Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

καλέ όχι κι εγώ έκανα αποτρίχωση πριν γεννήσω αλλά κι εγώ

πάντα έκανα, δεν ξυριζόμουν ποτέ!κι είχα ρωτήσει κι το γιατρό κι

τη μαία από την αρχή κι με είχαν αφήσει!διδυμομανούλα όμως ρώτα

πριν πας γιατί δεν σε παίρνει να κάνεις κι άλλες συσπάσεις σωστα?

κι δεν θέλουμε κιόλας!στην τελική θα σε περιποιηθούν στο μαιευτήριο

μην αγχώνεσαι..;)

εμένα κάνει νάνι τώρα αλλά να σας πω δεν κοίταξα τι ώρα κοιμήθηκε

κι έχω μπερδευτεί..πρέπει να ταν 12 παρά...:rolleyes::oops:

χεχε!!το χάνω λίγο με την ώρα, κάνω κι αμέσως ότι με παίρνει

από δουλειές αμέσως να προλάβω οπότε...

εγώ πάντως ακόμα δεν έχω δει καμιά τρελή διαφορά κι τη πέμπτη

σαραντίζουμε...αλλά γενικά είναι ήσυχος δεν έχω παράπονο!!το

απόγευμα μόνο αν γκρινιάξει λίγο κι θέλει αγκαλιές!

Εύα εσείς που γεννηθήκατε στα κυβικά μας πόσα κιλά είστε τώρα?

εμείς είμαστε 5.100!!:cool:

Eσύ είχες ρωτήσει το βρήκα!!!

4200 ήμασταν 18 ημερών.Τώρα στις 12/06 άλι έχουμε μέτρηση!

Δευτερο/τριτομάμάδες πείτε μου τη γνώμη σας:

O μπέμπης τρώει ανά 2ωρο τη μέρα, 3ωρο τη νύχτα (σήμερα μου έκανε και ένα τετράωρο) ποσότητα 80-120 ml ανά γεύμα. Είναι η 3η μέρα που κάνει κακάκια λίγα και σφιχτά, πολύ λίγα θεωρώ για τις ποσότητες που τρώει. Παρά το χαμομήλι που δινω (και δίνω αρκετό) δεν βελτιώνεται η κατάσταση.

Μόλις είπα στον άντρα μου ότι σκέφτομαι να πάμε Παίδων με είπε υπερβολική. Ο γιατρός μας (πρώην διευθυντής Παίδων) επίσης με είπε υπερβολική. Ότι αφού το παιδί δεν έχει πυρετό, δεν κάνει εμετό και έχει όρεξη, γιατί να φάει τζάμπα ακτινοβολία? Η αδελφή μου (3 παιδιά) με είπε επίσης υπερβολική.

Εσείς τι λέτε? Αισθάνομαι ότι η φοβερή γκρίνια του που τραβάει και δίωρο καμιά φορά, είναι από τη δυσκοιλιότητα, πράγμα λογικό γιατί ανά δίωρο τρώει... Πείτε γνώμη βρε παιδιά.

Sky μου αν θέλεις την γνώμη μου μην ανησυχείς!

Και όντως μην το τρέχεις το νεογέννητο στα νοσοκομεία

το θεωρώ υπερβολικό!!

Από αυτά που λές δεν βλέπω λόγο

για να πρέπει να το δεί γιατρός το παιδάκι!

Τώρα για τα κακάκια του! Γάλα γιατί δεν αλλάζετε?

Υπάρχουνε γάλατα κατά της δυσκοιλιότητας.

Επίσης για να μην το φορτώνεις πολύ το μωρό..

και γάλα και χαμομήλι βάζε μία κουταλιά από το

χαμομήλι μέσα στο γάλα όταν το φτιάχνεις.

Δίωρο τρώει ακόμα? Και κάθε πότε δίνεις χαμομήλι?Ενδιάμεσα?

Γνώμη μου να το βάζεις μέσα στο γεύμα όπως σου είπα.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια μην αγχωνεσαι, οταν ο μικρος μου ξεκινησε ξενο γαλα εκανε μια φορα την ημερα και αν...η γιατρος που ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι μεχρι πεντε μερες ειναι φυσιολογικο και να ξερεις με το ξενο ειναι πολυ πιο σφιχτα απο οτι με μητρικο. Ελπιζω να βοηθησα!!!

