Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Βασικά αν δεν έχει γυρίσει και είναι ακόμα σφηνωμένο στην ίδια θέση δεν θα με αφήσει άλλο το πιο πιθανό γιατί το ίδιο είχα πάθει στην μικρή με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νερά και να πάω για επείγουσα καισαρική.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά αν δεν έχει γυρίσει και είναι ακόμα σφηνωμένο στην ίδια θέση δεν θα με αφήσει άλλο το πιο πιθανό γιατί το ίδιο είχα πάθει στην μικρή με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νερά και να πάω για επείγουσα καισαρική.

εχεις τη θετικη μου ενεργεια και να πανε ολα πολυ πολυ πολυ καλα!!!!

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Μιλκυ μου δεν ξερω αυτη τη συσκευη,φαινεται ενδιαφερουσα παρολαυτα!

Σκαι κ η δικια μου με προβλημα δυσκοιλιοτητας. μπορει να εκανε κ μερες να κανει. τα πραγματα φτιαξαν στον 5ο μηνα οταν ξεκινησα κ της εδινα δαμασκηνο.

σκουντουφλα υπεροχο το μει-ται σου!κ το υφασμα κ το χρωμα! καλες βολτες!

Ξανθη μου.. υπομονη μεχρι το απογευμα! το καλο ειπαμε ειναι οτι το μωρο ειναι μια χαρα κ εμεινε οσο περισσοτερο ηθελε στην κοιλιτσα της μαμας!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σκαι κ η δικια μου με προβλημα δυσκοιλιοτητας. μπορει να εκανε κ μερες να κανει. τα πραγματα φτιαξαν στον 5ο μηνα οταν ξεκινησα κ της εδινα δαμασκηνο.

Πακέτο. Είμαι σκασμένη!

Ξανθή περιμένουμε νέα σου με αγωνία!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια. Αύριο έρχεται η παιδίατρος μας να μας δει. Η μπέμπα μου ακόμα έχει αυτά τα σπυράκια στο πρόσωπο. Διαβάζοντας στο ίντερνετ είδα ότι μπορεί να σχετίζονται με αλλεργία σε τροφές που τρώω εγώ. Εσείς είχατε/έχετε αντίστοιχο πρόβλημα ;το ρωτήσατε αυτό στο γιατρό σας;

Γενικά εγώ δε προσέχω τι τρώω, μόνο καφέ που δε πίνω και γενικά καφεΐνη. Να πω την αμαρτία μου ένα σοκολατάκι το τρώω μετά το φαγητό το μεσημέρι.

eNortjKzUjK0NLE0MVWyBlwwFb4C3Q,,98.png

Γεια σας κορίτσια....

Μόλις μπήκα κ δεν εχω προλάβει να τ διαβάσω ολα....

Απο το πρωι δουλειές....μόλις έβγαλα κ το παστιτσιο

απο το φούρνο...

Βαλίτσες ολα οκ.....

Αύριο θα παω πρωι για τον προεγχειρητικο κ θα με κρατήσουν...

Νεα μου θα σας γράψω μάλλον οταν βγω απο το

νοσοκομειο, γιατι δεν πιστεύω να εχει wifi δημόσιο

νοσοκομειο...

Xanp συμμερίζομαι κ τους φόβους κ την αγωνία σου.....

Εύχομαι να πανε ολα καλα κ να σου έρθουν ολα οπως τ θέλεις.....

Sky μην αγχωνεσαι τόσο πολυ με τη δυσκοιλιοτητα.....

Δεν κανουν καθε μερα κακακια τα μωράκια που

πίνουν ξένο.....ν ανησυχείς μετα τις 3 μερες....

Βοήθησε τον εντωμεταξυ με χαμομηλακι

κ ασκησουλες που ήδη του κανεις οπως διάβασα,

αυτές βοηθάνε να φύγουν κ τα αέρια....

Αν δεις οτι επιμένει το θέμα συζήτησε με τον

παιδιατρο μήπως σου αλλάξει τη μάρκα του γαλατος....

