Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Που μαλλον εξορκισμος θα ειναι,γιατι απο χθες κανει σαν δαιμονισμενη,

:D:D:D

Δεν το έχουμε φορέσει το ring sling ακόμα. Πρέπει όμως να το ξεκινήσω, αρχικά από το σπίτι... Εχεις τουτού? Πάμε και Γλυφάδα κι όπου θες! (ατρόμητη σε βρίσκω!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρίσαμε σπίτι μας δεν έχω διαβάσει τίποτα..

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και για την αγωνία σας....θα μπω αργότερα να σας πω εμπειρία και νέα...

Ξανθη μου,να σου ζησει ο παιδαρος!!!ευχομαι γερος και καλοτυχος να ειναι στη ζωη του!καλο σαραντισμο!!!σας αφησαν να βγειτε βρε θηριο?ηρωιδα μανα!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

:D:D:D

Δεν το έχουμε φορέσει το ring sling ακόμα. Πρέπει όμως να το ξεκινήσω, αρχικά από το σπίτι... Εχεις τουτού? Πάμε και Γλυφάδα κι όπου θες! (ατρόμητη σε βρίσκω!)

Κανε δοκιμες να πεις εμπειρια!!ψηνομαι τρελα και θελω να το παρω νωριτερα για να το φοραω και μεσα στο σπιτι.

Ναι,θα αλωνισουμε ολη την Αττικη!φοβαται ο Γιαννης το θεριο?θα τα βαζουμε καθισματακια και βουρ βολτες!!!!

Βρε,κουκλες,ειμαι παλι στο ψαξιμο για παιδιατρο.οποια γνωριζει καλη-ο παιδιατρο που να εξυπηρετει κεντρο,ας στειλει ενα pm.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Ξανθή καλή προσαρμογή, καλό σαραντισμό κούκλίνα μου. Να τον χαίρεστε, γερός και καλότυχος.

Ναι,θα αλωνισουμε ολη την Αττικη!φοβαται ο Γιαννης το θεριο?θα τα βαζουμε καθισματακια και βουρ βολτες!!!!

Να δω πώς θα βγαίνει και θα μπαίνει το καθισματάκι μας!

Γιατρό θα σου έλεγα τον δικό μου που υπήρξε και διευθυντής Παίδων, αλλά δεν μου έχει ακόμα γεμίσει το μάτι, όχι κάτι συγκεκριμένο αλλά κάτι τις παίζει στον αέρα που δεν τον εμπιστεύομαι εντελώς ακόμη.

Πάντως εγώ το φοβάμαι το θεριό. Επιχειρήσαμε μια βολτίτσα για καφέ μέχρι το πάρκο της γειτονιάς. Ένα έχω να πω, τραγωδία. Άρον άρον παρατήσαμε τους καφέδες και γυρίσαμε πίσω. Είμαστε και άπειροι ως γονείς, αλλά είναι κι αυτός ο δικός μου μην πω... :(

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ το φοβάμαι το θεριό. Επιχειρήσαμε μια βολτίτσα για καφέ μέχρι το πάρκο της γειτονιάς. Ένα έχω να πω, τραγωδία. Άρον άρον παρατήσαμε τους καφέδες και γυρίσαμε πίσω. Είμαστε και άπειροι ως γονείς, αλλά είναι κι αυτός ο δικός μου μην πω... :(

και η δικια μου μια απ`τα ιδια.

