Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ εμας μας ειπε να βαζουμε 1 φορα τη μερα μιση αμπουλα κ σημερα αφου της βαλαμε,εκανε ενα φραπ κ εβγαλε απο τη μυτουλα της μια μυξαρα!!!!!!!!!!!!

E αφού την έβγαλε είστε τυχεροί! [σκατο/μυξοσυζητήσεις χεχε!] Εμάς μας έχει πει πιο συχνά, αλλά βάζω μια δυο φορές τη μέρα... ε και που βάζω δε γίνεται τίποτα, βάζει τα κλάματα, ό,τι απειροελάχιστο βγει στη χαρτοπετσέτα κι ό,τι καταπιει (μπλιααααξ!)

επισης δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος μας.αλλο αγχος...

Μην αγχώνεσαι. Ρίχνε οινόπνευμα με το μπουκάλι και θα πέσει. Μίλκυ όταν είναι να βγειτε βόλτα με το καρότσι πού θα πάτε? Μοιράζουμε την απόσταση να βρεθούμε όοοοοταν έρθει η ώρα?

Και τι διαβασες δηλαδη;;; Παντως αφου σου ειπε να μην αγχωνεσαι, τοτε δεν υπαρχει σιγουρα λογος ανησυχιας.....

για εμβρυϊκούς θανάτους κλπ....... αχ Παναγίτσα μου.....:cry:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

E αφού την έβγαλε είστε τυχεροί! [σκατο/μυξοσυζητήσεις χεχε!] Εμάς μας έχει πει πιο συχνά, αλλά βάζω μια δυο φορές τη μέρα... ε και που βάζω δε γίνεται τίποτα, βάζει τα κλάματα, ό,τι απειροελάχιστο βγει στη χαρτοπετσέτα κι ό,τι καταπιει (μπλιααααξ!)

βρε παιδια αμα δεν ειναι βουλωμενη η μυτη γιατι να βαζετε ορο?

Δε χρειαζεται σε καθημερινη βαση χωρις να υπαρχει κρυολογημα.

Εγω δεν της εχω βαλει καθολου. Μια χαρα βγαινουν οι μυξες μονες τους

με κατι αψου (μυξες τυπου αρχαιολογια ετσι? γιατι αλλιως δεν εχει μπουκωμα)

για εμβρυϊκούς θανάτους κλπ....... αχ Παναγίτσα μου.....:cry:

τι τα θες βρε γιοβαννα και τα διαβαζεις?αφου εχεις γιατρο να

σου απαντησει στα θεματα σου πρεπει να τον εμπιστευεσαι

στο ιντερνετ τα ασχημα λεγονται γενικα μην το ψαχνεις πολυ

και χαλιεσαι τζαμπα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Kittymaria να σου ζήσει η μπεμπούλα. Ταλαιπωρήθηκες και εσύ αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Ρε κορίτσια έχω αγχωθεί έκανα την Τετάρτη εξετάσεις και τα πήρα σήμερα και για τον έλεγχο πήξης αίματος έχω ινωδογόνο 528 με όριο 200-400. :(:(:( Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε να μην κάνω κάτι, ότι δεν σημαίνει κάτι αυτό και να μην με αγχώνει. Έλα όμως που με άγχωσε.... :(:(:(:(.... δεν θέλω και πολύ....:(:(:(:(

Τζιοβάννα μην αγχώνεσαι, εγώ όταν έκανα ινωδογόνο πριν γεννήσω - δε θυμάμαι τώρα πόσο είχα - θυμάμαι ότι μου είχε πει η μικροβιολόγος μου ότι δεν τους πειράζει αν είναι λίγο αυξημένο, γιατί είναι φυσιολογικό, τους πειράζει μόνο αν είναι χαμηλό και υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας.

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Εμένα έχει μπούκωμα (όχι τραγικό, αλλά το ακούω) αλλά δεν τις βγάζει με το φτέρνισμα :(

Ρε κορίτσια έχω αγχωθεί έκανα την Τετάρτη εξετάσεις και τα πήρα σήμερα και για τον έλεγχο πήξης αίματος έχω ινωδογόνο 528 με όριο 200-400.

Πηγα και το κοιταξα μολις, εγω ειχα 466 (με οριο 450 ελεγε το μικροβιολογικο μου), κι εμενα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι ανησυχτικο και φαντασου οτι εγω εκανα και αντιπηκτικες σ' όλη την εγκυμοσυνη οποτε με ειχαν απο κοντα.Ελπίζω να καθησυχαστεις;)

(μυξες τυπου αρχαιολογια ετσι?

Τι 'ν' τουτο πάλι:shock:????

