Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Αχ Ράνια, δως μου Κύριε δύναμη ν' αντέξω αυτά που δεν μπορώ!!!

Ο δικός μου τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι δυσκοίλιος, κάνουμε κάθε δεύτερη μέρα στάνταρ... :tongue:

Μόνο που σήμερα δεν βρήκα στα καρφούρ το απταμιλ που του έδινα και πήρα φρισολακ, ελπίζω να μην μου αλλάξει συνήθειες;;; :rolleyes:

Μόλις παράγγειλα και τις πάνες μας από την κίκο, για να δούμε πότε θα έρθουν!

vFSGp3.png

AyC3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ράνια, δως μου Κύριε δύναμη ν' αντέξω αυτά που δεν μπορώ!!!

Ο δικός μου τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι δυσκοίλιος, κάνουμε κάθε δεύτερη μέρα στάνταρ... :tongue:

Μόνο που σήμερα δεν βρήκα στα καρφούρ το απταμιλ που του έδινα και πήρα φρισολακ, ελπίζω να μην μου αλλάξει συνήθειες;;; :rolleyes:

Μόλις παράγγειλα και τις πάνες μας από την κίκο, για να δούμε πότε θα έρθουν!

Άστα!...

Ax, βρε Αννυ, ελπίζω να μη σου συνηθίσει το φριζολακ. Δεν ξέρω, κι εμείς αυτό πίνουμε, μου το συνήθισε απ' το μαιευτήριο κιόλας, αλλά δεν το συμπαθώ.

Τα κίκο εμένα μου ήρθαν την επομένη. Λογικά έτσι θα σου έρθουν και σένα, άντε να σου έρθουν μεθαύριο το πολύ.

Κι εγω παω για νύχια σημερα!!!! Σκέφτομαι να παω να φτιάξω και μαλλί ή οχι????

Ειναι η μερα του beaute φαινεται σημερα. Κι εγω πηγα σημερα για αποτριχωση και αν και ειχα ενδοιασμους η κοπελα με προσεξε πολυ και ουτε πονεσα ουτε συσπασεις εκανα.Και μετα εκανα και μανικιουρ-πεντικιουρ και υπερχαλαρωσα! Ανταυγιες εκανα την προηγουμενη εβδομαδα για να δει τη μανουλα του σουλουπωμενη την πρωτη φορα ο μπεμπης!!!

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Εγω τελικά έκανα και μαλλιά και νύχια και ειμαι έτοιμη να υποδέχτω την μπεμπα αλλα αυτή δεν λέει να κάνει την εμφάνιση της!!!!!

Τώρα ετοιμάζομαι να παω για περπάτημα... Άντε να δούμε...

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Διαφημίσεις

Η ψυχολογία όμως εξακολουθεί να μην ειναι στα καλύτερα της....:(:(:(

Έλα μωρέ, μην πέφτεις έτσι. Σκέψου ότι έχουμε μπροστά μας Καλοκαίρι και τα μωράκια θα ξεπεταχτούν εύκολα και γρήγορα.

ακομα να συνειδητοποιησω οτι θα εχω αλλο ενα μωρο. βασικα δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα κ με την αλλη μαζι που ειναι ηδη παρα πολυ δυσκολη.. γινεται να γεννησω κ να μπουμε στη φαση Β` κατευθειαν? μετα το σαραντισμο δηλαδη?:tongue:

Αυτό το σκέφτομαι και εγώ. Πώς θα τα βγάλω πέρα με την κόρη μου και πώς θα αντιδράσει. Επίσης και εγώ θέλω να περάσω γρήγορα στη 2η φάση..... κάτσε όμως να γεννήσω πρώτα.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω κανω σαν μανιακη δουλειες, ολη μερα βαζω πλυντηρια-σιδερωνω, αν γεννησω τουλαχιστον να εχουν ρουχα να φορεσουν.

απο φαγητα, ας πανε στην πεθερα να φανε:cool: δεν μπορω να προγραμματισω κ για αυτο!

Αυτά κάνω και εγώ. Πλένω και σιδερώνω μετά μανίας. Για φαγητό δεν νοιάζομαι. Κάτι θα βρούνε να φάνε.