η καθε βολτα [μεχρι κ τωρα] καταληγει σε τραγωδια,αλλα την εμαθα πλεον.:rolleyes:

βασικα απο μηνων κιολας ηθελε μονο βολτες με το καροτσι. δεν μπορουσα δηλαδη να παω καπου κ να κατσω. για καφε ας πουμε. εστω για λιγο. χαλαγε τον κοσμο. εκλαιγε, ουρλιαζε, κ στο τελος φευγαμε με ενα κεφαλι καζανι, αρων αρων, κ παντα λεγαμε πως δεν θα την ξαναπαμε πουθενα. το δοκιμασα πολλες φορες βεβαια, αλλα παντα τα ιδια κανει. δεν καθεται πουθενα φρονιμη. δεν ξερω τι παθαινει. κ "ζηλευω" οταν βλεπω αλλες κοπελες σε καφε, σε εστιατορια κλπ με τα μωρακια τους στο καροτσι γιατι εγω ποτε δεν καταφερα να το κανω αυτο χωρις φωνες κ τσιριδες. τι να πεις.... ειναι στο παιδι.:rolleyes: η δικια μου ειναι μες την ενταση μονιμα. δεν μπορει να κατσει ακινητη στο καροτσι ουτε καν για 10 λεπτα. Σιγα σιγα θα τον μαθεις κ εσυ καλυτερα Σκαι μου..

ΞΑΝΘΗ!!! Ηρθατε σπιτι κιολας!! Τι ωραια!!:)

Bρε Ξανθη! Φτου,φτου, φτου κοπέλα μου!

Σαββατο γυρισα σπίτι εγω που γεννησα Τεταρτη και με φ.τ.!

Να προσέχεις όμως, ε? Το ότι αντεχουμε να κάνουμε κατι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξετεντωσουμε τον εαυτό μας;).

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!

Επιχειρήσαμε μια βολτίτσα για καφέ μέχρι το πάρκο της γειτονιάς. Ένα έχω να πω, τραγωδία. Άρον άρον παρατήσαμε τους καφέδες και γυρίσαμε πίσω. Είμαστε και άπειροι ως γονείς, αλλά είναι κι αυτός ο δικός μου μην πω... :(

Τι? Έκλαιγε? Κι εμάς. Λίγο λίγο θα ξεθαρρεψουμε κι εμεις κι αυτά. Σημερα πηγαμε για καφε με παρεα, για 30' ωρα χωρς κλαμα και μετα για αλλα 30' τον πηγαινε μια ο ενας μια ο αλλος απο την παρεα βολτιτσα με το καροτσι να μην ενοχλει και έτσι εγώ ήπια καφε για 1 ώρα!!!!!!

Ασχετο, εγω που εχω και τα δυο, μ' αρεσει πολυ περισσότερο το μει ται για βολτα εξω. Απ' την αλλη με εχει βολεψει πολυ το σλινγκ για μεσα στο σπιτι και γενικα σε χωρους που δεν θα περπατησω πολυ. Προσωπικη αποψη!

Εμείς πήραμε και την ευχη του σαραντισμου σημερα!

Και στα δικά σας οι ασαραντιστες!

NuWHp2.png

InJWp3.png

Ξανθούλα καλή προσαρμογή!

Μαράκι να σας ζήσει (kittymaria) να είναι γερό

και καλό σαραντισμό!

Κορίτσια δεν σας ξεχνάω απλά δεν έχω χρόνο!!

Τρέχω σαν τον Βέγγο όλη μέρα(και νύχτα)..

με 2 μικρά και χωρίς βοήθεια και με τον μπαμπά

να δουλεύει πολλές ώρες ούτε να φάω δεν προλαβαίνω!!!

Ευτυχώς μάνες είναι καλοκαιράκι και η διάθεση είναι

κάπως καλύτερη.Σκεφτείτε να ήτανε χειμώνας με κρύο

και βροχές και να μην μπορούσαμε ούτε μία βόλτα να βγούμε.

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Τι? Έκλαιγε?

Αυτό που λέει η Χριστιάνα!..

βασικα απο μηνων κιολας ηθελε μονο βολτες με το καροτσι. δεν μπορουσα δηλαδη να παω καπου κ να κατσω. για καφε ας πουμε. εστω για λιγο. χαλαγε τον κοσμο. εκλαιγε, ουρλιαζε, κ στο τελος φευγαμε με ενα κεφαλι καζανι, αρων αρων, κ παντα λεγαμε πως δεν θα την ξαναπαμε πουθενα.

