Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλημερα μπουμπουκες μου!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη, δευτερο βραδυ στη σειρα ειμασταν ησυχες!!!! Ξυπνημα για φαι ανα 2-3ωρο κ ευκολος υπνος μετα χωρις γκρινια!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p (δε χωρανε αλλα....)

Ξανθη μου τα πολλα πολλα αερια κοπηκαν κ κανει κ κανονικα κακακια τωρα χωρς να ζοριζεται. Εκεινες τις 2 μερες ειχα φαει μοσχαρι κοκκινιστο, λες να πειραξε αυτο;;; Δεν ξερω, θα δω κ αργοτερα, αλλα πινω κ χαμομιλακι που διαβασα οτι βοηθαει αν το πινεις εσυ.

Χριστιανα κανε κουραγιο κοπελα μου, λιγο εμεινε....

Σκουντουφλιτσα πολυ ζωηρη σε βλεπω, κρατα λιγο δυναμεις.....

Διαβασα για τα νινακια σας που κλαινε συνεχεια κ δε σας αφηνουν ρουπι....αχ εμενα μακαρι να παραμεινει ετσι, ειναι παρα πολυ ησυχη (φτου φτου). Ακομα κ ξυπνια που ειναι καμια φορα κ δεν την εχω παρει χαμπαρι, καθεται στην καλαθουνα με ανοιχτα ματακια κι ουτε κιχ δε βγαζει.... κι αν πειναει δεν ουρλιαζει κατευθειαν, αλλα αρχικα κουναει το κεφαλακι της ψαχνοντας βυζι κ μετα βαζει τα χερια στο στομα....ε στο τελος κ μετα απο κανα τετατρο αμα την αφησεις θα πατησει τσιριδα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Ερώτηση:Αβάφτιστη κάνει να μπεί στην εκκλησία? :confused:

Ξανθούλα μου χαίρομαι που όλα πήγανε καλά και

που η ανάρρωσή σου είναι εύκολη!!

Με το καλό να βρείτε ρυθμούς(λέμε τώρα) γιατί

με 3 στο σπίτι είναι λίγο δύσκολο αλλά εσένα δεν σε φοβάμαι! ;)

Χριστιάννα αθεόφοβος ο άντρας σου!!!Sex machine όχι αστεία!!

Skountoufla διάβασα για την μπούφλα και το ροχαλητό

και ακόμα και τώρα που το γράφω γελάω!!!!

Καιρό είχα να ακούσω αυτή την λέξη!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιωτάκι μου φτου φτου την κοπελάρα σου!!

Έτσι πάντα ήσυχη να είναι!!!!!!

Πάντως εμένα αφού σαράντισε πιο

ιδιότροπη έγινε! :evil: :evil:

Όλη την ώρα γκρίνια χωρίς και η ίδια να ξέρει γιατί!!!

Όσο για την βόλτα με καρότσι όταν γκρινιάζουνε

σας καταλαβαίνω!Η μεγάλη μου έτσι ήτανε όλη

την ώρα ήθελε να την παίρνουμε από το καρότσι αγκαλιά!

Τσάμπα το κουβαλούσαμε όπου και αν πηγαίναμε αφού

καταλήγαμε να το σέρνουμε άδειο!Αφήστε που ξερνούσε συνέχεια,

μαρτύριο!!!!!

Κατά τα άλλα καλή Κυριακή να έχουμε με λιγότερες

γκρίνιες από τα βασανάκια μας!!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλημερα!

Λοιπον γραφω αγχωμενα γιατι σε λιγο ξυπναει το μωρο και

τα παιδια τσακωνονται (τι πρωτοτυπο!)

Ξανθη να σου ζησει!!!!Ευτυχως και η γιατρος καλη και η

αναρρωση γρηγορη μπραβο!Νομιζω κατι εχουν κανει

στην απισκληρηδιο και στα φαρμακα γενικα και συνερχομαστε

ευκολα πλεον ε?Καλο κουραγιο τωρα....

Μαλλον αυτο δεν εκανα σωστα.δεν εβαζα αρκετο οινοπνευμα.απο χθες το εχω μουλιασει.Εμεις με το καλο σαραντιζουμε 1 Ιουλιου.Που μαλλον εξορκισμος θα ειναι,γιατι απο χθες κανει σαν δαιμονισμενη,Εννοειται πως θα βρεθουμε.πες που και ποτε και θα ειμαστε εκει.θελεις να τα "φορτωσουμε" και να παμε Γλυφαδα?το Ring-sling το φορεσες?βολευει?σκεφτομαι να το παραγγειλω αυτη την εβδομαδα.

