Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

θηλαζω αποκλειστικα, ναι. Εχει 2 μερες τωρα που δεν κανει κακα οσο συχνα εκανε, δηλαδη ενω εκανε σχεδον ανα 2 γευματα, τωρα κανει αφου εχει ζοριστει πολυ, 2-3 φορες τη μερα. Ζοριζεται πολυ κ κοκκινιζει κ εχει αερια, γκρινιαζει κ τα γνωστα..... Ποιες τροφες δηλαδη να αποφευγω;; Αυτες που ξερουμε κ για μας οτι προκαλουν αερια, δηλαδη οσπρια κλπ ή τιποτα πιο συγκεκριμενο για τα μωρακια;;;

εγω δεν προσεξα ποτε ετρωγα τα παντα,για παραδειγμα ειδα οτι τον επηρεαζε πολυ η καφεινη αλλα αυτο ηταν το δικο μου το παιδι γιατι πολλες μανουλες πινουν καφε και δεν πειραζει το μωρο...τσεκαρε και σκεψου αν εφαγες κατι καινουριο αυτες τις μερες αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο. να μας πει και μαρια που θηλαζει πλεον το τριτο και κατο παραπανω θα ξερει(γεννησε και η Ξανθη και δεν μπορει να μας πει!!!!)πελαγωσαμε χωρις την Ξανθη και ειναι λιγες ωρες που λειπει!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξανθή να σου ζήσει ο μπεμπούλης! Καλή και γρηγορη ανάρρωση να έχεις!

Μαράκι χρόνια πολλά, πολύχρονη! Εύχομαι αυριο να πάρεις αγκαλίτσα το μικρουλι σου, μην σε καθυστερήσουν λόγω απεργίας...

Γιώτα οτι φαγητο μπορεί να πειράζει έναν μεγάλο μπορεί να πειράξει και ενα μωρακι. Θυμάμαι στον πρώτο μου είχα φάει μια φορά σπανακόρυζο καυ υπέφερε ο μικρουλης. Τρεις φορές απανωτά έκανε κακά και ηρέμησε... Πάντως ομως γενικά έχουν αέρια τον πρώτο καιρό, είναι συνηθισμένο.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Tελικά μετά από σχεδόν 500 ml χαμομήλι συνολικά χθες και σήμερα, κάναμε μια μεγάλη μαλακιά κουρ@δα να! [σόρι ρε κορίτσια:( κανείς άλλος δεν συμμερίζεται τον πόνο μου :( :( [ Από εδώ και πέρα θα κάνω το κόλπο σου Εύα, θα διαλύω μια κουταλιά χαμομήλι και θα το κάνω στο βραδυνό γεύμα, διάβασα ότι ανακουφίζει κι απ' τους κολικούς.

Tελικά μετά από σχεδόν 500 ml χαμομήλι συνολικά χθες και σήμερα, κάναμε μια μεγάλη μαλακιά κουρ@δα να! [σόρι ρε κορίτσια:( κανείς άλλος δεν συμμερίζεται τον πόνο μου :( :( [ Από εδώ και πέρα θα κάνω το κόλπο σου Εύα, θα διαλύω μια κουταλιά χαμομήλι και θα το κάνω στο βραδυνό γεύμα, διάβασα ότι ανακουφίζει κι απ' τους κολικούς.

Αντε βρε μπραβο, παντα τετοια!!!!!!!!! Κι εμεις πριν λιγο καναμε κακακια αρκετα.....μπραβο μας κι εμας!!!!(με τι ασχολουμαστε Θεε μου!!!)

Αλλα παρολα αυτα ειναι λιγουλακι ανησυχη (γενικα ειναι πολυ ησυχο μωρο, φτου φτου)...θα δω κι αργοτερα πως θα ναι....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...μολις προχθες γυρίσαμε απο το μαιευτήριο απο την Πεμπτη που μπήκαμε...

Θα σας τα πω με συντομια... το ποσο ευτυχισμένη και ευλογημένη νιώθω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε...

Την Πεμπτη σε πελάγη ευτυχίας πήγα στο Ρεα...όλα πηγαν καλά με τρελή χαρα και κέφι στο χειρουργείο,με μουσική και πλάκα με τον γιατρό και τις κοπέλες..μέσα σε λίγα μολις λεπτά (9.55') κρατούσα το αγγελούδι μου αγγαλιά...ενα πανέμορφο πλασματάκι, 3220γρ 52 ποντους μου τον πήραν για να τον δείξουν στον μπαμπά του και μετά την ανανηψη με ανέβασαν επάνω...

