Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Karmar.... τι πέρασες βρε κορίτσι μου;;;:(:(:( Πάει όμως τελείωσαν όλα. Προσπάθησε να το έχεις κοντά σε παράθυρο που το βλέπει ήλιος και να το ξυπνάς συχνά για να φάει. Να ξέρεις ότι ο ίκτερος κάνει υπνηλία και για να το καταπολεμήσουμε δεν το θέλουμε αυτό. Όλα θα πάνε καλά :D:D:D

Skybeam έχεις τρελαθεί με το θέμα ''κακάκια'' νομίζω :tongue::tongue::tongue: Τα μωράκια που πίνουν ξένο γάλα αρκεί να κάνουν κακά και μία φορά την ημέρα. Κατουρημένες πάνες έχει το παιδί; Αν ναι, γιατί σκας με τα κακά; Κάνει μια φορά τουλάχιστον, άρα είναι Ο.Κ. Μην τρέχεις το παιδί στα νοσοκομεία για τέτοια θέματα.

Xanp να σου ζήσει ο μπέμπης. Καλή και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαι

μου ειπε η γιατρος εκτος απο τσαι σκετο, να βαζω κ το χαμομηλι μεσα στο τσαι. μου φανηκε αηδιαστικο κ δεν το εκανα. μετα απο καιρο οταν το δοκιμασα γιατι λεω μπας και.. η δικια μου δεν το ηθελε κ το εφτυνε, οποτε δεν το ξαναεκανα.

Εννοείς χαμομήλι μες στο γάλα? Σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο τελευταίο βραδυνό γεύμα, μπας και αποφύγουμε λίγη απ' τη γκρίνια τη νυχτερινή.

εμενα σημερα εκανε ενα μικρο μικρο σφιχτο σκατουλακι κ εχουμε ανησυχια!!!! δεν ξερω τι βραδυ μας περιμενει...ελπιζω να ενεργηθει στο επομενο ταισμα...

:D Ελπίζω να είχατε ήσυχο βράδυ...

Karmar..

Skybeam έχεις τρελαθεί με το θέμα ''κακάκια'' νομίζω

Ναι μωρέ, το φοβάμαι το έντερο. Κατουρημένες πάνες κάργα.

Καλημερούδια! Πώς ήταν το βράδυ σας? :rolleyes:

Μια γρήγορη καλημέρα από εμένα γιατί φεύγω για πεντικιούρ :P:p:p:p

Skybeam....θα σου δώσω μια συμβουλή.... και τη λέω για να την ακούσω και εγώ... ''Μην ψάχνεις να βρίσκεις θέματα για να αγχώνεσαι.... έχεις δρόμο ακόμα''. Χαλάρωσε λίγο και πηγαίνετε και καμιά βολτούλα. Μετά όλα φαίνονται καλύτερα. Trust me....:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εννοείς χαμομήλι μες στο γάλα? Σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο τελευταίο βραδυνό γεύμα, μπας και αποφύγουμε λίγη απ' τη γκρίνια τη νυχτερινή.

ναι! χαμομηλι μες το γαλα!! χαχα οτι να`ναι γραφω..:tongue:

εντομεταξυ η δικια μου τωρα που θυμηθηκα δεν της αρεσε το χαμομηλι, αλλα το τσαϊ βοτανων της κιντερτε κ αυτο!

----------------------------------

Η νυχτα μου εμενα δεν ηταν και η καλυτερη.. Νυσταζω πολυ, αλλα εχω ενα σωρο δουλειες να κανω εδω μεσα. Δεν εχω ιδεα κ τι να μαγειρεψω..:rolleyes:

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα!!! Καρμαρ απιστευτη η ιστορια σου.....μ επιασαν τα ζουμια τωρα που τη διαβαζα.... Εμενα δε μπηκε σε θερμοκοιτιδα παρα μονο στις λαμπες για ικτερο κ αυτο για 36 ωρες, αλλα πηγαινα κ την εβλεπα κ σπαραζε η καρδια μου κ εκλαιγα λες κ ειχε κατι σοβαρο....δε θα το ξεχασω ποτε αυτο....Δεν μπορω να φανταστω πως ειναι να το εχεις σε θερμοκοιτιδα....Τελος καλο όλα καλα....

