Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Μαρία να σας ζήσει η μπουμπού!! γερή κ καλότυχη, καλή ανάρρωση κ καλό σαραντισμό :D

Ρε παιδιά, αμάν πια με τους επεισοδιακούς τοκετούς τώρα τελευταία !!! :rolleyes:

Θέλουμε γρήγορους κι εύκολους, α λα Γιώτα ένα πράγμα!!! ;):tongue:

Κατά τα άλλα, ξαλαφρώσαμε κι εμείς σήμερα :tongue: - "κανονικά" ήταν χθες μέρα 'μουστάρδας' κι είχε τρελαθεί στ' αέρια ο κακομοίρης, αφού μερικές φορές ακούγονταν συνεχόμενα, σαν εξάτμιση από μηχανάκι ένα πράγμα χαχαχαχα :oops::oops::tongue::tongue::tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι να σου ζησει!μα καλα πως γινεται να μην πιανει η ναρκωση?????

Κοριτσια εγω στα χρρ χρρ δεν ξυπναω καθολου ουτε που τακουω

Τοσο ψοφια πεφτω για υπνο...σηκωνομαι οταν ανεβαινουν τα ντεσιμπελ :D

Αντε 5 γεννησεις μεινανε ακομα!

(παραμενουμε παντως το βουβαλακι της παρεας)

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε οσες αντιμετωπιζουν πονακια

Κι εμεις ζοριζομαστε και πεφτει πολυυυυυ αγκαλια.....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Εναν ευκολο τοκετο και για εμενα πλιζζζ!!! :)

Το μεσημερι ενιωθα το μωρο τοοοοσο χαμηλα.. με πονουσε τρομερα η λεκανη μου, με χτυπησε κ ο πονος πισω στον πισινο, πονουσα απο κατω.. πονος-πονος-πονος....:?

Ξερω πρεπει να τον δεχτω αυτο τον πονο, γιατι προετοιμαζεται το σωμα μου κ πρεπει να χαιρομαι για αυτο.. αλλα.. ουφ.. δεν ειναι σπαστικο να πονας τοσο κ να μην μπορεις να κανεις κ τιποτα για να ανακουφιστεις?

Μια κοπελα ψυχολογος, μου ειπε να παψω επιτελους να αγχωνομαι τοσο, γιατι μπορει απο το πολυ αγχος μου να μην επιτρεπω στο σωμα μου να γεννησει... τρομακτικο εε??:rolleyes::rolleyes:

Βαθειες ανασες λοιπον... ωμμμ.. ωμμμ.. [σε σταση γιογκας :tongue:]

Αντε 5 γεννησεις μεινανε ακομα!

5 γεννησεις εε??

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!:shock::shock::tongue:

Κοριτσια στην αναμονη, μιας και ο αριθμος 5 ειναι ο τυχερος μου αριθμος, σας παρακαλω να γεννησετε ολες πριν απο εμενα για να εχω εγω αυτο το νουμερο,,ντα??:mrgreen:

Διαφημίσεις

H Ξανθή όλα καλά! Έχει πετάξει ωρούς και περπατάει από χτες, ο μικρός φαγάνας και θηλάζει συνέχεια, βγαίνει την Κυριακή! :D

ελα ρε..αληθεια!!/?????:D

Μπραβο,χαρηκα πολυ που ολα ειναι καλα!!!;)

εντιτ : ΤΩΡΑ ειδα τα νεα της Μαριας!!

Μαρια μου να σου ζησειιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Δεν σε επιανε ουτε εσενα η ναρκωση? Πως γινεται γμτ αυτο?? πω,πω,,φοβηθηκα τωρα.. τεσπα.. παει περασε ευτυχως ολα καλα!! θα περιμενουμε τα νεα σου!! φιλακια!

Καλησπέρα κορίτσια. Karmar με προβληματισες με μια μονη φράση σου. Που ήσουν στο δωμάτιο, οι άλλες δίπλα σου είχαν τα μωρά τους κι εσύ όχι. Και αυτό γιατί εγώ θα ζητησω rooming in και αν μου τα βάλουν τα μωρά στις θερμοκοιτιδες, τι θα κάνω? Πως θα αντεξω να μην τα έχω Μάζι μου και τα αλλά να είναι στο δωμάτιο? Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου μέχρι που το ανεφερες εσύ...

Anyways, να σας ζησει και να είναι η τελευταία κακή ανάμνηση...

Εγώ σήμερα θα πάω στο μαιευτήριο για nst και μετα στον γιατρό για να κανονισουμε το ραντεβού.