Λες κι ήσουν εκεί Χριστιάνα. Αυτό ακριβώς. Εκείνη την ώρα θυμήθηκε όλα τα δεινά της ολιγοήμερης ζωής του, πείνα, κοιλίτσα, δεν ξέρω και γω τι άλλο.

skountoufla μου τι εύχονται στον σαραντισμό? Δεν ξέρω! Νομίζω ότι ηρεμήσατε λιγάκι πάντως, ε?

Λες κι ήσουν εκεί Χριστιάνα. Αυτό ακριβώς. Εκείνη την ώρα θυμήθηκε όλα τα δεινά της ολιγοήμερης ζωής τουάλλο

χαχα!!ετσι ακριβως!

ειναι απο τα μωρα που βαριουνται με το παραμικρο!

οταν τον παιρνεις με το καροτσι κλαιει?

εγω την επαιρνα πολλες βολτες στην γειτονια με καροτσι,με μαρσιπο,μπας κ κοιμηθει..κοιμοτανε εν τελει, αλλα με το που την εφαιρνα σπιτι..το ματι γαριδα!

α!και με την ευχη του σαραντισμου,οντως ηταν λες κ καναμε εξορκισμο!! χαχα!

ηρεμησε.. για λιγες μερες ομως ε? και μετα παλι τα ιδια..ειχαμε βεβαια κ τους κολικους εμεις..

Υπομονη!

Εδω θα ειμαστε να το λεμε..Και να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη..

Ολες οι γνωστες μου-συγγενεις μου με μωρα,τους τυχανε καλοβολα μωρα κ νομιζα πως μονο η δικια μου ηταν ετσι.. Τωρα που διαβαζω πως κ οι υπολοιπες περνατε τα ιδια,παιρνω κουραγιο..:tongue::cool::rolleyes:

Διαφημίσεις

κατα τα αλλα κοριτσια..

τι να σας πω..

πρωτη φορα ειπα σημερα, πως δεν αντεχω αλλο.

περπαταω σαν παπια με τα ποδια ανοιχτα.

ο μπεμπης με εχει πεθανει στις κλωτσιες.

ποναωωωωωωωω...... ειναι πολυυυυυυ χαμηλα..

εχω πολλες συσπασεις με πονους... ποναωωωωωωωω!!!!!!!!!!

και δεν ξερω κ τι να κανω..

εχω κ τον αντρα μου να θελει ολη μερα σεξ, γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ λεει ο γιατρος... ^%$%^$#^ θελω να κανω γιατι υποτιθεται οτι βοηθαει αλλα πως??? δεν μπορω.. καλα ουτε να περπατησω καλα καλα δεν μπορω, σαν γρια ειμαι..ελεος.

κ

εχω κ τον αντρα μου να θελει ολη μερα σεξ, γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ λεει ο γιατρος...

:D :D :D :D

A ρε γμτ, της αυτής τους το χαβά έχουν ώρες ώρες!!! Τεσπα, δε λες που σε ποθεί ο άνθρωπος τελειόμηνη γυναίκα!

:D :D :D :D

A ρε γμτ, της αυτής τους το χαβά έχουν ώρες ώρες!!! Τεσπα, δε λες που σε ποθεί ο άνθρωπος τελειόμηνη γυναίκα!

α,ναι πρεπει να χαιρομαι για αυτο!!χαχαχαχαααα

ειπαμε κιλα δεν εχω βαλει. αλλα κ φαλαινα να γινομουν, δεν νομιζω να ειχε προβλημα αυτος!!

χαχαχαχα!!

ελπιζω αυριο να ειμαι πιο καλα,κ να του κατσω [:oops::oops:] μπας κ βοηθησω λιγο την κατασταση,οχι για τιποτα αλλο..:oops:

αν κ στην πρωτη εγκυμοσυνη,το σεξ δεν με βοηθησε καθολου...