Εμεις κοριτσια μαλλον κολικους εχουμε, δεν ξερω....ενω χθες αρχισε να κανει κανονικα κακακια, ειχε πονους το δολιο ωρες ωρες....κ στην αγκαλια ηρεμουσε.....Διαβασα γενικα για τους κολικους κ νομινω οτι κατι τετοιο ειναι. Θα δω πως θα παει κ σημερα κ θα παρω την παιδιατρο. Το βραδυ ανα 2ωρο παλι (ουτε ενα 3ωρο...:cry::cry::cry:) κ μαλιστα αργουσε να ξανακοιμηθει, οποτε ξαναπλησιαζε το επομενο 2ωρο, τα ματια μου τωρα τσουζουν απο τη νυστα, περιμενω να ερθει η μαμα μου να μεινει λιγο μαζι της να κοιμηθω......

Διαφημίσεις

Skybeam....θα σου δώσω μια συμβουλή.... και τη λέω για να την ακούσω και εγώ... ''Μην ψάχνεις να βρίσκεις θέματα για να αγχώνεσαι.... έχεις δρόμο ακόμα''. Χαλάρωσε λίγο και πηγαίνετε και καμιά βολτούλα. Μετά όλα φαίνονται καλύτερα. Trust me....:tongue:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αγχώνομαι και δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ. Ο άντρας μου λέει, αν είναι να με πανικοβάλλεις και να είσαι έτσι καλύτερα να μην το έκανες :( :( :( Είναι κι οι κολικοί που δυσκολεύουν τα πράγματα... δεν έχω βρει τους ρυθμούς μου ακόμα σε κανένα επίπεδο, κι ας έχουν περάσει 23 μέρες :(

Το βραδυ ανα 2ωρο παλι (ουτε ενα 3ωρο...:cry::cry::cry:) κ μαλιστα αργουσε να ξανακοιμηθει, οποτε ξαναπλησιαζε το επομενο 2ωρο, τα ματια μου τωρα τσουζουν απο τη νυστα, περιμενω να ερθει η μαμα μου να μεινει λιγο μαζι της να κοιμηθω......

Σε νιώθω. Τη μαμά σου να την έχεις στα όπα όπα τώρα, κι αν κάνει και καμιά αστοχία ή κάτι που εσύ θα το έκανες αλλιώς, μην τρελλαθείς. Είναι μεγάλο πράμα να σου κρατάνε το μωρό για να κοιμάσαι! :D

Κοριτσια, οταν εχουν αερια σημαινει οτι ειναι κρυωμενα ή ειναι φυσιολογικο στα νεογεννητα;;;

Εμείς από αέρια φουλ! Συνεχώς:oops:. Γιατι να σε ανησυχεί? Ίσα ίσα, η γιατρός μας είπε ότι καθετι που δείχνει ότι λειτουργεί το έντερο, είναι καλό.

πελαγωσαμε χωρις την Ξανθη και ειναι λιγες ωρες που λειπει!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

...μολις προχθες γυρίσαμε απο το μαιευτήριο απο την Πεμπτη που μπήκαμε...Θα σας τα πω με συντομια... το ποσο ευτυχισμένη και ευλογημένη νιώθω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε...!

Να σου ζησει βρε κορίτσι πάνω απ' όλα. Τη στενοχωρια σου δεν μπορω να τη φανταστω, ειδικά τις πρωτες ώρες και μερες από τον τοκετό, που είναι από μόνος του ένα σοκ...Να πάνε και να μην ξανάρθουν τέτοιες στιγμές:(.