Όσες είστε των περιποιήσεων πάντως, πηγαίνετε τωρα, γιατί μετά -ειδικά αν θηλάσετε κιόλας- δεν παίζει! Θα πρέπει να αντλήσετε και να έχετε και κάποιον για βαβυσιττινγκ και πάει λέγοντας, μέχρι που σας φεύγει η όρεξη. Θα'θελα να βρω καμια κοπέλα να έρχεται σπίτι, ρε γμτ, αυτό θα ηταν καλή λύση και πιο οικονομική, λογικά, απλά δεν με είχε απασχολήσει ποτέ μέχρι τώρα.

Μπα δεν βολεύει καθόλου αυτό. Και κοπέλα να φέρεις στο σπίτι θα πρέπει να είναι και κάποιος άλλος εκεί για να αναλάβει το παιδί αν κλάψει, ξυπνήσει κλπ. Διαφορετικά το beaute δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος καλύτερα να φύγεις ένα 2ωρο από το σπίτι και να έχεις την ησυχία σου.

τι να κανω σκουντουφλιτα μου.. εδω τα ιδια..

δουλειες,τρεχαματα πολλα.. τρεχω τοσο πολυ ολη μερα που δεν τολμω να σας πω ποσα κιλα εβαλα. δηλαδη εβαλα μια κοιλια μονο. ζυγιστηκα προχθες κ δεν πιστευα στα ματια μου! [7 κιλα ΜΟΝΟ!!:shock:Απιστευτο???:shock:]

κατα τα αλλα... με πιανουν μεσα στη μερα συσπασεις με πονο ανα 10λεπτα, 20 λεπτα, αλλα μου περνανε. ποναω κ απο κατω.. πφφ.. ευτυχως που δεν κανει ακομα καυσωνες κ αντεχω!!;)

αντε να δουμε.. ποτε θα βγει?

τι θα ειναι αραγε? Διδυμος? ή Καρκινος??:o:tongue:

Μόνο 7 κιλά;;; :confused::confused::confused::confused: Δεν υπάρχεις!!!! Εσύ μετά τη γέννα θα βγεις πιο αδύνατη. Τα πονάκια και τις συσπάσεις σε αυτή τη φάση τα θέλουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

H λίστα μας για να είμαστε και σ' ετοιμότητα... :rolleyes:

Γεννήσεις

01. Lila Pause, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2630 κιλά

02. My girl (Εύα), Παρασκευή 26/04/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3650 κιλά 50 εκ. 39+1

03. Ειρήνη_Α, Παρασκευή 26/04/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3000 κιλά 49 εκ. 37+5

04. Βίβιαν, Σάββατο 27/04/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3750 κιλά 53 εκ. 38+1

05. Mummytobe (Νάντια), Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3250 κιλά 51 εκ.

06. Άννυ, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2970 κιλά 49,5 εκ. 39+6

07. Μariath, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3150 κιλά 51 εκ. 39

08. Skountoufla, Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2013 - φ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2800 κιλά 49 εκ. 38+5

09. Pele (Πένυ), Μεγάλη Πέμπτη 02/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3550 κιλά 51 εκ. 38+3

10. hippo, Κυριακή (Πάσχα) 05/05/2013 - vbac - ΚΟΡΙΤΣΙ 3330 κιλά

11. Anna1979 Τρίτη 07/05/2013 - ΑΓΟΡΙ 3050 κιλά

12. Skybeam Τετάρτη 15/5/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 2930 κιλά 49 εκ. 37+3

13. giota-rr Πέμπτη 16/05/2013 - φ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 2450 κιλά 36+1

14. Mariapap82 (Μαρία) Παρασκευή 17/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3930 κιλά 53 εκ. 38+3

15. Evri79 (Εύη) Παρασκευή 17/05/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ 3200 κιλά 52 εκ. 40+1

16. Wonderland Τετάρτη 22/05/2013 - κ.τ. - ΚΟΡΙΤΣΙ 3860 κιλά 56,5 εκ. 39+1

17. vivimix - Παρασκευή 24/05/2013 - κ.τ. - ΑΓΟΡΙ 3220 κιλά 51 εκ. 40+1

18. milky (Βίκυ) - Παρασκευή 24/05/2013 - φ.τ - ΚΟΡΙΤΣΙ 3400 κιλά 52 εκ. 40+6

19. Karmar Ρέα - Πέμπτη 30/05/2013 - κ.τ - ΑΓΟΡΙ

20. aggeliki83 - Σάββατο 01/06/2013 - φ.τ - ΑΓΟΡΙ 2550 κιλά

και οι υπόλοιπες!

