Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Χριστιάνα δεν βλέπω να την γλυτώνω σίγουρα. Τουλάχιστον μου αρκεί αυτό που λες ότι μέχρι τέλους δεν με πιέζει.Τώρα έχω όλους τους άλλους που μου λένε να τελειώνουμε αύριο εννοώ άντρα γονείς κτλ. Αυτή με περιμένει να της πω εγώ τι θέλω...

Πως πάει το μπουμπούκι σου με τον παιδικό;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο για προετοιμασια κ καισαρικη, κ εγω μονη μου ημουν.

προετοιμασια νομιζω εγινε στο διαδρομο [επειγουσα καισαρικη] ενω με περνανε με το φορειο με ξυριζανε κιολας. μου χωσανε κ τον καθετηρα ετσι χωρις αναισθησια. ημουν κ με εκεινη τη ρομπιτσα με τον κ@λο εξω κ ολοι οι συγγενεις λογικα θα ειδανε τα παντα που ηταν εκει εξω..

ελαααααααα!!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι!!!!!!Θα συγκινηθεις τοσο πολυ με το που θα δεις τα μωρα σου, που οοολα αυτα τα πΡΙΝ θα τα ξεχασεις !!!!

Τόόόόόόόόόσο καλά πέρασες!!!!!

Σου εύχομαι να μην τον ξαναζήσεις αυτόν τον εφιάλτη Παναγία μου!!!!!!

Ειμαι σίγουρη οτι θα τα ξεχάσω μετά, αλλά πρίν τι γίνεται....

Οσο για όλα τα άλλα, είμαι ΤΟΣΟ σίγουρη οτι όλα θα είναι καλά, δηλαδή η καισαρική καθευτη, τα μωρά μου κτλ.... που ασχολούμαι με μ@λακίες....

0SB8p3.png

Αυτο που θυμαμαι ειναι τη μανα μου απ`εξω απο την τουαλεττα με το αυτι κολλημενο στην πορτα να με ρωταει ανα δευτερολεπτο ""ενταξει?" ,, "εισαι ενταξει?" "εκανες?"

στο τελος τα πηρα στο κρανιο. πως να κανω με το κοινο κολλημενο με το αυτι στην πορτα??? :twisted:[ηταν κ ο αντρας μου εξω κ κατι μαιες]

εβαλα τις φωνες, και φυγαν ολοι τρεχοντας, κλεισαν κ τη πορτα κ εκανα με την ησυχια μου!

Χαχα, Έλεος! Το τι θα τους έσουρες... και με το δίκιο σου! :D

Καλημέρα!!!!

Διδυμομανούλα μην αγχωνεσαι για το κλίσμα. Κι εγω συμφωνώ οτι δεν είναι τίποτα! Για μένα που υπέφερα από δυσκοιλιοτητα ήταν τέλειο!

Ξανθή μου ψυχραιμία, αν και δε σε φοβάμαι. Μπορεί τώρα να αγχωνεσαι αλλά την ώρα που θα χρειαστεί πιστεύω θα δείξεις δυνατή και ψύχραιμη.

Εμείς είχαμε παιδιατρο σήμερα. Φτάσαμε τα 4760γρ και 58εκ. Για τα εντερικά μας που μας βασανίζουν μας πρότεινε μάραθο και αν δε δούμε βελτίωση κάτι προβιοτικές σταγόνες. Για να δούμε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Mόλις (το "μολις" ειναι σχετικό!πριν 1 ωρα ξεκινησα να γραφω το ποστ!!!!) γυρίσαμε από την πρωτη μας βόλτα με το μει ται μας!!!

Ωραία! Αν εξαιρεσω οτι με το που βγαινω εξω με πιανει μια φοβια οτι θα παραπατησω και θα πεσω πάνω στο μωρό και πηγαινα σαν χ@σμενη:shock:.

