Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Κορίτσια προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά....

το μετά δεν με νοιάζει Σκαι το έχω ξαναπεράσει και ξέρω τις αντοχές μου και ότι θα το παλέψω το αύριο με καίει αυτό δεν μπορώ να διαχειριστώ και όχι τίποτα άλλο αν πάω τόσο αγχωμένη βλέπω να μου κάνουν ολική στο τέλος...Πρέπει να ηρεμήσω...Μέχρι και σπυράκι πέταξα σήμερα που δεν βγάζω σπυριά ποτέ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....

το μετά δεν με νοιάζει Σκαι το έχω ξαναπεράσει και ξέρω τις αντοχές μου και ότι θα το παλέψω το αύριο με καίει αυτό δεν μπορώ να διαχειριστώ και όχι τίποτα άλλο αν πάω τόσο αγχωμένη βλέπω να μου κάνουν ολική στο τέλος...

Αχ, όχι ρε Ξανθή... όχι ολική, θα είσαι άρρωστη μετά για ώρες μέχρι να συνέλθεις :(

Βαθιές ανάσες, βάλε δυνατά τη φωνή της λογικής μέσα στο κεφάλι σου... ελπίζω να είναι τζάμπα το άγχος και όλα να πάνε όπως τα σκέφτεσαι...

Αυτό προσπαθώ να κάνω θα ασχοληθώ τώρα με το σπίτι και θα πάω και έξω να ηρεμήσω...το βράδυ πως θα περάσει θα δείξει θα κάνω φαγητά να ηρεμήσω να χαλαρώσω κάτι θα βρω τι στο καλό;;;είναι χειρουργείο ρε γμτ κάτι να πάει στραβά τέλος...

Καλημέρα!!!

Για να γελάσουμε και λίγο, τι μου θύμησες με το σπυράκι... τη Νία Βαρντάλος στο γάμος αλά ελληνικά που πέταξε ένα σπυράκι τη μέρα του γάμου.... κ της λέει ο πατέρας της "δεν πειράζει, βάλε λίγο windex!" -το υγρό για τα τζάμια που αυτός το χρησιμοποιούσε ως γιατροσόφι γενικής χρήσης! :tongue::tongue:

Ξανθή προσπάθησε να ηρεμήσεις και να απασχοληθείς ευχάριστα σήμερα κι όλα καλά θα πάνε, τόσες θα σε σκεφτόμαστε εδώ και θα σου στέλνουμε πολλή θετική ενέργεια!!! :D:D:D

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Καλημέρα κι απο μένα.

Βρε Ξανθή μου think possitive. Μην αφήνεις κακές σκέψεις ουτε να περνάνε απο το μυαλό σου. Όλα θα πάνε τέλεια, το οτι είναι χειρουργείο δεν σημαίνει οτι κάτι θα παει στραβά, είναι τοσο ρουτίνα για τους γιατρούς πιά. Τα λέω να τα ακούω κι εγώ που όσο πλησιάζει ο καιρος με πιάνει ένας ψιλοπανικος. Αλλά όπως λέει και ο άντρας μου, έχουμε εμπιστοσύνη στον γιατρό μας, και αφηνομαστε στην εμπειρία του. Δεν μπορούμε να κανουμε κι αλλιώς.

Εμένα με έχουν πιασει κάτι τελείως κουλά άγχη, για το κλισμα, για το οτι θα είμαι μονη μου, για το πως θα αντιδρασω όταν δω τα μωρά και δεν θα είναι μαζι μου κανένας δικός μου, το πως θα περάσει η πρωτη μέρα που τα μωρά μου θα είναι στην παρακολούθηση και δεν θα με αφήνουν να σηκωθω να πάω να τα δω, τι σκατά ψυχολογία θα έχω?

Φαντασου να ερθει και ηεπομενη εβδομαδα πως θα είμαι.

Αλλά τουλαχιστον δεν έχω αμφιβολία οτι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά. Κάτι είναι και αυτό.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εμένα με έχουν πιασει κάτι τελείως κουλά άγχη, για το κλισμα, για το οτι θα είμαι μονη μου, για το πως θα αντιδρασω όταν δω τα μωρά και δεν θα είναι μαζι μου κανένας δικός μου, το πως θα περάσει η πρωτη μέρα που τα μωρά μου θα είναι στην παρακολούθηση και δεν θα με αφήνουν να σηκωθω να πάω να τα δω, τι σκατά ψυχολογία θα έχω?

Διδυμομαμά!