xanp Αλεξάνδρα - ΠΗΤ 14/06/2013 - ΑΓΟΡΙ (6/6/2013)

yianna76 Γαία - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

ρουμπινάκι Καλαμάτα - ΠΗΤ 18/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ

kittymaria (Mαρία) Κρήτη - ΠΗΤ 23/06/2013 - ΚΟΡΙΤΣΙ (7/6/2013)

GiovannaXA - ΠΗΤ 27/6/2013 - ΑΓΟΡΙ

Χριστιάνα Κύπρος - ΠΗΤ 28/06/2013 - ΑΓΟΡΙ

twinomama - Γαία - ΠΗΤ 11/07/2013 (14/06) ΑΓΟΡΙ & ΚΟΡΙΤΣΙ

Αχ ξενυχτισσες μανουλες πολυ σας εχω στο μυαλό μου....

σκέφτομαι οτι απο Παρασκευή κ εγω έτσι θα μαι....

Εγω κανω τα τελευταία πράγματα στο σπιτι....

Καθάρισμα κ τέτοια....

Μαράκι μη σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να έχεις ένα πολύ βολικό βρεφάκι, ποτέ δεν ξέρεις... στο εύχομαι ολόψυχα πάντως.

Καλά κάνεις και κάνεις τις δουλίτσες σου, όμως το ξέρεις ότι για λίγο ο έλεγχος θα χαθεί όταν θα επιστρέψεις με το νεογέννητο... εγώ δεν τα ήξερα και ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο μου μπλοκάρω και δεν κάνω τίποτα! Πώς στο καλό εξηγείται αυτό που έχω πάθει? :confused::rolleyes::D και να σκεφτείς ότι είμαι τελείως control freakουλη, λατρεύω το πρόγραμμα και τη ρουτίνα και δεν μπορώ τα έκτακτα περιστατικά... οπότε καταλαβαίνεις σοκάρα που την έχω! :D

Δες την καλή πλευρά, δυο ανθρωπάκια στη ζωή σου που θα σου λένε "μαμά είσαι ΠΟΛΥ όμορφη", χεχε! ;)

εγω κανω σαν μανιακη δουλειες, ολη μερα βαζω πλυντηρια-σιδερωνω, αν γεννησω τουλαχιστον να εχουν ρουχα να φορεσουν.

Κι εσύ μου φαίνεται θα πάθεις μεγάλη πλάκα στην αρχή όταν τα πράγματα θα είναι λίγο ευμετάβλητα με το νεογέννητο! :tongue:

Σκαι κ μένα ο γιος μου έτρωγε παρα πολυ....

το είχα πει στον παιδιατρο κ μου είχε πει δεν

κάνουμε δίαιτα στα μωρα...τρώνε όσο θέλουν οπότε θέλουν...

Κ έδινα κ εγω ξένο γαλα...

Τα ίδια κι ο δικός μου, όμως τελικά αποφάσισα ν' ακολουθήσω τη συμβουλή της νεογνολόγου στο Παίδων, να βάλω ένα στοιχειώδες πρόγραμμα, έστω ανα δίωρο τη μέρα. Τη νύχτα μου κρατάει πλέον συχνά τα τρίωρα...

Ευχαριστώ κορίτσια.

Ο γιατρός μου είπε να του κάνω 100 ml τελικά, ελπίζω να έχει αποτέλεσμα.

Τον τάισε ο άντρας μου και λίγο γάλα, και τον έβαλε για ύπνο μούσκεμα στο γάλα.

Φρίκαρα, πήγε τού'βγαλε το βρεγμένο και τον ξύπνησε, ξανακοιμήθηκε με 1000 ζόρια.

Κι όλα αυτά ενώ προσπαθώ να του κάνω λίγο πρόγραμμα μην τρώει ένα κιλό γάλα τη μέρα, και ενώ έχει και την κοιλιά του.

Όλη μέρα ταϊζω, ξεσκ@τίζω και κουνάω να τον ηρεμήσω και τώρα αυτό.

Είμαι να πάω στην ταράτσα να βουτήξω. Κι ο άντρας μου μου κρατάει μούτρα γιατί λέει είμαι υπερβολική, υστερική, που όλα τα μωρά έτσι είναι, και γιατί δεν τον άφησα να κοιμηθεί για μεσημέρι.

:(

Τελικά όλα πήραν το δρόμο τους. Ο μπέμπης μετά τα 100 ml χαμομήλι που του έδωσα ξύπνησε κι είχε κάνει κακάκια, σφιχτά, αλλά είχε κάνει. Και αύριο θα δώσω λιγάκι.

