Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Γράφω στα γρήγορα γιατί είναι ώρα γκρινιας...

Μαράκι με το καλό να φέρεις στο κόσμο μας το μωρακι σου!

Ράνια κι εμείς έχουμε ζόρι με τα κακά, αλλά συμβαίνουν αυτά. Παρόλο που τα κάνει κανά δυο φορές την ημέρα θέλει κι άλλο! Μέχρι πριν λίγες μέρες τα έκανε σε κάθε γεύμα οπότε 2 φορές την ημέρα δεν τον ανακουφίζουν...

Αννυ εμένα παιδιατρος τον είδε 10 μέρες από όταν βγήκαμε από την κλινική για να δούμε αν ειχε ανακτησει το βάρος γέννησης. Μετά στο μήνα, στους 2 μήνες κλπ. Θηλάζουμε ομως αποκλειστικά και συνήθως υπάρχει ένας φόβος πόσο βάρος παίρνουν μια και δεν βλέπουμε ποσά μλ τρώνε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γύρισα και εγώ έτοιμο και το παστίτσιο και το ψωμάκι φουσκώνει τα έκανα όλα...

Λοιπόν το μωρό μια χαρά σφηνωμένο στη γνωστή θέση και έχει αρχίσει να στρεσάρετε ήδη στο νστ που κάναμε επίσης έχει έντονη κινητικότητα και προσπαθεί να ξεσφηνώσει αλλά δεν....Το πρωί 6 στο νοσοκομείο για να κάνουμε απόπειρα να το γυρίσουν εξωτερικά μπας και γίνει το θαύμα και αν δεν πιάσει μπαίνω μέσα να γεννήσω δεν το καθυστερούμε άλλο γιατί ήδη από το βάρος έχω αρχίσει να ζορίζομαι στην τομή αισθάνομαι ότι θα ανοίξει από την πίεση και είναι ελαφρώς διατεταμένη.

Την θετική σας σκέψη είμαι καλύτερα και ελπίζω και εύχομαι να είμαι καλά και εγώ και το μπεμπέ μου αύριο στο τέλος της διαδικασίας....

Εγώ παιδίατρο φέρνω με το που γυρίζω σπίτι και μετά πάμε πάλι όταν 40ντίζουν αν και εφόσον είναι όλα καλά.Αν προκύψει κάτι ενδιάμεσα εννοείται την φωνάζω πάλι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθη ευχομαι να γινει οτι ειναι καλυτερο για εσενα και το μωρακι σου!

πανω απο ολα αυτο που μετραει ειναι οτι μετρας ωρες για να το καλωσορισεις!

καλα θα ειναι να ερθει με τον φυσικο τροπο αλλα αν δεν....δεν πειραζει!

η αγκαλια της μανουλας θα το περιμενει με αγωνια!!!!

aCtzp3.png

Ξανθή έφτασε η ωρα να γνωρίσεις το φασολακι σου!!!! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε ολα τέλεια με την λιγότερη ταλαιπωρία για εσένα και αυτό. Μια ζεστή αγκαλιά απο εμένα!!!!!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες σας....Θα ενημερώσω μόλις τελειώσω!φιλιά πολλά

Μαράκι με το καλό κοπέλα μου και εσύ...Ρουμπινάκι εύχομαι να έχεις γεννήσεις όταν σας ξαναδιαβάσω...

Διδυμομανούλα και Χριστιάνα βαστάτε γερά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθή και kittymaria με το καλό κορίτσια μου! Όποτε μπορείτε γράψτε κάνα νέο!

σκαι πως τα πατε με το φαγητο?

Προσπαθούμε να μπούμε σε πρόγραμμα, δεν δίνω για κανένα λόγο πριν το δίωρο. Πάντως έχεις δίκιο με τις αποστειρώσεις, μεγάλο βάσανο...

μανουλες τι κανετε???

εμεις ξενυχταμε πολυ ειδικα χθες ειχαμε απο τις 3 τα ξημερωματα και κοιμηθηκαμε στις 11 το βραδυ,ολη την μερα στο στηθος και αλλαγμα!σημερα ευτυχως κοιμομαστε και ξυπναμε καθε 2.30 ωρες,αντε να δουμε το βραδυ τι θα κανουμε!