...

Κι εγω οταν εριχνα με το μπουκαλι τελικα επεσε.

Σημερα θα παμε Γλυφαδα εμεις για παιδικη χαρα και φαγητο εσεις?

Οσο για το μπουκωμα δυστυχως τα μεσα ειναι πενιχρα οι αμπουλες

και τα σπρευ αν υπαρχουν αρκετες μυξες δεν κανουν δουλεια ειναι

η αληθεια. Η συριγγα ειναι η καλυτερη εγω θα το τολμουσα αλλα

καλυτερα θα ηταν να στο δειξει παιδιατρος την 1η φορα!

Αλλα δεν εχεις και παιδιατρο!Ο δικος μου μενει φαληρο δεν

ξερω αν ερχεται κεντρο αμα δεν βρεις συντομα πες μου

να τον ρωτησω!

Καλημερα μπουμπουκες μου!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη, δευτερο βραδυ στη σειρα ειμασταν ησυχες!!!! Ξυπνημα για φαι ανα 2-3ωρο κ ευκολος υπνος μετα χωρις γκρινια!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p (δε χωρανε αλλα....)

Διαβασα για τα νινακια σας που κλαινε συνεχεια κ δε σας αφηνουν ρουπι....αχ εμενα μακαρι να παραμεινει ετσι, ειναι παρα πολυ ησυχη (φτου φτου). Ακομα κ ξυπνια που ειναι καμια φορα κ δεν την εχω παρει χαμπαρι, καθεται στην καλαθουνα με ανοιχτα ματακια κι ουτε κιχ δε βγαζει.... κι αν πειναει δεν ουρλιαζει κατευθειαν, αλλα αρχικα κουναει το κεφαλακι της ψαχνοντας βυζι κ μετα βαζει τα χερια στο στομα....ε στο τελος κ μετα απο κανα τετατρο αμα την αφησεις θα πατησει τσιριδα....

Φτου σας!Εμενα δεν εχω παραπονο το βραδυ θα κανει σιγουρα ενα 4ωρο και χθες

εκανε και ενα 5ωρο αλλα ξυπνια βεντουζαρισμενη στο βυζι!Λιγο ταβανι θα ηθελα

να κοιταζει βρε αδερφε.....εχω καταντησει να τρωω κι εγω θηλαζοντας και να παιζω

με τα παιδια θηλαζωντας κτλ

Ευα τα αβαπτιστα μπορουν να μπουν στην εκκλησια εκει

στην εισοδο κοντα οχι στον κυριως ναο πως λεγεται αυτο

τωρα που ειναι σαν χωλ????

Ξυπνησε ο φαταουλας....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kαλημέρα!

Ένα έχω να πω, δράματα! Θυμάστε που λύσσαξα με το Παίδων?

Στο τσακ γλιτώσαμε το Παίδων από τη δυσκοιλιότητα σήμερα, ακολούθησα τη συμβουλή της μαίας μου, και πήραμε υπόθετα γλυκερίνης για βρέφη. ευτυχώς λειτούργησε αμέσως και ηρέμησε ο έρημος και κατάλαβε κι ο άντρας μου ότι δεν είμαι ούφο και ξέρω τι γίνεται με το μωρό. Να μην περιγράψω το ξημέρωμα που περάσαμε.

Πάντως εγω είδα κι αποειδα, επίσης είδα όλο το πρόγραμμα του αλφα και του σταρ από τις 3.30 μέχρι τωρα, άκουσα όλο το ροχαλητο του άντρα μου (πώς γλίτωσε τη μπούφλα ουτε που ξέρω) κι είπα να σηκωθω και να ξεκινησω τη μερα μου!

:D :D :D

Σκουντουφλίτσα μην ξεπατωθείς σήμερα, κράτα δυνάμεις!

Καλά να περάσετε, αν πάτε εκδρομή!

Ειμαι πολυ χαρουμενη, δευτερο βραδυ στη σειρα ειμασταν ησυχες!!!! Ξυπνημα για φαι ανα 2-3ωρο κ ευκολος υπνος μετα χωρις γκρινια!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p (δε χωρανε αλλα....)

Φτου φτου, πάντα τέτοια!