εγω πηγα γιατρο και ολα καλα η μικρη με κεφαλι κατω συσπασουλες κανω κανονικα αλλα οχι τοκετου και περιμενουμε.... δεν μπορω αλλο κουραστικα....

Ξανθη να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Koρίτσια ευχαριστώ.

Ρουμπίνη, υπομονή, κοντεύεις, θέμα ημερών είναι!

Τώρα για τα κακάκια του! Γάλα γιατί δεν αλλάζετε?

Υπάρχουνε γάλατα κατά της δυσκοιλιότητας.

Επίσης για να μην το φορτώνεις πολύ το μωρό..

και γάλα και χαμομήλι βάζε μία κουταλιά από το

χαμομήλι μέσα στο γάλα όταν το φτιάχνεις.

Δίωρο τρώει ακόμα? Και κάθε πότε δίνεις χαμομήλι?Ενδιάμεσα?

Γνώμη μου να το βάζεις μέσα στο γεύμα όπως σου είπα.

Δεν μου είπε κανείς να το αλλάξω... τι να του πάρω? Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να το δω αυτό.

Χαμομήλι πίνει αρκετό, ο γιατρός είπε τη δόση που γράφει επάνω το κουτί, σε 100 ml μια κουταλιά του γλυκού, εντάξει δεν το πίνει όλο, είναι πολύ...

Το δίνω ενδιάμεσα, στο δίωρο δηλ. που ξυπνάει (εντάξει, όχι πριν από κάθε γεύμα, αλλά δίνω 2-3 φορές τη μέρα) και προσπαθώ να δίνω γάλα στο τρίωρο όποτε τα καταφέρνω (τη νύχτα πίνει στο 3ωρο, σήμερα μου κοιμήθηκε κι ένα 4ωρο).

Μια κουταλιά στο γάλα του δεν πρόκειται να μας κάνει τίποτα :( αλλά μπορεί να το δοκιμάσω κι αυτό.

ξανθήηηηηη να σου ζήσει ο μπεμπάκος!!!!:D:D:D:D

πάντα γερός!!κι άλλο μωράκι στην παρέα!άντε μαράκι κι εσύ με

το καλό!! (που παρεπιπτόντως έχει κι γενέθλια σήμερα, το είχαμε

σχολιάσει??) χρόνια πολλά μαράκι!!

ράνια μου μην αγχώνεσαι καλέ..αφού όλες εδώ οι έμπειρες μανούλες

συνέχεια το λένε για τα κακά!δεν μπορεί κι η ξανθή να στο

επιβεβαιώσει που έχει μαλλιάσει η γλώσσα της να το λέει!:tongue:

κι εμένα από χτες το πρωί έχει να κάνει κι όλο γκρίνια σήμερα!

παντως στο μαιευτήριο που κι εμένα έτρωγε ξένο έτσι σφιχτά

κι λίγα έκανε..stay calm!!:cool:

κι εμένα μου είχαν πει πως αν είναι δυσκοίλια τα μωρά πρώτα

να αλλάζεις το γάλα του κι να δεις..για ρώτα ή ψάξτο..

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Ρανια γαλα μπορεις να ρωτησεις και τον παιδιατρο να σου προτεινει αλλα για μενα ολα ιδια ειναι... μπορεις να πας στο φαρμακειο και να παρεις να δοκιμασεις οποιο εσυ θες αλλα να εισαι προετοιμασμενη οτι μπορει να πεταξεις αρκετα κουτια μεχρι να βρεις αυτο που σας ταιριαζει(και στην γευση και για τα κακα του)

εγω χαμομηλι εδινα δυο φορες την ημερα πρωι απογευμα περιπου μια ωρα πριν την ωρα του φαγητου

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πρέπει να είναι κρύωμα βρε Αννα, μηπως είναι που αποβάλλει ακόμα ό,τι είχε από τη μητρα? Εμείς είχαμε μύξες και χρου-χρου αρκετό (λόγω αυτου που σου λεω), μας είπε η παιδίατρος ορό και αν δεν βελτιωθεί τότε να τρβήξουμε τις μυξούλες, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, γιατί με 3 φορές τη μέρα ορό για καμια βδομάδα του πέρασε. Πάντως είχε χειροτερέψει αρκετά, δυσκολευόταν ακόμα και στο φαί...