Σ' εκατό δουλειές πήγα, μια χαρα. Βεβαια με κοιταγαν ολοι καλα-καλα, εδω εις τας επαρχιας δεν συνηθιζεται ο μαρσιπος και δη ο ζουζουνιαρικος, με ζωγραφιες:tongue:

Ξανθή, καλή μου Ξανθη, σου ξαναγραφω αυτο το ποστ μου, ειναι αληθεια, δεν στο λεω για να παρηγορηθεις, ολα καλα θα ειναι:

...Το θέμα είναι (το έχω συζητήσει με αρκετούς από το χώρο της ιατρικής) ότι η καισαρική είναι μεν επέμβαση, αλλά σαν διαδικασία είναι πολύ πιο ελεγχόμενη και έχει πιο γνωστά και βατά στάδια από τον φ.τ., γι' αυτό και την προτιμούν πολύ γιατροί (κόψτε, βγάλτε, ράψτε, τελειώσατε). Το ξέρετε ότι στις λεγόμενες "πολύτιμες εγκυμοσύνες" (= εξωσωματική) 9 στις 10 φορές ο τοκετός είναι με καισαρική? Το σκεπτικό είναι ακριβώς αυτό (ακούγεται λίγο άγριο, αλλά είναι αλήθεια) : επειδή η εγκυμοσύνη επιτεύχθηκε δύσκολα, ο τοκετός πρέπει να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται.

NuWHp2.png

InJWp3.png

Διαφημίσεις

Τέλειο το μει ται σας πολύ όμορφο καλές βόλτες τώρα!!!Πήρα και εγώ αυτή την φορά και μει ται και ελπίζω να το βολευτώ το ίδιο με το ρινγκ σλινγκ...αυτό πήρα από μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ εντελώς αχρησιμοποίητο http://www.babywearing.gr/Shopping/images/meitai/etoimoi_marsipoi_meitai/marsipos_4902_b.JPG

Κορίτσια εντάξει είμαι ήδη καλύτερα ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία...θα περάσει και αυτό σημασία έχει να γυρίσω πίσω σπίτι να είμαστε και οι 5 καλά πάνω από όλα!!

Σοφία ευχαριστώ τώρα που το ξαναδιάβασα ηρέμησα πιο πολύ!!

Κορίτσια εντάξει είμαι ήδη καλύτερα ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία...θα περάσει και αυτό σημασία έχει να γυρίσω πίσω σπίτι να είμαστε και οι 5 καλά πάνω από όλα!!

Ξανθη,καλα εχω καταλαβει?αυριο μπαινεις για καισαρικη?συγνωμη,αλλα εχω χασει πολλα επεισοδια...ελπιζω να με καταλαβαινεται.

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Διαφημίσεις

Όπως όλα δείχνουν ναι αλλά θα πάω το απόγευμα σήμερα να δούμε μπας και έχουμε καμιά αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Ευχομαι ολα να πανε οπως επιθυμεις!!!!μην απογοητευεσαι!παρε παραδειγμα απο εμας.nothing ends until it's ending.του εβαλες μουσικουλα χαμηλα μηπως και γυρισει?το κολπο με το φακο το δοκιμασες?

ναι καθώς και μπουσούλημα, να κάθομαι ανάποδα κτλ ότι είδα στο νετ τα έκανα όλα αλλά μου μοιάζει σαν σφηνωμένο στην ίδια θέση τόσες μέρες νιώθω να μην μπορεί να ξεκολλήσει

Εμείς είχαμε παιδιατρο σήμερα. Φτάσαμε τα 4760γρ και 58εκ. Για τα εντερικά μας που μας βασανίζουν μας πρότεινε μάραθο και αν δε δούμε βελτίωση κάτι προβιοτικές σταγόνες. Για να δούμε...

Mεγαλώσατε!

Εμείς είμαστε στη 2η μέρα δυσκοιλιότητας. Κάνει κακά, αλλά λίγα και σφιχτά. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ αφού έχει όρεξη, δεν έχει πυρετό και δεν κάνει εμετό.

Τι να πω... νομίζω ότι κάνει υπερβολικά λίγα κακά για την ποσότητα που τρώει, κι εμένα αυτά με φοβίζουν. Δίνω χαμομήλι, χτες βοήθησε λίγο, σήμερα όχι ακόμα... αύριο αν συνεχίσουμε έτσι με βλέπω αλλόφρων στο παίδων για ακτινογραφία, δεν βγαίνει απ' το μυαλό μου ότι το εντεράκι του είναι γεμάτο. :(

ναι καθώς και μπουσούλημα, να κάθομαι ανάποδα κτλ ότι είδα στο νετ τα έκανα όλα αλλά μου μοιάζει σαν σφηνωμένο στην ίδια θέση τόσες μέρες νιώθω να μην μπορεί να ξεκολλήσει

Τοτε,υπομονη μεχρι το απογευμα.Αλλιως αυριο για καισαρικη?δεν εχετε αλλο χρονικο περιθωριο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...