Ξανθή μπράβο στη γιατρό σου που σου στάθηκε έτσι! Καλά κουράγια τώρα με το νινί τώρα μέχρι να ξεπεταχτεί.

Καλημερούδια!!!

Όλες πρωινές πρωινές σήμερα βλέπω! Τώρα μόλις άφησα κάτω τον δικό μου στο ρηλάξ για να μπορώ να γράψω με τα δυο χέρια, με το ένα κάνω δέκα ώρες!!! :tongue::tongue:

Εμείς δόξα τω θεό κοιμηθήκαμε αρκετά, από τις 10 και κάτι το βράδυ, κατά τις 3 παρά τον τάισα σχεδόν κοιμισμένο :rolleyes: γιατί είχε φάει στις εννιάμιση και μετά ξανά στις εξίμιση. Το κακό είναι ότι κι εμένα το βράδυ δε με ξαναπιάνει ο ύπνος, πάλι βλέπω νεξτ τοπ μόντελ!!! :mad: αντί να κοιμάμαι κ το πρωί που αυτός καλοξυπνάει με πιάνει μουργέλα και δεν μπορώ να σηκωθώ! :oops:

Ξανθή, με το καλό η επιστροφή στο σπίτι, εύχομαι να είναι όσο πιο εύκολη γίνεται!!!

Εύα, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει μέσα στην εκκλησία αβάπτιστη, έτσι κι αλλιώς θα μπει για την ευχή, θυμάμαι στη μεγάλη μας διάβασε ο παπάς κοντά στην είσοδο και μετά την πήρε αγκαλιά και την πήγε προς το ιερό και της διάβαζε ευχή. Αύριο σαραντίζουμε κι εμείς επιτέλους!! πρέπει να πάρω και τηλ. στην εκκλησία, εν τω μεταξύ ξεφλουδίζει στο μέτωπο και είναι ένα χάλι ο φουκαράς δεν βλέπεται! χαχαχα πως θα τον εμφανίσω έτσι :oops::oops: (πλάκα κάνω)

Κι η δικιά μου στη βόλτα έτσι είναι, δεν κάθεται με τίποτα στο καρότσι ή σε καρέκλα να πιούμε ένα καφέ με την ησυχία μας - μόνο όταν έχει φαγητό μπροστά της και σαβουριάζει κάθεται σε τραπέζι!!:rolleyes: - αλλιώς θέλει να τρέχει τριγύρω και κάποιος πρέπει να την κυνηγάει. Αν την δέσω στο καρότσι ουρλιάζει και χτυπιέται σαν δαιμονισμένο και μας κοιτάει ο κόσμος :oops:

Σοφία, γι' αυτό έστειλα το δικό μου στο άλλο δωμάτιο, αν είναι να ξεραίνεται και να ροχαλίζει τουλάχιστον να μην το βλέπω χαχαχα :evil:

Χριστιάνα, αν του έβαζες καμιά σακούλα με ψώνια μπροστά στην κοιλιά κ μετά να του 'λεγες "για καν'το τώρα;;;" (να πάρει μια ιδέα βρε παιδί μου;; ;) )

Τελειώνω σιγά σιγά γιατί το ρηλάξ άρχισε να σκούζει! :mad::evil:

Καλή Κυριακή κ καλές βόλτες σ' όσες πάνε :D

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουρασμενες και ξενυχτισμενες μανουλες.

Ξανθή μου, ξανά να σου ευχηθω, να έχετε καλό σαραντισμο και να είστε παντα καλά. Μακάρι να έχουμε όλες οι ετοιμογεννες με καισαρική τέτοια ανάρρωσή.

Χριστιάνα εγώ το βλέπω στον ύπνο μου το σεξ και δεν με αφήνει ο γιατρός... Κάνε τώρα που μπορείς...

Γιωτα εύχομαι να είναι παντα έτσι η μπουμπου ήσυχη και βολική

ΣΚΑΙ δίκιο είχες μωρέ και δεν σε πιστευε κανένας? Τελικά το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο.. Παλι καλά, ήρεμισε ο μπεμπακος σου.

Εγώ τελικά θα μπω Πέμπτη μιας βγήκαν οι εξετάσεις μου και φαίνεται να είμαι στα προεόρτια της προεκλαμψίας και έχει φοβηθεί ο γιατρός μου. Μέτραω πιεση βέβαια συνέχεια απο εχθες, χαμηλή είναι ευτυχώς.