Για το πουλάκι στα κοριτσάκια, ρώτησα την κουνιάδα μου και έκανε αυτό που λέει η Αννα, αλλά τελικά επειδή ήταν ακόμα κλειστο για αρκετό καιρό, πήγαν και το άνοιξε η παιδίατρος (ανωδυνα). Δεν ξέρω πρακτικά τι σημαίνουν αυτα, απλά στα μεταφέρω:tongue:!

Ξανθή!!Καλώς τα δεχτηκες!!!!!!!!!!

Να σου ζησει ο νέος!

κ μενα βρε Σκουντουφλα, πολυ χρου-χρου ειδικα το πρωι...του βαζω αρκετο ορο, αντε να δουμε...κ μενα θα μου κανει εντυπωση να κρυωσε...απο που;;; εξω δεν τον εχω βγαλει ακομη, η μικρη δεν τον πολυπλησιαζει κ οταν τον πλησιαζει της βαζω μασκα, γιατι παει παιδικο κ φοβαμαι τα μικροβια...τωρα τι ναπω...αυριο θα δειξει...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σκαι μην αγχωνεσαι για τα κακα καλε...κ μενα ζοριζεται αρκετα ολη μερα, αεριζεται συνεχεια, κοκκινιζει κ κανει οπως λες σφιχτα αλλα αρκετα 1 φορα την ημερα...αλλα δεν ανησυχω, ετσι ηταν κ η μικρη μου που επινε επισης ξενο...εμενα θηλαζει κ αρκετα αλλα δε βλεπω να τον βοηθαει...μην το τρεχεις το παιδι στο νοσοκομειο γι αυτο, νομιζω οτι δε χρειαζεται...το μονο που δεν αντεχεται απο ολο αυτο ειναι η γκρινια!!!!!!!!!!!!!! εγω παντως που ρωτησα τη γιατρο για αλλο γαλα-εννοω κατα της δυσκοιλιοτητας- μου ειπε οχι, αυτο μονο αν δεν ενεργειται καθολου κ για αρκετες μερες, αλλιως δεν υπαρχει λογος, ουτε να το χρυσοπληρωσεις, ουτε να κανεις δοκιμες με το μωρο μιας που του αρεσει αυτο που πινει...αποψη της γιατρου μου βεβαια, απλα πριν επιχειρησεις αλλαγη πες το στο γιατρο σου!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Koρίτσια ευχαριστώ.

Ρουμπίνη, υπομονή, κοντεύεις, θέμα ημερών είναι!

Δεν μου είπε κανείς να το αλλάξω... τι να του πάρω? Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να το δω αυτό.

Χαμομήλι πίνει αρκετό, ο γιατρός είπε τη δόση που γράφει επάνω το κουτί, σε 100 ml μια κουταλιά του γλυκού, εντάξει δεν το πίνει όλο, είναι πολύ...

Το δίνω ενδιάμεσα, στο δίωρο δηλ. που ξυπνάει (εντάξει, όχι πριν από κάθε γεύμα, αλλά δίνω 2-3 φορές τη μέρα) και προσπαθώ να δίνω γάλα στο τρίωρο όποτε τα καταφέρνω (τη νύχτα πίνει στο 3ωρο, σήμερα μου κοιμήθηκε κι ένα 4ωρο).

Μια κουταλιά στο γάλα του δεν πρόκειται να μας κάνει τίποτα :( αλλά μπορεί να το δοκιμάσω κι αυτό.

Αν το σκεφτείς μία κουταλιά του γλυκού αν βάζεις μέσα στο γάλα κάθε

φορά πιο πολύ χαμομήλι θα πίνει,αφού μία κουταλιά βάζεις πάλι στα 100 μλ. ;)

Γάλα για την δυσκοιλιότητα είναι το Novalac IT και το

frisolac comfort.Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα δυσκοιλιότητας

στον μπέμπη σου.Ο γιατρός σου το είπε ή το συμπέρανες

από την ποσότητα που κάνει και την συχνότητα?