απο βδομαδας μολις μπω στην 38η θα ξεκινησω κ ολα τα υπολοιπα γιατροσοφια που διαβασα..[ανανας,φασκομηλο,χουρμαδες,μελιτζανες κλπ] θα κανω τα παντα λεμε!! χαχα! και ο Θεος βοηθος!!

αντε καλο μας βραδυ!!

παω να την πεσω μεχρι να με παρει ο υπνος!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ώρα 06.11.

Καλημέρα?Καληνύχτα?

Από χτες το βραδυ να μην τον παίρνει ο υπνος με τίποτα! Τι τάισμα με τις ωρες, τι αγκαλιες, τι νανουρισμα, πήγε 12 για να κοιμηθει και μετα ξύπναγε κάθε μια ωρα το σαραντισμενο, καλά να'ναι (Σκαι μου, εσύ με ρωτησες αν ηρεμησαμε μετά την ευχη:tongue:? θελω να πιστευω οτι ηταν συμπτωματικο). Πάντως εγω είδα κι αποειδα, επίσης είδα όλο το πρόγραμμα του αλφα και του σταρ από τις 3.30 μέχρι τωρα, άκουσα όλο το ροχαλητο του άντρα μου (πώς γλίτωσε τη μπούφλα ουτε που ξέρω) κι είπα να σηκωθω και να ξεκινησω τη μερα μου! Η μ@λακια είναι ότι δεν είχα κοιμηθει ούτε το μεσημερι που ο μπεμπης ξεραθηκε στον υπνο, γιατι είχα μια υπερενταση που θα πηγαιναμε για την ευχη, άλλο πραμα! Βεβαια, ανακάλυψα ότι αν μένω ξύπνια όταν αυτός κοιμάται, έχω πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο! Το μεσημέρι π.χ. έκανα αποτρίχωση, μαλλιά, νύχια και μπάνιο με την ησυχία μου και τωρα καθομαι και σας γραφω κατεβατά, όπως τον παλιό καλό καιρό! Μακροπρόθεσμα βεβαια δεν ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτό (εγω ξύπνια όταν το μωρό κοιμάται:rolleyes:)!

περπαταω σαν παπια με τα ποδια ανοιχτα.

εχω κ τον αντρα μου να θελει ολη μερα σεξ, γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ λεει ο γιατρος... ^%$%^$#^ θελω να κανω γιατι υποτιθεται οτι βοηθαει αλλα πως??? δεν μπορω...

Κάνε κι εδώ ...την πάπια:tongue:, α-καλό-ε!

Τεσπα, δε λες που σε ποθεί ο άνθρωπος τελειόμηνη γυναίκα!

Ναι, αλλά μην ξεχναμε ότι η Χριστιάνα έγκυος είναι σαν τη Χρουσαλά έγκυο...

απο βδομαδας μολις μπω στην 38η θα ξεκινησω κ ολα τα υπολοιπα γιατροσοφια που διαβασα..[ανανας,φασκομηλο,χουρμαδες,μελιτζανες κλπ]

Μπορεί να λέω μπούρδες μεσα στη νυστα και την αυπνία μου, αλλά νομίζω ότι το φασκόμηλο κόβει το γάλα, τσεκαρέ το.

Προχτες η γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι (για την ακρίβεια, κάνει όλο το σπίτι μόνη της:tongue:, μου είπε ότι τα καρύδια βοηθάνε στην αύξηση της παραγωγής!Εγώ πήρα ήδη να το δοκιμάσω).

Ασχετο, αγόρασα και βρεφοζυγό από τα τζαμπο (30Ε), αξιόπιστος φαίνεται (τον δοκίμασα με διάφορα και το τσέκαρα με την ψηφιακή ζυγαρια κουζίνας που έχω). Δεν άντεχα μωρέ να αγχώνομαι με το βάρος του, ούτε να περιμένω μέχρι τέλη Ιούνη να ξαναπάω γιατρό...Πάντως καλά μας δείχνει, πρέπει να παίρνει τα πάνω του το μπουμπουκάκι μου, μην το ματιάσω!