Δεν θα αποτολμήσω βεβαια συμβουλη με το θεμα του ικτερου (μικρη εμπειρια ειχαμε κι εμεις), αλλά νομιζω όσο πιο πολλα υγρα του δινεις τόσο πιο γρηγορα θα το ξεπερασει. Εγω για καμια βδομαδα εδωσα και συμπλήρωμα ξενο (περίπου 120 μλ/μερα), ισα ισα για να τελειωνουμε με τον παλιο-ικτερο και μετα συνεχισα κανονικα με αποκλειστικο, χωρίς κανενα προβλημα. Αντε, μονο αγκαλιτσες απο δω και μπρος!:D

Καλημερες σ'όλα τα κοριτσια, σας διαβαζω ολες, αλλα νομιζω απο την αυπνια εχει χτυπηθει η μνημη και η συγκεντρωση μου:tongue:, οποτε αν αφηνω κατι ασχολιαστο, ειναι απ' αυτό (με ξερετε τι πολυλογου ειμαι:oops:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα,καλημερα ,καλημερα!!!!

Ξανθη,να σου ζησει το καμαρι σου!!!!γερος,καλοτυχος και να τον δειτε οπως επιθυμειτε!!!Καλο σαραντισμο και γρηγορη αναρρωση!!

Μαρακι,ευχομαι να εχεις γεννησει και να μην ταλαιπωρηθεις με την απεργια των γιατρων.Να σου ζησει!!!!

Καρμαρ,ουε μπορω να φανταστω τα συναισθηματα σου!!!Ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.και ο ικτερος ειναι κατι περαστικο.υπομονη...να σου ζησει!!!

Αποριες νεας(οχι ηλικιακα),απειρησ και πελαγωμενης μητερας:

1.Πως βαζουμε φυσιολογικο ορο στη μυτουλα,χωρις να παθουμε εμεις ανακοπη καρδιας απο το κλαμα?

2.τα δικα σας τεκνα βγαζουν φωνουλες και κλαινε κατα η διαρκεια του υπνου?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

1.Πως βαζουμε φυσιολογικο ορο στη μυτουλα,χωρις να παθουμε εμεις ανακοπη καρδιας απο το κλαμα?

2.τα δικα σας τεκνα βγαζουν φωνουλες και κλαινε κατα η διαρκεια του υπνου?

Απαντησεις από μια επίσης νεα (επίσης όχι ηλικιακα, αυτό πολυ μου αρεσε:tongue:!) μάνα:

1. Γρηγορα και αποφασιστικα. Μην σκεφτεσαι το κλαμα γιατι θα αργοπορησεις περισσοτερο και θα την ταλαιπωρησεις πιο πολύ:(.

Την γυρνας στο δεξι πλαι και βαζεις ορό στο αριστερο ρουθουνι και ΑΜΕΣΩΣ για να μην το καταπιει, την γυριζεις μπρουμυτα (βασικα το κεφαλι μπρουμυτα, οχι μονο το σωμα, ωστε να τρεξει απο τη μυτη ο ορος). Αντιστοιχως και απο την αλλη.

2. Ναι! Το εχω ξαναγραψει! Και εγω ψαρωνω βεβαια και μενω ξυπνια:evil:. Δεν θυμαμαι ποια το ειχε πει (το ρουμπινακι?) ότι ειχε ρωτησει το γιατρο για το πρωτο της και της ειχε πει ότι ειναι οκ.

Προχτες καναμε το πρωτο μας-κανονικο-μπανιο στη μπανιεριτσα μας (το θυμηθηκα τωρα Μιλκυ, γιατι τη δευτερη φορα που ηθελε να συμμετασχει κι ο αντρας μου, μπηκε αυτος με μαγιω στη μπανιερα, σαν κι εσένα!!!!). Μόνη μου κιολας. Θριαμβος! Ετσι που καθοταν, ηταν ονειρο. Νιρβανα σας λεω!