Ελπίζω να είχατε ήρεμο βράδυ..

Εμείς ψιλοχαλια, πολύ στην αγκαλια εχουμε μαθει (και στο στηθος ακομα πιο πολυ:() κι εχω αρχισει να στενοχωριεμαι με το τι πρεπει να κανω...

Βλέπω όσο περνάνε οι μέρες τα μωράκια αρχίζουν όλο και περισσότερη γκρίνια, άρα δεν είμαστε μόνο εμείς...

Παιδιά, έχω μια απορία... γενικής φύσεως. Κάθε πότε σας βλέπει παιδίατρος για ζύγισμα, μέτρημα κλπ;

Μας είδε στις 10 μέρες, θα μας ξαναδεί στο μήνα. Ούτε μεζούρα έχει μαζί του ούτε ζυγαριά (αναγκάστηκα και πήρα). Τον έφερα άλλη μια φορά να ακούσει ένα βράσιμο που είχε το μωρό (μύξες ήταν τελικά, ορό βάζω, αποφεύγω να τις τραβάω με το οτρισαλιν), τα πενηνταρικάκια τα τσεπώνει μια χαρά ο γιατρός μας...

πολυ γκρινια εμεις εδω σημερα...απαπα, κοιμηθηκε το πρωι ενα 2ωρο κ αλλα μια ωρα 2-3 κ εκτοτε τωρα μονο ξανακοιμηθηκε...δεν ξερω τι εχει...πειναει, τρωει, ξαναπειναει, ξανατρωει...δεν εχει ενεργηθει βεβαια σημερα κ ισως ειναι κ αυτο...με ξεπατωσε σημερα...ειμαι πτωμα!!!!!

Κι άλλη γκρίνια από δω! Να μαζευτούμε όλες μαζί να τα βάλουμε να γκρινιάζουν παρέα!

Γράφω στα γρήγορα γιατί είναι ώρα γκρινιας...

Μαράκι με το καλό να φέρεις στο κόσμο μας το μωρακι σου!

Ράνια κι εμείς έχουμε ζόρι με τα κακά, αλλά συμβαίνουν αυτά. Παρόλο που τα κάνει κανά δυο φορές την ημέρα θέλει κι άλλο! Μέχρι πριν λίγες μέρες τα έκανε σε κάθε γεύμα οπότε 2 φορές την ημέρα δεν τον ανακουφίζουν...

Χαχα! ΓΚΡΙΝΙΑ λέμεεε!

Αυτό ακριβώς βρε Μαρία, εκεί που έκανε συχνά εκεί τώρα κάνει δυο φορές τη μέρα λίγα και σφιχτά και ζορίζεται. Δίνω και χαμομήλι αρκετό εγώ αλλά δεν κάνει και σπουδαία πράγματα.

Φαντάζομαι τα κορίτσια μας θα έχουν γεννήσει, ε?

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

21. kittymaria - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 37+4

22. xanp - Πέμπτη 06/06/2013 - κ.τ. ή φ.τ.? - ΑΓΟΡΙ 38+6

και οι υπόλοιπες!

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Καλημερα!!!! Ξανθη κ Μαρια περιμενουμε νεα!!!!!

Εμεις κανουμε κι απο κανα 3ωρο τελικα σιγα σιγα κι ειμαι πολυ χαρουμενη!!!! Ειδικα μεσα στο βραδυ που ξυπνησε στο 3ωρο πολυ το χαρηκα!!!! Κοιμηθηκα δηλαδη γυρω στις 2-2,30 ωρες σερι!!!!!!!!!:P:p:p

Κατα τ αλλα απο χθες ζορισεται λιγο να κανει κακα, το καημενο σφιγγεται κ κοκκινιζει σαν παντζαρι.....Μεχρι χθες εκανε σχεδον μετα απο καθε γευμα, τι να αλλαξε;;; Υπαρχει περιπτωση να επηρεασε κατι που εφαγα;;;

Διαφημίσεις

καλημέρα! Τελικά όλα τα μωρά μια κοψιά είναι!

Γιώτα μη στεναχωριέσαι για τα κακά, ότι και να έφαγες τώρα πέρασε και θα αποβληθεί, λίγο πολύ όλα τα μωρά κάποια στιγμή δυσκολεύονται στα κακά.

