μην φτάσω καν μέχρι την πεμπτη:rolleyes:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Αγχωμενη καλημέρα απο εμένα...

Όσο πλησιάζει ο καιρός, δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου.

Nip με το καλό και σε εσένα. Πως πας απο άγχος?

Ρουμπινακι έλα κι εσύ Πεμπτη να μας κανεις παρέα...

AnnyS μιας φίλης μου ο γιατρός της έκοψε την αποστειρωση στο 2μηνο με το που έκανε το πρωτο εμβόλιο και αποστειρωνε μονο πιπιλες.

Αγχος? Πολυ αγχος!!!!!!! Εχω και πολλες συσπασεις και πονακια χαμηλα τοσο εντονα που πολλες φορες δεν μπορω να γυρισω στο κρεβατι. Ο γιατρος μου ομως λεει υπομονη να φτασουμε στην Πεμπτη.Νομιζω ομως οτιεχω πολυ περισσοτερο αγχος γιατο τι θα γινει οταν γυρισουμε σπιτι,γιατι ο αντρας μου λειπει πολυ λογω δουλειας και η μητερα μου ειναι "με τις μερες της". Εσυ με τα διδυμακια θα εχεις βοηθεια? Το αγχος σου ειναι σε καλα επιπεδα?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Χαχα, πιστολάκι! Δεν πιάνει τίποτα, ούτε το λινκ του γιουτιουμπ με το λευκό θόρυβο.

Eιναι δυνατόν κολικοί δυο φορές τη μέρα?

Να θέλω να κάνω γάλατα και να προσπαθώ να τα ετοιμάσω με το μωρό να ωρύεται στ' αυτί μου και να κάνει σπασμωδικές κινήσεις στον ώμο μου. Κουδουνίζουν τ' αυτιά μου!

Χτες βράδυ κουδούνισαν επίσης, και στάνταρ θα κουδουνίσουν κι απόψε και για δυο μήνες ακόμα ποιος ξέρει πόσες φορές το 24ωρο. Μου λέει ο άντρας μου χτες βρες λύση. Τι λύση να βρω βρε χριστιανέ μου? Πάρε νταντά, μου λέει τις νύχτες. Άκου, να πάρω νταντά σε 45 τ.μ. σπιτάκι! Δηλαδή τι θα γίνει? Τι θα κάνει η νταντά και δεν θα κλαίει το μωρό? Ή θα κλαίει δίπλα μου και θα τ' ακούω και θα γυρίζω πλευρό? Μυστήρια πράγματα...

Πάντως κάπως έτσι είναι να γυρίζει το μυαλό σου. Να λες "γ@μώ το κέρατό μου, γιατί"? [όλα τα γιατί που αρμόζουν στην περίσταση].

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...