NuWHp2.png

InJWp3.png

Εμένα έχει μπούκωμα (όχι τραγικό, αλλά το ακούω) αλλά δεν τις βγάζει με το φτέρνισμα :(

Αν εχει μπουκωμα τοτε βαλε ορο μαυτες τις αμπουλες.

Μπορεις και με συριγγα που τα σπρωχνει με τη μια ολα

Αλλα ισως ειναι μικρο ακομα για κατι τετοιο.

Πηγα και το κοιταξα μολις, εγω ειχα 466 (με οριο 450 ελεγε το μικροβιολογικο μου), κι εμενα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι ανησυχτικο και φαντασου οτι εγω εκανα και αντιπηκτικες σ' όλη την εγκυμοσυνη οποτε με ειχαν απο κοντα.Ελπίζω να καθησυχαστεις;)

Τι 'ν' τουτο πάλι:shock:????

Το γνωστο κακαδακι ντε!:D

Που ολα τα παιδακια σκαβουν τη μυτη σαν τους αρχαιολογους.........:D

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Sky μου ναι, είναι καλά αυτή η εβδομάδα, δεδομένων των προβλημάτων μου. Θα μπορούσε να είναι και πιο μετα αλλά φοβόμαστε μην σπάσουν τα ράμματα και τρεχουμε.

Οι πλακούντες μας είναι ηδη grade II και έτσι θα μπουμε μάλλον Πέμπτη με το που μπαίνω δηλαδή στον μήνα μου. Με το που ξαπλωσα στο κρεβάτι για τον υπέρηχο και μου έπιασε την κοιλιά, μου λέει την αλλη εβδομάδα τέτοια ωρα θα είσαι λεχώνα... Δεν θα αντεξεις άλλο...

Είχα παει και για nst νωρίτερα και όλα τέλεια, καμια σύσπαση, και τα μωρά τέλεια. Άσχετο αν στο πήγαινε και στο γυρνά εκανα 2 συσπάσεις στο αμάξι, εκεί καμία..

Έχω προβληματίστει πολύ για το τι θα κάνω με το rooming in. Μου είπε και ο γιατρός οτι επειδή θα είναι μικρά τα μωρά είναι πιθανό να μπουν παρακολούθηση οποτε αν δεν θέλω να είμαι με τα μωρά των αλλων στο δωμάτιο εκτός τα δικά μου, να μην το ζητησω. Μου είπε επίσης οτι επειδή θα είναι μικρά (γύρω στα 2200-2300) θα χρειάζονται και ξένο γάλα για να πάρουν τα πανω τους.

Απο την μια δεν θέλω να το προεξοφλω γιατί μπορεί να μην τα βάλουν παρακολούθηση και Να είναι καλά και μαζί μου, απο την άλλη αγχωνομαι πολύ και στεναχωριεμαι.

Την τριτη θα ξανά πάω νΑ με δει ο γιατρός και θα καταλήξουμε την μέρα, πεμπτη η παρασκευή. Ελπίζω να αντέξω μέχρι τοτε...

0SB8p3.png

Sky μου ναι, είναι καλά αυτή η εβδομάδα, δεδομένων των προβλημάτων μου. Θα μπορούσε να είναι και πιο μετα αλλά φοβόμαστε μην σπάσουν τα ράμματα και τρεχουμε.

Οι πλακούντες μας είναι ηδη grade II και έτσι θα μπουμε μάλλον Πέμπτη με το που μπαίνω δηλαδή στον μήνα μου. Με το που ξαπλωσα στο κρεβάτι για τον υπέρηχο και μου έπιασε την κοιλιά, μου λέει την αλλη εβδομάδα τέτοια ωρα θα είσαι λεχώνα... Δεν θα αντεξεις άλλο...

Είχα παει και για nst νωρίτερα και όλα τέλεια, καμια σύσπαση, και τα μωρά τέλεια. Άσχετο αν στο πήγαινε και στο γυρνά εκανα 2 συσπάσεις στο αμάξι, εκεί καμία..

Έχω προβληματίστει πολύ για το τι θα κάνω με το rooming in. Μου είπε και ο γιατρός οτι επειδή θα είναι μικρά τα μωρά είναι πιθανό να μπουν παρακολούθηση οποτε αν δεν θέλω να είμαι με τα μωρά των αλλων στο δωμάτιο εκτός τα δικά μου, να μην το ζητησω. Μου είπε επίσης οτι επειδή θα είναι μικρά (γύρω στα 2200-2300) θα χρειάζονται και ξένο γάλα για να πάρουν τα πανω τους.

Απο την μια δεν θέλω να το προεξοφλω γιατί μπορεί να μην τα βάλουν παρακολούθηση και Να είναι καλά και μαζί μου, απο την άλλη αγχωνομαι πολύ και στεναχωριεμαι.