Νάντια τι εννοείς με το πιπάκι της μπουμπούς ; Εμένα δε μου έδωσαν τέτοιες οδηγίες και τη καθαρίζω κανονικά.

Σκουντούφλα εμάς επιμένουν τα σπυράκια και ελπίζω να είναι ακμή και όχι κάτι αλλεργικό πχ. γάλα μου, που είναι πιο σοβαρό.Θα δω τι θα μου πει η γιατρός σήμερα.

Πάντως και σε μας στο μήνα μας είπε η παιδίατρος να πάμε να μας δει που ιδιωτεύει όχι του ΙΚΑ, απλά εγώ τη κάλεσα στις 20 μέρες λόγω σπυρακιων.

Τα κορίτσια λογικά θα έχουν γεννήσει τώρα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ:D:D:D

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια

Xanp και Kittymaria εύχομαι να πάνε όλα καλά και για εσάς και για τα μωρουλίνια σας και με το καό να τα κρατήσετε αγκαλιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα!!!!

Άντε με το καλό οι νέες αφίξεις, ελπίζω να έχουμε νέα σύντομα! :D

Εμένα ο δικός μου αρχίζει και στρώνει αρκετά, χθες βράδυ τον πήρε ο ύπνος αργά, ήταν ξύπνιος μέχρι τις δέκα μισή το βράδυ ενώ είχε φάει κατά τις 9. Ούτε στο άλλαγμα ξύπνησε, ευτυχώς, οπότε πέσαμε για ύπνο εμείς στις 12 και ξύπνησα στις 3 να τον ταϊσω, μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7 παρά, άρχοντας!!

Τάισμα έχουμε κάθε 4ωρο πια (ευτυχώς γιατί εγώ η προκομμένη έσπασα 2 μπιμπερό σε δυο μέρες! - ήταν κι ενθύμια απ' τη μικρή χαχαχα :tongue:) Άντε να περάσει κ το εξάμηνο ν' απαλλαγούμε απ' το απαίσιο γάλα σκόνη κ την αποστείρωση!!! Βέβαια τώρα που έχουμε καλοξυπνήσει θέλουμε αγκαλιές χεχε! :tongue:

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημερα κορες προκομενες!:D

Σημερα εχουμε επαγγελματικη καθαριοτητα σπιτιου (μετα από πολλες αποπειρες να το καθαρισω διακεκομμενα, όπου τελικα μεχρι να τελειωσω το τελευταιο δωματιο, ειχε ξαναβρωμιστει το πρωτο:tongue:).

Ξανθή, Μαρία ευχομαι ευκολους και γρηγορους τοκετους (κριμα δεν σας προλαβα χτες). Τωρα θα εχετε ηδη τα μπουμπουκια σας αγκαλια!:P

Για τον παιδιατρο που ρωτησατε, κι εμεις ακριβως σαν την mariath (και με το ιδιο αγχος λογω αποκλειστικου, αφου στη επισκεψη του μηνα δεν ειχαμε και τρελα αποτελεσματα από βαρος:(). Παντως καθε μερα μου φαινεται και πιο δυσκολο να τον κρατησω οταν θηλαζω (αρα βαραινει;)), εκτός κι αν η δυσκολια ειναι επειδη καθε μερα ειμαι και πιο αυπνη=κομματια:cool:.

Μεχρι την Κυριακη πρεπει να παω και για την ευχη, το εχω αμελήσει τελειως!

edit: Bre Xriστιανα! Μήπως να μην κανεις δουλιτσες? Κατσε λιγο ξαπλα, με τα ποδια πάνω. Εχετε κι εκει αυτη τη ζεστη/κουφοβραση? Μπορεί να ειναι ο καιρός...

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλημερα!

Μαρακι και Ξανθη με το καλο κοριτσια!! Ηρθε η μερα μετα απο 9 ολοκληρους μηνες να αντικρυσετε τα μωρακια σας! Ολα να πανε τελεια ευχομαι!!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ειμαι καλα..

Εχω μια ζαλαδα..Μια αδυναμια αλλο πραγμα..:roll::roll:

Παω να κανω απο δουλιτσες οτι μπορω..Απο φαγητο μακαρονια με κιμα!

Φιλια,τα λεμε μετα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...