Εκεί ήρθε ο παιδίατρος και μου ανακοίνωσε οτι το μωρό μου είναι στα νεογνα....στην εντατική...δεν ξερω ποσα χρονια μπορεί να έχασα απο την ζωή μου...αρχισαν τα δάκρυα να τρέχουν...δεν θυμάμαι τιποτα άλλο...

Παροδική ταχύπνοια μου είπαν...ηταν απο την καισαρική...πολλά παιδιά δεν προλαβαίνουν να εγκλιματιστούν στην αλλαγή με αποτέλεσμα να μην βγάλουν όλο το υγρό απο τους πνεύμονες... 2 ωρες που ήμουν στην ανάνηψη προσπαθούσαν να το συνεφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...

εμεινε απο Πέμπτη μέχρι Κυριακή πρωί και η μόνη επαφή που είχαμε ήταν τα πρώτα λεπτά της ζωής του... και έπειτα μέσα απο το τζαμάκι της θερμοκοιτίδας για μόλις 20' το πρωί και 20' το απόγευμα...

Με πολύ άσχημη συμπεριφορά από το προσωπικό της εντατικής...με ρήμαξαν... νομίζαν οτι είχανε να κάνουνε με ζώα..ψυχρές και απότομες χωρίς να σέβονται οτι εκει μέσα είναι μωρά που δεν έχουν νιώσει την αγκαλιά της μαμάς τους...

Δεν θελω να τα θυμάμαι γιατί συχίζομαι... εκανα φασαρία βέβαια...ήρθαν και με έπιασαν αργότερα προισταμένες και μου ζητούσαν συγνώμη και να το λάβω ως τυχαίο περιστατικό...

Παντως οι νοσοκόμες, οι μαίες και οι προισταμένες του ορόφο, ήταν εξαιρετικές από την αρχή μεχρι το τέλος...τετοια συμπαράσταση , τέτοια υπομονή... και όχι μόνο με εμένα αλλά με όλες!!!

Την κυριακή το πρωί μου τον έφεραν και επιτέλους τον πήρα στην αγκαλιά μου...

Δευτέρα!!!!! Εφτασε η μέρα να πάμε σπίτι μας...λίγο πριν ετοιμαστούμε ήρθε ο παιδίατρος και μας είπε οτι δεν θα φύγουμε γιατί το παιδί έχει ανεβάσει ίκτερο 16 και πρέπει να μείνει στις λάμπες και ενδεχομένως να μείνουμε και αύριο μέσα!!!

Ολη τη μέρα και όλο το βράδυ έβγαζα γάλα και μαζί με συμπλήρωμα το ταίζανε στις λαμπες...ευτυχώς έπεσα σε τσακάλια, οι οποίες με βοήθησαν πάρα πολύ και τελικά την τριτη γυρίσαμε σπίτι μας..

Εχω ένα πάρα πολύ ήσυχο και καλό μωρό...πρώτα ξυπνάω εγώ για να τον ταίσω και έπειτα εκείνος.... τρώμε καθε 2 ώρες σχεδόν..πρώτα θηλάζουμε και έπειτα δίνουμε συμπήρωμα γιατί ο ίκτερος ξανανέβηκε...σήμερα το μετρήσαμε και ήταν στο 14,7... ο παιδίατρος μου είπε να το παλέψουμε και αν φτάσει 16-17 θα μπει ξανα σε λαμπες... δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...

Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά...αύριο θα ξαναμετρήσουμε!!!

Αυτά κοριτσια μου!!!!

Εύχομαι οτι καλύτερο για όλα τα μωράκια του κόσμου!!!

Αν δεν μπαίνω είναι γιατί απο ψυχολογία δεν είμαι και στα καλύτερα μου, μου βγαίνει όλη η ένταση... ημουν πολύ δυνατή...όλοι απόρησαν με την αντοχή μου και την δύναμη που είχα...στις πρωτες 5 ώρες,έπειτα απο καισαρική περπάτησα και πήγα να δω το μωρό μου...ουτε οι νοσοκόμες δεν το πίστευαν...ακόμα και αν δεν κατάφερνα να περπατήσω, θα πήγαινα και ας σερνόμουν στα πατώματα...ειλικρινά το λέω... δεν ξαναγύρισα στο δωμάτιο εκείνο το βράδυ...είχα επισκεπτήριο και έκατσα εξω μεχρι τις 11 και ας ειχε τελειώσει απο τις 9, μαζί με τον ορό και τον καθετήρα...