Σκαι μην αγχωνεσαι για τα κακα καλε...κ μενα ζοριζεται αρκετα ολη μερα, αεριζεται συνεχεια, κοκκινιζει κ κανει οπως λες σφιχτα αλλα αρκετα 1 φορα την ημερα...αλλα δεν ανησυχω, ετσι ηταν κ η μικρη μου που επινε επισης ξενο...εμενα θηλαζει κ αρκετα αλλα δε βλεπω να τον βοηθαει...μην το τρεχεις το παιδι στο νοσοκομειο γι αυτο, νομιζω οτι δε χρειαζεται...το μονο που δεν αντεχεται απο ολο αυτο ειναι η γκρινια!!!!!!!!!!!!!! εγω παντως που ρωτησα τη γιατρο για αλλο γαλα-εννοω κατα της δυσκοιλιοτητας- μου ειπε οχι, αυτο μονο αν δεν ενεργειται καθολου κ για αρκετες μερες, αλλιως δεν υπαρχει λογος, ουτε να το χρυσοπληρωσεις, ουτε να κανεις δοκιμες με το μωρο μιας που του αρεσει αυτο που πινει...αποψη της γιατρου μου βεβαια, απλα πριν επιχειρησεις αλλαγη πες το στο γιατρο σου!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ με την γιατρό αλλά όχι στο σημείο που λέει

να αλλάζουμε το γάλα αν το μωρό δεν ενεργείται καθόλου

ή κάνει πολλές μέρες για να τα κάνει.

Αν είναι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο μετά η κατάσταση

είναι δυσκολότερη και με αλλαγή γάλακτος δεν στρώνει.

Το θέμα είναι να το προλάβουμε στην αρχή που λένε.

ρε κοριτσια εγω εννοουσα να δοκιμασει να αλλαξει την μαρκα και να παρει ενα αλλο οχι για δυσκοιλιοτητα που ειναι και πανακριβα...μπορει να εχει καποιο συστατικο αυτο που πινει τωρα και να το ζοριζει το μικρουλακι.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την γιατρό αλλά όχι στο σημείο που λέει

να αλλάζουμε το γάλα αν το μωρό δεν ενεργείται καθόλου

ή κάνει πολλές μέρες για να τα κάνει.

Αν είναι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο μετά η κατάσταση

είναι δυσκολότερη και με αλλαγή γάλακτος δεν στρώνει.

Το θέμα είναι να το προλάβουμε στην αρχή που λένε.

προφανως εννοουσε να δωσεις ενα περιθωριο 2-3 ημερων μηπως ενεργηθει απο μονο του, καθως μεχρι καποιες μερες δεν ανησυχεις ουτως η αλλως...

ovvZp2.png

Ειρήνη ημίν!

Θα τον πάρω τηλ. μήπως αρχίσουμε το frisolac comfort.

Εύα τώρα κατάλαβα τι εννοούσες... μια κουταλιά διαλυμένη στο γάλα, got it! Έχω μια ρημάδα καθυστέρηση ώρες-ώρες!

Καλησπερα!!!!! Κοριτσια, οταν εχουν αερια σημαινει οτι ειναι κρυωμενα ή ειναι φυσιολογικο στα νεογεννητα;;;

φυσιολογικο ειναι.αν θηλαζεις που αν θυμαμαι καλα θηλαζεις μπορει να φταιει κατι που εφαγες εσυ.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

φυσιολογικο ειναι.αν θηλαζεις που αν θυμαμαι καλα θηλαζεις μπορει να φταιει κατι που εφαγες εσυ.

θηλαζω αποκλειστικα, ναι. Εχει 2 μερες τωρα που δεν κανει κακα οσο συχνα εκανε, δηλαδη ενω εκανε σχεδον ανα 2 γευματα, τωρα κανει αφου εχει ζοριστει πολυ, 2-3 φορες τη μερα. Ζοριζεται πολυ κ κοκκινιζει κ εχει αερια, γκρινιαζει κ τα γνωστα..... Ποιες τροφες δηλαδη να αποφευγω;; Αυτες που ξερουμε κ για μας οτι προκαλουν αερια, δηλαδη οσπρια κλπ ή τιποτα πιο συγκεκριμενο για τα μωρακια;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...