Την τριτη θα ξανά πάω νΑ με δει ο γιατρός και θα καταλήξουμε την μέρα, πεμπτη η παρασκευή. Ελπίζω να αντέξω μέχρι τοτε...

Ρε κορίτσι,

μη στεναχωριέσαι!

Τα έφτασες ως εδώ τα μωρά σου και, όπως λες, με τόσες δυσκολίες (δεν σας παρακολουθούσα από την αρχή και δεν ξέρω αλλά σε πιστεύω).

Να είσαι περήφανη και ευτυχισμένη. Σμουτς

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρες άυπνες. Από χτες βράδυ γκρίνια και φαί κάθε δυόμιση ώρες, με το ζόρι τον κρατούσα. Τσακωθήκαμε και με τον άντρα μου τελικά μ' όλη αυτη την γκρίνια και την κούραση. Τώρα έφαγε έξι και τέταρτο, τον έπιασε και λόξυγγας και πεινάει πάλι νωρίτερα απ' το κανονικό. Προβλέπεται μέρα γκρίνιας again and again.

Καλημερα!!!! Εμεις αποψε ειχαμε καλη νυχτα, ευτυχως, γιατι απο προχθες ημουν κουρελι....Οταν λεω καλη δεν εννοω οτι κοιμηθηκαμε ωρες κ ωρες, αλλα ξυπνουσε στο 2ωρο, ετρωγε κ κοιμοταν κατευθειαν χωρις γκρινια....Ετσι λοιπον, κοιμομουν 1,5-2 ωρες σερι.....Τελεια δηλαδη...κ τωρα το πρωι εκανε 3ωρο παρακαλω!!!!!

Ειχε πολυ χρου χρου τωρα που ξυπνησε κ της εβαλα αμπουλα, ομως δεν εβγαλε τιποτα.....

Καλημερα:D!

Κι εμας καλο ηταν το βραδυ μας, το τριωρακι το εχει, δεν μπορω να πω, και ευχαριστημμενη ειμαι.

"Περαστικα" στις ξενυχτισμενες (Σκαι μου, σε νιωθω...).

Εδω σαν να καλυτερεψε ο καιρος και λεμε να βγουμε καμια βολτιτσα με το καροτσι μας. (Το απογευμα κανονισα και με την εκκλησια).

Αυτα!

Καλο μας Σ/Κ

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημέρα και καλό ΣΚ :D

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά, δεν μπορώ να πω, βέβαια βοήθησε ότι ήταν ξύπνιος μέχρι τις εντεκάμιση και βάλε χθες βράδυ κι ήθελε όλο αγκαλιά, μέχρι να τους ετοιμάσω τα γάλατα και να αλλάξω τη μεγάλη είχε πλαντάξει στη γκρίνια κ' το κλάμα :rolleyes::mad:, οπότε μόλις τον πήρα στο κρεβάτι και τον τάισα ξεράθηκε στον ύπνο, σηκώθηκα μόνη μου στις τρεισήμιση κι ετοίμασα γάλα να το έχω έτοιμο, εκείνος ξύπνησε μετά τις 4 έφαγε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7, πάλι καλά :D. Τώρα ελπίζω να κοιμηθεί ξανά καμιά ωρίτσα να προλάβω κ καμιά δουλειά!!!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Μην αγχώνεσαι. Ρίχνε οινόπνευμα με το μπουκάλι και θα πέσει. Μίλκυ όταν είναι να βγειτε βόλτα με το καρότσι πού θα πάτε? Μοιράζουμε την απόσταση να βρεθούμε όοοοοταν έρθει η ώρα?

Μαλλον αυτο δεν εκανα σωστα.δεν εβαζα αρκετο οινοπνευμα.απο χθες το εχω μουλιασει.Εμεις με το καλο σαραντιζουμε 1 Ιουλιου.Που μαλλον εξορκισμος θα ειναι,γιατι απο χθες κανει σαν δαιμονισμενη,Εννοειται πως θα βρεθουμε.πες που και ποτε και θα ειμαστε εκει.θελεις να τα "φορτωσουμε" και να παμε Γλυφαδα?το Ring-sling το φορεσες?βολευει?σκεφτομαι να το παραγγειλω αυτη την εβδομαδα.

μιλαμε για τρελο μπουκωμα!!!ρουθουνιζει σαν τα τρια γουρουνακια μαζι!ασε που χθες το απογευμα,στου ασχετου εριξε και ενα βηχα λες και εκανε ενα πακετο τσιγαρα.και η παιδιατρος αφαντη!!!:shock:για αυτο το καημενο κανει σα δαιμονισμενο...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...