Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλημέρα καλημέρα! όλες καλά?? εγώ σας διαβάζω και πίνω καφεδάκι πριν ξεκινήσω τις δουλειές!! ευάκι πολύ ωραίο το τικεράκι!! τι γλυκούλι το μπεμπέ!έτσι θα ναι και τα δικά μας!!

lila pause εμένα κράτησε κανένα εικοσάλεπτο κ λίγο παραπάνω νομίζω η αυχενική.δεν νομίζω να σου κρατήσει δεκάλεπτο γιατί μετράνε και ξαναμετράνε για να είναι σίγουροι!μην αγχώνεσαι απόλαυσέ το!

εμείς έχουμε γιατρό την τετάρτη μετά από ένα μήνα!!πρώτη φορά τόσο πολύ, μου εχει φανεί αιώνας! ανυπομονώ!! θέλω να μου πει και φύλο!!:tongue::tongue: εγώ του είπα δεν πάω πουθενά αν δεν μου πεις!!δεν ξέρω τι θα κάνεις!! χαχα!!

οι υπόλοιπες όλες καλά??άκουσε καμμία το μωράκι πέρα από τη μαρία που είναι και τρίτο και είμαστε σίγουροι?

Βιβιανάκι καλημέρα και καλές δουλίτσες!

Εγώ τελείωσα το σίδερο,άπλωσα και το πλυντήριο,

έχω και φαγητό έτοιμο

και τώρα βλέπω πρωινό μου!

Κι εμείς την Πέμπτη έχουμε γιατρό και εμείς το ίδιο

μετά από ένα μήνα!!!!!ΑΙΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Εγώ δεν το άκουσα ακόμα αν και είναι το δεύτερο

τίποτα ακόμα!!! :rolleyes: :rolleyes:

Να ανησυχώ??? :confused: :confused:

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lila Pause, άντε με το καλό να δεις το σπόρι σου!

vivian86 καλές δουλίτσες!

Mygirl, εσύ είσαι υπόδειγμα παιδί μου, κι εγώ τώρα ξεκινάω, θέλω να ζυμώσω μπιφτέκια και μετά έχω δύο πλυντήρια σίδερο που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε σήμερα...

Lila Pause, άντε με το καλό να δεις το σπόρι σου!

vivian86 καλές δουλίτσες!

Mygirl, εσύ είσαι υπόδειγμα παιδί μου, κι εγώ τώρα ξεκινάω, θέλω να ζυμώσω μπιφτέκια και μετά έχω δύο πλυντήρια σίδερο που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε σήμερα...

Χαχαχαχχααχα άμα ξυπνάς από τις 7

έχεις πολύ χρόνο να κάνεις πράγματα!!

Και σήμερα ήτανε από τις μέρες που ξύπνησε αργά

η μικρή μου συνήθως ξυπνάει 6:30!Εκεί να δείς τί κάνω!

:D

:D

Καλησπερα!

Mygirl μεγεια το τικερακι πολυ πρωτοτυπο!

Ειχα σημερα το Χαρη σπιτι γιατι χθες εκανε εμετο και δεν ηταν καλα! Ευτυχως δεν ηταν ιωση ή κατι τετοιο απλα κρυωσε!

Παιδια κι εγω απτ' αγρια χαραματα ξυπναω ξυπνανε τα παδια πολυ νωρις αλλα εχω συνηθισει και ξυπναω απο μονη μου στις 6:30. Και φυσικα κουτουλαω απο τις 9!

Αχ ασχετο: εχω βαρεθει να απανταω στην ερωτηση "το θελατε? Ή εγινε και ειπατε να το κρατησετε?" "Ναι το θελαμε!" Ντονγκ!!! κοκαλωνουν ολοι!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια?σας παρακολουθω παντα,βλεπω οτι παει μια χαρα το καφε σας!!!

Εμενα δυστυχως χθες παλλυνδρομησε και εκανα αποξεση χθες βραδυ,τωρα εχω 2 παλλυνδρομες στο ενεργητικο μου αλλα τουλαχιστον εχω το κοριτσακι μου που γεμιζει με χαρα το σπιτι μας,γιατι ειναι ενα παιδι χαρα Θεου!!!!!!!!!!

ευτυχως εχω και τον αντρουλη μου που με στηριζει πολυ,χθες ελεγα δεν κανω αλλη προσπαθεια αλλα σημερα ειμαι ηδη καλαυτερα ψυχολογικα..

Με το καλο ολες οι εγκυουλες!!!να κρατησετε γερα παιδακια στα χερια σας!!!!

Τι κανετε κοριτσακια?σας παρακολουθω παντα,βλεπω οτι παει μια χαρα το καφε σας!!!

Εμενα δυστυχως χθες παλλυνδρομησε και εκανα αποξεση χθες βραδυ,τωρα εχω 2 παλλυνδρομες στο ενεργητικο μου αλλα τουλαχιστον εχω το κοριτσακι μου που γεμιζει με χαρα το σπιτι μας,γιατι ειναι ενα παιδι χαρα Θεου!!!!!!!!!!

ευτυχως εχω και τον αντρουλη μου που με στηριζει πολυ,χθες ελεγα δεν κανω αλλη προσπαθεια αλλα σημερα ειμαι ηδη καλαυτερα ψυχολογικα..

Τζένη, λυπάμαι πολύ! :(

Σημασία έχει που έχεις το παιδάκι σου και σου απαλύνει τον πόνο.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Aaaχ, λυπάμαι πολύ:( Ευτυχώς έχεις το κοριτσάκι σου και τον άντρα σου που σε στηρίζει. Κοίτα να συνέλθεις πρώτα ψυχολογικά και σωματικά και η επιθυμία θα σου έρθει από μόνη της!