Δεν ταιριάζουν ολα τα γάλατα σε ολα τα μπεμπακια...

qLIep2.png

y2qkp3.png

Η μπέμπα μου ακόμα έχει αυτά τα σπυράκια στο πρόσωπο. Εσείς είχατε/έχετε αντίστοιχο πρόβλημα ;το ρωτήσατε αυτό στο γιατρό σας;

Εμένα μου ειπε οτι ειναι βρεφικη ακμη και να του βαζω μια φορα τη μερα, μετα το μπανιο λιγη ενυδατικη κρεμουλα τυπου φρεζυντερμ, ήδη εχουν βελτιωθει εδω και 5 μερες που το κανω. Τα ιδια σπιθουρακια εχετε? Θα προσπαθησω να βαλω φωτο στο φεις, να δεις αν ειναι τα ιδια.Επίσης εγω εχω φαει σχεδον τα παντα, παρα τον αποκλειστικο θηλασμο:tongue: (και σοκολατα αρκετα συχνα:oops::oops::oops:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

τι κανετε μανουλες??τα μωρακια σας?

να ρωτησω κοριτσομανες...

μου ειχε πει η γιατρος να μην πειραξω το πιπι της μικρης και ακομα δεν εχει καθαρισει απο αυτα τα μπεζ σαν βλενες που ειναι.

μηπως να αρχισω να επιμενω να τα βγαλω?

σκαι πως τα πατε με το φαγητο?

ξανθη σε σκεφτομουν ολη μερα σημερα!

ελπιζω στα καλυτερα νεα απο σενα!!

aCtzp3.png

μανουλες τι κανετε???

εμεις ξενυχταμε πολυ ειδικα χθες ειχαμε απο τις 3 τα ξημερωματα και κοιμηθηκαμε στις 11 το βραδυ,ολη την μερα στο στηθος και αλλαγμα!σημερα ευτυχως κοιμομαστε και ξυπναμε καθε 2.30 ωρες,αντε να δουμε το βραδυ τι θα κανουμε!Ξανθη μην αγχωνεσαι,δεν αξιζει μπροστα στην υγεια σου και του παιδιου σου να στεναχωριεσαι για την κτ,και στο λεω εγω που ξερετε ποσο φοβομουν εξαρχης την κτ,εκλαιγα επι δυο βδομαδες,δεν κοιμομουν γιατι δεν ηθελα με τιποτα να κανω κτ,τζαμπα ειλικρινα το αγχος,με το που ειδα το μπουμπουκακι μου δεν μ'ενδιεφερε τιποτα αλλο,ξεχασα την κτ,τον πονο,τα ξεχασα ολα!

a>2eM3p2.png

Διαφημίσεις

Ναντια, τι κανετε?

Πώς πανε οι γκρινιες/κλάματα?

Εμείς ψιλοχαλια, πολύ στην αγκαλια εχουμε μαθει (και στο στηθος ακομα πιο πολυ:() κι εχω αρχισει να στενοχωριεμαι με το τι πρεπει να κανω...

(για αυτο που ρωτας εννοειται πως δεν μπορω να βοηθησω:tongue:).

Ξανθουλα μας, Ξανθούλα μας πού εισαι?????

Βιβή, εχετε κανενα...αλμα λες?

(το τικερακι σου αμφιταλαντευεται!!!:tongue::tongue::tongue:)

NuWHp2.png

InJWp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παιδιά, έχω μια απορία... γενικής φύσεως. Κάθε πότε σας βλέπει παιδίατρος για ζύγισμα, μέτρημα κλπ;