Το 1ο βράδυ ήταν δραματικό... σε τρίκλινο δωμάτιο στο μεσαίο κρεβάτι, με 2 μωράκια και εγώ με άδεια αγκαλιά... πραγματικά δεν θέλω να τον θυμάμαι και εύχομαι κανείς να μη το περάσει...

Οσες το εχουν ζήσει ξέρουν πως είναι...

Εύχομαι να είμαι η τελευταία!!!

Καρ μου όμορφη!

Τι ταλαιπωρία ψυχολογική ήταν αυτή!

Ευτυχώς πλέον όλα καλά! Προσπάθησε να μην ανησυχείς για τον ίκτερο, ακόμα κι αν ξανανέβει (που δε νομίζω πια!) είναι θέμα ημερών!

Καλά έκανες κι έκανες φασαρία με το προσωπικό της Εντατικής, έλεος τα γαϊδούρια! Τι να πρωτοσχολιάσο, το πακέτο που έφαγες στο μεσαίο κρεββάτι χωρίς το μωράκι σου...?... Που περπάτησες σε 5 ώρες βρε θηρίο! Τέλος όμως όλα αυτά, είστε σπιτάκι σας! Να σας ζήσει, να είστε γεροί να τον μεγαλώσετε όπως επιθυμείτε, να είναι κι ο κούκλος σου γερός και καλότυχος! :D

Σε ευχαριστώ πολύ Σκάι μου!!!!

Τελος καλό... περιμένουμε και τα καλά αύριο μετά την εξέταση!!!! Απλά αγχώνομαι μη μου τον βάλουν μέσα πάλι...δεν θα το αντέξω!!! Θετική σκέψη!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Να σας πω, οτι ο μπέμπης είχε προλάβει μέσα σε μια εβδομάδα που είχαμε κάνει τον υπέρηχο και είχαμε δει οτι είχε ψιλοεμπεδωθεί και πάρει θέση, οτι οταν μου τον έβγαλαν, κορίτσα δεν το πίστευα... ήταν ο λώρος 1 φορά γύρω απο τον λαιμό, γυρισμένο γύρω αο το σώμα του, σαν μανδύας, και γύρω απο το μπούτι του, την γάμπα του και τελος στον αστράγαλό του... μου λέει ο γιατρός, που να κατέβει αυτό το παιδί... γι αυτό νομίζαμε οτι ήταν τόσο μεγάλο...και είχε ανέβει εκεί ψηλά να είναι κοντά στον πλακούντα έτσι πως είχε τυλιχτεί...:tongue:

Αχ βρε Καρ, τι οδύσσεια περάσατε!!!! :shock::shock:

Να σου ζήσει ο παίδαρος, μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία περιπέτεια που περάσατε!!! Τέλος καλό όλα καλά, θα δεις που όλα θα είναι εντάξει και δε θα χρειαστεί να χωριστείτε πάλι!!! Ξεκουραστείτε και πάρτε δυνάμεις, ξέρει κιόλας το παιδί και δεν πολυκουράζει τη μαμά! ;):tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

Το 1ο βράδυ ήταν δραματικό... σε τρίκλινο δωμάτιο στο μεσαίο κρεβάτι, με 2 μωράκια και εγώ με άδεια αγκαλιά... πραγματικά δεν θέλω να τον θυμάμαι και εύχομαι κανείς να μη το περάσει...

φιλεναδα... ξερω..ξερω ακριβως.. τι σημαινει να γεννησεις κ να εισαι με αδεια αγκαλια..:cry:

και τη δικια μου την ειχανε για παρακολουθηση 2 μερες..γιατι δεν με αφηνανε να θηλασω [γιατι ειχα κ καλα ακομα στο σωμα μου την αναισθησια της καισαρικης] κ της δινανε ξενο κ αυτη το εκανε εμετο κ μου λεγανε οτι κατι εχει το μωρο..

ολη μερα εκλαιγα..