Τζενάκι λυπάμαι πολύ!

Είσαι όμως πολύ τυχερή που έχεις την κορούλα σου!

Εύχομαι σύντομα να αναρρώσεις

και με το καλό να έρθει ένα νέο μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου!

Καλημέρα σε όλους! Τι κάνετε;

Χθες κάναμε την αυχενική μας, όλα καλά και φυσιολογικά μας είπε ο γιατρός.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω στάθηκε στους βασικούς δείκτες για χρωσομ. ανωμαλίες. Δεν μέτρησε δάχτυλά κτλ ούτε περίμετρο κεφαλιού. Για το δεύτερο με κάθε επιφύλαξη. Μου είπε ότι στην αυχενική κοιτάζουν τα βασικά κι ότι στην β' επιπέδου οι μετρήσεις γίνονται πιο αναλυτικές.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα του Papp A (καλή Παρασκευή) κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.

eNortjKzUjK0NDE0slSyBlwwFZoC1w,,33.png

Διαφημίσεις

καλημερούδια!! lila pause μην ανησυχείς είμαι σίγουρη πως κανένας γιατρός δεν θα άφηνε ατελείωτη μια τέτοια εξέταση!είδε πως όλα ήταν μια χαρά!!σας είπε τπτ για φύλο???!!:tongue: εγώ αύριο περιμένω πως και πως!!

ευάκι μην ανησυχείς βρε άλλες έχω ακούσει ακούνε το μωρό στον 5ο!!δεν θα αντέξω μέχρι τότε βέβαια όλο ζουλάω την κοιλιά μου!!:tongue::shock: αφήστε που χτες το έντερο μου πρέπει να χόρευε:shock: και όλο νόμιζα πως είναι το μπεμπε!!χεχε!!

τζενάκι λυπάμαι, σύντομα με ευχάριστα νέα εύχομαι!;)

και να σας ρωτήσω κάτι άλλο τώρα!!έχει κάνει καμία φυσιολογικό χωρίς επισκληρίδιο?γιατί εγώ το σκέφτομαι..:shock:καμία άλλη πρωτότοκη έχει σκεφτεί για τοκετό?

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα! Πως είστε; Εγώ πολύ καλά όσον αφορά τις αναγουλες, αλλά κανά δυο μέρες είχα καουρα...

Τζενακι με το καλό να ξανάρθει ενα μωρακι και να μείνει στη θέση του αυτή τη φορά.

Lila pause μπράβο για τα καλά νέα απο την αυχενική.

Βιβιαν με το καλό κι εσύ αυριο να δεις το ζουζουνι σου! Άρχισες να σκέφτεσαι τον τοκετό; Η γυναικολογος μου έλεγε στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν εχει νόημα να λέμε "θα γεννήσω φυσιολογικά, με καισαρικη, με ή χωρίς επισκληριδιο", αφου γεννησουμε λέμε "γεννησα έτσι..". Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι εκείνη η ώρα. Εγω έκανα επισκληριδιο και δεν το μετανιωσα μια και έκανα να γεννήσω 16 ώρες. Αν καθομουν να ποναω τόσες ώρες θα είχα καταρρεύσει νομίζω. Ήδη πάλι είχα κουραστεί αρκετα. Πάντως προς το τέλος που είχε προχωρήσει η διαστολη και φώναζα να μου βάλουν κι άλλη δόση επισκλ. η γιατρός δεν άφησε να μου ξανακανουν. Μου είπε τώρα πλησιάζει η ώρα και είναι καλύτερα να το νιώθεις το σώμα σου. Έτσι στο τέλος πονέσα, πονεσα, έσπρωξα τρεις φορές και τσουπ βγήκε ο κύριος!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά νομίζω στάθηκε στους βασικούς δείκτες για χρωσομ. ανωμαλίες. Δεν μέτρησε δάχτυλά κτλ ούτε περίμετρο κεφαλιού. Για το δεύτερο με κάθε επιφύλαξη. Μου είπε ότι στην αυχενική κοιτάζουν τα βασικά κι ότι στην β' επιπέδου οι μετρήσεις γίνονται πιο αναλυτικές.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα του Papp A (καλή Παρασκευή) κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Kαλά αποτελέσματα, όλα καλά θα πάνε! Συμβουλεύσου το γιατρό σου για μετρήσεις δακτύλων, κεφαλής και λοιπά, κι αν σου πει ότι κανονικά θα πρέπει να τα έχει δει, τότε όταν πάρεις τα αποτελέσματα ανέφερέ το. Σου έκανε εκτίμηση για το φύλο?

κκαμία άλλη πρωτότοκη έχει σκεφτεί για τοκετό?

Εγώ έχω κάνει δύο ανοικτά χειρουργεία στην κοιλιά και πολλές εγχειρήσεις στη μήτρα οπότε δεν ξέρω... έχω και θέμα με τα μάτια μου. Θα κάνω τη σχετική κουβέντα με τη γιατρό μου βέβαια, θα κάνω και μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο, αλλά χλωμό το βλέπω.

Lila pause πριν νομίζω διάβασα άλλο μήνυμα και δεν πρόσεξα καν τις ανησυχίες σου με την αυχενικη. Μίλα και με το γιατρό σου να ησυχάσεις αλλά όλα καλά θα πανε! Πάντως κι εμείς είδαμε δυο χέρια, δυο πόδια αλλά δάχτυλα δεν μετρήσαμε. Όμως στη β΄ επιπέδου όντως μετράνε και τα δάχτυλα και μάλιστα στον πρωτοτοκο θυμάμαι που μας βεβαιωνονταν οτι κι εμείς τα βλέπουμε ενα- ενα που τα μετρούσε.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...