(και με το που τον βγαζω παταει κατι τσιριδες...ειναι του μπανιου το καλο μου! Το χειμωνα με το κρυο δεν ξερω αν θα του αρεσει τοσο, αλλα μεχρι Οκτωβρη εχουμε καβατζωθει!)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Milky εμένα συνεχώς βγάζει κραυγές και ρουθουνίσματα στον ύπνο της , τις περισσότερες φορές ψαρώνω ακόμα αλλά υπάρχουν καποιες που το μάτι δεν ανοίγει και περιμένω το γερό κλάμα για να κουνηθώ!

Εγώ ακόμα δε της έχω βάλει ορό αν και συχνά πυκνώ ρουθουνίζει. Η γιατρός μου είπε ότι είναι σύνηθες στα νεογέννητα και μετά το πρώτο μήνα αν δε περάσει να της βάλω ορό. Πάντως τη βλέπω ότι παίρνει κανονικά αναπνοή από το στόμα.

Σκουντούφλα και εγώ χθες την έκανα πρώτη φορά μπάνιο μόνη μου γιατί τα είχαμε κάνει και τα σκ...ά είχαν φτάσει στον αφαλό. Έτσι την έβαλα στη μπανιέρα της και τα κατάφερα χωρίς καμιά υστερία (ούτε από μένα ούτε από εκείνη) :D:D:D:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Σκουντούφλα και εγώ χθες την έκανα πρώτη φορά μπάνιο μόνη μου γιατί τα είχαμε κάνει και τα σκ...ά είχαν φτάσει στον αφαλό. Έτσι την έβαλα στη μπανιέρα της και τα κατάφερα χωρίς καμιά υστερία (ούτε από μένα ούτε από εκείνη) :D:D:D:D

Καλε, θα γινουμε εξπερ σου λεω!

Τρεμε Ξανθηηηηη:P! (αντε να γυρισεις με το καλο, μας ελειψες:tongue:!)

edit: Να σου ζησει Μαρια!-Παναγια μου, πώς ειναι να μη σε πιανει η ναρκωση????

Σκαι, αξια διαχειριστρια! Αμεση και εγκαιρη ενημερωση!

Πως πατε σημερα από εντερικες λειτουργιες???

NuWHp2.png

InJWp3.png

Γέννησε η (Κittymaria)!!! Ζορίστηκε λέει λίγο γιατί δεν την έπιανε η νάρκωση... Στις 11 το πρωί, 2850 η μπεμπούλα της! :D Τη θήλασε ήδη! :D

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3510 κιλά 38+6

22. kittymaria - Παρασκευή 07/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2850 κιλά 37+5

και οι υπόλοιπες!

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

[

Καλησπέρα και απο εμένα!!

Μαρακι να σας ζήσει!!! Καλο σαραντισμο και με το καλο να πάτε σπίτι σας:P

Εγω όρο έβαλα μόνο όταν αρρώστησε όχι σαν νεογέννητο.

Α!! Ακόμα με κοιλια είμαι!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

καλησπερα σας...εδω κ γω...ησυχη νυχτα ειχαμε τελικα, αφου τα καναμε στις 02.00, ηρεμησαμε!!!!!!!! στις 18.00 θα παμε γιατρο κ εχω μια αγωνια να δω πως ειμαστε!!!!!! τηλεφωνω κ στα νηπιαγωγεια να δω τι γινεται με τις εγγραφες κ δεν παιζονται...προηγουνται τα νηπια κ δεν ξερουν για τα προνηπια -εμεις προνηπιο πρεπει να παμε- κ απο Σεπτεμβρη θα ξερουν κ τρεχα γυρευε...εντωμεταξυ δεν υπαρχει δυνατοτητα παλι για ιδιωτικο, δεν βγαινουμε οικονομικα κ εχω αγχωθει...δε θα την παρουν στο δημοσιο κ να δω τι θα κανουμε...τεσπα μη σας πρηζω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...