και δεν μπορουσα να περπατησω απο τους φρικτους πονους, μιας που ουτε παυσιπονα μου δινανε, κ με επαιρναν με το αναπηρικο την πρωτη μερα να την δω κ μετα σερνομουν στους διαδρομους μονη μου για να παω..:cry:

ασε..τα θυμηθηκα τωρα κ κλαιω παλι.

ευτυχως ομως ολα καλα τωρα!:) να τον βαζεις οσο μπορεις γυμνο στον ηλιο!! και να θηλαζεις αφου εχεις γαλα! τα φιλια μου!!

Να πω και τις καλυτερες μου ευχες στην Ξανθη!!!Ολοκληρο παιδαρο εβγαλε!!:D

Και στην Μαρια μας με το καλο αυριο!αντε μαζι θα γιορταζεται τα γενεθλια σας!!:P

Σκαι μου καταλαβαινω την ανησυχια σου για τη δυσκοιλιοτητα.

και εγω τα ιδια ειχα.

μου ειπε η γιατρος εκτος απο τσαι σκετο, να βαζω κ το χαμομηλι μεσα στο τσαι. μου φανηκε αηδιαστικο κ δεν το εκανα. μετα απο καιρο οταν το δοκιμασα γιατι λεω μπας και.. η δικια μου δεν το ηθελε κ το εφτυνε, οποτε δεν το ξαναεκανα.

μετα μου εδινε μια σκονη κ την εβαζα στο γαλα μεσα κ μπορω να πω κατιτις εκανε.

μεγαλη διαφορα σου ειπα,ειδαμε οταν ξεκινησαμε φρουτα.

Καλησπέρα κοριτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τίποτα...μολις προχθες γυρίσαμε απο το μαιευτήριο απο την Πεμπτη που μπήκαμε...

Θα σας τα πω με συντομια... το ποσο ευτυχισμένη και ευλογημένη νιώθω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε...

Την Πεμπτη σε πελάγη ευτυχίας πήγα στο Ρεα...όλα πηγαν καλά με τρελή χαρα και κέφι στο χειρουργείο,με μουσική και πλάκα με τον γιατρό και τις κοπέλες..μέσα σε λίγα μολις λεπτά (9.55') κρατούσα το αγγελούδι μου αγγαλιά...ενα πανέμορφο πλασματάκι, 3220γρ 52 ποντους μου τον πήραν για να τον δείξουν στον μπαμπά του και μετά την ανανηψη με ανέβασαν επάνω...

Εκεί ήρθε ο παιδίατρος και μου ανακοίνωσε οτι το μωρό μου είναι στα νεογνα....στην εντατική...δεν ξερω ποσα χρονια μπορεί να έχασα απο την ζωή μου...αρχισαν τα δάκρυα να τρέχουν...δεν θυμάμαι τιποτα άλλο...

Παροδική ταχύπνοια μου είπαν...ηταν απο την καισαρική...πολλά παιδιά δεν προλαβαίνουν να εγκλιματιστούν στην αλλαγή με αποτέλεσμα να μην βγάλουν όλο το υγρό απο τους πνεύμονες... 2 ωρες που ήμουν στην ανάνηψη προσπαθούσαν να το συνεφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...

εμεινε απο Πέμπτη μέχρι Κυριακή πρωί και η μόνη επαφή που είχαμε ήταν τα πρώτα λεπτά της ζωής του... και έπειτα μέσα απο το τζαμάκι της θερμοκοιτίδας για μόλις 20' το πρωί και 20' το απόγευμα...

Με πολύ άσχημη συμπεριφορά από το προσωπικό της εντατικής...με ρήμαξαν... νομίζαν οτι είχανε να κάνουνε με ζώα..ψυχρές και απότομες χωρίς να σέβονται οτι εκει μέσα είναι μωρά που δεν έχουν νιώσει την αγκαλιά της μαμάς τους...

Δεν θελω να τα θυμάμαι γιατί συχίζομαι... εκανα φασαρία βέβαια...ήρθαν και με έπιασαν αργότερα προισταμένες και μου ζητούσαν συγνώμη και να το λάβω ως τυχαίο περιστατικό...

Παντως οι νοσοκόμες, οι μαίες και οι προισταμένες του ορόφο, ήταν εξαιρετικές από την αρχή μεχρι το τέλος...τετοια συμπαράσταση , τέτοια υπομονή... και όχι μόνο με εμένα αλλά με όλες!!!

Την κυριακή το πρωί μου τον έφεραν και επιτέλους τον πήρα στην αγκαλιά μου...