Ουτε το πιστευω οτι έχω αντέξει μέχρι τώρα 35+1 με τοσα προβλήματα. Την αλλη Παρασκευή τέτοια ώρα, θα τα έχω γεννήσει, αν θα τα έχω αγκαλιτσα η όχι δεν ξέρω!!!

Μαρια να σας ζησει, φριχτη εμπειρία φαντάζομαι να μην σε πιάνει η νάρκωση!!!

0SB8p3.png

5 γεννησεις εε??

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!:shock::shock::tongue:

Κοριτσια στην αναμονη, μιας και ο αριθμος 5 ειναι ο τυχερος μου αριθμος, σας παρακαλω να γεννησετε ολες πριν απο εμενα για να εχω εγω αυτο το νουμερο,,ντα??:mrgreen:

Χαχαχα εγώ στο παραχωρω ευχαρίστως!!!!

0SB8p3.png

Μια κοπελα ψυχολογος, μου ειπε να παψω επιτελους να αγχωνομαι τοσο, γιατι μπορει απο το πολυ αγχος μου να μην επιτρεπω στο σωμα μου να γεννησει... τρομακτικο εε??:rolleyes::rolleyes:

Ναι!.. υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι κάθε σωματική κατάσταση σχηματίζεται αρχικά σε ψυχικό επίπεδο, ή κάπως έτσι.. τεσπα!

Ουτε το πιστευω οτι έχω αντέξει μέχρι τώρα 35+1 με τοσα προβλήματα.

Πολύ καλη εβδομάδα για δίδυμα, ε? :D

Μαρια να σου ζησει!!!!! Ξανθη μπραβο που σηκωθηκες τοσο γρηγορα!!!!

Ο ορος που λετε για τις μυξουλες ειναι αυτες οι αμπουλες στο μπλε κουτι;;; (τις εχω στο δωματιο τωρα κ βαριεμαι να παω να δω το ονομα...). Κ εμας μας ειπε να βαζουμε 1 φορα τη μερα μιση αμπουλα κ σημερα αφου της βαλαμε,εκανε ενα φραπ κ εβγαλε απο τη μυτουλα της μια μυξαρα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εναν ευκολο τοκετο και για εμενα πλιζζζ!!! :)

Το μεσημερι ενιωθα το μωρο τοοοοσο χαμηλα.. με πονουσε τρομερα η λεκανη μου, με χτυπησε κ ο πονος πισω στον πισινο, πονουσα απο κατω.. πονος-πονος-πονος....:?

Ξερω πρεπει να τον δεχτω αυτο τον πονο, γιατι προετοιμαζεται το σωμα μου κ πρεπει να χαιρομαι για αυτο.. αλλα.. ουφ.. δεν ειναι σπαστικο να πονας τοσο κ να μην μπορεις να κανεις κ τιποτα για να ανακουφιστεις?

Βαθειες ανασες λοιπον... ωμμμ.. ωμμμ.. [σε σταση γιογκας :tongue:]

Αληθεια?μπορει να συμβει αυτο απο το αγχος?

Ε μην αγχωνεσαι κι εσυ τοσο χαλαρωσε δεν εμεινε πολυ

Τι σου λεω τωρα ε?τουλαχιστον προσπαθησε!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Μαρακι,να σου ζησει!!!γερο και καλοτυχο να ειναι το bebe σου!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες προς νεες μαμαδες.αν και οι αποψεις διιστανται.διαβασα οτι αλλοι δε βαζουν ορο σε βρεφη και αλλοι μεχρι και τρεις φορες την ημερα.και η παιδιατρος μας λειπει στο εξωτερικο.μου φαινεται θα την αλλαξω.2 φορες τη χρειαστηκα και τις 2 απουσα.επισης δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος μας.αλλο αγχος...

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Kittymaria να σου ζήσει η μπεμπούλα. Ταλαιπωρήθηκες και εσύ αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Ρε κορίτσια έχω αγχωθεί έκανα την Τετάρτη εξετάσεις και τα πήρα σήμερα και για τον έλεγχο πήξης αίματος έχω ινωδογόνο 528 με όριο 200-400. :(:(:( Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε να μην κάνω κάτι, ότι δεν σημαίνει κάτι αυτό και να μην με αγχώνει. Έλα όμως που με άγχωσε.... :(:(:(:(.... δεν θέλω και πολύ....:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Επίσης έκανα και την άλλη βλακεία.... να διαβάσω στο Internet.... τι το ήθελα;;;; :(:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Επίσης έκανα και την άλλη βλακεία.... να διαβάσω στο Internet.... τι το ήθελα;;;; :(:(:(:(:(

Και τι διαβασες δηλαδη;;; Παντως αφου σου ειπε να μην αγχωνεσαι, τοτε δεν υπαρχει σιγουρα λογος ανησυχιας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...