Το κλύσμα όλες το σιχαινόμαστε κι όλες παραδεχόμαστε εκ των υστέρων ότι είναι κατι γελοίο... πίστεψέ με θα σου φανεί παιχνιδάκι μπροστά στην όοοοολη συγκίνηση της ημέρας.

Εννοείς ότι δεν θα είναι κανένας δικός σου στον τοκετό? Ή μετά, το βράδυ, ας πούμε?

Κι εμένα μου τον κράτησαν μερικές ώρες στην παρακολούθηση, σκέψου θετικά, μπορεί τα μωράκια να είναι τόσο έτοιμα που σε λίγες ώρες να στα φέρουν. Γίνονται κι αυτά, δεν αποκλείεται!

Όλα καλά θα είναι, θα έχεις ΔΙΠΛΗ χαρά! :D

Καλημερα κοριτσια!

Παρουσα κ εγω κ η κοιλια μου, που εχει χαμηλωσει πολυ τις τελευταιες μερες.

Χθες το βραδυ παλι, ειχα για μια ωρα, καθε 10 λεπτα συσπασεις με πονο. Περασε ομως.

Σημερα ξυπνησα απ`τα χαραματα απο τους πονους παλι..:rolleyes:

Με τρομαζουν αυτοι οι πονοι. Στην κορη μου ειχα μεν πολλες συσπασεις, αλλα χωρις πονο. Πονο ενιωσα μονο τη μερα που γεννησα..

Πηγα για καρδιοτοκογραφο το πρωι κ ολα καλα. Δεν εκανα συσπασεις οσο ημουν εκει.

Ξανθη σε νιωθω απολυτα για το αγχος που εχεις.. Εντομεταξυ τι γινεται? Εισαι με τη διαστολη ακομα στο 1??? Το μωρο το νιωθεις που βρισκεται? Συσπασεις,πονους εχεις?Στη γιατρο ποτε θα πας??:confused:

Οσο για το κλυσμα διδυμομαμα, εγω βασικα επειδη ειχα αιμορροϊδα εξωτερικη και φοβομουν μην με πονεσουνε. Με πονεσανε λιγο εν τελει μεχρι να το βαλουν, αλλα στιγμιαια νταξει.:rolleyes:

Θυμαμαι ημουν σε ενα δωματιο μεγαλο, με απολυτη ησυχια.

Η μαια μου ειπε κρατησου οσο μπορεις.

Εγω πηγα τουαλεττα καλου-κακου.

Αυτο που θυμαμαι ειναι τη μανα μου απ`εξω απο την τουαλεττα με το αυτι κολλημενο στην πορτα να με ρωταει ανα δευτερολεπτο ""ενταξει?" ,, "εισαι ενταξει?" "εκανες?"

στο τελος τα πηρα στο κρανιο. πως να κανω με το κοινο κολλημενο με το αυτι στην πορτα??? :twisted:[ηταν κ ο αντρας μου εξω κ κατι μαιες]

εβαλα τις φωνες, και φυγαν ολοι τρεχοντας, κλεισαν κ τη πορτα κ εκανα με την ησυχια μου!

Παντως ειναι αυτο που σε λενε και οι υπολοιπες.

Μπροστα στο αγχος της ολης ημερας, το κλυσμα δεν θα ειναι τιποτα!

Το μωρό είναι κάτω από το αριστερό στήθος το κεφάλι και τα πόδια στο δέξι πόδι μου...με πιέζει πολύ αλλά στα κόκαλα της λεκάνης..Συσπάσεις τίποτα οπότε το έχω στανταρ ότι δεν γεννάω μόνη μου...

εμένα πάντως κλύσμα δεν μου κάνανε...

Διδυμομαμά!

Το κλύσμα όλες το σιχαινόμαστε κι όλες παραδεχόμαστε εκ των υστέρων ότι είναι κατι γελοίο... πίστεψέ με θα σου φανεί παιχνιδάκι μπροστά στην όοοοολη συγκίνηση της ημέρας.

Εννοείς ότι δεν θα είναι κανένας δικός σου στον τοκετό? Ή μετά, το βράδυ, ας πούμε?

Κι εμένα μου τον κράτησαν μερικές ώρες στην παρακολούθηση, σκέψου θετικά, μπορεί τα μωράκια να είναι τόσο έτοιμα που σε λίγες ώρες να στα φέρουν. Γίνονται κι αυτά, δεν αποκλείεται!

Όλα καλά θα είναι, θα έχεις ΔΙΠΛΗ χαρά! :D

Δεν θα ειναι κανενας δικός μου την ωρα της προετοιμασίας και της καισαρικης. Θα όλοι εκεί, αλλά απ'έξω, κανενας μαζί μου όπως θα ήταν στην περίπτωση φ.τ..