Με το πρόγραμμα τα πήγαμε σχετικά καλά, με κλάματα και πιπίλα βέβαια... έφαγε και κάπως λιγότερο σήμερα.. Μα 1065 ml χτες? 20 ημερών σκατούλι? Τρελλάθηκα!

Πήραμε και ζυγαριά και ζυγιστήκαμε. Λοιπόν βγήκαμε από το μαιευτήριο 2850, και έχουμε πάρει ένα ολόκληρο κιλό. Είναι πολύ, λίγο, τι λέτε?

Λες????? αν γεννησω αύριο θα παίξω και τζοκερ!!!!!

Εννοείται! :D

Μπα δεν βολεύει καθόλου αυτό. Και κοπέλα να φέρεις στο σπίτι θα πρέπει να είναι και κάποιος άλλος εκεί για να αναλάβει το παιδί αν κλάψει, ξυπνήσει κλπ. Διαφορετικά το beaute δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος καλύτερα να φύγεις ένα 2ωρο από το σπίτι και να έχεις την ησυχία σου.

Κι εγώ ήθελα να φέρω τη φιλη μου που είναι αισθητικός να μου φτιάξει κάνα νύχι, αλλά τελικά θα κάνω όπως το λες, θα φύγω ένα 2ωράκι να γίνει σωστή δουλειά. Τώρα, πότε? Έλα μου ντε!

Πάντως σχετικά μ' αυτή τη 2η φάση, αυτή μετά τον 40ντισμό βλέπω όλες μας θα θέλαμε να ξεκινήσουμε απ' αυτή... Έχω καταλήξει ότι δεν είναι μύθος τελικά αυτός ο περιβόητος 40ντισμός.. Εμείς σήμερα μισοσαραντήσαμε, έχουμε άλλο τόσο! :rolleyes:

καλέ σκαι ένα ολόκληρο κιλό?!μπράβο σας!τόσο λένε

πρέπει να πάρει σε ένα μήνα!!!είναι που πίνετε ξένο γάλα

κι παίρνετε γρήγορα!!μεγάλωσε το σκατούλι σου κι σένα

μωρέ!έγινε μωράκι από γατάκι!:tongue::tongue:

δλδ στο ήπιε όλο το χαμομήλι??100ml????:shock::shock:

εμένα ούτε 10 δεν πίνει το φτύνει!δεν του αρέσει νομίζω...

ευτυχώς έκανε το πρωί 2 φορές πολλάαα κακά κι είναι ήρεμος

σήμερα!:D

izMNp3.png

Ob2kp2.png

δλδ στο ήπιε όλο το χαμομήλι??100ml????:shock::shock:

εμένα ούτε 10 δεν πίνει το φτύνει!δεν του αρέσει νομίζω...

ευτυχώς έκανε το πρωί 2 φορές πολλάαα κακά κι είναι ήρεμος

σήμερα!:D

Ναι, εντάξει, μη φανταστείς, δεν ήπιε το κανονικό το αποξηραμένο χαμομηλάκι του αγρού... kinderte ήπιε, milupa, κάτι τέτοιο που έχει και το γλυκαντικό του... αλλιώς σιγά μην τό' πινε ο λιχούδης!

Τυχερή είσαι που σου έκανε κακάκια πολλά. Εγώ τα πολλά τα περιμένω μες στη νύχτα. Ωχ! Παναγία μουυυυ! Τρέμω μην τον πιάσει η κοιλιά του πάλι!

Διαφημίσεις

κι εμένα της milupa φτύνει μην ανησυχείς...μια φίλη μου λέει

μάλλον δεν γουστάρει το μπιμπερό!που κι αυτό πακέτο είναι

γιατί λεώ την κυριακή να τον αφήσω στη μαμά μου αφού

αρμέξω λίγο γάλα :tongue: κι να πάμε για κανένα μπανάκι

στη θάλασσα..έχει λυσσάξει ο άντρας μου!για να δούμε...

τώρα εσένα κοιμάται???κάνω αλλαγή πάω facebook..έλα εκεί..;)

izMNp3.png

Ob2kp2.png

Καλημέρα...

Κανένα νέο και από εμένα πέρα από το ότι το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο και ελπίζω να ηρεμήσω λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας..

Καλημερα!!!! Μην αγχωνεσαι μωρε Ξανθη, ό,τι γινει θα ειναι για καλο....αυτο να σκεφτεσαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...