Δευτέρα!!!!! Εφτασε η μέρα να πάμε σπίτι μας...λίγο πριν ετοιμαστούμε ήρθε ο παιδίατρος και μας είπε οτι δεν θα φύγουμε γιατί το παιδί έχει ανεβάσει ίκτερο 16 και πρέπει να μείνει στις λάμπες και ενδεχομένως να μείνουμε και αύριο μέσα!!!

Ολη τη μέρα και όλο το βράδυ έβγαζα γάλα και μαζί με συμπλήρωμα το ταίζανε στις λαμπες...ευτυχώς έπεσα σε τσακάλια, οι οποίες με βοήθησαν πάρα πολύ και τελικά την τριτη γυρίσαμε σπίτι μας..

Εχω ένα πάρα πολύ ήσυχο και καλό μωρό...πρώτα ξυπνάω εγώ για να τον ταίσω και έπειτα εκείνος.... τρώμε καθε 2 ώρες σχεδόν..πρώτα θηλάζουμε και έπειτα δίνουμε συμπήρωμα γιατί ο ίκτερος ξανανέβηκε...σήμερα το μετρήσαμε και ήταν στο 14,7... ο παιδίατρος μου είπε να το παλέψουμε και αν φτάσει 16-17 θα μπει ξανα σε λαμπες... δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...

Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά...αύριο θα ξαναμετρήσουμε!!!

Αυτά κοριτσια μου!!!!

Εύχομαι οτι καλύτερο για όλα τα μωράκια του κόσμου!!!

Αν δεν μπαίνω είναι γιατί απο ψυχολογία δεν είμαι και στα καλύτερα μου, μου βγαίνει όλη η ένταση... ημουν πολύ δυνατή...όλοι απόρησαν με την αντοχή μου και την δύναμη που είχα...στις πρωτες 5 ώρες,έπειτα απο καισαρική περπάτησα και πήγα να δω το μωρό μου...ουτε οι νοσοκόμες δεν το πίστευαν...ακόμα και αν δεν κατάφερνα να περπατήσω, θα πήγαινα και ας σερνόμουν στα πατώματα...ειλικρινά το λέω... δεν ξαναγύρισα στο δωμάτιο εκείνο το βράδυ...είχα επισκεπτήριο και έκατσα εξω μεχρι τις 11 και ας ειχε τελειώσει απο τις 9, μαζί με τον ορό και τον καθετήρα...

πω πω τι ταλαιπωρια!!!!!!!! εγω κ αν ξερω απο εντατικη...η Ειρηνη μου γεννηθηκε στον 7ο μηνα κ ηταν 1 μηνα στη μενν...απιστευτο το συναισθημα να γεννησεις κ να μην εχεις μωρο...κ αυτες οι επισκεψεις στην εντατικη πολυ ψυχοφθορες...τελος καλο ομως ολα καλα...να χαιρεσαι το μωρακι σου κ τιποτε να μη σας κρατησει ξανα μακρια!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

εγω δεν προσεξα ποτε ετρωγα τα παντα,για παραδειγμα ειδα οτι τον επηρεαζε πολυ η καφεινη αλλα αυτο ηταν το δικο μου το παιδι γιατι πολλες μανουλες πινουν καφε και δεν πειραζει το μωρο...τσεκαρε και σκεψου αν εφαγες κατι καινουριο αυτες τις μερες αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο. να μας πει και μαρια που θηλαζει πλεον το τριτο και κατο παραπανω θα ξερει(γεννησε και η Ξανθη και δεν μπορει να μας πει!!!!)πελαγωσαμε χωρις την Ξανθη και ειναι λιγες ωρες που λειπει!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καφε εγω πινω καθε μερα και την πειραζει.

Οσπρια δεν τρωω ακομα κατα τα αλλα τα παντα.

Δεν μπορει κανεις να πει με βεβαιοτητα γιατι εχουν

Αερια νομιζω ομως οτι τα περισσοτερα νεογεννητα

Εχουν και γι αυτο και καποια υποφερουν απο κολικους.

Εχω ένα πάρα πολύ ήσυχο και καλό μωρό...πρώτα ξυπνάω εγώ για να τον ταίσω και έπειτα

Το χω ζησει και ειναι φρικη!τελος καλο ολα καλα τωρα

Να σου ζησει κουκλα κοιτα να το χαρεις τωρα!!!,

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...