Στο νοσοκομείο, στην ενημέρωση που μας κάνουν πριν μας δώσουν το εξιτήριο, μας λέει η ειδικευόμενη παιδίατρος να πάμε σε παιδίατρο όταν κλείσουμε το μήνα, προς το σαραντισμό! :shock::shock: (σημ. πριν δυο χρόνια που γέννησα τη μικρή στο ίδιο νοσοκομείο, μας είχαν πει ότι παιδίατρος πρέπει να τα δει στις 10-15 μέρες). Εμένα βέβαια μου φάνηκε πάρα πολύ μεγάλο το διάστημα γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να ελέγχεις όχι μόνο αν παίρνει βάρος το παιδί, αλλά κ τα αντανακλαστικά του, τη φυσική του κατάσταση γενικά κλπ. Τεσπα, εγώ επειδή είχε και η μεγάλη να κάνει εμβόλιο έκλεισα ραντεβού κ τα πήγα στο ΙΚΑ όταν ο μικρός ήταν 3 εβδομάδων. Κι ακούω που λέτε τη γιατρό κ μου λέει "καλέ πολύ νωρίς το έφερες, έπρεπε να το αφήσεις να κλείσει μήνα για να ελέγξουμε την αύξηση του βάρους του!" (ξανά κάγκελο εγώ) - με τη λογική να παρακολουθούν την αύξηση του βάρους κάθε μήνα και να βλέπουν αν τρέφεται επαρκώς, απ' ότι κατάλαβα. Τέλος πάντων, τελικά μου είπε "αφού τον έφερες, φερ' τον να τον μετρήσουμε τώρα και μην τον ξαναφέρνεις πάλι όταν σαραντήσει, φερ' τον μια και καλή στους δύο μήνες που θα αρχίσει και τα εμβόλια" Α! και το αστείο είναι ότι πρέπει να φέρνεις και τη δική σου μεζούρα απ' το σπίτι, γιατί δεν έχουν δικιά τους!!! χαχαχα

Το κουφό είναι το άλλο τώρα. Η ανηψιά του άντρα μου γέννησε πριν 7 μήνες κι επειδή δεν ήθελε να τρέχει τότε το νεογέννητο στο ΙΚΑ, είχε πει στην ΙΔΙΑ γιατρό να περάσει απ' το σπίτι της. Περιττό να σας πω, ότι η γιατρός τους είχε πάρει ένα σωρό τηλέφωνα με το που γύρισαν απ' το μαιευτήριο, πότε να περάσει να δει το μωρό και ότι δεν πρέπει να το αργήσουν!!!! (Σημ.: Στο σπίτι βέβαια, τσέπωσε το πενηντάρικο - χωρίς απόδειξη εννοείται!!! - τουλάχιστον στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η μεζούρα!!!! ;):rolleyes:)

vFSGp3.png

AyC3p3.png

πολυ γκρινια εμεις εδω σημερα...απαπα, κοιμηθηκε το πρωι ενα 2ωρο κ αλλα μια ωρα 2-3 κ εκτοτε τωρα μονο ξανακοιμηθηκε...δεν ξερω τι εχει...πειναει, τρωει, ξαναπειναει, ξανατρωει...δεν εχει ενεργηθει βεβαια σημερα κ ισως ειναι κ αυτο...με ξεπατωσε σημερα...ειμαι πτωμα!!!!! να ρωτησω κατι βρε κοριτσια: εχουν εσας μυξες;;; ολη μερα ρουθουνιζει εμενα, του βαζω ορο κ τραβαω με το οτριζαλιν κ βγαζει μυξουλα...λετε να κρυωσε;;;; θα φρικαρω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παιδιά, έχω μια απορία... γενικής φύσεως. Κάθε πότε σας βλέπει παιδίατρος για ζύγισμα, μέτρημα κλπ;