Σαν την τρελή είμαι απο την αγωνία και την ανυπομονισια... Πως θα περάσουν 4μερες!!!!!!

0SB8p3.png

που είσαστε όλες σας καλέ;;;Κυριακάτικη βόλτα;;;;

Οκ με 3 παιδιά στο σπίτι πολύυυυυυυυυυυ ευτυχία ο μικρός θηλάζει με συνοδεία ο ένας κάθεται αριστερά ο άλλος δεξιά μας και το πασπατεύουν ο μικρός νευριάζει του φεύγει η θηλή και είμαστε ένα θαύμα....Αφήστε που κοιμηθήκαμε όλοι μαζί για μεσημέρι μας έκανε ένα 3ωρακι δώρο ο μικρός και ξεραθήκαμε μαμά και παιδιά(ο γιος μου ο μεγάλος έχει αν κοιμηθεί από 2,5 ετών για μεσημέρι) ο άντρας μου λέει το απόλαυσε σαν ελεύθερος ερχόταν μόνο και μας κοίταγε και έκανε τον σταυρό του!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

που είσαστε όλες σας καλέ;;;Κυριακάτικη βόλτα;;;;

Οκ με 3 παιδιά στο σπίτι πολύυυυυυυυυυυ ευτυχία ο μικρός θηλάζει με συνοδεία ο ένας κάθεται αριστερά ο άλλος δεξιά μας και το πασπατεύουν ο μικρός νευριάζει του φεύγει η θηλή και είμαστε ένα θαύμα....Αφήστε που κοιμηθήκαμε όλοι μαζί για μεσημέρι μας έκανε ένα 3ωρακι δώρο ο μικρός και ξεραθήκαμε μαμά και παιδιά(ο γιος μου ο μεγάλος έχει αν κοιμηθεί από 2,5 ετών για μεσημέρι) ο άντρας μου λέει το απόλαυσε σαν ελεύθερος ερχόταν μόνο και μας κοίταγε και έκανε τον σταυρό του!!!

Τελειαααααα... Μακάρι να σας κανει παντα τέτοια δωράκια και να ξεκουραζεστε οικογενειακώς.

Απο την καισαρική είσαι καλά πλέον η σε πονάει?

0SB8p3.png

Mπράβο βρε Ξανθή! Ξεκουραστήκατε!

Τελικά πήγαμε Παίδων γιατί το μωρό αλλοφρόνησε, έκανε σαν παλαβό με τα ποδαράκια του, το κλάμα μας δε ακούστηκε μέχρι τη Βοιωτία. Πήραν ιστορικό, τον ψηλάφισαν, τον βρήκαν ζωηρό, μια χαρά, η κοιλίτσα μαλακή, χωρίς πυρετό, γάλα λέει δεν αλλάζουμε, την ποσότητα που πίνει δεν την σχολίασαν, συνεχίζουμε με χαμομήλι μέσα στο γάλα και κάθε τρεις μέρες αν ζορίσουν τα πράγματα υπόθετο γλυκερίνης. Κι αν έχουμε κι άλλα προβλήματα να τους τον ξαναπάμε. Υποφέρει ο φουκαράς από δυσκοιλιότητα και κολικούς ταυτόχρονα. Bέβαια στο Παίδων ήταν κύριος, μόλις μπήκαμε σπίτι ξεκίνησαν τα όργανα πάλι. Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό που περνάμε κι έρχεται και νύχτα... :(

Είμαι καλά αλλά ακόμα ζορίζομαι όταν από ξάπλα πάω να σηκωθώ και όταν είμαι αρκετή ώρα όρθια αισθάνομαι σαν βάρος.Γενικά όμως αυτοεξυπηρετούμε απόλυτα υποθέτω σε λίγες μέρες και το σήκωμα θα είναι οκ...

Σκαι μου την μαγική λέξη θα σου πω ΥΠΟΜΟΝΗ...δυσκοιλιότητα είχε εμένα ο πρώτος και τραβάγαμε λούκι έκανε πάνω από μήνα να συνέλθει και να καταλάβω τι φταίει.Εμάς ήταν από τον σίδηρο που έπαιρνα εγώ και του έκανα χοντρή ζημιά ευτυχώς δεν είχε και κολικούς. Να σου πω το ινφακολικ είναι κάτι φυτικές σταγόνες για τον κολικό νομίζω δεν ρωτάς τον παιδίατρο μπας και σας κάνουν δουλειά;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ξανθή μου στη βδομάδα πάνω άντε δέκα μέρες και πολύ λέω πιστεύω θα είσαι σούπερ, αν κρίνω απ' το πώς είσαι τώρα.