Οσο για την παρακολούθηση, θα είναι τουλαχιστον 24 ώρες εκεί λόγω ινσουλίνης, χωρις να υπολογίσω οτι μπορεί να τα κρατησουν και παραπάνω λόγω προωρότητας, χαμηλού βάρους, αναπνευστιού κτλ.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το κλυσμα διδυμομαμα, εγω βασικα επειδη ειχα αιμορροϊδα εξωτερικη και φοβομουν μην με πονεσουνε. Με πονεσανε λιγο εν τελει μεχρι να το βαλουν, αλλα στιγμιαια νταξει.:rolleyes:

Θυμαμαι ημουν σε ενα δωματιο μεγαλο, με απολυτη ησυχια.

Η μαια μου ειπε κρατησου οσο μπορεις.

Εγω πηγα τουαλεττα καλου-κακου.

Αυτο που θυμαμαι ειναι τη μανα μου απ`εξω απο την τουαλεττα με το αυτι κολλημενο στην πορτα να με ρωταει ανα δευτερολεπτο ""ενταξει?" ,, "εισαι ενταξει?" "εκανες?"

στο τελος τα πηρα στο κρανιο. πως να κανω με το κοινο κολλημενο με το αυτι στην πορτα??? :twisted:[ηταν κ ο αντρας μου εξω κ κατι μαιες]

εβαλα τις φωνες, και φυγαν ολοι τρεχοντας, κλεισαν κ τη πορτα κ εκανα με την ησυχια μου!

Παντως ειναι αυτο που σε λενε και οι υπολοιπες.

Μπροστα στο αγχος της ολης ημερας, το κλυσμα δεν θα ειναι τιποτα!

χαχαχαχα φαντάζομαι σκηνικό....

Μα κι εγώ γι'αυτό ανησυχώ λόγω αιμορροΐδων οτι θα πονέσω πολύ. Χώρια που ντρέπομαι, ξέρω, βλακεία μου, αλλά I can't help it, ολο προσπαθώ να σκέφτομαι οτι αυτές το κάνουν για χρόνια καμια 10αριά φορές την μέρα, αλλά εγω πάλι ντρέπομαι. Πως θα αναισθητοποιηθώ δεν ξέρω...

0SB8p3.png

και εγω ντρεπομαι.

αν δεις και τη φατσα του γιατρου μου [κουκλος],, θα καταλαβεις γιατι ντρεπομαι παραπανω γενικα.

ευτυχως κλυσμα θα μου κανει μαια!! χαχα

α! μου ξανακανανε κ αλλη μια φορα κλυσμα πριν φυγω.

οσο για προετοιμασια κ καισαρικη, κ εγω μονη μου ημουν.

προετοιμασια νομιζω εγινε στο διαδρομο [επειγουσα καισαρικη] ενω με περνανε με το φορειο με ξυριζανε κιολας. μου χωσανε κ τον καθετηρα ετσι χωρις αναισθησια. ημουν κ με εκεινη τη ρομπιτσα με τον κ@λο εξω κ ολοι οι συγγενεις λογικα θα ειδανε τα παντα που ηταν εκει εξω..

τι αλλα ωραια να θυμηθω?

ελαααααααα!!!!!!!!!!!

μην αγχωνεσαι!!!!!!Θα συγκινηθεις τοσο πολυ με το που θα δεις τα μωρα σου, που οοολα αυτα τα πΡΙΝ θα τα ξεχασεις !!!!

Ξανθη ποτε θα πας γιατρο?

Καλημερα,κουκλες!!θα ηθελα να ρωτησω αν καποια απο εσας εχει παρει αυτη τη συσκευηBebepharm B-500http://www.thilastra.gr/bebe-pharm-3-1.html

και ειναι ευχαριστημενη.σκεφτομαι να την παρω αλλα δε βρισκω κριτικες.θα σχολιασω μετα,μιας και τωρα η σιφουνας ειναι ξυπνια.

Επισης,σκεφτομαι να παρω μπιμπερο,αφου σκεφτομαο απο την αλλη εβδομαδα να ξεπορτιζω.ποια να παρω?

as1cOHsNw1z0000MTA1NTdkfDYwOGJkfG1pbGtvIGlz.gif

Το απόγευμα Χριστιάνα σήμερα για να δούμε τι γίνεται...

παντως αλλος γιατρος θα σε ειχε βαλει ηδη για καισαρικη!

μπραβο που σε αφηνει!!;)

οποτε θα περιμενουμε νεα -με αγωνια- το απογευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...