Στο νοσοκομείο, στην ενημέρωση που μας κάνουν πριν μας δώσουν το εξιτήριο, μας λέει η ειδικευόμενη παιδίατρος να πάμε σε παιδίατρο όταν κλείσουμε το μήνα, προς το σαραντισμό! :shock::shock: (σημ. πριν δυο χρόνια που γέννησα τη μικρή στο ίδιο νοσοκομείο, μας είχαν πει ότι παιδίατρος πρέπει να τα δει στις 10-15 μέρες). Εμένα βέβαια μου φάνηκε πάρα πολύ μεγάλο το διάστημα γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να ελέγχεις όχι μόνο αν παίρνει βάρος το παιδί, αλλά κ τα αντανακλαστικά του, τη φυσική του κατάσταση γενικά κλπ. Τεσπα, εγώ επειδή είχε και η μεγάλη να κάνει εμβόλιο έκλεισα ραντεβού κ τα πήγα στο ΙΚΑ όταν ο μικρός ήταν 3 εβδομάδων. Κι ακούω που λέτε τη γιατρό κ μου λέει "καλέ πολύ νωρίς το έφερες, έπρεπε να το αφήσεις να κλείσει μήνα για να ελέγξουμε την αύξηση του βάρους του!" (ξανά κάγκελο εγώ) - με τη λογική να παρακολουθούν την αύξηση του βάρους κάθε μήνα και να βλέπουν αν τρέφεται επαρκώς, απ' ότι κατάλαβα. Τέλος πάντων, τελικά μου είπε "αφού τον έφερες, φερ' τον να τον μετρήσουμε τώρα και μην τον ξαναφέρνεις πάλι όταν σαραντήσει, φερ' τον μια και καλή στους δύο μήνες που θα αρχίσει και τα εμβόλια" Α! και το αστείο είναι ότι πρέπει να φέρνεις και τη δική σου μεζούρα απ' το σπίτι, γιατί δεν έχουν δικιά τους!!! χαχαχα

Το κουφό είναι το άλλο τώρα. Η ανηψιά του άντρα μου γέννησε πριν 7 μήνες κι επειδή δεν ήθελε να τρέχει τότε το νεογέννητο στο ΙΚΑ, είχε πει στην ΙΔΙΑ γιατρό να περάσει απ' το σπίτι της. Περιττό να σας πω, ότι η γιατρός τους είχε πάρει ένα σωρό τηλέφωνα με το που γύρισαν απ' το μαιευτήριο, πότε να περάσει να δει το μωρό και ότι δεν πρέπει να το αργήσουν!!!! (Σημ.: Στο σπίτι βέβαια, τσέπωσε το πενηντάρικο - χωρίς απόδειξη εννοείται!!! - τουλάχιστον στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η μεζούρα!!!! ;):rolleyes:)

καλα τρομερη η γιατρος!!!!!! στο ικα βαριεται να βλεοει τα νεογεννητα, αλλα αν ειναι να πληρωθει τρεχει...παντως κ μενα η παιδιατρος τον ειδε στις 10 μερες για να ελεγξει την προσληψη βαρους κ τωρα θα τον ξαναδει στο μηνα, την Παρασκευη!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

skontoufla μια απο τα ιδια..φαντασου πως και ξενο οταν πιει μετα θελει στηθος για να κοιμηθει και αγκαλια.Αν την αφησω κατι χαλαει τον κοσμο.

ευτυχως το βραδυ κοιμαται...

τι εκανες με τον θηλασμο?τελος το μπουκαλι?εγω της δινω στηθος ακομα..πινει αλλα δυστηχως δεν χορταινει.

ασε μου μαλλον αν δεν πιει μπιμπερο πιθανον θεωρει πως δεν εχει φαει!

επειδη την ζυγιζω πριν και μετα τον θηλασμο φανταασου το πρωι ηπιε απο στηθος 100μλ και εκλαιγε..δεν κοιμηθηκε!ενω συνηθως πινει 90 απο μπουκαλι και πεφτει ψοφια!(ενω εχει προηγηθει πιπιλα μαμας και αγκαλια)τελικα μαλλον το γαλα μου δεν ειναι χορταστικο?δεν ξερω τι να πω και δεν το ψαχνω αλλο..Θα συνεχισω για τα αντισωματα οσο με παρει...αν και ειναι μεγαλη ευκολια βρε παιδι μου...κλαιει βγαζεις βυζι τελος!ενω μπουκαλια αποστειρωσεις νερα..απαπαπαπαπα...και εχω πορεια ακομα!

Αννυ εγω εφερα στο σπιτι γιατρο την ειδε,εχω ζυγαρια και την ζυγιζω και μου ειπε να παω στο διμηνο.

aCtzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...