Ο γιατρός μας είναι κατηγορηματικός, λέει όχι σκευάσματα πριν τις 40 μέρες. Βέβαια αν δω τα πράγματα ακόμα πιο σκούρα θα τον ξαναρωτήσω.

Ελπίζω Ξανθή να έχω την ίδια ανάρρωσή.

Sky τι τραβάει μωρέ το καιμενακι και εσείς. Εύχομαι να μην σας κρατήσει πολύ όλο αυτό.

Αυτό ειναι που τρεμω, να πονανε τα μικρακια και να μην μπορω να τα βοηθήσω κάπως. Μες στο παιχνιδι είναι βέβαια και αυτό αλλά είναι πολύ στεναχωρο..

0SB8p3.png

Ξανθή μου, Μαράκι μου, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Να είναι καλότυχα και πάντα με υγεία!!! Καλό σαραντισμό να έχετε!!!

Λοιπόν, ο δικός μου ο μπέμπης γεννήθηκε 3220, 52 πόντους, 38+5, στις 9:56πμ

Στα πολύ γρήγορα γιατί τα έχω παίξει απο τα ωράρια λόγω ικτέρου, ανα 2ώρες θηλασμός και συμπλήρωμα, βαλτε και το άλλαγμα..δεν προλαβαίνω λέέέέέμεεε!!!!:tongue::tongue: Χαλάλι του!!!

Θα ήθελα να μου πείτε μια κρεμούλα αν ξέρετε για τις ραγάδες τις κοιλιάς και την χαλάρωση..κορίτσια πονάει πάρα πολύ το δέρμα μου.... δεν παλεύεται!!!

Περισσότερο πονάει το δέρμα μου στην κοιλιά λογω των ραγάδων παρά η μήτρα μου απο την εγχείρηση...:confused::confused:

Σας παρακαλώ...πειτε μου γνώμη να με βοηθήσετε...!! Pleaaaaase...:shock::shock:

karmar , kittymaria και Ξανθή να σας ζήσουν!! Καλότυχα και υγιή εύχομαι από καρδιάς!!

Τα νέα μας είναι ότι βάλαμε 800gr και 2cm μέσα σε 20 μέρες . Πολύ καλό γάλα έχεις μου είπε η παιδίατρος. Μας έδωσε μια αλοιφή για τα σπυράκια και μια ακόμα για την άσπρη μας γλωσσίτσα.. Ξανά σε 20 μέρες θα μας δει. Είχα ένα άγχος αν είναι οκ η μπέμπα μόνο με το γάλα μου αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά.

Twinοmama καλό κουράγιο αυτές τις τελευταίες μέρες. Θα περάσουν γρήγορα και θα έχεις τα αγγελούδια σου αγκαλιά!

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

γεια σας κ απο μενα...Ξανθη να το χαιρεσαι το μωρακι σου, καλο σαραντισμο...πώς την παλευεις με τα αλλα 2;;;; εγω μια εχω κ ωρες ωρες με βγαζει εκτος εαυτου, σχετικα με το μωρο...ολο τον πασπατευει κ με νευριαζει...Σκαι τελικα εχει θεματακια με τη δυσκοιλιοτητα ο μικρος σου!!!!! ελπιζω να σας περασει συντομα κ καλη ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!! κ μενα τωρα κ κανενα 20λεπτο κλαμα κ οδυρμο...αγνωστο το γιατι...τον ξαναταισα εφαγε του σκασμου αλλα κ παλι ειναι ανησυχος..δεν ξερω τι εχει κ εννοειται οτι αγχωνομαι...οταν κλαιει ετσι γοερα αντε να βρεις τι εχει...το πρωι πηγαμε ολοι μαζι τη βολτα μας, κυριος ο μικρος, κοιμοταν στο καροτσι, εφαγε το γαλατακι του, ενα 2ωρο καθισαμε, μια χαρα...το ματιασα το παιδι μου...πηγαμε κ στη γιατρο την Παρασκευη, μια χαρα μας βρηκε: 4700γρ κ 55 ποντους...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...