Εμείς σήμερα λέμε να πάμε μια εκδρομούλα στο χωριό μου (θυμάστε, που ήθελα να κάνω εκεί Πάσχα, αλλά τελικά με προλαβε ο μπούμπης?), οπότε θα σας ξαναβρω στους μπαξεδες;)-εκτός αν προλάβω κανα άλλο νυχτοπούλι πριν φύγω...

(Πενυ, Λίλα -ποιες άλλες έχουμε να ακουσουμε καιρο?- πού είστε? τι κάνετε?)

[Τι ντόπα είναι αυτή που έχω, καλέ? Όποια κάτσει και διαβάσει όλο αυτό το δοκίμιο, μαγκιά της...]

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρες πρωινές...

Κορίτσια ήμουν καλά η γιατρός έδωσε το οκ και πήρα το παιδί και ήρθαμε πσίτι μας απλά θα πάμε αύριο να του ξαναπάρουν αίματα για επανάληψη γιατί πρέπει σήμερα κανονικά και τα πήραν νωρίτερα...Δεν μπορώ με ΄τιποτα στο νοσοκομείο νομίζω οτ καταλάβατε..

Τα παιδιά έπαθαν την πλάκα τους ειδικά η μικρή μόλις είδε το μωρό γούρλωσε μάτια και έμεινε με ανοιχτό το στόμα κανένα 10λεπτο και με κοίταζε καλά καλά...Μετά όλη την ώρα από πάνω του τον χαιδεύουν του χορέυουν κτλ λες και καταλαβαίνει το μωρό αλλά δεν ξεκολλάνε από πάνω του το κρύβω στο δωμάτιο να ηρεμήσει...

Ο μικρός γενικά είναι πολύ ήρεμος απλά κάνει κάτι τρελούς μαραθώνιους 12-3 φαγητό κακά φαγητό κακα φαγητό κακά φαγητό και μετά ξεραίνεται για 4 ώρες...Ελπίζω να αντέξω γιατί εννοείται ότι δεν κλείνω μάτι όλη μέρα...

Και εμένα μου έτυχε μπουμπούκι αναισθησιολόγος δεν με πέτυχε με την μια να μου κάνει επισκληρίδιο και ήμουν που ήμουν με έπιασε πανικός αφού με έπιασε με την δεύτερη και ούρλιαζα στη γιατρό μη ξεκινήσεις νιώθω τα πάντα από το φόβο μου...Πάντως τα τελευταία ράμματα τα κατάλαβα όλα σχεδόν και κούναγα πόδια πριν βγω καν απότ ο κρεβάτι το χειρουργικό να πάω φορείο...Ευτυχώς ηρέμησα στην πορεία...Πάντως το πήρα πολύ καλύτερα αλλά ένιωσα και καλά αμέσως έτσι την άλλη φορά ήμουν όχι τις 4 ώρες στις 10 μέρες..

Να πω και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γιατρό μου που επειδή με είδε ότι ήμουν χεσμένη απλά δεν άφησε κανέναν να με ακουμπήσει αυτή έκανε τον τραυματιοφορέα αυτή με κράταγε όση ώρα μου έκανε αναισθησία η άλλη γενικά με είχε στα ώπα ώπα ούτε πιαδί της να ήμουν δεν θα έκανε έτσι...

Γιώτα πρόσεξε τι τρως και πιάνει την μικρή αέρια και περιόρισέ το αρχικά και αν δεν δεις βελτίωση κόψτο...

Καρολίνα μου δεν έχω λόγια πραγματικά λες και κάποιος σε μούτζωσε από την αρχή ως το τέλος όμως....

Να σου ζήσει το αγοράκι σου και ελπίζω παό εδώ και πέρα μόνο καλά...

Μαράκι να σας ζήσει η κορούλα σας γερή και καλότυχη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...